Az oltások az életet nagyon lerövidítik- mondja egy nagy tekintélyű professzor

A magas h-indexű kutató sok, erősen idézett cikket publikált. A kutatói gyakorlatban 6-7-es értéket viszonylag könnyű elérni, de az index további növelése innen már nehéz. A 20-as h-index már nemzetközileg is figyelemre méltó teljesítmény. Dolores Cahill (hirsch)indexe: 35.Ennek figyelembe vételével nézzék a videót!

15 thoughts on “Az oltások az életet nagyon lerövidítik- mondja egy nagy tekintélyű professzor

 1. Remélem ez a nívó már elég lesz ahhoz, hogy meggyőzze a sok jóhiszemű és naiv Magyart akik még mindig nem eszméltek rá, hogy mi folyik…

 2. Regisztrált jelentések
  A 2021-05-11-ig bezárólag 34.145 bejelentést kaptak és regisztráltak a gyanús mellékhatásokról a covid-19 ellen Svédországban alkalmazott vakcinákra vonatkozóan. A táblázat a beoltott személyek számát és a feltételezett mellékhatásokról regisztrált jelentések számát mutatja.

  A táblázatban szereplő jelentések mellett 664 jelentés is érkezett, ahol nem világos, hogy melyik oltásról van szó.
  https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody1

 3. Tisztelt Doktor Urak!

  Hálásan köszönöm sokunk nevében, azt az erőfeszítést amit tesznek, hogy a korrekt információ eljusson azokhoz, akik nyitottak rá!
  A hírek egyre aggasztóbbak, de azoknak köszönhetően akik kűzdenek, mint például Önök, van egy kis fény az alagút végén!
  Már egyre több forrásból hallani, hogy a beoltottak szórják a tüskefehérjét. Cahill Rrofesszor Asszony egyértelműen ki is mondta. Ez eléggé aggasztó!
  A kérdésem az, hogy milyen módon tudnak védekezni azok, akik nem oltatták be magukat, azon kívül, hogy nem érintkezünk velük?
  Biorezonanciás eljárással van mód “kiütni” illetve kivezetni a szervezetből?

  Válaszukat előre is köszönöm!!

  Köszönettel és tisztelettel:
  B. Anna

  1. Kedves Anna!
   Tudok segíteni ilyen ügyben, hívjon fel, van biorezonanciás
   megoldás!

   Üdvözlettel:
   dr.Tolnai Valéria
   pszichiáter, pszichoterapeuta, homeopata

   tel: +36 20 481 2927
   doktortolnai@gmail.com
   Új bejelentkezési idő:
   hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 12-14 óráig,
   szerda 17-19 óráig.

 4. Elfogadom a Hölgy érvelését. Kérdezem miért nem kezdeményezett eddig büntető eljárást a népírtás ellen?

 5. Igen. Ezt mondjuk mi is. Az oltottak biztos vírushordozók. Miért nem lehet ennek véget vetni. Osztani, hogy minél több emberhez eljusson.

 6. Veszélyes géninjekció | Írta: Norman Zeelan – RESZLETFORDITAS!
  A SARS-CoV-2 elleni úgynevezett oltás során elterjedt anyag számos tudományos elvnek ellentmond.
  Forrás: https: //kenfm.de/gefaehrliche-geninjektion-von-norman-zeelan-podcast/
  A kormányok rendőri-állami bűncselekményei nem játszanak szerepet az elterjedésben, amint azt Fehéroroszországban, Tanzániában vagy sok más régióban tapasztalhatjuk, mert ezeket a bűncselekményeket nem ott követték el – ez a mentegetödzes-(Ausrede) elmaradt a katasztrofális előrejelzések kudarcával kapcsolatban.
  A rendőrállam bűncselekményei – azaz további öngyilkosságok, gyermeki öngyilkosságok, az akut életveszélyes betegségek kezelésének elmulasztása, a családon belüli erőszak, az alkoholizmus, a testmozgás hiánya, a napfény hiánya stb. jelentős többlethalandóság 2020-ban a korábbi évekhez képest, főleg 2018-hoz képest.
  A világ gazdag nyugati régióiban az orvosi hibákat, mint legalább a harmadik leggyakoribb halálokot, egyelőre nem érdemes megemlíteni, bár a be nem jelentett orvosi hibák nagy száma mond valamit a be nem jelentett oltási és géninjekciós károkról – aki úgy véli, hogy az itteni betegek, rokonok és orvosok jelentései hozzávetőlegesen tükrözik, hogy mekkora a kár valójában, ajánlott egy kórházi gyakorlat.
  A világ szegény, déli régióiban egy gombnyomással véget lehet vetni a nyersanyagháborúknak és az éhezések millióinak. Nyilvánvaló, hogy az úgynevezett pandémiának a túlzott mértékű halálozás nélküli túlzása, az ebből fakadó rendkívüli megvetéssel az alapvető jogok ellen, politikai indíttatású és politikai célokat szolgál.
  Ez azzal a ténnyel jár, hogy Angela Merkel a kollektív házi őrizetet politikai, nem tudományos vagy orvosi indíttatásúnak is nevezte – már nem azon kell gondolkodni, hogy valójában mit is jelenthet az ál-orvosi hülyeség, hanem inkább azt, hogy hova indul az út es meg mehet a “politikailag” motivalt “intézkedések” miatt.
  Csakúgy, mint a sertésinfluenza esetében, a „járvány” kifejezés már nem megfelelő, mivel a világjárvány világszerte terjedő fertőző betegség, amely jelentős morbiditással és halálozással vagy „betegség súlyosságával” jár együtt – mint például a pestis, az 1918-as influenza, egy az Ebola lehetséges elterjedése a földgömb nagy részein, vagy ennek és más kórokozóknak a szándékos vagy nem szándékos elterjedése az állítólagos nyugati demokráciák különféle milliárdnyi biofegyver-programjának keretében – ezekkel a biofegyverekkel itt az ideje megkérdezni, hogy ki a felelős valójában az ellenségként meghatározott használatukhoz.
  Egy pandémia nem rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy tesztre van szüksége, hogy kiderüljön, hogy beteg-e. A pandemikának nem az a jellemzője, hogy az év folyamán a teljes halálozás néha kissé meghaladja, néha kissé elmarad az előző évekhez kepest. A pandemikának nem az a jellemzője, hogy a lakosságot szintetikus gének és nanorészecskék állítólag védő kísérleti injekciójára kényszerítse.
  Az egesz cikket erdemes elolvasni vagy magyarra forditani! Mindez nekünk nem uj, tudjuk kezdettöl fogva mi folyik es miert. Kellene követni a peldat mindenhol amit olvastunk: hogy feljelentettek az Osztrak kormanyt. Ahogy hallottuk a gyerekek oltasa Magyarorszagon is elkezdödik, vagy elkezdödött!

 7. “A nagy világhatalmak, újak és régiek új realitással szembesülnek: míg hadseregeik felszereltsége nagyobb, mint valaha, képességük a politikailag felébredt tömegek ellenőrzésére történelmi mélypontot ért el.” […] “Egyenesen megfogalmazva: a korábbi időkben könnyebb volt egymillió embert irányítani, mint egymillió embert fizikailag megölni; ma végtelenül könnyebb megölni egymillió embert, mint egymillió ember ellenőrizni.” (Zbigniew Brzeziński)
  https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/36/36669B7894E857AC4F3445EA646BFFE1_Zbigniew_Brzezinski_-_The_Grand_ChessBoard.doc.pdf

 8. Meghallgatnék egy párbeszédet a professzor asszony és Karikó Katalin között, aki nem tartja kizártnak a 3., 4., 5., stb. dózis Pfizer oltások beadását azoknak, akik a két oltás után megfertőződtek. Hát nem ő volt az, aki kimondta, hogy a Pfizer nem védőoltás, hanem csak a tüneteket enyhíti. És mi lesz ezek után a veleszületett immunrendszerrel? “Ha nem kell újra lefolytatni egy III-as fázisú klinikai vizsgálatot, akkor sokkal gyorsabban létre lehet hozni az új vakcinát, és így az oltópontokra is hamarabb kerülhet” – mondta Karikó Katalin.” Ez nem megy szembe a Koch-posztulátumokkal? És a beoltottak lesznek a kísérleti alanyok!

 9. Szeretném megkérdezni, hogy okkal tarthatunk e attól, hogy a beoltottak bőrükön, lélegzetükön keresztül tüskefehérjéket terjesztenek, ami aktív biológiai fegyver és pont arra lett kitalálva, hogy megfertőzze és kiirtsa az emberiséget…? Ez azért is lényeges lenne, mert a párom idősgondozó Ausztriában és a gondozottja már mind a két oltást megkapta és bár régebben is voltak menstruációs zavarai, de most két hetente jött meg a vérzése egy ideje.. okozhatja e esetleg a gondozottja által termelt és bőrérintkezés által szervezetébe hatoló tüskefehérje? Mert ha igen, akkor igazándiból senki sincs biztonságban, nem tudom ez ellen lehet e bármit is tenni? Istentől megáldott szép napot kívánok és bízom benne, hogy kapok valamelyik doktor úrtól választ! 🙂

  1. Kedves Julianna az emberiség elleni bűntettet fogalmazta meg Fuellmich német ügyvéd vezetésével még ezren, ügyvédek, és tízezer orvos-szakértő, a feljelentés nyomán népirtásért büntető eljárás indul Hágában, júl. 3-án már tárgyalás lesz.

   1. Kedves Beke Éva Erzsébet, van azóta bármilyen fejleménye a tárgyalásnak?
    Sajnos nem igazán hallani róla, vagy csak engem került el az információ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük