SEGÉLYVONAL (OLTÁS MELLÉKHATÁSOK)

Ma már sajnos az orvosi szaklapokból illetve a mainstream médiából is értesülhetünk az oltások mellékhatásairól.

Önnek megjelent-e bármi új betegsége, panasza vagy feltűnően rosszabbodott-e az eddigi tünete az utóbbi három évben?

Ha 2021-2022-ben COVID oltások bármelyikét felvette, akkor komoly esélye lehet, hogy ez az oltás következménye.
Független, vagyis az oltási kampányhoz nem elkötelezett szakemberek (orvosok és természetgyógyászok) véleménye, hogy az oltások mérgező anyagainak hatását feltétlenül csökkenteni kell, mert anélkül a tüneteket a szokásos kezelések ellenére nem lehet csökkenteni.

Ha kétségei vannak a helyzetével kapcsolatban vagy szeretne tudni a szükséges teendőkről, akkor keresse meg ingyenes tanácsadásunkat:

SEGÉLYVONAL: https://orvosokatisztanlatasert.hu/segelyvonal/


5 thoughts on “SEGÉLYVONAL (OLTÁS MELLÉKHATÁSOK)

 1. Egy hónapja történt, hogy a gyermekeket oltó orvosok védelmében, a gyermekek egészségének érdeke ellenében Rétvári Bence felszólalt, esküszik, hogy működik az oltás alapon. Mivel akkor ez kiemelt botrány téma volt, így elvárható volt tőle, hogy 30 nap alatt felmutassa az oltás működés bizonyítását. Nem történt meg, ami azt jelenti, hogy már nem fontos küzdeni az oltóorvosok érdekében, és nincs semmi fegyvere, amivel küzdeni tudna. (Reakció arra, hogy egyre több oltásellenes csoport perli be a háziorvosokat című bejegyzés.) Letoha Tamás viszont szak tudósként bemutatta időközben, hogy nincs vírus.

  Ha nincs vírus, akkor az immunitás mese eredetét ismételjük át: „A 2023-05-05 – 12:38-én megjelent Dr.Cowan előadás fordításom szeretném visszaidézni, mivel felvetődnek benne a jelen biológiai kérdései, és állításai, amik cáfolják azt a képet, amit a fekete mágia az immunitás működéséről kitalált, vagyis hogy kis adag méregtől olyan ellenanyag termelődik bennünk, amit majd semlegesítünk akkor, ha nagy adag méreg kerül a szervezetünkbe, és majd a sok méregtől nem leszünk betegek. Valójában a kis adag méregtől is, de a nagy adag méregtől pedig annál inkább betegek leszünk. Attól, hogy egy hatásra gyulladással reagálunk, azt jelenti, hogy javítunk valamit, nem jelenti azt, hogy bármilyen immunitás kialakulna a szervezetben.”
  Szintén erről megjelent 2023-06-12 – 15:19-én: DR.TOMCOWAN: IS THERE SUCH THING AS SPIKE PROTEIN DISEASE? https://www.bitchute.com/video/6IGj3Bj3c3Qa/
  „. Általános élethelyzet lehet, hogy valakit megcsap az áram, de ez nem jelenti, hogy nem ismétlődhet meg. Vagy ha valaki egyszer elválik, nem biztos, hogy megismétli. De mondhatjuk-e, hogy immunisak leszünk az áramütésre, vagy a válásra? Mindkét példa olyan, mint egy eseményre adott válasz, a felépülés méregtelenítés, de nem immunizálás a teljes életre” Az pedig már sok ezzel foglalkozó tudós kimutatta, hogy a testi ellenanyagok sem „vírus” és sem immunitás specifikusak.”

  Soha nem vagyunk immunisak semmire, mindig újra és újra válaszolni vagyunk kénytelenek a kihívásokra, amikkel találkozunk, amik persze hasonló szituációk is lehetnek. Ilyen az élet.

  A tükörtojás modellt tekintve állíthatjuk, hogy a tükörtojásban nincs ellenanyag. Jó esetben tápanyag van benne. Ha lenne ellenanyag termelődés elmélet, akkor minden tápanyag ellen is termelnénk ellenanyagot, mivel a szervezet azonos szabályrendszer alapján működik. A valamire termelünk ellenanyagot, valamire nem logikájú elméletet az buktatja meg, hogy nincs szabály arra, hogy mi mondja meg, hogy mire termelünk, mire nem.

  1. Ha lenne immunitás, nem lenne drogfüggőség miatti leépülés se. Immunisak lennénk a drogok hatására.
   Kis adag drog bevitelére a keletkező ellenanyag semlegesíteni tudná a későbbi nagy adag kábítószer bevitel hatását.
   Altatni se lehetne, csak egyszer.
   Utána már soha többet nem hatna az altató.
   Hasonlóan az érzéstelenítésre is gondolhatunk.

 2. Gyermekkori oltások és autizmus:

  Annak ellenére, hogy szerte a világon széles körben felismerték, hogy kapcsolat van a gyermekkori védőoltások és az autizmus között, a közegészségügyi ügynökségek és az egészségügyi szakemberek továbbra is szorgalmazzák a gyermekkori védőoltásokat, és a gyermekeknek beadott vakcinák száma egyre növekszik.

  Dr. Peter McCullough beszédet mondott „ Ki nyeri az információs háborút?” címmel tartott előadáson az alábbiakat hangsúlyozta:
  „Gyerekkoromban az autizmus “1 a 10 000-hez” fordult elő – mondta Dr. McCullough –, „most ez a szám “1 a 36-hoz”.
  Ez a legnagyobb gyermekkori járvány az Egyesült Államok történetében.”
  “Amit tudunk, az az, hogy úgy tűnik, ez összefüggésbe hozható a bővülő gyermekkori oltási ütemtervvel” – mondta.
  1960-ban egy gyermek 3 oltást kapott. Most egy gyermek 108 oltást kap az oltási programban.
  Volt olyan, hogy egy oltás során a gyermek 13 oltást kapott egyszerre.
  „Ma 200 tanulmány köti össze a túlzott gyermekkori oltást az autizmussal” – mondta.
  https://expose-news.com/2024/05/22/childhood-vaccines-and-autism-things-have-got-out-of-control/

 3. MINDEN A TUDATOS NÉPIRTÁSRÓL SZÓL.
  A NOBEL-DÍJAS ÉS HATÉKONY IVERMECTINT SZÁNDÉKOSAN BLOKKOLJÁK!

  “Az Egyesült Államok kormánya által vezetett „kartell” állítólag dollármilliárd dolláros szerződésekkel vesztegelt meg olyan nagy gyógyszertári láncokat, mint a Walgreens és a CVS, hogy népszerűsítsék a COVID-19 vakcinákat , és ne írjanak fel ivermektinre vonatkozó recepteket.
  Dr. James Thorp és Maggie Thorp ügyvéd hétfőn cikket tett közzé az America Out Loud News-ban, amelyben leleplezték a kormány azon tervét, hogy elnyomják a Nobel-díjas gyógyszert a kórházaknak és gyógyszertáraknak juttatott közel 200 milliárd dollárnyi „ szolgáltató segélyalappal.

  A Thorps idézte Dr. Pierre Kory „ The War on Ivermectin : The Medicine, amely milliókat mentett meg és véget vethetett volna a pandémiának” című könyvét, amely leírja a terápiák elnyomását a járvány csúcspontján.
  Kory szerint több mint 100 vizsgálat eredménye azt mutatja, hogy az ivermektin hatékonyan kezelhette volna a vírust, és számtalan életet menthetett volna meg.”
  https://childrenshealthdefense.org/defender/pharmacies-paid-reject-ivermectin-push-covid-shots/

  A humán Ivermectin Magyarországon nem kapható. Én egy évig próbálkoztam orvost találni, aki felirja a receptet, a háziorvostól az ivermectint kutató orvoscsoport vezetőjéig bezáróan.
  Az utóbbi nagy tudású professzor azt mondta, megtiltották nekik.

  Keresem azt a bátor országgyűlési képviselőt, aki a parlamentben felteszi ezt a kérdést az illetékes miniszternek.
  Június 8-i szavazatom attól függ, hogy a Mi hazánk képes lesz-e erre, mert most ők állnak nálam nyerésre.
  Egyelőre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük