Ausztrália, Victoria államban október 15-től CSAK az vállalhat munkát, aki oltott!

7 thoughts on “Ausztrália, Victoria államban október 15-től CSAK az vállalhat munkát, aki oltott!

 1. Tehát, ha úgy gondolod, hogy az oltás káros, akkor a családod ellátása, és szinten-tartása érdekében be kell áldoznod magad.
  Én már nem tudom mit higgyek. Egyik oldalon az összeesküvés-elméletre hajló énem tiltakozik, a másokon meg az, hogy az emberek és orvosok 99%-a elfogadja, hogy az oltásban nincs semmi humbug. De jól ismerem azt a mondást is, hogy “Egymilliárd légy nem tévedhet! Egyél szart!”
  Olyanná váltam, mint a világ legbizonytalanabb állatai, a “Mitévő legyek”.

 2. Az oltás nem az egészség miatt van, hanem a szabadság miatt. Hm,…Érthető propaganda

  1. https://theexpose.uk/2021/10/10/comparison-reports-proves-vaccinated-developing-ade/

   Az oltás a népírtás miatt van! Le akarják csökkenteni a bolygó népességét és ehhez minél több embert be kell oltaniuk méreggel. Azért kell 3.-4. és stb számú “oltás” mert rengeteg ember csak placebót kapott elsőre, másodikra és talán még harmadik “oltásra” is. Nekik nincs bajuk, de ezt nem akarják így hagyni. Valamelyik adagnál már nem lesz szerencséjük az oltakozóknak és akkor majd el fogják hinni, hogy a “laposföldesek” mégse konteóztak…

 3. A szabadság valójában nem az. amikor az ember azt tesz, amit akar. A szabadság az, amikor az embernek nem kell olyat tenni, amit nem akar.
  Tudják ezt a döntéshozók?
  Tudják ezt a tömegek?

 4. Nem egyetlen oltásról van szó, hanem arról, hogy akarok-e obligát oltásfogyasztó lenni az életem hátralevő részében. Nehéz lesz ezt a fullánkot kitépnünk magunkból, mert a gyermekeink máris azok. De minnél nagyobbra növekszik, annál könnyebb lesz megfogni, igaz, annál mélyebb lesz a seb is, amit maga után hagy.

 5. Nem akarom itt nyíltan kinyilatkoztatni, mert nem tudom milyen “jóakarók” olvassák és fürkészik ezt az oldalt, hogy mit is kellene ezekkel a politikusokkal azonnal és hatásosan tenni! Amíg nincs hatásosság, addig fordítva, alkalmazzák ők azt a sok “birkán”.

 6. Most a TV-ben már nem is az megy, hogy aki nincs beoltva, az elkaphatja a Deltát, hanem az, hogy a nem oltottak óriási veszélynek vannak kitéve. Mintha aki most ezt a deltát elkapná az rögtön nagyon súlyosan meg fog betegedni.
  Csak fekete és fehér lett a világ, nincs köztes állapot:
  – Vagy be vagy oltva és akkor ha megbetegszel nem leszel olyan beteg mint lennél oltás nélkül.
  – Vagy nem vagy beoltva, és ha elkapod meghalsz, vagy éppen hogy csak túl fogod élni.

  Rusvai szerint 5-ből 4 covid-s ember a kórházban oltatlan! De kérdem én, hogy lehet, hogy minden 5.-k ember a kórházban oltott és ennek ellenére súlyos beteg??? Nem arról volt szó, hogy az oltás megvéd a súlyos betegségtől? Akkor hogy kerülhet be valaki oltott létére kórházba??????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük