Törökország – Eltörölték az általános teszt kötelezettséget!

Törökországban eltörölték az általános teszt kötelezettséget, ezentúl PCR tesztet csak tüneteket mutató személyeken végeznek! Feloldották az oltatlanok korlátozását!

Törökország nem engedi, hogy a pandémia határozza meg tovább az ország életét, jelentette be Fahrettin Koca, török egészségügyi miniszter. Az oltatlanok korlátozását feloldották!

7 thoughts on “Törökország – Eltörölték az általános teszt kötelezettséget!

 1. Most lazítanak, hogy a népek hálásak legyenek, amiért ismét gyakorolhatják néhány alapvető emberi jogukat. De csak azért, hogy aztán egy idő után még rövidebb pórázra foghassák őket.
  Húzd meg – ereszd meg, pszichológiai hadviselés a javából, hogy feltétlen engedelmességre kondicionálják a birkanépet. Az MK-Ultra és más elmekontroll projektekben már alaposan kipróbálták ezeket a módszereket, és most globálisan alkalmazzák. Nem véletlen, hogy az Egyesült Királyságban is épp most jelentettek be lazításokat.

 2. Anglia,Svédország,Finnország,a Cseh Közt. ugyanezt tette!Követeljük meg a saját kormányunktól ugyanezt!És a bűnösök felelősségre vonását!

 3. Törökországi magyarok egy hozzászólásban arról írtak, hogy ez a rendelet kb csak 1 napig volt érvényben és visszaállították a tesztelős/ellenőrzős rendszert. Most akkor kinek higgyen az ember? Mi az igazság?

 4. Kedves Barátaim, breaking news!
  Úgy látszik a szabadság hulláma kezd végigsöpörni a nyugati kontinenseken is.
  Most érkezett a hir Angliából, hogy Johnson tegnap bejelentette a Covid-pass és maszkviselési kötelezettség VÉGÉT
  Csak remélni tudom hogy ez a fejlemény nem a szokásos húzd meg ereszd meg mentális abúzus egy újabb fázisa.
  Nagyon ránk férne egy valódi és tartós fordulat, egy sorsforduló

  UK PM Boris Johnson Announces Face Mask Rules & COVID Passes To End In England
  https://www.republicworld.com/world-news/uk-news/uk-pm-boris-johnson-announces-face-mask-rules-and-covid-passes-to-end-in-england-articleshow.html

 5. A napokban bukkantam erre – nagyon de nagyon javaslom itt is feltenni! HATALMAS!
  https://citizenfreepress.com/breaking/conspiracy-theorist-asks-4-doctors-whats-in-the-clotshot/

  Újra osztom az alábbi anyagokat is, mert véglegesen döntő bizonyitékot jelentenek állitásaink alátámasztására.
  Érdemes lenne magyarul is egy bejegyzés ill videó ezekről.

  A kormány döntéshozó szerepében nem tájékozódni minden egyes tudományos anyagra kiterjedően, és nem azok alapján meghozni milliók életébe vágó járványügyi döntéseket, vágzetesen gondatlan hanyagság.

  Massive 145-Country Study Shows Sharp INCREASE of Transmission and DEATH After Introduction of COVID Vaccines
  https://yournews.com/2022/01/11/2279241/massive-145-country-study-shows-sharp-increase-of-transmission-and-death/

  Fenti egy kanadai egyetem tanulmánya, bizonyítja hogy 145 országban, Magyarországot is beleértve, a Covid vakcinázás után állt be a többlethalálozás, de akkor élesen. A preprint a Researchgate portálon volt publikusan elérhető – most már korlátozzák a hozzáférést mert ez a tanulmány mindent visz. Az egész vírus és vakcina-narratívát alapjaiban megdönti.

  A WFA is hivatkozik a fenti tanulmányra:
  Covid Vaccine Scientific Proof Lethal
  https://worldfreedomalliance.org/au/news/massive-145-country-study-shows-sharp-increase-of-transmission-and-death-after-introduction-of-covid-vaccines/

  Egy másik perdöntő anyag, egy gyűjtemény, több mint 1000 kiemelt tudományos folyóiratokban megjelent tanulmány, amelyek mindegyike külön-külön is bizonyítja ezen vakcinák halálos mivoltát.
  Over One Thousand Scientific Studies Prove That the COVID-19 Vaccines Are Dangerous, and All Those Pushing This Agenda Are Committing the Indictable Crime of Gross Misconduct in Public Office
  https://yournews.com/2022/01/13/2280893/read-more-than-1000-published-studies-show-covid-vaccines-are/

  Részlet, gépi fordítás:
  “Több mint ezer tudományos tanulmány bizonyítja, hogy a COVID-19 vakcinák veszélyesek, és hogy mindazok, akik ezt a programot támogatják, a közhivatalban elkövetett súlyos hivatali visszaélés bűncselekményét követik el.

  Alig több mint 12 hónappal a COVID-19 sürgősségi felhasználásra szánt kísérleti vakcinák bevetése után tudományos tanulmányok ezrei, valamint a bio-mérgek illegális, jogellenes használatából eredő bántalmazás és gyilkosság miatt a rendőrségnek országszerte tett büntetőfeljelentések igazolják a gyanútlan brit lakosság elleni támadást. A megcáfolhatatlan tudományos eredmények azt mutatják, hogy a COVID 19 vakcina nem biztonságos és nem hatékony a SARS-CoV-2, a koronavírus kórokozói által okozott fertőzés terjedésének vagy fertőzésének korlátozásában.

  A “biztonságos és hatékony” hamis propaganda, amelyet a közhivatalnokok terjesztenek és akik most is erőltetik ezt a vakcinát, egyértelmű kötelességszegés. A közhivatalok betöltőinek kötelessége, és ennek ők is tudatában vannak, hogy meg kell előzniük minden olyan halálesetet és súlyos sérülést, ami kizárólag a közhivatalból adódóan merül fel.

  Sokan megszegték ezt a kötelezettséget, és ezzel gondatlanul halál vagy súlyos sérülés kockázatát okozzák, amikor a COVID 19 injekcióval kapcsolatos, most már megerősített veszélyek figyelmen kívül hagyásával folytatják. E kockázatok közül néhány a véralvadás, a szívizomgyulladás, a szívburokgyulladás, a trombózis, a trombocitopénia, az anafilaxia, a Bell-bénulás, a Guillain-Barre, a rák, beleértve a halálesetet is, stb.”

  További itt van a Pfizer volt vezetőjétől a nyilatkozatmiszerint szintén statisztikailag kimutatott a minta, hogy egyes vakcina-szállítmányok ártalmatlan anyagokat, mások közepesen mérgezőeket, megint mások halálos méregadagokat tartalmaznak. A gyilkossági szándékot is bizonyítottnak látják, Dr. Yeadon is, a Korona-Bizottság is.
  Former Pfizer VP Mike Yeadon Declares Covid Vaccines Are “Toxic By Design”
  https://www.bitchute.com/video/3Jp6PHpVmOEI/
  “Compelling evidence for premeditated mass-murder”

  Original video, a recent session of the Corona Investigative Committe
  Dr. Mike Yeadon | Session 86: The Fog Is Lifting
  https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Mike-Session-86-en:0

  Fenti anyagok következtetései egybeesnek John O’ Looney brit temetkezési vállalkozó tapasztalataival, és ami engem illet személyesen is igazolhatók, mert magam is tudok ilyen esetekről.

 6. Tisztelt Doktor Urak, Önöknek volt igazuk. Itt vagyunk februárban és úgy tűnik valóban küszöbön a sorsforduló!
  Jönnek egymás után a jó hírek!
  Drága oltásellenes barátaim, kérem tartsanak, tartsatok ki!

  Argentina kormánya elismerte hogy a Covid-injekciók grafénoxidot tartalmaznak.
  Argentine Government Agency Admits Covid Vaccines Contain Graphene Oxide
  https://beforeitsnews.com/eu/2022/01/argentine-government-agency-admits-covid-vaccines-contain-graphene-oxide-2682010.html

  Köszönet a Füllmich koronabizottságnak, óriási hír!!!

  gépi ford, részlet:

  AZ UK RENDŐRSÉG NAGYSZABÁSÚ VIZSGÁLATOT INDÍT AZ MRNA COVID-19 VAKCINÁVAL KAPCSOLATOS VÁLLALATI BŰNCSELEKMÉNYEK ÉS A KÖZEGÉSZSÉGÜGYET FENYEGETŐ VESZÉLYEK ÜGYÉBEN

  Az Egyesült Királyság rendőrsége elfogadta az alátámasztó információkat, és egyetértett abban, hogy elegendő bizonyíték áll rendelkezésre ahhoz, hogy a fenti bűnügyi szám alatt folytassák le az eljárást.

  Az ügyet 2021. december 20-án Sam White MD; Philip Hyland (PJH Law); Lois Bayliss (Broad Yorkshire Law) és Mark Sexton nyugalmazott rendőr jelentette be; a segítségkérés többek között a következőkhöz érkezett:

  (JF Kennedy unokaöccse); Dr. Reiner Fuellmich (német vállalati jogász, aki megnyerte a Volkswagen Audi károsanyag-kibocsátási botrányának ügyét); Dr. Michael Yeadon (a Pfizer volt vezérigazgatója); valamint számtalan más orvos, professzor, virológus, biológus, biológus, adatszakértő és jogász nemzeti és nemzetközi szinten; akik közül néhányan már közvetlenül kapcsolatba léptek a rendőrséggel, és akiket Cressida Dick személyes asszisztense, Simpson főfelügyelő is elismert.

  A feljelentés (többek között) hivatali visszaélést és hivatali kötelességszegést, súlyos gondatlanságból elkövetett emberölést, gondatlanságból elkövetett emberölést, gyilkosságot, gyilkosságra való összeesküvést, népirtást és emberiség elleni bűncselekményeket vádol.

  A Philip Hyland és Dr. Sam White által az MHRA ellen benyújtott bizonyítékok lesújtóak, és azt mutatják, hogy nem jártak el kellő gondossággal a vakcinákkal kapcsolatos adatok, kísérletek és tanulmányok körül, és hogy továbbra is figyelmen kívül hagyták a vakcinák által okozott haláleseteket, károkat és sérüléseket.”

  Group of activists and law firm say Met Police are engaged in criminal investigation over issues around vaccines and public health
  https://unitynewsnetwork.co.uk/group-of-activists-and-law-firm-say-met-police-are-engaged-in-criminal-investigation-over-issues-around-vaccines-and-public-health/

 7. Úgy látszik, a törökök is jobban ismerik az emberi jogokat, mint Hitler szülőföldjén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük