4 thoughts on “Az utolsó forduló

 1. Látva az ellenfél megszállottságát, a “végsőkig küzdést”, egy Dr. Cowan-i gondolatot szeretnék ide hozni.
  Miközben az élet és a fizika (orvosi etika..) egyféleképpen működik, alapvetően a Teremtő által kitalált szabályok (józan ész) alapján, tényekkel alátámasztva, a sátán mindig a feltételek korlátozásával, átalakításával egy új koordináta rendszert akar a gondolkodókra és az életre ráerőltetni.
  De: nincs két koordináta rendszer, csak egy. Ezen kívül hibás feltételek rendszere és logikai következetlenségek garmadája létezik.

  Elképzelni nem tudom, az ellenfél hogyan akar ellentétes eredményt a másodfokon elérni. Vagy csak időhúzásra játszik, mert “tud” valamit, hogy ellehetetlenítse a befejezést?
  Bíró lefizetéssel próbálozik? Elnöki kegyelemre játszik? Logikai képtelenségekkel? Időbeliség zavarral? Új fejleményekkel?
  A vád már lejáratta magát, a múltra, a jelenre és a jövőre nézve is, akármi történik. Kár a gőzért.

 2. G R A T U L Á L O K!!!!! és köszönöm Istennek, hogy adott Neked ennyi erőt , kitartást, hogy nekem, nekünk is át tudtál adni belőle az elmúlt években.

  Talán ide illik a CitizenGo aláírás gyűjtő linkje, a WHO uralom, a globalista világkormányzás elleni harcában.
  https://citizengo.org/hu/ot/13156-utols%C3%B3-es%C3%A9ly-az-ensz-j%C3%A1rv%C3%A1ny%C3%BCgyi-szerz%C5%91d%C3%A9s%C3%A9nek-meg%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1s%C3%A1ra?dr=23580517::324496f6a12b743ac9e6f6080df2ca45&utm_source=em&utm_medium=e-mail&utm_content=em_btn&utm_campaign=HU-2024-05-21-Global-LF-EZA-NA-Pandemic_7-Pandemic_Treaty_7.01_AA_Launch&mkt_tok=OTA3LU9EWS0wNTEAAAGTP3FWnDyKIj8SbCqM6gdG8sBGvn3C3JiNaSdWvMYRofRiQC390KXEubkKOkcFLcbH5vuaQ6t44_odCkXCnOUegyWQN5djcvbBhwdZe54tJonLE1zs7g

 3. Az isteni örökérvényű igazság előbb vagy utóbb győzedelmeskedik

  Hatalmas hála és köszönet Tamasi doktor úrnak, aki 2020 óta a támadások kereszttüzében áll, és azóta is rendületlenül kitart az igazság és az orvosi esküje mellett.
  Már akkor feljelentést tettek ellene a Magyar Orvosi Kamaránál a felvilágosító videói miatt, amelyeknek sokan az életüket köszönhetik azzal, hogy nem hittek az oltáspropagandának, és ellenálltak az oltásterrornak.
  Ezt követően rémhírterjesztés miatt indítottak ellene eljárást, amikor is a bíróságon hirtelen vádlottból vádlóvá lépett elő, és a bíróság felfüggesztette az ítéletet.
  De az igazságot nem lehet felfüggeszteni. Mert Igazság csak egy van, a krisztusi örökérvényű igazság, amit ideig-órákig elnyomhatnak, de előbb, vagy utóbb győzedelmeskedik. A hatalom bábjai pedig egyszer majd az isteni bíróság előtt felelnek döntéseikért, és tetteikért, ahol nem lesz visszabeszéd.

  Ma már nem lehet elhallgatni a COVID-nak nevezett népirtást, és az azt követő vakcinaterrorizmust, aminek semmi köze nem volt
  az egészségügyhöz.
  Ma már mindenki számára nyilvánvaló, hogy ez egy emberiség elleni szervezett támadás volt, amelynek eddig 20 milliós halálos áldozata volt, és alsó hangon számolva legalább 1 MRD-nyi egészségkárosult.
  Mivel a vakcinák a szervezetben időzített bombaként működnek, megjósolhatatlan ennek demográfiai hatása, különösen amiatt, hogy a nemzőszervek voltak leginkább a támadás kereszttüzében.
  Lehetséges, hogy a gyermekeinknek, és unokáinknak soha nem lehet gyermekük.
  Ez az emberiség történelmének legnagyobb népirtása, amelynek végső kihatása több milliárd főben lesz mérhető.

  Tamasi doktor és csapata időben felismerte a ránk leselkedő veszélyt.
  Kiállásuknak, és immár 4-ik éves küzdelmüknek köszönhetően évről-évre egyre többen állnak ki az igazság mellett.

  Tisztelet a Bátraknak!

  Isten áldja Tamasi doktor urat!
  Sok erőt kívánunk!

 4. Világmozgalom indult:
  Állítsd meg a WHO-t! Csatlakozzon a Genfbe tartó konvojhoz, hogy megállítsa a járványszerződést!

  “A szabadságszerető emberek Európából és a világ minden tájáról rendkívüli eseményre készülnek 2024. május 30. és június 1. között.
  A genfi ​​konvoj egy páneurópai konvoj, amely egyesíti az embereket a kontinensen egészségügyi szuverenitásunk és egyéni szabadságaink védelmében.”
  “Ez egy történelmi tüntetés, ahol összefogunk, hogy kinyilvánítsuk a szabadsághoz és függetlenséghez való jogunkat!” – mondja Dan Astin-Gregory, a konvoj társpromoterje és a Free Humanity alapító igazgatója.
  „A felvonulás után Genf utcáin vonulunk majd, megmutatva szolidaritásunkat és eltökéltségünket, hogy megőrizzük értékeinket, melyeket nagyra tartunk, ami a meg nem választott globális elitek hivatalos Függetlenségi Nyilatkozatában csúcsosodik ki.”
  https://dailysceptic.org/2024/05/20/stop-the-who-join-the-convoy-to-geneva-to-halt-the-pandemic-treaty/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük