SZKÍTA Hírek – 2023. február 11.

A legújabb hírműsor tartalmából a rovaretetés valódi veszélyeiről, ami nem azonos azzal, hogy csupán undorító rovarokat csempésznek az élelmiszereinkbe, és ez ütközik a jó érzésünkkel.

Az emberi faj jövője a tét.

A PCR tesztekről, mint a klónozás elemeiről a földrengés csinálásról Tedros új hablatyolásáról, hogy jön a madárinfluenza hogyan próbálják meg nem történtté tenni a covid terrort a politikusok hogyan csinálnak kedvet a háborúhoz sikeres pert nyert egy osztrák professzor az állammal és a kamarával szembeni büntető ügyében arról is, hogy 100 millió embernek lehet a világban szívkárosodása az oltások miatt valahogyan nem akar olvadni a rettentően gyarapodó CO2 okozta felmelegedéstől az antarktisz már 70 éve az akkumulátor nagyhatalommá válás legújabb fejleményeiről.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/


2 thoughts on “SZKÍTA Hírek – 2023. február 11.

 1. Csak nem jelenik meg az agrár rendelet a megjelölt rovar szemét külön polcon tárolásáról. Az egészséges étel csak ígéret.
  Az alapból furcsa, hogy az egészségügy vezetője nem beszél az agrárminiszterrel a rovar szemét közismert káros egészségügyi hatásáról, és nem kéri a betiltást. Az EU ételmérgezés rovarokkal rendelet csak lehetőséget jelent, nem kötelező, ha jól értettem.
  Szerintem legalább fél éve már kevert lehet a liszt, furcsán csomósodik, stb. Valamint valamivel mérgezhetik a nagyker tojást is, citromsárgává vált a szép sárgája. Nem rovarral, hanem mással. Mű műanyaggal, nano fémekkel?
  Az emberek sterilizálása mögött is egy méreg vegyület lehet, hasonlóan ahhoz, amit már a tetanusz oltásokba is régóta beletesznek.
  A mérgezés fedősztorija pedig az mrns génmanipuláció, ami a fekete tudomány agymosásához, kamu magyarázkodásához tartozik.

  Az aksi témához csak annyi jutott eszembe, hogy mintha ezt az országot mindenképp fel akarnák gyújtani, háborúval, uránnal, vagy a sok aksival, vagy földrengéssel, de az egyik próbálkozás rosszabb, mint a másik. A Kárpátalja megszerezhetősége ezen a háborús úton beetetés, rossz alku, az illumi sose fogja visszaadni. (eleve nem megszerzés kérdése, hanem a miénk, csalárd módon van eltulajdonítva) Ezen pusztítások egyikének sincs értelme, az illumi megbízó se jön ki belőle jól, ahogy mi se. Ha jól jönne ki, akkor nekünk kellene az országot felgyújtani, hogy ne kaphassák meg. Se a kínaiak, se senki más rajtunk kívül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük