Az mRNA oltóanyag és a tüskefehérjék

Tudományosan is beigazolódni látszik, hogy a kísérleti mRNS vakcinákkal nem mást, mint méreganyagokat fecskendeznek az emberekbe.

Odysee link: https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/mRNA–es-tuskefeherjek:6

Brightenon link: https://www.brighteon.com/55385509-4347-49d9-9451-61111fc0815d

15 thoughts on “Az mRNA oltóanyag és a tüskefehérjék

 1. Nem győzöm kivárni a Dr Cowan – Dr Kaufman előadást erről. Mindjárt jön. Ez lesz a téma. A tüskefehérjék, a mágnesesség, a grafén oxide és, hogy mik tudnak vírusfertőzést mímelni. Sajnos fizetős, 20 USD a belépő, de úgy emlékszem utólag ingyen megnézhető szokott lenni.
  “COVID-19 MYTHS
  Part 2: Spike Proteins, Magnetic Arms and “Virus Mimickers”
  Saturday, July 17th 2021 | 2:00pm-4:pm Eastern Standard Time
  Dr. Cowan & Dr. Kaufman will expose the pseudoscience on:
  – Virus Mimickers- the misnomer of viral cultures based upon identical known biological samples.
  – Magnetic Graphene Nanotechnology and biological weapons in vaccinations.
  – Spoke Protein – The true nature of its origin and function.”

  https://covid-19-myths.com/

   1. (Az első részt meg lehet valahol tekinteni?)

    Látszólag nem a témához kapcsolódik, de csak első pillantásra:
    Szép csendben, amíg a jónép figyelmét a kofid-események, a labda-kergető bajnokság, meg a “hova is menjek nyaralni halálos világjárvány idején” és ezért oltassak/ne oltassak kérdéskör köti le, addig az Európa parlament egy csinos kis törvényt szavazott meg.

    “Igen a totális megfigyelésre: A Fidesz, az RMDSZ Dobrev Klárával és a Momentum képviselőivel együtt szavazott.

    Az elmúlt napokban a nagy nyilvánosságot elkerülte, hogy egy nem mindennapi döntést fogadtak el az Európai Unió parlamentjében. Az esetről a magyar nyelvű médiákban semmilyen információ nem jelent meg, pedig az ügy érdekelheti a szavazó állampolgárokat, hiszen nem másról van szó, minthogy az EU jóváhagyta a magánkommunikáció megfigyelését, ez pedig minden tagállamra kötelező.

    Még egyértelműbben: a gyerekek jogaira hivatkozó csomagolásban megszületett a jogi kerete az állampolgárok totális megfigyelésének. Azaz a kormányok, a globális cégek felhatalmazást kapnak a személyes kommunikáció követésére, még egyszerűbben fogalmazva: bírósági felhatalmazás nélkül, puszta gyanú alapján ezentúl bárhol, bármikor belenézhetnek az elektronikus postaládájába, elolvashatják az üzeneteit.”

    Mire jó egy kis járvány/foci/nyaralás figyelemelterelés: például kommunista, totális megfigyelési törvény bevezetésére.

    További részletek:

    https://www.erdely.ma/igen-a-totalis-megfigyelesre-a-fidesz-dobrev-klaraval-es-a-momentumos-kepviselokkel-tamogatta-a-javaslatot

    Rá kell döbbeni végre, hogy MI vagyunk az ellenség, nem a “vírus”, nem a terroristák. Ettől nem is tehették volna egyértelműbbé, hogy nincs semmilyen különbség a kormányok között, nincs igazából politikai ellenség, ellenzék , nincs semmilyen terror vagy “kofid” fenyegetés: a globális hatalom – amely a kormányokat is kézben tartja és irányítja – egyetlen ellensége és akiktől félnivalójuk van, az a civil lakosság. Hogy netán ráébrednek mi történik és kik állnak mögötte és utánuk mennek.
    Túl nagy számban ébrednek rá az emberek, kik ejtették túszul a világot, ezért kriminalizálni kell őket
    Főleg azokat akik már képben vannak és esetleg meg is akarnak/tudnak szerveződni. Ők lesznek a jövő “terroristái”.

    …a Terror házában lehetne egy új részt nyitni a mai megfigyelési technikáknak.
    Érdekes módon nem nyitnak…

   2. Nincs mit. Megpróbálom röviden összefoglalni, de mivel az angol nem a saját nyelvem és orvos sem vagyok, örülnék ha lehetőség szerint egy orvos is megnézné.
    Tüskefehérje: Dr Kaufman levezette, honnan jött az egész kezdve kb 1970-el és az influenzával. De igazság szerint egy “érdekes állat” ugyanis az eredete, ahogy “megcsinálják” pont olyan ködös mint a virus izoláció, végy sok mindenféle genetikus anyagot és keverd jól össze.. A végén egy mondatban összefoglalta mikor valaki rákérdezett:
    Semmilyen bizonyíték nincs rá.
    A többi: Kitért a mágnesességre, a mágnesesség és mágnesek fajtáira, arra ami nekünk is az első öteltünk volt (SPION), a graphene oxide láthatólag nekik is új volt, viszont rengeteg anyagot hozott össze hozzá. Hogy hogy befolyásolja a sejteket, az egész környezetet, nagyrészt ez is inkább orvosoknak való volt, de azért érthető. Nem mondta ki nyíltan de kb. igy nézett ki: lehet, hogy nem láttad a férjet amint a boltban megvette a mérget, de láttad onnan kijönni egy szatyorral amit a biztonság kedvéért jó messze eltartott magától. Előzőleg hallottad őket sokat veszekedni. A nő életbiztosítása a férj nevére szólt. A nőt mérgezéssel holtan találták. Abban a boltban ahonnan a férj kijött ezt a fajta mérget is árulták. Ki a gyilkos?

    Az elején mondta hogy nem tudja a custody akármit (azt hiszem ahhoz, hogy az eredmény hiteles legyen hivalos elkobzás / lefoglalás kell), az oltásé teljesült-e. (Igen, egy interjúban elhangzik amit ő valószínűleg még nem látott, én igen és Ti is ha megnéztétek ezen az oldalon itt: https://orvosokatisztanlatasert.hu/grafen-oxid-a-covid-19-oltasokban/ .) Enélkül nincs hivatalos állásfoglalás, gondolom rájuk nézve súlyos következményekkel járhatna.
    Utána felhozta az erre vonatkozó dokumentált kisérleteket, az EU 1 milliárdos támogatását hogy Graphene Valley legyen Európa, stb – rengeteg rámutató bizonyítékot, ha úgy tetszik.

    Sajnos a hallgatósága egy része, akik kérdezhettek (ez a rész fizetős, aktivan részt venni), még ott tartott, hogy miért van akkor annyi pozitiv PCR, stb, teljesen tájékozatlan volt és felesleges dolgokat (rég tudott dolgokat) kérdezett inkább.

    Dr Cowan-nak volt egy érdekes elmélete (?) a szív működésével kapcsolatban, de mint kiderült erről a témáról már régebben könyvet adott ki. A lényege annyi, hogy a szív nem egy egyszerű pumpa, ebbe részletesen és tudományosan is belement. Véráramlást a szív összehúzódásán kívül a mágnesesség, a víz jelentléte és a víz (strukturált viz) tulajdonsága is befolyásolja és segíti, valahogyan a különböző polaritások miatt, de bocsánat, ha kiadják olvasható formában, inkább én is elolvasom újra, mint több félreértett pongyola butaságot írjak. (És ez a rész bár érdekes de most annyira nem kötött le.)

    1. Kedves Gundel!
     Köszönöm a beszámolót dr. Kaufman és dr Cowan online előadásáról. Számomra is egyértelmű a grafén-oxid történet és beleillik a kirakósba. Hiszen az egész plandémia egyik fő célja, ami most már teljesen világosan látszik a világ népességének mind nagyobb arányú átoltottsága, mégpedig grafén oxiddal. Aminek előnyös tulajdonságai folytán lehetőség nyílik az emberi testeket-agyakat rákapcsolni a “tárgyak” internetére. Végső soron így képzelik el Elon Musk álmát megvalósítani: a mesterséges intelligencia által irányított-kontrollált emberiséget.. Persze ehhez azért nekünk is van pár szavunk 🙂

    2. Utána kerestem Dr Tom Cowan munkásságának, mivel érdekel a víz új biológiai értelmezése, valamint a szív működésével kapcsolatos új elgondolás. Zárójelben jegyzem meg, zseniális anyanyelvünk üzeni, hogy őseink tudtak már valamit a szívünk működéséről hiszen “szív”-k nevezték el. Nyelvünk jellegzetessége, hogy a 2-3 betűs azonos alakú szavaink (főnév – ige párban) logikai kapcsolatban állnak egymással. Pl. szív, vár, fog, zár.
     S ahogy nézegetem a web oldalát belefutottam egy újabb bizonyítékba, miszerint a koronavírus finoman fogalmazva is átverés. (Kíváncsian várom a többi vírussal mi a helyzet??)
     Szóval itt egy idézet és mellé a link : “A koronavírus részecskék és a normális sejtkomponensek összetévesztésének lehetőségét a 2003-as SARS-járványért felelős SARS-CoV Centers for Disease Control and Prevention (CDC) részletes ultrastrukturális tanulmányában tulajdonképpen kiemelték.” [1]
     Más szóval, a CDC 2004-ben tudta, hogy a kutatók nem tudták érdemben bizonyítani, hogy ezek a részecskék koronavírus részecskék. Azóta egy szót sem hallani erről. Minden virológus használja ezeket a képeket a vírus létezésének bizonyítékaként. Ez egy csalás, az ócska tudományon alapul, mint minden más, ami a „Covid 19” -hez kapcsolódik.” https://drtomcowan.com/the-smoking-gun/

 2. Már sokszor szó volt a nanorészecskéknek az emberi szervezetre gyakorolt káros hatásairól.

  A korábbi hozzászólásomban arról volt szó, hogy a Moderna lipid ( zsír alapú ) nanorészecskéi ( LNP ) és egyébb oltóanyagban lévő káros
  anyagok a májban és a lépben kötnek ki. És ott mérgező hatást fejtenek ki. Úgy látszik, hogy a szarvezet nagyon szenved ilyen mérgező anyagoknak a szervezetből való kidobásával. A hozzászolásomban arról is szó volt, hogy a kisérleti patkányok nem bírták ki a kísérletet.

  Forrás: https://tkp.at/2021/01/03/gefahren-ausgehend-von-lipidnanopartikeln-in-mrna-impfstoffen/

  Itt a májról készitett fotót kell megnézni.

  1. A portális májsejtek vakuolizációja (
  Májsejteknek az elpusztulása bizonyíték az LNP / mRNS komplexek által okozott májkárosodások miatt)
  2) A gamma-Glutamyltransferase (GGT ) megemelkedése.

  Mit okoz ez a szervezetben ? Allergiát. És le van írva, hogy a ALC-0315, 30-50 % az LNP-ben mit okoz.

  De úgy létszik, hogy amikor üzletről van szó, akkor nincsenek határok.

  A CIEL ETC group levelet írt ez ügyben az EU-nak.

  Forrás:
  1)
  Toxische Nanographenpartikel in Schutzmasken: NGOs fordern mehr Schutz für Verbraucher*innen
  https://www.wecf.org/de/toxische-nanographenpartikel-in-schutzmasken-ngos-fordern-mehr-schutz-fuer-verbraucherinnen/

  2)
  https://www.ciel.org/wp-content/uploads/2021/04/Final-nanographene-sign-on-letter.pdf

  A 2)-id forrás, a levél mutatja, hogy a EU-nak az elnökasszonysága sem tudta ezt és a mellékelt fotó szerint ezt a mérgező szájmaszkot hordta.

 3. Tisztelt doktor Úrak !

  A Diszkrimináció ellenes alkotmányjogi panaszra reagált egy úri ember. De ő állítólag csak egy ombuds-ember lenne és az
  orvosoknak kell eldönteni ezt a jogi vitát, mert ő ebben nem szakember.

  Én visszaírtam, hogy ez számomra nagyon aggályos, mert tulajdonképpen a virus ügy politikai haszonszerzési problémévá vált.
  És a big pharma maga alá gyürte a szervilis kormányokat. És a parancsotkövető kormányok mindent a “vigyázzunk egymás
  egészségére !” kiszólással intéznek el.

  Azt is leírtam, hogy a WHO hamisan kiáltotta ki a világjárványt, mert ezt a halálozási ráta ezt nem indokolta.

  Valamint megírtam azt, hogy a málenkij robot alapján müködő, felturbozótt számok, a PCR-tesztek nem alkalmasak orvosi
  diagnosztikai célokra és egy fertőző betegég megállapítására. Mert ha a PCR-teszt 45-ös ciklusszámmal pirosat jelez, az nem
  mondja ki, hogy egy tünet mentes tesztalany feztőző és ezzel veszélyes a társadalom számára.

  És a PCR-teszt készülékekre nem kell hatósági engedély.

  Tehát: minek alapján kerül a szerencsétlen pozitivan tesztelt ember hatósági házi fogságba ?

  És a kétséges esetekben a házi orvosnak a véleménye is fontos.

  De a végső szót, egy diktatórikus elven müködő, politikai orgánum, a járványügyi hatóság modja ki.

  Üdv. B. Gy.

 4. “A terv szerint először állítanának elő emberi sejtek az oltóanyag hatására, ami a szintetikusan előállított korona virus genetikai anyagát tartalmazza…”

  Most nem azért de nem kéne előbb bebizonyítani, hogy létezik és tényleg az aminek mondják?
  Minden a grafén oxidra mutat. A tünetek, hogy hogyan mérgez, hogy hogy mérgezhettek vele már a covid oltása előtt is, stb.
  A tüskefehérje vonalat (bizonyíték nélkül – ahogy látom) főleg azok az orvosok tolják, akik két perce még nagy oltáshívő tudósok, vakcinakutatók, stb voltak, a Pfizernél vagy máshol. Sok-sok év alatt a SID (hirtelen gyermekágyi halál), a sok megmagyarázhatatlan allergia, az autista gyerekek, stb nem zavarták a lelkiismeretüket. Az, hogy hála Del Bigtree-nek és JF Kennedy az ifjabbnak az USA-ban kiderült, hogy a gyártók több mint 30 évig hazudak az oltások biztonságosságáról és hatékonyságáról (Kennedyék pert nyertek ezzel 2019 decemberében), az nem zavarta a lelkiismeretüket, de ez az új “oltás” most hirtelen igen és oldalt váltottak. Wow.

 5. Már nem az első orvostól hallottam, hogy leredukálódik maximum 3 évre, s újabb felvétel még jobban erősíti a gyanút, hogy ez a FENEVAD BÉLYEGE: https://www.bitchute.com/video/v0B47XjLyHTG/ akár tetszik, akár nem nemsokára itt a NAGY FIGYELMEZTETÉS, az utolsó lehetőség azoknak, akik emberek akarnak maradni, a többiek hiába keresik a halált, csak el kellene olvasni a kinyilatkoztatásokat, hogy milyen módon büntetik meg azokat akik felvették a Fenevad bélyegét. El kell mondjam, hiába mutatom meg bármelyiknek amit nekem megmutattak a törzsökről, akik nem fordulnak teljes egészében a Szentháromság felé, teljes önátadással, azokat már csak a Nagy Figyelmeztetés tudja megmenteni, oly módon, hogy a Nagy Figyelmeztetés utáni 6 és fél hétben, amikor a latin nyelvet nem beszélő Antikrisztus ereje vissza lesz fogva, Jézus Krisztus Urunk, Egyetlen Megváltó Ítélő Bíránk mellett döntenek, más esetben arra fognak ébredni, amikor látni fogják a férgességet az arcukon, hogy a halál nem találja meg őket.

 6. Hónapokkal ezelőtt olvastam egy tudományos cikkben, ahol humanizált egereket oltottak tüskefehérjével s bennük ugyanúgy kialakult a covid-tüdő képe és a citokin-krízisnek mondott állapot.

  https://www.mdr.de/wissen/coronavirus-spikeprotein-lunge-entzuendung-100.html

  Ezt szerintem már megemlítettem itt vagy talán más fórumon. Volt professzor, aki szintén megdöbbent az eredmények hallatán s azt mondta, hogy akkor az oltásokkal talán nem épp jót cselekszünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük