Többlethalálozás – Amiről továbbra is tilos beszélni

Végre megkapta peer-reviewed (tudományos közösség szemléje és kritikája) státuszát a világ egyik leggyakrabban idézett epidemiológusának tanulmánya. Dr. John Ioannidis et al. 2021-ben előterjesztett szeroprevalencia kutatása kifogástalanul bizonyítja, hogy a 2020-ban kezdődött járvány tömeghisztéria volt és nem több. Tehát ezt megértettük, ma már az akkor pánikolók közül is sokan úgy csinálnak, mintha ez mindig evidens lett volna, mintha akkor néhányan nem ezt próbáltuk volna megértetni velük, és mintha akkor ők nem diszkrimináltak volna bennünket. Én egy bocsánatot nem hallottam, és te? Na mindegy. Ami azonban azóta történik, arról továbbra is tilos beszélni.


Teljes cikk: https://szkeptikuskerekasztal.com/tobblethalalozas-amirol-tovabbra-is-tilos-beszelni/


2021. óta foglalkozom a drasztikusan megemelkedett többlethalálozások kérdéskörével és őszintén egy ideje feladtam, hogy több időt töltsek hivatalos adatok böngészésével, mert úgy gondolom, hogy már 2022. tavaszán bőséges bizonyítékkal rendelkeztünk biztosító társaságok és egészségügyi hatóságok statisztikáiból arra vonatkozólag, hogy katasztrófa történik. Elég meghallgatni dr. Aseem Malhotra (kétszer oltott) kardiológust az Egyesült Királyságból, vagy dr. Peter A. McCullough USA kardiológus nyilatkozatait a témában. Mivel a matematikai modellezés egy komplex tudományos terület, úgy gondolom, hogy a biztosítótársaságok jelentései számítanak az objektivitás etalonjának, ha halálozási adatokról van szó. Már 2021. harmadik és negyedik negyedévére hatalmas ugrást jelentettek az összhalálozás emelkedésében korábbi évekhez képest, a COVID haláleseteken túl. De mi okozza a halálozásokat?

Szkeptikus Kerekasztal – Bukovinszki Gergely

Cikk tovább olvasása: https://szkeptikuskerekasztal.com/tobblethalalozas-amirol-tovabbra-is-tilos-beszelni/

2 thoughts on “Többlethalálozás – Amiről továbbra is tilos beszélni

  1. AMI a NEMZETRE Is HALÁLVESZÉLYES!!!…- HOGY 72 ÉV ALATT TÖBB MINT 7 MILLIÓ MAGYAR BABÁT ÖLTEK MEG MAGYARORSZÁGON a KAPZSIDÓ ORVOSOK!!!
    SZIGORÚAN TITKOS ÉS SOKKOLÓ KLIP a TITKOSSZOLGÁLATOK ARCHÍV FELVÉTELEI ALAPJÁN!!!
    “ISRAHELL” és ÉRDEKÉRVÉNYESÍTŐ CSÁPJAI MINDENT és MINDENKIT MEGFOJTANAK, AKI SZÓVÁ MERI TENNI, HOGY a 2-ik VILÁGHÁBORÚ ÓTA 7.100.000 AZAZ HÉTMILLIÓ EGY-SZÁZEZER GYERMEKET GYILKOLTAK MEG MAGYARORSZÁGON, HOGY a SZÁMTALAN IDEGEN BETELEPÍTÉSÉVEL ITT TEREMTSÉK MEG új ISRAHELL ÁLLAMÁT!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=AE-iz1UxKxk

  2. Na, hagyjuk a parasztvakítást a “kovid-fertőzéses” halálesetekkel! Maradjunk a szikár tényeknél, azaz a haláleseteknél! Már önmagában az is bicskanyitogató, hogy a példátlan halálozási rátáról csak a biztosítóktól és a temetkezési vállalkozóktól értesülünk, előbbiektől is csak azért, mert felborította a szokásos üzletmenetet – azaz a globális biztosítási pénzszivattyút -, és ezáltal megcsappant a busás profit! Ezért aztán az “oltakozó” biztosítottakat az “öngyilkos” kategóriába sorolták, hogy ne kelljen kifizetni a biztosítási összeget a tetemesen megnőtt halálesetek után, arra hivatkozva, hogy az “oltás” kísérleti eljárás volt, és a biztosított önként vállalta a kockázatokat. Etikus hozzáállás, nem? Mint minden az elmúlt 3 évi kovid-ámokfutás alatt.

    A hatóságok meg mélyen hallgatnak a legújabb kori globális genocídiumról, amely csak a világháborúk emberveszteségeihez mérhető, vagy bénábbnál bénább magyarázatokkal próbálják leszerelni a kérdezősködőket: kamu-vírusok kamu-variánsai, kamu klíma-katasztrófa, Putyin és Oroszország, az oltásellenesek és a konteósok (és egyáltalán mindenki, aki nem a hivatalos narratívát fújja) mint belföldi terroristák, stb. Pedig egyszer el kell számolni a megölt, megnyomorított emberek tömegeivel, köztük rengeteg gyermekkel! Az igazság olyan, mint a víz alá szorított labda: minél jobban nyomják lefelé, annál nagyobb erővel tör fel egy váratlan helyen. Nem lehet örökké a víz alatt tartani!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük