Újabb Pfizer-dokumentum került nyilvánosságra

Egy 2023. március 2-i videóban arról beszél Florian Schilling, hogy Ausztráliában peres úton egy újabb Pfizer-dokumentum került nyilvánosságra.

Florian Schilling weboldala: https://www.florianschillingscience.org/post/pfizer-dokumente-2-0?postId=6227ae03-8660-4d33-9f67-07ff2ce66a69&utm_campaign=057a8014-fb13-41f4-81c6-7ad8de3de227&utm_source=so&utm_medium=mail&utm_content=e4a97d66-b00b-43d2-ad49-71a4a995a38d&cid=91254652-40c4-4299-a5b1-1d9de66e4887

A videó, amit a témáról készített: https://odysee.com/@florian_schilling_science:d/australia_pfizer_documents:8

A kiperelt Pfizer-dokumentum: https://www.tga.gov.au/sites/default/files/2022-08/foi-3727-01.pdf

A videó összefoglalása:

Már az első, kb. 1 évvel ezelőtt kiperelt dokumentum, amely a Pfizer-géninjekció jóváhagyását követő két hónap megfigyeléseit tartalmazza, több mint 1200 különböző mellékhatást listázott. Az FDA ismerte ezeket a mellékhatásokat, de titkosítani akarta.

A most, újonnan kiperelt dokumentum, a “Cumulative Number Case of Reports” 2022. április 16-án keletkezett és a géninjekciózás kezdetét követő 16 hónap megfigyeléseit tartalmazza. A dokumentumot dr. Melissa McCann perelte ki Ausztráliában, miután feltűnt neki, hogy a géninjekciózott betegek állapota romlik.

A 2020 december és 2022 április közötti 16 hónapos időszakban a Pfizer összesen 1.348.079 esetet, azaz ennyi személyt regisztrált, akinek problémája lett a géninjekció után. Ezeknél a személyeknél összesen 4.563.770 mellékhatás lépett fel, átlagosan 3 mellékhatás személyenként.

1. kép

A regisztrált esetekben a nők és férfiak aránya: 68,5% illetve 26,6 % volt, a maradék majdnem 5 %-ról nincsen adat, hogy milyen a neműek. (1. kép) Az arány azt jelzi, hogy a nők valamilyen okból kifolyólag veszélyeztetettebbek. Ezt illett volna komolyan venni és az okokat megvizsgálni. Hogy az esetek 5 százalékánál hiányoznak a nemre vonatkozó adatok, nagyfokú hanyagságra utal.

2. kép

Ha megnézzük a bejelentett esetek arányát aszerint, hogy melyik országból jelentették őket, akkor láthatjuk, hogy pl. az Egyesült Királyság több esetet jelentett, mint a kb. 6-szor annyi lakosságú USA. (2. kép) Ebből következik, hogy rengeteg eset még csak bejelentésre sem került.

3. kép

A kor szerinti eloszlása alapján a középkorúakat érinti a legtöbb mellékhatás. (3. kép)

A régebben kiperelt első jelentések szerint akkoriban kevesebb mint havi 17.000 eset volt, a most kiperelt második jelentés szerint a későbbiekben átlagosan több mint 84.000 volt a havi esetszám.

4. kép

Míg az engedélyezési dokumentum szerint a súlyos és nem súlyos mellékhatások aránya 1:10-hez, addig a most kiperelt dokumentum azt mutatja, hogy az arány sokkal rosszabb: 28,8: 71,2-höz. (4. kép)

5. kép

Ha sorra vesszük a leggyakrabban előforduló mellékhatásokat, akkor érdekes módon azok a tünetek vannak az első helyeken, amelyek a légúti vírusfertőzések esetében a legjellemzőbbek: fejfájás, fáradtság, láz, izomfájdalom. Vagyis azok a tünetek, amiket elvileg el akarunk kerülni. És a bejelentett esetek 4,57%-ánál maga a kovid is előfordult és mellékhatásként lett feltüntetve. (5. kép) A hatás-rizikó arány tehát nem valami biztató.

6. kép

A súlyos mellékhatásoknál szerepel természetesen az elhalálozás, ami a bejelentett esetek 0,21%-át teszi ki, szám szerint 2.894 eset. Ez borzasztó sok, ha belegondolunk, hogy minden ötszázadik mellékhatás a halál volt. A Pfizer a haláleseteket egyébként a “General Disorder”-hez (általános zavar) kategorizálja, ami már önmagában elég különös. (6. kép)


Függetlenül a Pfizer-dokumentumok tartalmától és attól, hogy a bennük található adatokat ki hogyan értékeli, már az szemet kellett volna hogy szúrjon minden oltáshívőnek, hogy miért nem adják ki a dokumentumokat önként. Azért az, hogy mindent úgy kell kiperelni tőlük, mégiscsak arra enged következtetni, hogy a géninjekció körül van egy kis eltitkolni való. Még csak az adatokat sem kell ismerni, bőven elég látni, hogyan viselkedik a gyógyszercég.


7. kép

A fenti ábra (7. kép) a VAERS-nél bejelentett, oltásokkal összefüggésbe hozott halálozási adatokat mutatja 1990-től 2023 januárig bezárólag. (Kékkel az influenza elleni oltáshoz kapcsolódó, pirossal a kovid-géninjekcióhoz kapcsolódó adatok)

Az alsó, bal oldali ábra csak a kovid-géninjekciókkal összefüggő haláleseteket mutatja. Ezen az látható, hogy mióta az oltáskampány elcsitult, a halálesetek száma is visszaesett. (Véleményem szerint ennek az is az oka, hogy minél több idő telik el egy oltás és egy haláleset között, annál kevésbé gondolnak az emberek arra, hogy összefüggés lehet a két dolog között)

Az alsó, jobb oldali ábra a halálesetek számának alakulását mutatja annak függvényében, hogy a haláleset hány nappal az “oltás” beadását követően történt. (kék: influenza, piros: kovid)

8. kép

A kiperelt Pfizer-dokumentumból kiderül, hogy a gyártónak tudomása van a géninjekció után fellépő, menstruációval kapcsolatos problémákról is. A menstruáció késlekedése, a fájdalmas menstruáció, a köztivérzések, a menstruáció kimaradása és a túlságosan gyakori havi vérzés is szerepel a regisztrált esetek között. (8. kép)

9. kép

Mindeközben a VAERS-nél bejelentett vetélések és halvaszületések száma is megugrott a géninjekció bevezetését követően. A 9. képen felül, havi lebontásban láthatóak az esetek 2020 december és 2023 január között. A 9. képen alul pedig az éves esetszámok 1990-től 2023 januárig bezárólag.

10. kép

A 10. képen a géninjekciókkal összefüggésbe hozott vetélések és halvaszületések száma látható annak függvényében, hogy hány nappal a géninjekció beadása után történt.

11. kép

Egyetlen tanulmány sincsen, ami bizonyítaná, hogy a kismamák profitálnak a géninjekcióból, viszont annál több adat van, ami arra utal, hogy károsodásokat okoz. A STIKO (német Állandó Oltási Bizottság) azonban kifejezetten ajánlja a géninjekciót olyanoknak, akik gyermekvállalás előtt állnak, illetve kismamáknak a második trimesztertől és szoptatós édesanyáknak is. (11. kép)

12. kép

A német Statisztikai Hivatal jelentése szerint 2022-ben 6,4 százalékkal kevesebb gyermek született. Az első és a negyedik negyedévben ez a visszaesés elérte a 8-9 százalékot. (12. kép)

13. kép
14. kép

A bírósági végzés értelmében dr. Melissa McCann megkapta az ausztrál gyógyszerfelügyeleti hatóságtól, a TGA-tól a hivatalosan is elismert haláleseteket, melyek a géninjekció miatt következtek be. Az 13. képen 5 konkrét haláleset látható a sok közül. (21, 9, 24, 7, 21 évesek) A hivatalos biztonsági jelentésben azonban csupán egyetlenegy eset lelhető fel az ötből. Az egyik 21 éves fiatal halálesete. A jelentésbe azt az ordas hazugságot írták, hogy gyermekeknél egyetlen haláleset sem hozható összefüggésbe a géninjekcióval. (14. kép)

15. kép

Az ausztrál Parlamentben nekiszegezték a kérdést a TGA vezetőjének, prof. John Skerritt-nek, hogy hogyan lehetséges az, hogy egyes halálesetek nem kerülnek említésre a biztonsági jelentésben. A válasz egy felháborodott visszakérdezés volt, hogy azzal akarják a hatóságot meggyanúsítani, hogy haláleseteket tussol el? Ők nem hallgatnak el semmit. Most azonban bebizonyosodott, hogy igenis elhallgattak haláleseteket, mégpedig gyermekek halálát. Prof. Skerritt azóta visszalépett, nyugdíjba vonult. Mostanra kiderült, hogy az elhunyt gyermekek családjával a hatóság nem is közölte, hogy a gyermekek a géninjekció miatt haltak meg. És mivel a családokat nem informálták, a jelentésbe sem írták bele az eseteket. Ezt a döntést azzal indokolták, hogy nem akarták elvenni az emberek oltásokba vetett hitét és rontani a lakosság oltási hajlandóságát is. (15. kép)


Röviden: A felügyeleti hatóság belehazudott az emberek arcába, hogy az oltási hajlandóság ne csökkenjen. Nem számít, hogy a génszuri gyerekeket öl, a lényeg, hogy minél többen oltassanak.


Biró Éva

17 thoughts on “Újabb Pfizer-dokumentum került nyilvánosságra

 1. Mivel időben ez itt a legfrissebb video, ide írom.
  Mindenkinek kötelezően javaslom megnézni, az M-5, 2023. március, 1.-i adását, az “Ez itt a kérdés”, alcíme, ” Az adatokon alapuló manipuláció új korszaka” ! A szilajcsikón ugyancsak megnézhető.

  Bizonyos szempontból nem mond újat, bizonyos szempontból viszont precízen helyretesz ! Végre, valami normálisnak mondható beszélgetés, politikai műsor, ahol kimondják, hogy mesterséges intelligencia NINCS !!! Egy “emberek által” gründolt szuper számítógép, az VAN !

  1. Az ajánlott műsort végigküzdöttem, bár nem vártam semmi értékeset tőle. Sajnos bennem az ülepedett le, hogy 4 jó sok téveszmés félrebeszélő lenyomta az adást. -:( Legalábbis így tudom összefoglalni, hogy mi zavart végig. A témák hamiskás beállítása, sok megalapozatlan állítás, és a “nem lehet”. Tisztelet az egy kivételnek.
   A benyomásom az volt, mintha a valóság tényei nem nagyon lettek volna figyelembe véve, még majd valamikor javasolták a megvitatását olyan dolgoknak, amit már rég tudomásul venni kellene. Jó lenne, ha ilyen témájú adásokban végre a szereplők a jelenben lennének, és a megközelítéseik a tényekből indulnának ki, nem hadova, “nem lehet” beállítású álomképekből. Nem éri meg a műsor a rá fordított időt. Kár volt.

   1. Tisztelt Hegedűs A. !

    Földi László helyretette a politikai korrektséggel agyonáztatott többit ! Ez volt a lényege, és kimondta, hogy nincs semmi féle mesterséges intelligencia, mert amit ANNAK MONDANAK ( !!! ), az csak az emberek nagyon nagy többségének egy szuper számítógépbe betáplált vélemény halmaza ! Amit a “technikai fejlődés eszközei”, okostelefon, “közösségi portálok”, és nem kevésbé a cookik lehallgatott, lementett, adat óceánjából lapátoltak össze !

    Ez volt a legnagyobb lényeg szerintem, mert boldog, boldogtalan használja a “mesterséges intelligencia” kifejezést, miközben az nem létezik, amit meg annak neveznek, az meg nem az !!!

    Ezek az Ön számára lehetnek lényegtelen dolgok, számomra ezek a leglényegesebb dolgok, annak mondani azt a valamit, ami !

    A fogalmak kifordításának, szándékos célzattal, átkonvertálásának vagyunk megint csak tanúi, ( mint olyan sokszor !), a “mesterséges intelligencia”, mint fogalom használata, egy az emberi gondolkodás megváltoztatása, terelése !

    El akarják fogadtatni tényként, hogy van, amikor nincs. A köztudatba beplántált hamis “igazságok”, az egészséges kritikus gondolkodást terelik megint a “ne gondolkodj, csak hidd, és mond !”, irányába.

    Csak egy példa, és már többször leírtam, a “ne azt nézd, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja !”, ettől aljasabb közhely nem hiszem, hogy létezik, és a legcsekélyebb gondolkodás nélkül kiköpve !!!

    Itt jön be a “választott isten, és igehirdetői” ! Szimpatikus, kedvedre beszél, mosolyogva hazudja amit hallani szeretnél, hízeleg, ígér, hívévé leszel !!! És akkor most ettől igazat mondott, és hirdetett ??? Lásd, orbán viktor, egy a rengeteg közül.
    A dolgok sokkal többször függenek össze, mint nem.

    1. Kis tévedés.
     A mesterséges intelligencia önmagában vett eredményként létezik! Ebben a fogalomkörben, tudományterületen sajátos algoritmusok, önfejlesztő tanulási módszerek kerültek bevezetésre. Nem csak arról van szó, hogy egy „gép” az előre odakészített rendkívül nagy adathalmazt, rendkívül nagy gyorssággal képes átfésülni és adott kérdésben a megfelelő „háttéranyag-részleteket” mechanikusan összeilleszteni, hanem a gigantikus adattömegből új minőséget teremt. De nem vagyok tudós.

     Azzal persze végtelen sok bajunk lesz, hogy az MI-t, mint komoly tudományos eredményt a globalisták megint inkább az emberek ellen fordítják, és nem a tömegek általános hasznát kívánják vele szolgáln.

     Teljes folyamatában azonban nem kell félni tőle, az ember helyébe sose léphet! A mesterséges intelligencia legfeljebb a nagyon okos embereket tudja felülmúlni, a hülyéket sose – erre az alkotók nem gondoltak, a hülyékre nem tervezték…

     1. Kedves Ursula és Klaus !

      Akkor lenne igaza, ha a gép önmagát építette volna fel ! Azok az extremitások, hogy a gép “továbbfejleszti önmagát”, csak fogalmi játékok, ember hozta létre, és minden “intelligenciája” azoké, akik megépítették.
      Minden válasza, sőt, “költői kérdései”, csak és kizárólag a belekalapált adatok vissza büffentése.

      Képzelje el ezt ( egészen biztosan van !), haditechnikai alapokon ! A számítógép soha nem nyer meg semmilyen háborút, és csak és kizárólag azt képes elemezni ( feltételezetten a legtökéletesebb programozással !!!), amit bele tápláltak adat szinten.
      Egy kérdésre adott tíz válasza, a beprogramozott ezer kérdésre adható egymillió válasz sürítménye, összefoglalása, ennyire vagyok tisztában a számítógéppel.

      Az ún. géplélek is csak akkor “létezik”, ha a programozó a betáplált adatokat kiegészíti “emberi érzelmeket” leíró segédprogramokkal, amik bizonyos szavak elhangzásakor bekapcsolnak, de ettől még nem lesz élő, nem lesz entitás, akinek meg ennek ellenére igen, ott baj van !

      A gép nem tud teremteni, isteni adottságai nincsenek, az intelligencia pedig nem árucikk, nem megvásárolható, ha úgy tetszik genetikai, szellemi adottság, az ember egyszeri isteni adománya születéskor, ráadásul egy gyűjtőfogalom, számomra teljesen fals, és szándékosan fals megnevezése ezt egy mesterségesen összehordott szuperszámítógéppel még csak összehasonlítani is !
      Ismerve a “nem létező” háttérhatalmat, nem feltétlenül szemből nézem a dolgokat.

      Félni nem félek, aberrált, degenerált gyilkosok eddig is voltak, igen sokszor a világot érintő legmagasabb pozíciókban, most is ez van terítéken.

     2. Tisztelt S.G.!
      Sajnos a megfelelő helyen nekem nem jelenik meg „válasz” (gomb) lehetőség, így ideírom másodjára.

      Most mondtam – tudomásom szerint – az MI nem pusztán jól és egyre jobban beprogramozott, hatalmas erőforrásokkal rendelkező szupergép. Annál több. Meghatározott bemenetekből, nem meghatározható kimeneteket=válaszokat képes produkálni.

      Azt mondja, akkor lenne igazam, ha a gép önmagát építette volna fel!

      Hát az ember esetében se az ember volt az, aki önmagát felépítette! (Nem ő csinált magának kezet, lábat, agyat, hanem valaki-valami más. Teremtették, kifejlődött stb.) Mégis büszkék vagyunk magunkra, az intelligenciánkra, az alkotásainkra. Függetlenül attól, hogy mi módon kerültünk a világba, képeseknek gondoljuk magunkat önálló cselekvésre, új dolgok létrehozására. És tényleg, sok évezrede civilizációként, folyamatosan kézzelfogható eredményeket tudunk felmutatni. Pl. a tudásunk elérkezett oda, hogy mesterséges intelligenciát hoztunk létre…

      Ezután pedig még további hatalmas fejlődés állhat az MI előtt is, amely egyszer elérkezhet oda, hogy már régen nem emlékeztet eredeti alkotójára. Végül lényegtelen is lesz, hogy ki, mikor, hogyan bocsátotta útjára.

      Nagyon veszélyesnek látszik a távlat, félünk a végkimenetelétől és csak találgatjuk, mi lesz az. Tetézi, hogy az MI fejlesztése, alkalmazása, a vele való célok most rossz, ellenőrizetlen kezekben vannak.

     3. Kedves Ursuláék,
      Pontosítani szeretném.
      Egy számítógépes programot hozott létre az ember, amit semmire nem lehet használni.

     4. Ide biggyesztem, és a témában az utolsó, nem folytatom, mert kilátástalan.

      Ameddig én teszem a kávéfőzőbe a kávét, hogy főzze le, addig az az én intelligenciám.
      Egy kávéfőző soha nem fogja önmagától lefőzni a kávét, emberi akarat ellenére, illetve segítsége nélkül.
      Nincs önálló cselekvése, nem él, nem biológiai lény, nem tud gondolkodni, nincs intelligenciája sem.

      A számítógép csak egy “felturbózott” kávéfőző !

      Lehet(ne) ezt bonyolítani, ragozni a végtelenségig, és újra és újra eljutnánk pillanatok alatt a hogyan keletkezett a világ, meg a tyúk volt előbb vagy a tojás, és hasonló, milliárdszor lerágott csontig, mint “tudományos” kérdésfeltevésig. Újra megfőzhetnénk a “tudomány” húslevesét, milliomodik alkalommal, mint “ősrobbanás”, “fekete lyuk”, meg a “semmiből lett a valami” ízesítéssel, aminél állítólag nincs tökéletesebb !?

      Maradok az emberi ésszel felfogható dolgok, talaján.
      A “mesterséges intelligenciát” mint oly sok mindent, társadalmi-politikai összefüggéseiben is, és technikailag is értékelem, véleményem változatlan, gép !

      Nincs a világon egyetlen egy számítógép sem, ami a semmiből felépítette volna önmagát.
      Mindenkor ott van mellette az elkövető, az ember !

      Az meg, hogy ezek után minek nevezik az elkövetők az alkotásukat, lehetne érdektelen, véleményem szerint bármennyire is jelentéktelennek tűnik az intelligencia szó a mesterséges szó mellett, ez pontosan azonos “érzékenyítése” a világnak, mint ezt megelőzően számtalan “jelentéktelen” elnevezés.

      Lásd geoingineering !
      Az ember és a természet mérgezése, ölése, “tudományos fedőnevet” kapott, amibe beletartozik szinte minden, ami árt, ami öl, 5G, HAARP, és a chemtrail legfőképpen. A célja ? A Föld “megvédése” !

      Aha, sehr gut, thats’ all rigt, minden rendben !

      Tisztelettel, és valóban bezártam az erről való eszmecserét.

     5. Kedves Hegedűs A.!
      Valószínűleg Ön ezen a területen különösebben nem jártas. Ami nem baj. Véleménye mindenkinek, mindenről van.

     6. Kedves Ursula és Klaus,
      Kérem, sorolja fel, miben tévedtem.
      Köszönöm.
      Szerintem másokat is érdekel.
      Üdv, H.A.

    2. Kedves S.G.,
     Korábban már többször kifejtettem azon véleményem, hogy a gép csak gép. Akármilyen cicomázat raknak hozzá körítésnek. Fárasztó.
     Az ügyintéző géppel, ha kényszerűen találkozom, annyit szoktam kommunikálni, hogy az ügyintéző kapcsolása választógomb helyett most az ügyintéző kapcsolását kérem szóban a géptől. Harmadik próbálkozásra megérti. Ennél több energiát nem vagyok hajlandó próbálkozni vele. Be szoktam írni, hogy szégyen ez a fajta szolgáltatás a szolgáltatóra nézve.
     Legelső találkozáskor a “probléma leírása röviden” kérdésre a “titkosszolgálat” kulcsszó megadása esetén kiderülhetett volna, hogy “elfelejtették” beleprogramozni, szóval a gép gépies zavarában- semmit nem értve abból, amit mondtam,- előbb-utóbb kapcsolta az ügyintézőt , aki már megértette a “titkosszolgálat” szót.
     Nekem mondhat bárki bármit. -:) Akár versben is.

     1. Kedves Hegedüs A. !

      A fene egye meg, hogy csak itt és így tudunk eszmét cserélni, miközben egy létező, élő párbeszédben másodpercek alatt irányba lehetne állítani minden szót, és mondatot, egy “nem egészen így gondoltam” félmondattal.
      Ráadásul napok telnek el két mondat között.
      Ami meg a lényeget illeti, leírtam az “Ursuláéknak”.

 2. Nem vagyok orvos de logikusan végiggondolva arra a következtetésre jutottam, hogy azért jóval több a nők esetében a mellélhatás mert általában kisebb termetűek.
  Ha egy 50 kilós filigrán nő kapja ugyanazt az adagot amit egy 110 kilós birkózó kapott volna, ha 2 perccel előbb érkezik oltásra, megelőzve a vékony nőt, akkor számíthat a nagyobb testtömeg. A nagyobb test, több élő sejt, amit az ugyanakkora dózis, Merkely Mengele Béla (akinek még a szeme se áll jól) által befecskendezett géninjekciónak meg kell támadnia.
  Ha több sejt között oszlik meg ugyanannyi méreg akkor a több sejt kevésbé károsodik mint ha kevesebb lenne. De ezen az alapon a gyerekeknek árt a legjobban.

 3. A szuper országban Svájcban, ahol állítólag minden jó, a berni egytem sporttudumányi professzora, Mirco Schmidt már 1.5 éve szenved
  a Post-Vac-Szindróma ( PVS ) betegségben. A riportot a svájci SRF rádió készítette 2023 február. 10.-én. Az “ittt minden jó” országról azt
  kell tudni, hogy az SRF tulajdonképpen a kötelező díjből müködik, amit a SERAFE korrupt zürichi cég hajt be.

  Forrás: https://www.srf.ch/news/schweiz/post-vac-syndrom-schwer-krank-nach-covid-impfung-seltenheit-oder-leid-mit-system

  Mirco Schmidt a félresikerült Moderna oltás óta 100 %-ban semmiféle munkára nem képes. Az embernek 3 gyermeke van és a beteg apa
  a gyermekeivel való nevelésére sem képes. A betegségei a következők: szívizom gyulladás, agyhártya gyulladás és az ebből kifolyólag
  teljes fizika és szellemi kimerültség. Az ember azt állítja, hogy 1000 lépés útás ő összecsúklik. És bármiféle zavar a környezetében őt
  lelkileg teljesen kimeríti. És ezért nagyon sokat a sötét szobában kell neki tartózkodnia.

  Kártérítést Mirco Schmidt a szuper Svájctól még eddig nem kapott, mert az állam és annak korrupt egésszégügyi rendszere a PVS
  betegséget nem ismeri el. Az SRF riportere is német Paul Ehrlich Institutra és az usákos CDS-re hivatkozik, meg persze a Swissmedic-re,
  hogy az oltás müködik és annak haszna sokkal nagyobb, mint annak a káros volta. És állítólag Swissmedic szerint eddig Svájcban csak
  6000 ezer oltási mellékhatást jelentettek. De ebből még állítólag egy esetben sem történt meg a szuper állam részéről a kártérítés, mert
  a jelentett eseteket nem ismerik el, mint olyant, amit az oltás okozott volna.

  Mirco Schmidt elmondja, hogy amikor ő egy orvosnál a betegségét az oltással hozza kapcsolatban, akkor a legtöbb helyen az a megdöbbentő
  orvosi reakció, hogy ez csak beképzeltség. És a betegsége psychis eredetü, amit az orvos az annak megfelelő diliházban szokászos
  tablettával kivánná kezelni.

  A riport vége felé Mirco Schmidt több orvosi fogalmat is megemlített a kedves és megértő SRF riporterének, amire ez csak azt mondta,
  hogy ő ehhez nem ért. De a korrupt SRF-nél vannak, az úgynevezett fakten-checker személyek, akik ezeket a fogalmakat tisztázni fogják.

 4. Ez eddig is így volt – nálunk is. “Hagyomány, nemzeti érték a kötelező oltásrendszerünk”… ( dr Falusi).
  Mindegy mi az ára – hány gyerek pusztul el, sérül maradandóan, oltani kell mert az jó. ( kinek is?)
  Strasbourg, Emberi Jogok: pár nappal a plandémia kirobbantása előtt kaptam a hivatalos értesítést: nem is tárgyalják az ügyünket, oltani kell, mert az előnyei meghaladják a kockázatokat.
  Mi volt az ügy?
  Legalábbis legyenek előszűrő vizsgálati lehetőségek, ha fennáll a gyanú a kontraindikációra. Végül is óvjuk a gyerekeket?!
  Hozzáteszem, a gyerek az ügymenet alatt bőven felnőtt. Időt nyertünk, életet nyertünk.
  Ez volt a melegágy. Ezt terjesztették ki világszintre.
  Kár hogy saját kárán tanul csak a nép. Megelőzhető lett volna. Egy kis odafigyeléssel.
  Ami most megy pedig az szándékos khaoszteremtés. Jön egy hír aztán jön az ellenkezője. Már szimplán ez a kommunikációs taktika kiveszi a talajt a lábunk alól. Melegágy ahhoz ami most történik. Zavar, khaosz minden szinten. Tervezetten. Maradjatok belül, a lélek fénye mutatja az Utat amit be kell járnunk nekünk, akiknek maradnunk kell az új világban. Nem abban amit a pszichók tervezgetnek – hanem a Teremtő Erő tervében szeteplünk. Abban az új világban, ahol az az alapvető hogy nem ártunk senkinek és semminek hanem harmóniában élünk egymással, a bolygónkkal. Ez az Élet.
  Ez vár ránk, de ahhoz össze fog omolni – kő kövön nem marad a régiből. És ez is így van rendjén, bármi szomorú is.

 5. “Mesterséges inteligencia”-val kapcsolatban ,amit tudós emberektől hallottam:—Glob.hatalom ezzel akar majd uralkodni felettünk!
  Snowdentől tudjuk,hogy az N.S.A.–mindenkit lehallgat,—az “M.I”–segítségével,fel tudja majd dolgozni,és ne legyen semmi kétségünk afelől,hogy ellenünk,a plebs ellen, fogja felhasználni!–/Elon Musk-mondta egyszer viccesen,”hogy reméli az “M.I.”megkönyörűl majd rajtunk…..”/
  “Addigis mindannyian reménykedhetünk,hogy beleférjünk az 500 milliós kvótába amit a Glob. felső hat-
  árnak megszabott,, a Föld nevű bolygón….?!–Hogyan fogja elérni,–8 milliárdról–0,5 milliárdra való csökkentést,–azt a képzeletetekre
  bízom…. !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük