Nem az a legbűnösebb, akik kiadja a parancsot, hanem az, aki végrehajtja


https://rumble.com/v2n739m-nem-az-a-legbnsebb-akik-kiadja-a-parancsot-hanem-az-aki-vgrehajtja.html

https://www.bitchute.com/video/KX66bdfBiR0o/

9 thoughts on “Nem az a legbűnösebb, akik kiadja a parancsot, hanem az, aki végrehajtja

 1. Nem néztem végig a videót, csak a címét olvastam el. Nekem ennyi elég is volt, mert ez az egy mondat a konkrét mondanivalója az egésznek. Pontosan ez az én véleményem is. Aki olvassa a hozzászólásaimat, az ismeri a véleményemet is. Soha nem fogom megmásítani az elgondolásaimat. Sok videót itt meg se nézek, csak a címét olvasom el. Újdonságot úgysem tud mondani egyik sem.

 2. A parancsok végrehajtása tipusu ember, a katonaságra jellemző. De úgy látszik ez sok afrikai államra már nem igaz.
  Mert ott vannak katonai puccsok. De Európárban nem fordulnak elő ilyen katonai puccsok.

  De a lélegeztető gépek müködtetése is csak egy nagyon kemény parancsúralmi hatalomra mutat rá.
  De ilyen alapon már a MOK is megbánta, amit tett ez emberek ellen ?
  Vagy a MOK ott sem volt ?

  Forrás:
  2021.04.01. 14:00
  MOK: van, ahol a lélegeztetettek 95 százaléka meghal
  https://index.hu/belfold/2021/04/01/mok-egyes-helyeken-aki-lelegeztetogepre-kerul-alig-van-eselye-a-tulelesre/

  De én csak azt kérdezem, hogy elmondta már valamelyik illetékes azt, hogy volt ez lehetséges ?
  Vagy miért nem vették már észre, hogy amit csináltak, az nem volt helyénvaló ?

  Sajnos ez égésznek olyan kussolási szaga van. Ami azt jelenti, hogy a megtörténtet majd a szönyeg alá söpörjük.
  Mert ebben a rendszerben ezt is meg lehet csinálni.

 3. Az hangzik el, hogy a bizalmi pozícióban lévő emberek nem foglalhatnak törvénybe gyilkosságot, egyidejűleg önmagukat mentesítve.
  De ez a rész csak a törvényhozókról szól, ha jól értem. Én a beszélgetés címét nem tudom hova tenni.
  A nem kötelező oltás is gyilkosság, vagy megbetegítés, nem parancsra, hanem megtévesztésből.
  Minden oltás megtévesztés.
  A vírus ijesztgetés is megtévesztés.
  A megtévesztő a felbujtó főbűnös.

 4. AZ ELEKTROMOSSÁG ÉS Az INFLUENZA KAPCSOLATA- TÖRTÉNELMI TÉNYEKKEL:

  Senkit nem szeretnék újabb információkkal terhelni, de találtam egy tudományos megerősítést arra vonatkozóan, hogy van kapcsolat az elektromosság és az influenza-járványok között. Ezt történelmi tények támasztják alá, az alábbiak szerint:
  – 1728-38 között az erősnaptevékenység, a napkitörések erős influenzajárványt indítottak el az emberek és állatok között, amely kétmillió emberéletet követelt.
  – 1836-ban Heinrich Schweich felfigyelt arra, hogy a légkör elektromos zavara megakadályozza a testben felgyülemlett elektromosság kiürülését, és ez okozza az infuenza tüneteit.
  Az influenza gyakoribb járványainak kialakulását elősegítik a civilizációs tényezők, mert az elektromosság következménye a megnövekedett elektromágneses sugárzás, ami terheli a szervezetet.
  – 1889-re tehető a modern elektromosság kezdete, és ezzel szintén egybeesett egy világméretű járvány kitörése.
  – 1918-ban az I. világháború alatt ugyanis rengeteg antennát telepítettek és erős rádióhullámokkal borították be a Földet. 1918-ban felütötte a fejét a spanyolnáthaként elhíresült járvány. A legsúlyosabb állapotba azok a katonák kerültek, akik huzamosabb ideig ki voltak téve az antennák sugárzásának.
  – Miután világszerte elterjedtek a radarok, 1957-ben lezajlott az ázsiai influenzajárvány.
  – A hatvanas évek végén indították az első műholdakat a Van Allen-övbe. 1968-ban megjelent az influenzavírus Hong Kong-i változata. A tudósok szerint ezekben az időszakokban a Föld elektromos rendszerét durván megzavarták, ami hatással volt az élőlények „áramköreire” is.
  – Az internet és a mobiltelefonok rohamos terjedése már csak olaj volt a tűzre, és úgy tűnik meglett az eredménye. A következő kiterjedtebb fertőzést a 2009-es H1N1 sertésinfluenza okozta.
  – 2019-ben a COVID-nál ott volt a legsúlyosabb helyzet, ahol bevezették az G-t.

  Fentiekből 3 dolog következik:
  – Az első, hogy nincs vírus, és azt a Rockefellerék találták ki a Big Pharmaffia és a nyugati gyógyászat létrehozásához.Aminek lényege, hogy nem gyógyít, csak meghosszabbítja a betegséget, ami a gyögyszerlobby meggazdagodásának alapja.
  – A második, hogy az 5 G és a vírus közti kapcsolatra egyértelművé vált, tudományosan is igazolva.
  – A harmadik, hogy ha nincs vírus, akkor nincs értelme a vakcinának sem, ami a Big Pharmaffia legnagyobb átveréseként értelmezhető. Egy dolog miatt van realitása, az NWO-hoz kapcsolódó tranzhumanizmus felé ad technikai megoldási lehetőséget a permanens vakcináztatáson keresztül.

  Ha nem is fejtettük meg teljesen a rejtvényt, de két feltételezésünkre udományos bizonyítékot találtun.
  Arra, hogy nincs vírus, és arra, hogy az 5 G életveszélyes, és köze volt az influenzajárványhoz.
  Az pedig továbbra is tény volt, és tény marad, hogy mind a COVID-19, mind az arra kifejlesztett vakcina tömegpusztító biológia fegyver.
  Ahogy az is, hogy manipulálják az időjárást, a napkitöréseket, és hogy elektromosságra hajlamos szereket szórnak ipari mennyiségben a levegőbe. De most már legalább értjük ennek is az okát, magyarázatát.
  https://www.bien.hu/influenza-elektromossag-rejtelyes-tortenete/

  1. Már megint – sokadszor – egymásnak homlokegyenest ellentmondó állítások halmozódnak: “nincs vírus”, “az 5 G és a vírus közti kapcsolatra (sic!) egyértelművé vált”, “mind a COVID-19, mind az arra kifejlesztett vakcina tömegpusztító biológia fegyver”.
   Most akkor mit állít, van vírus vagy nincs vírus? Az egyik állítás ugyanis kizárja a másikat. Nem ártana eldönteni, melyik mellett akar érvelni. Vagy csak a dezinformáció, a zavarkeltés a cél? Esetleg a név mögött egy AI chatbot van, ahogy Hegedűs A. joggal gyanítja?

   1. Plusz az influenza – elektromosság / elektromágnesesség kapcsolatot Arthur Firstenberg kutatta és egy nagyon jó könyvet is ír belőle: The Invisible Rainbow.
    Azóta vannak influenza járványok, mióta elkezdtünk játszani az eletromossággal és széles körben elterjedt ez az energia forrás.
    A spanyol nátha idején nem csak új oltásokkal öltek, a “járvány” egy amerikai katonai bázisról indult ahol a rádiózást oktatták, majd átugrott egy nagyon távoli bázisra, ahol szintén a rádióval szórakoztak.
    A háború miatt a rádiózás elterjedtté vált. Majd ez történt minden egyéb fejleszéssel is, a nagy, világméretű járványokat akkor láttuk amikor előjöttek a radarral, szatelitekkel, stb.
    Ez a rövidített angol változata a könyvnek.
    https://www.5gexposed.com/wp-content/uploads/2019/04/English-Summary-of-The-Invisible-Rainbow-A-History-of-Electricity-and-Life-3.pdf

    Természetesen ezt sem adták ki soha magyarul ahogy Dr Becker könyveit sem (Body Electric, Electromagnetism and Life)

 5. Dr. David Martin leleplezi az EcoHealth Alliance elnökének elmarasztaló beismerését az „előre megfontolt terrorizmusról”

  „… amíg egy fertőző betegség krízis nagyon valós, jelen van és eléri a vészküszöböt, gyakran figyelmen kívül hagyják. Ahhoz, hogy a finanszírozási bázist a válságon túl is fenntarthassuk – mondta [Daszak Péter] –, növelnünk kell a lakosság megértését az orvosi ellenintézkedések, például a páninfluenza vagy pánkoronavírus elleni vakcina szükségességével kapcsolatban. A fő mozgatórugó a média, és a közgazdaságtan követni fogja a hype-ot. Ezt a felhajtást a magunk javára kell használnunk, hogy rátérjünk a valódi problémákra. A befektetők válaszolnak, ha profitot látnak a folyamat végén.”

  @DrDMartinWorld
  “Nem, hölgyeim és uraim. Ez előre megfontolt belföldi terrorizmus volt, amelyet a Proceedings of the National Academy of Sciences 2015-ben állítottak ki, előttük tettek közzé.
  Ez egy biológiai és kémiai hadviselés, amelyet az emberi faj ellen követtek el. És elismerték írásban, hogy ez pénzügyi rablás és pénzügyi csalás volt.”

  1. Nagyon nyomatékosan javasolom megnézni Dr Martin cégének a website-ját, egy pillantás is elég megmondani, kicsoda-micsoda a pasi valójában. Tele van kőműves szimbólumokkal és a “mindent látó szem” szimbólummal.
   Bocs, de még ha mond is néha igazat – idekinn ez “limited hangout-nak” hívjuk, amikor az igazságot nem lehet tovább titkolni akkor egy részét kiszivárogtatják majd elvisznek megint a málnásba mellékösvényeken – az utolsó akinek a szavát készpénznek veszem az egy szabad köműves.

   https://www.m-cam.com/about-us/
   A logo, lap teteje és a kiadványaik, lap alja…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük