Az MRNA Covid oltás következményei – kendőzetlen őszinteséggel a szakmának

Mit tudnak a COVID-19 vakcinázást követő kémiailag átalakított mRNS keret-hibásan átírt tüske fehérjéi emberi szövetekben és a vérkeringésben?

Az mRNS-vakcina- és gyógyszerfejlesztési törekvések figyelmen kívül hagyják az orvosi biokémia, élettan, proteomika és deutenomika számos alapelvét. A pszeudouridinációval és egyéb változtatással előállított mRNS-ek klinikai felhasználása nem kivitelezhető azok hosszú távú, tartós immunválaszt kiváltó sajátságuk miatt. Ennek oka, hogy az ilyen termékeket ellenállóvá teszik az azokat lebontó ribonukleáz enzimekkel szemben. A SARS-CoV-2 tüske fehérjét meghatározó mRNS hosszan fennmaradó jellege miatt veszélyes, mivel betegségeket is okozó (patogén) terméke ellenőrizhetetlenül a szervezetben marad. A fentiek miatt újra kell értékelni a további emberi felhasználásokat. A szerkezetében megváltoztatott mRNS-vakcinák súlyos mellékhatásai az ide kapcsolódó átfogó proteomikai hatásmechanizmusok megértését sürgeti az ilyen vakcinák tudományos alapokon való előny/kockázat értékeléséhez.

Hivatkozás: László G. Boros, Anthony M. Kyriakopoulos, Carlo Brogna, Marina Piscopo, Peter A. McCullough, Stephanie Seneff. (2024) Long-lasting, biochemically modified mRNA and its frameshifted recombinant spike proteins in human tissues and circulation after COVID-19 vaccination. Pharmacology Research & Perspectives (accepted, in print)

https://bpspubs.onlinelibrary.wiley.com/journal/20521707


3 thoughts on “Az MRNA Covid oltás következményei – kendőzetlen őszinteséggel a szakmának

 1. https://www.bitchute.com/video/ToDvt55ojLNZ/
  Q&A + ECONOMIC FUN: MAY 22ND, 2024

  Dr. Cowan a héten a pénzről ejt néhány szót, párhuzamba állítva a vírus témáról való média mellébeszéléssel. Bemutat egy Biden kormányzati gazdasági szakértőt, aki belesül a válaszába, amikor arról kérdezik, hogy az USA miért veszi kölcsön a saját pénzét. A vírus történet szakértői megnyilvánulásaival annyiban hasonló ez az egyperces „szakértői” megnyilatkozás, hogy ha olyan a kérdező, aki érti, hol lóg ki a lóláb a történetekből, akkor bizony beszédesen nevetségessé válik a helyzet.
  Finding the Money. Jared Bernstein Scene.
  https://www.youtube.com/watch?v=G7hTQtvuP4k

  A Human Heart, Cosmic Heart című könyvében Dr. Cowan már feltette azt a kérdést, hogy miért lenne a kormánynak pénzteremtési monopóliuma. A kormány nem teremthet pénzt, a kormány átadja a pénzteremtés hatalmát privát bankoknak. Az az állítás nem igaz, de ez a propaganda, hogy a kormány társadalmi felhatalmazottként monopóliummal rendelkezik a pénz létrehozásában. Valójában a FED az, ami állítólag a kormányzat része, ami a kormánnyal karöltve pénzt bocsát ki, amely meghatározza a mennyiséget, az inflációs rátát és a pénz tranzakciók kamatlábát.
  Ha a Cowan család kapná meg a pénzhatalmat, a pénzteremtési felhatalmazást, akkor a pénzt dollár helyett cowannak kellene hívni. Cowanék úgy bocsátanák ki a pénzt, ahogy jónak látnák. Bárminek a megszerzésére tetszőlegesen licitálva addig nyomnák fel az árat, hogy a dolog egyedül az övék legyen, mindig ők nyernének. Amikor megkapnák a kívánt dolgot, az lenne a különös, hogy nekik nem kellett dolgozni a pénzért, mert korlátlanul rendelkeznek a pénzkínálattal, kibocsátóként. Viszont mindenki másnak mindig meg kell dolgozni a pénzért, és ezzel mindig elkerülhetetlen, hogy mások korlátozott készlettel rendelkezzenek ebből a félelmetes erőforrásból. A másik oldalról megközelítve a Cowan család a pénzteremtési monopóliuma miatt soha sem adósodhat el. Mindig annyi pénzt nyom, hogy megfizethesse, amit meg akar venni.
  A kérdés tehát: hogyan lehet eladósodott a kormány, amikor a világvaluta kibocsátója? Hogyan lehet az, hogy a kormány egyszerre „kibocsátja” a pénzt a lakosságnak a munka ellenértékeként, hogy megfizethessék, amit meg akarnak venni a jelenben és a jövőben(+adók elvonása), és egyszerre eladósodik a FED által kibocsátott állami kötvények miatt? Ez egy pénzmosási (megj: kamat, osztalék lenyúló is) rendszer, amiben a magánbankok teremtik a pénzt.
  Ha könyvelni szeretném, a pénzteremtés a bankban tartozik pénzkészlet (majd egyszer lesz értékre váltva) /követel semmi(nincs induló vagyon). Amikor átadásra kerül az államnak, akkor a bankban tartozik államkötvény/követel pénz kifizetés. Az állam oldalán pedig tartozik pénzkészlet /követel banki kötvény tartozás, vagyis államadósság.
  Szerintem nem lehet véletlen, hogy a keringésről szóló könyvben került elő a pénzteremtés téma. Mindig annyi vér kering bennünk, hogy eljusson oda, ahová szükséges. A veszteséget pótolni kell, és nincs „nyereség”, se vérbeli kamat, se vérbeli osztalék. A keringés nem lehet féllábas, a periféria felől csak a szívig (= bankig?)tartó.

  Érdekes hallgatói kérdésként merült fel, hogy a kálcium kivonható-e a nyers tehéntejből. A kálcium, ha nem anyag, hanem egy folyamat alkotója, akkor pedig meg tud-e minket lassan mérgezni?
  Dr. Cowan válaszában felveti, hogy először is tudni kellene, hogy létezik-e olyan, hogy kálcium, bármiben is. Tudni kellene, hogy a testi alkotóelemek (foszfor, cink, kén stb.) külön anyagi részecskék-e, vagy különböző energia állapotok. Lehetnek mindkettők, de inkább energetikai folyamatok eredményeként létrejövő energetikai állapotok.
  Ismert, hogy minél alacsonyabb rezgési frekvenciájú valami, annál anyagibb képződésű. Minél magasabb, annál kevésbé megszilárdultabb struktúrájú. A testépítő anyagok, a sejtsók vegyületei „sűrűbb” frekvenciák, ami frekvenciák különböző funkciókat reprezentálnak. A kálcium, ami a tejben is van, segíti, táplálja a csontokat, az izom összehúzódást, és még sok formája és funkciója van.
  Szintetikus kálcium formával (nem só vegyületben, hanem tiszta kálciumként) alapvetően nem találkozik a szervezet. Mindig más sókkal együtt fogunk hozzájutni a táplálékból. A szintetikusan előállított anyagokkal az a baj, hogy velük találkozva a szervezet nem tudja, mihez kezdjen. Mivel a szintetikus anyag sűrűbb, mint a természetes só forma, így le fog rakódni. Pl. kalcifikáció lehet a térdben, amitől a test gyulladással akar majd megszabadulni. Dr. Cowan javaslata az, hogy próbáljuk meg az ásványokat élő, természetes forrásból bejuttatni magunkba.
  A La Quinta Columna oltóanyag tartalom kísérleténél forma képződés volt látható, ami megszilárdul. Megbetegítő, gyulladáskeltő funkciót eredményezve, aminek szándékossága ezen összefüggések fényében további megerősítést nyer. Ők bár próbálták kikísérletezni, hogy élő anyag van-e az oltásban (https://www.bitchute.com/video/Oa59uQmK00F4/ ), az elmondható, hogy önmagában forma képződéshez nem szükséges élő, szaporodó, lélegző valami.

 2. A VAKCINATERROR EDDIGI EREDMÉNYE: 676 millió sérült meg bolygószerte. 138 millióan súlyosan megsérültek vagy meghaltak.

  “Valóban megdöbbentő információk kerültek napvilágra: 676 millió ember sérült meg bolygószerte. 138 millióan súlyosan megsérültek vagy meghaltak.
  20-ból 1 ember, akinek tűt adtak a karjába és az oltóanyagot, súlyosan megsérült.
  “Amikor a vakcinák behatolnak a sejtekbe, jeleznek az immunrendszernek, hogy megtámadja” Magukat az őssejteket, amelyek elengedhetetlenek a test és szerveink helyreállításához, legyőzik, és ez rákot vált ki.
  Az erősen beoltott országokban robbanásszerűen megnőtt a korai rákos megbetegedések, valamint a genetikai rendellenességek száma a lakosság körében. Valamennyi ilyen módon beadott vakcina potenciálisan okozhat ilyen sérüléseket.
  A hiperbár oxigénterápia jelentősen meggyógyíthatja a szervezetet, és arra ösztönzi a halhatatlan sejtekként ismert T-sejteket, hogy megkezdjék a test helyreállítását. ”
  https://x.com/JimFergusonUK/status/1795758321028288623

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük