Ausztrália, Victoria államban október 15-től CSAK az vállalhat munkát, aki oltott!

6 thoughts on “Ausztrália, Victoria államban október 15-től CSAK az vállalhat munkát, aki oltott!

 1. Tehát, ha úgy gondolod, hogy az oltás káros, akkor a családod ellátása, és szinten-tartása érdekében be kell áldoznod magad.
  Én már nem tudom mit higgyek. Egyik oldalon az összeesküvés-elméletre hajló énem tiltakozik, a másokon meg az, hogy az emberek és orvosok 99%-a elfogadja, hogy az oltásban nincs semmi humbug. De jól ismerem azt a mondást is, hogy “Egymilliárd légy nem tévedhet! Egyél szart!”
  Olyanná váltam, mint a világ legbizonytalanabb állatai, a “Mitévő legyek”.

 2. Az oltás nem az egészség miatt van, hanem a szabadság miatt. Hm,…Érthető propaganda

 3. A szabadság valójában nem az. amikor az ember azt tesz, amit akar. A szabadság az, amikor az embernek nem kell olyat tenni, amit nem akar.
  Tudják ezt a döntéshozók?
  Tudják ezt a tömegek?

 4. Nem egyetlen oltásról van szó, hanem arról, hogy akarok-e obligát oltásfogyasztó lenni az életem hátralevő részében. Nehéz lesz ezt a fullánkot kitépnünk magunkból, mert a gyermekeink máris azok. De minnél nagyobbra növekszik, annál könnyebb lesz megfogni, igaz, annál mélyebb lesz a seb is, amit maga után hagy.

 5. Nem akarom itt nyíltan kinyilatkoztatni, mert nem tudom milyen “jóakarók” olvassák és fürkészik ezt az oldalt, hogy mit is kellene ezekkel a politikusokkal azonnal és hatásosan tenni! Amíg nincs hatásosság, addig fordítva, alkalmazzák ők azt a sok “birkán”.

 6. Most a TV-ben már nem is az megy, hogy aki nincs beoltva, az elkaphatja a Deltát, hanem az, hogy a nem oltottak óriási veszélynek vannak kitéve. Mintha aki most ezt a deltát elkapná az rögtön nagyon súlyosan meg fog betegedni.
  Csak fekete és fehér lett a világ, nincs köztes állapot:
  – Vagy be vagy oltva és akkor ha megbetegszel nem leszel olyan beteg mint lennél oltás nélkül.
  – Vagy nem vagy beoltva, és ha elkapod meghalsz, vagy éppen hogy csak túl fogod élni.

  Rusvai szerint 5-ből 4 covid-s ember a kórházban oltatlan! De kérdem én, hogy lehet, hogy minden 5.-k ember a kórházban oltott és ennek ellenére súlyos beteg??? Nem arról volt szó, hogy az oltás megvéd a súlyos betegségtől? Akkor hogy kerülhet be valaki oltott létére kórházba??????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük