Rákkeltő génszekvenciákat találtak a kovid géninjekcióban

Japán professzor Hidetoshi Murakami rákkeltő génszekvenciákat talált a kovid elleni géninjekcióban.

A rákot elősegítő SV40 (Simian-Virus 40) génszekvenciára egyáltalán nem lenne szükség az oltóanyag előállításához és a gyártók nem is tüntették fel az engedélyben, hogy ilyet tartalmaz. A “Simian-Virus 40” egy majomvírus, amely a majmokon kívül embereket is képes megfertőzni és meghatározott körülmények között tumor kialakulásához vezet.

1960-ban fedezték fel a létezését és már akkoriban volt egy botrány, ugyanis az 1955 és 1961 között előállított polio elleni oltóanyagok is SV40-nel voltak szennyezettek.


https://report24.news/japanischer-professor-warnt-vor-krebsausloesender-gensequenz-in-covid-impfstoffen/

Eredeti Japán tweet: https://twitter.com/fseiichizb4/status/1651638404193595392

Steve Kirsch tweetje: https://twitter.com/stkirsch/status/1652721715385110528

4 thoughts on “Rákkeltő génszekvenciákat találtak a kovid géninjekcióban

 1. A könyvespolcomon csak olyan könyveket tárolok, amik igaz, hasznos és szükséges és fontos információt tartalmaznak. Megvételük egyszeri ráfordítás és elavulással, vagy elmebeli végleges tárolással selejteződnek.
  Belegondolt-e már valaki abba, hogy a világszintű dezinformáció mennyi tárhelyet foglal? A szerverek ezek tárolása és hozzáférhetővé tétele miatti napi fűtése pedig lefogadom, hogy nem energiatakarékosság baráti, ráadásul mi finanszírozzuk valamilyen formában.
  Hasonlóan az energiatakarékos kém izzókon keresztül jogtalanul leszedett anyagok tárolása is hasonlóan történhet. a 8 milliárd emberről, napi szinten. Újragondolást igényel a tárolandó információk köre és formája téma, valamint energia hatása (ami hülyeség az olvasók energiáját is leszívja, ráadásul semmi jóval, széppel, hasznossal, értékessel és szükségessel nem szolgál).

  A kamu vírusozásról pedig annyit, hogy valaki jól fizet ezért a kamu vírusozónak, de a hülyeség tárolásért mi fizetünk, mindenünkkel. Szeretném látni a „professzort” egy vitán Dr. Cowannal. Egyébként gyáva, ha nem áll ki.

 2. Egy április 26-i dr. Joseph Mercola írás az uncutnews oldalán:

  https://uncutnews.ch/demnaechst-mrna-krebs-und-grippe-impfstoffe/
  Hamarosan – mRNS rák és influenza „vakcinák”
  2023. május 11.
  Lehet, hogy minden idők leghalálosabb vakcinái, de ez nem akadályozza meg az FDA-t és a gyógyszeripart az mRNS-alapú vakcinák hosszú listájának kidolgozásában, beleértve az Önre szabottat is.

  Bár az mRNS-COVID oltások a valaha piacra került legveszélyesebb orvosi eszközök, a vakcinagyártók és az amerikai egészségügyi tisztviselők az mRNS-alapú vakcinák hosszú listáján dolgoznak, beleértve a több vírusfertőzés egyidejű kezelésére szolgáló kombinált vakcinákat is. Ha a COVID-oltások a valaha látott legveszélyesebb injekciók, miért gondolja, hogy az mRNS-oltások biztonságosabbak a rák, a szívbetegség, az influenza, a légúti syncytial vírus (RSV), a HIV vagy bármely más betegség ellen? Ez egy tudományos kísérlet, amely teljesen félresiklott. Senki sem védi többé a közegészségügyet. Úgy is mondhatnánk, hogy egészségügyi hatóságaink eladták a lakosságot a gyógyszeriparnak, lehetővé téve, hogy az egész lakosságra kiterjedő, vad genetikai kísérleteket végezzen a transzhumanista menetrend nyaktörő sebességgel történő előmozdítása érdekében.
  Felgyorsul a személyre szabott rák elleni védőoltás
  Például, ahogy a The Guardian 2023 áprilisának elején beszámolt róla, a Moderna személyre szabott rák elleni oltást tervez 2028 végére. Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) már az „áttörést jelentő terápia” kategóriába sorolta, ami azt jelenti, hogy a szabályozási felülvizsgálat felgyorsul. Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) az európai PRIME program (Priority Medicines) részeként gyorsított úton követi az eljárást.

  A transzhumanista verseny az Ember 2.0-ért
  Az a könyörtelenség, amellyel a gyógyszeripari vállalatok és az egészségügyi hatóságok közelítenek az mRNS-terápiához, aligha tekinthető másnak, mint egy transzhumanista álom leggyorsabb úton történő megvalósítására tett kísérletnek. Az emberek genetikai manipulációjának tökéletesítése évtizedekig, talán közel egy évszázadig vagy még tovább tartana normális körülmények között.
  A transzhumanista menetrendet hirdető globalista összeesküvés nyilvánvalóan úgy döntött, hogy a folyamat felgyorsítása érdekében inkább populációkon végzett kísérleteket végez. A biztonságosság és a hatékonyság bizonyításához mindig nagyszabású kísérletekre van szükség, és a világ lakosságát gyakorlatilag kísérleti nyulakká változtatták. Nem érdekli őket, hogy hányan sérülnek meg vagy halnak meg a folyamat során. Ezt azzal bizonyították, hogy figyelmen kívül hagyták a növekvő halálozási arányt.

  (Egyébként a napokban olvastam arról, hogy megjelent az mRNS-alapú fogamzásgátló vakcina is.)

  1. Óvatosan Mercolával is, sajnos több irányított ellenzék van, mint igazi. Mercola is kitért a vírusvita elől. Ezzel az a baj, hogy majd amikor Marburg-ot mímelnek a tervek szerint, mindenki totálisan pánikolni fog.
   Senki aki még mindig vírust emleget, nincs velünk. Ennyire pedig senki nem hülye, hogy ne értse mi a tét, főleg, hogy a WEF terve nyilvános.

   Kérem valaki ássa elő ezt magyarul és mondja meg hol találom (tudom, hogy láttam de nem emlékszem hol), köszönöm, a legjobb összefoglaló ami könnyen érthető. Ez a rész is benne van. – Nano-Man Spacebusterséktől.
   https://odysee.com/@spacebusters:c9/Nano-Man:8f0

 3. Ez már megint félrevezetés, terelés a grafén oxide tulajdonságairól. A grafén oxide kelt rákot, főleg ha még egy kis “segítséget” is kap a vezetéknélküli technikától.
  “LA QUINTA COLUMNA: THE GAME IS OVER — PUTTING IT ALL UNDER THE MICROSCOPE” – A játéknak vége, tegyünk mindent mikorszkóp alá (az injektálható dolgokra utal)
  Ebben a cikkben leirat is van, a google segítségével fordítható.
  https://truthcomestolight.com/la-quinta-columna-the-game-is-over/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük