A COVID-19 óriások találkozója, Geert Vanden Bossche és Robert Malone MD

Geert Vanden Bossche, szakértő, oltóanyag fejlesztő (Belgium) és Robert Malone MD, az mRNS vakcinák feltalálója (USA).

Automatikus magyar felirat bekapcsolható a beállítások, feliratok, automatikus fordítás menüpontban.

4 thoughts on “A COVID-19 óriások találkozója, Geert Vanden Bossche és Robert Malone MD

 1. Ők valóban óriások, de bidenek, orbánok, merkelek, makronok, tudeauk, a többi ócska démon és ugyanúgy lelküket nem is annyira aprópénzre váltó fullartárjaik “tudásához” képest természetesen labdába sem rúghatnak!!!

 2. Valahol a videó háromnegyedénél leálltam, mert egészen addig nem hangzik el a leglényegesebb elem az egész Covid-témában: a tény hogy a diagnosztikára alkalmatlan azaz kamu-PCR tesztek révén áll fenn a tömeges fertőzés feltételezése egyáltalán.

  A két tudós, mintegy sulykolja a hallgatókba ugyanazt a pánikot amit a hivatalos forrásokból is hallunk, hisz következetesen ismétlik a fertőzés szavakat, eközben csúsztatnak egyik állításból az ellenkezőbe. Egyszer azt halljuk, amit Bhakdi már másfél évvel ezelőtt elmondott, hogy egyedül a természetes immunitás véd meg bárkit is a következő variánsoktól, máskor egy másik kontextusban azzal a “veszéllyel” szembesítenek, hogy ez a delta-variáns, amit mind az oltottaktól és nem-oltottaktól elkaphat minden oltott és nem-oltott, nemcsak a tüdőt, de minden szervet megtámadja.

  Ezzel adtak annak a bizonyosnak egy pofont, a főáramú vakcina-szövegnek pedig egy rejtett támogatást. Tudományos zsargonokkal vagyunk bombázva, de az egész eredője nem több mint ugyanaz ami dől a világelit által diktált főmédiákból: hogy mivel tömegesen be vagyunk oltva, mindenkit be kell oltani. Ez olyan, egy kissé sántító hasonlattal élve, mint amikor a zsaroló miután megkapta az összeget amit követelt, azzal fenyegeti áldozatát, hogy ha nem kap többet, akkor feljelenti áldozatát a rendőrségen hogy az lepaktált vele a bűnözővel.
  Na most ilyen helyzetben csak az fizetne egy centtel is többet, akinek tényleg nincs ki a négy gurulója.

  Miközben fenti két tudós, és a műsorgazda, úgy tűnnek fel mintha a tömeges vakcinázás ellen szólalnának fel, úgy manipulálják a diskurzust, hogy az eddig be nem oltottak azt olvassák ki a sorok közül hogy mégiscsak vakcináztatni kell maguk ha nem óhajtanak maguknak valami halálos betegséget elkapni a mellettük bóklászó egészséges valakiktől. Na mert az amit az olyan átlagember mint én, többek közt nem tud kihámozni a katyvaszból, pl arra a kérdésre a válasz, hogy kitől kell jobban tartanunk, a bevakcinázott egészséges nagyitól vagy a be nem vakcinázott egészséges unokától? Ezért aztán biztos ami biztos, mindenki rohan majd beoltatni magát, emellett, biztos ami még biztosabb, a beoltott nagyi és unoka sem találkoznak majd. Most karácsonykor sem.

  Mert hát tényleg az van amit az elején is sokan sejtettünk, hogy a lényeg, hogy mindenki féljen mindenkitől, és ezen félelmében ne találkozzon családtagjaival a mostani karácsonykor és jövő húsvétkor. Ugyanakkor azon tömeges vallásos ünnepeket amelyek többnyire a nyárra esnek semmi nem fenyegeti és nem akadályozza, főleg nem valami “virus-fertőzés”.

  Minél hosszabban elemzem ezt a Covid-sztorit, annál inkább bizonyossá válik hogy annak fő célja a gazdasági-pénzügyi világháború, az intézkedések plusz a vakcinázás és a vakcina-kötelezettség általi népirtás, és az egész keresztény kultúra elpusztitása. Eközben, éppen a fenti manipulativ diskurzus is arról győz meg, hogy Andrew Kaufmann-nak van igaza és vele együtt mindazoknak akik magát a germ teóriát tagadják, és állítják hogy a betegségek oka soha nem az hogy valaki megfertőz valaki mást, hogy minden betegség oka a szervezet valamely mérgezési mód, legyen az baktérium, ártalmas kémiai vegyület, vagy fizikai illetve mentális trauma, illetve az alváshiány, a megfelelő tápanyagok és vitaminok patologikus hiánya.
  A kifejezés “megfázás” illetve az angol “cold” mögött is az a népi bölcsesség áll, hogy a mi klímánkba eső területeken a változó évszakokkal a szervezetet fizikai trauma éri az évszakváltás miatt is változó környezeti hatások által, plusz minden pihenés utáni időszakot egy fokozott stresszel és megterheléssel jellemzett időszak követ. A mi Nemecsek Ernőnk sem azért kapott tüdőgyulladást mert rátüsszentettek …

  Hogy egészen pontosan mi a kamu-vakcinák szerepe ebben a világháborúban, szerintem soha nem tudjuk meg. Mivel nem mindenki hal meg a beoltott ismerőseink közül, annyi következtethető hogy a vakcinák nagy része (még) placebo, de ami a minimum ebben a képletben hogy ezek az oltások az immunrendszert teszik tönkre amely által a szervezet a mérgezések ellen küzdhetne, és a maximum, hogy közvetlenül rákkeltők illetve egyéb módon teszik tönkre a szervezetet, kiváltképpen a hosszú távon.

  Végül még egy gondolat: Malone az a tudós, aki önmaga vallja hogy felelős azért hogy a mRNA vakcinák egyáltalán léteznek, ahogy ő teszi hozzá, “DNA vakcinák”.
  Én úgy tudom, eredetileg az efféle génmódosító vakcinákat rák ellen hozták létre, és mint olyan még valami értelmét is lehetne látni ha a rák és a DNA közt létezne összefüggés. (Szerintem nincs, mert a rákot magát és minden krónikus betegséget, is gyógyszerek )

  De még ha igaz is lenne hogy a DNA és rákos megbetegedések közt van ok-okozati összefüggés, puszta józan paraszti ésszel is belátható hogy amikor egy ilyen génmódosító technológiát egészséges emberekre alkalmaznak az nagy eséllyel éppen rákos betegségekhez (is) vezethet.

  Arról hogy a great reset, azaz a 3.vh.a keresztény kultúra ellen: az alábbiból kiderül hogy Francis pápa miért is áll ki a vakcinázás mellett.
  Azelőtt még nem hallottam így megnyilatkozni egyházi vezetőt ily magas poszton:
  Pope Francis Is A ‘Zealous Cooperator’ In The Great Reset And Seeks To Demolish Catholic Church, Archbishop Says
  https://www.christianitydaily.com/articles/13606/20211014/pope-francis-zealous-cooperator-great-reset-seeks-demolish-catholic-church.htm

  Videó:
  Archbishop Vigano claims that the pope is a “zealous cooperator” in the Great Reset, who pursues the “demolition of the Church” in order to replace it with an organization of “Masonic inspiration.”
  https://twitter.com/Primordilian/status/1448026633705754624

 3. Köszönöm a videót, de egyetértek az előttem hozzászóló A.Évával abban, hogy 3/4 részben érdektelen dolgokról esik szó, vagyis uazt taglalgatják. Az automatikus fordítóval amúgy is eléggé élvezhetetlen az egész.

 4. Nem mindenki rajong a Covid-szkeptikus szakemberek közül a videóban szereplő két “óriásért” – Ld. https://www.rosemaryfrei.ca/the-vanden-bossche-caper-continues/ 2021.10.24.

  Másfelől, Vanden Bossche nem képes levetkőzni vakcinárius mivoltát (korábban olyanoknak dolgozott, mint a BMGF szponzorálta GAVI, valamint GlaxoSmithKline, Novartis), amikor az ún. ‘természetes ölősejteken-alapuló’ (NK – ‘natural killer cell-based’) lehetséges “oltásokkal” kapcsolatos megállapításairól van szó.

  A Matt [Wong]-gal készített interjúban (a ‘Discernable’ felületén) Dr. Vanden Bossche szemérmesnek tűnik, amikor az ölősejt-alapú [NK] vakcinákról kérdezik, hangsúlyozva, hogy “semmilyen kereskedelmi érdeke nem fűződik [ezekhez]…”

  “Azt kell mondanom, hogy évek óta dolgozom az NK sejtalapú vakcinákon. [De] nem szeretnék nagy zajt csapni csak azért, hogy felhívjam a figyelmet a technológiámra [beszédes a birtokos szerkezet!]…Ami [viszont] azon felismeréseimen alapul, hogy miképp működnek a természetes ölősejtek (1), hogyan játszanak kritikus szerepet a vírus megszüntetésében a tünetmentes [?!] fertőzött személyeknél, és [hogyan] sikerült megfejtenem, mi a vírus stratégiája.”
  https://www.anhinternational.org/news/anh-intl-feature-geert-vanden-bossche-conspiracy-theorist-conspirator-or-prophet/ 2021.03.17.

  Továbbra sem jöttem rá, miért csak 2021 elején (március?) bukkant fel ez a Bossche-zseni (R. Malone meg utána), valamint miért nem látom ennek a “Covid-19 óriásnak” a nevét a belga orvosok 2020 szeptemberében kelt, Covid-terror elleni levelének aláírói közt (2).

  (1) Benczúr Miklós: A természetes ölősejtek (NK) működése és genomikai jellegzetessége
  http://www.orfi.hu/uploads/dokumentumok/Eloadasok2/009_Bencz%C3%BAr%20NK2017vetit.pdf

  (2) https://www.aier.org/article/open-letter-from-medical-doctors-and-health-professionals-to-all-belgian-authorities-and-all-belgian-media/ 2020.09.20.

  – csak a névrokonaiét:

  Dr. Bieke Van Den Bossche, 9070, Nuclearist (nukleáris medicina)
  Dr. Leo Van den Bossche, 2870, Huisarts (ált. orv.)

  https://docs4opendebate.be/en/signatories/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük