Kanadában hírzárlat van, már több mint félmillióan fogtak össze a változásért! – MédiaForrás

Kanadában hatalmas összefogás alakult ki a szabadságukért, a normális életükért küzdők között. Nem számít, ki oltott, és ki az oltatlan! Több mint 50 000 kamionsofőr és autós az utcákon, és közel 500 000 ezer szimpatizáló ember együtt az egészségügyi apartheid ellen országszerte.

Január 22-én indult meg Vancouverből és várhatóan szombatra érnek a fővárosba. Ez kb. 4700 km. Az úton folyamatosan csatlakoznak hozzájuk.

A cikket itt olvashatja: https://mediaforras.com/kanada-hirzarlat-van-mert-mar-legalabb-felmillioan-fogtak-ossze-a-valtozasert-frissitve-1349

12 thoughts on “Kanadában hírzárlat van, már több mint félmillióan fogtak össze a változásért! – MédiaForrás

 1. God save them! I believe they will succeed! ?
  My heart, my soul is there with them! They will win! We will win! ✌️
  Tyranny must fail! ?

 2. Ugye bár csak a Tevő emberek érhetnek el változást!
  Hát mindenki adja fel a fotel forradalmár kényelmes posztját, hisz a vágóhíd vár ránk.
  Nincs lehetőség bizakodni abban, hogy hány nap vagy óra időnk van még.

 3. Cikk
  Közzétett: 2021. december 01
  De novo fehérje tervezés mély hálózati hallucinációval
  A közelmúltban jelentős előrelépés történt a fehérjeszerkezet előrejelzésében a mély neurális hálózatok segítségével az aminosavszekvenciáktól való aminosav-szekvenciáktól való aminosavak közötti távolság előrejelzésére .. Itt azt vizsgáljuk, hogy az ilyen hálózatok által felvett információ kellően gazdag-e ahhoz, hogy olyan új hajtogatott fehérjéket hozzon létre, amelyek szekvenciái nem kapcsolódnak a modellek képzéséhez használt, természetesen előforduló fehérjék szekvenciáihoz. Véletlenszerű aminosavszekvenciákat generálunk, és bevisszük őket a trRosetta szerkezet előrejelző hálózatába, hogy megjósolhassuk a kiindulási maradék-maradék távolság térképeket, amelyek, mint az várható volt, meglehetősen jellegtelenek. Ezután Monte Carlo mintavételt végzünk aminosavszekvencia térben, optimalizálva a kontrasztot (Kullback–Leibler divergencia) a hálózat által előre jelzett aminosavak közötti távolságeloszlások és az összes fehérjére átlagolt háttéreloszlás között. A különböző véletlenszerű kiindulási pontokból történő optimalizálás új fehérjéket eredményezett, amelyek szekvenciák és előre jelzett struktúrák széles skáláját felölelik.Escherichia coli ; A fehérjék közül 27 monodiszperz fajt eredményezett, amelyek körkörös dikroizmus spektruma megegyezik a hallucinált struktúrákkal. Három hallucinált fehérje háromdimenziós szerkezetét határoztuk meg, kettő röntgenkrisztallográfiával és egy NMR-rel, és ezek szorosan megegyeztek a hallucinált modellekkel. Így a natív fehérjeszerkezetek szekvenciáiból történő előrejelzésére kiképzett mély hálózatok megfordíthatók új fehérjék tervezésére, és az ilyen hálózatoknak és módszereknek a hagyományos, fizikán alapuló modellek mellett hozzá kell járulniuk az új funkciójú fehérjék de novo tervezéséhez.

  -Egy rendkívül modern, és fel nem térképezett terület. De zokszó nélkül, az embereken hajtják végre a kísérletet.

 4. A digitális személyazonosító igazolványok bevezetése könnyen válhat egy disztópikus társadalmi pontrendszerré – ahogy mindig is tartottunk tőle.
  Az Európai Unión belül lakóhellyel rendelkező polgárok digitális személyazonosságának és pénztárcájának ötlete talán 2020-ra nyúlik vissza, de a világjárvány idején bevezetett korlátozások megmutatták, hogy a kormányok milyen mértékben képesek elzárni a mindennapi élethez való hozzáférést, ha úgy döntenek – ráadásul folyamatosan változó kritériumokkal, amelyek ellen nehéz lehet fellebbezni, ha valami rosszul sül el.
  Ez ijesztő kilátás, ha figyelembe vesszük, hogy a nemzetek felett álló európai kormány az életünk mekkora részét akarja összekapcsolni egy új rendszerrel, amelyet hamarosan be is akar vezetni.

  Miközben a járvány bejárta az egész világot, az EU agytrösztjei és tisztviselői kezdtek nyilvánosan beszélni egy egész Európára kiterjedő digitális személyazonossági rendszerről.

  Ursula von der Leyen, az EU Bizottság elnöke egy 2020 szeptemberében tartott beszédében azt mondta, hogy “a Bizottság hamarosan javaslatot tesz egy biztonságos európai elektronikus-azonosoító rendszerre.

  Egy olyan személyazonosságot vezetnek be, amelyben megbízunk és amelyet bármely polgár bárhol Európában használhat az adófizetéstől kezdve a kerékpárbérlésig bármihez. Egy olyan technológiát, ahol mi magunk ellenőrizhetjük, hogy milyen adatokat és hogyan használnak fel”.
  “❗ Akkoriban összeesküvés-elmélet hívőnek minősítették azokat, akik azt sugallták, hogy az EU-tagállamok egy napon QR-kódokból álló rendszereket vezetnének be a mindennapi helyszínekre való bejutáshoz, amelyek a kormány által előre meghatározott számú injekciók beadásától függenének majd és egy nagyobb uniós útlevélrendszerben kapcsolódnának össze – amelytől függene a blokkban való utazás lehetősége is.”
  Így aligha nehéz belátni, hogy a kormányzati egészségügyi előírások miatt és ürügyén bevezetett QR-kód-rendszer hogyan alakulhat át valami más, tartósabbá, szélesebb körűvé és esetleg még aljasabbá.
  Már most, aki itt Franciaországban bejelentkezett a kormányzati szolgáltatások weboldalára, hogy lekérje az “oltási kötelezettség” QR-kódját, észrevehette, hogy ez a fiók már most is mindenféle, az egészségügyhöz nem kapcsolódó adatokkal van összekapcsolva.

  Be lehet jelentkezni egy olyan adószámlaszámmal, amelyet általában az adóbevallásokhoz és adómegállapításokhoz való hozzáféréshez tartanak fenn, vagy egy kormány által jóváhagyott arcfelismerő alkalmazással, amely összekapcsolja az arcot a már meglévő nemzeti azonosítóval
  De mi van, ha hiba csúszik be? Vagy valaki ellopja az azonosítóját?

  A világjárvány idején már láthattuk, mi történhet, ha a kormányzati rendszert túlterheli a QR-kódok érvényesítésére és letöltésére irányuló, hosszú hétvégét megelőző roham és a lefoglalt repülőjegyekkel rendelkezők kénytelenek lemondani vagy elhalasztani a terveiket, mert nincs beolvasható igazolványuk.

  Ha már itt tartunk, mi a helyzet azokkal a szerencsétlenekkel, akiknek az okostelefonja egyszerűen meghibásodik vagy lemerül az akkumulátora a beszállás vagy a helyszínre való belépés pillanatában?
  Most képzeljük el, ha egy ilyen QR-kódos digitális személyazonosító rendszert kiterjesztenének – ahogyan azt az EU tervezi – az egyetemi jelentkezésekhez, a szállodai bejelentkezéshez, az autóbérléshez, a bankszámlanyitáshoz és -hozzáféréshez, a közszolgáltatásokhoz vagy a banki hitelkérelmekhez való hozzáférésre is.
  Bár ezek közül sok már most is rendelkezik digitális komponenssel, ezek decentralizáltak és nem kapcsolódnak egyetlen kormányzati szervhez.

  Ha figyelembe vesszük, hogy kiberbiztonsági kutatók arról számoltak be, hogy “az EU kormányzati webhelyeinek 89%-a” nyomkövetőket alkalmaz, amelyek célja, hogy “a webes tevékenységet valódi személyek személyazonosságához kapcsolják”, akkor nem nehéz elképzelni, hogy az Ön online aktivitási profilját – a pénzügyi dokumentumai mellett – arra is fel lehetne használni, hogy a digitális azonosítója alapján jóváhagyják vagy elutasítsák a banki hitelkérelmét.

  És mi történik akkor, ha a dolgok tényleg rosszra fordulnak, olyan módon, amit sokan közülünk még csak el sem tudnak képzelni?

  Az EU saját Kiberbiztonsági Ügynökségének e hónapban közzétett jelentése szerint például a “bolondbiztos” digitális azonosítók – még az arcfelismerést használók is – tele vannak olyan érzékenységekkel, mint a fényképes támadások, a felhasználóról készült videók visszajátszását célzó támadások, a 3D maszkos támadások és a deepfake támadások.

  Egy másik jelentés, amelyet ugyanez az ügynökség alig két nappal korábban tett közzé, az ilyen azonosítók decentralizálásának szükségességét veti fel.

  Ez egy hallgatólagos beismerés, hogy talán a kormányok – amelyek állandóan arról nyafognak, hogy mind az állami, mind a szélhámos szereplők kibertámadásainak ki vannak téve – nem a legjobb helyzetben vannak ahhoz, hogy a kényelem és az úgynevezett “biztonság” ürügyén arra ösztönözzék a polgárokat, hogy feltöltsék és rájuk bízzák életük minél nagyobb részét.

  Egyelőre minden opcionális, legalábbis ezt mondják nekünk.

  Teljesen önkéntes és nem kötelező. Igaz – és már pontosan láttuk, hogy ez a fajta ígéret hogyan vált be a világjárvány közepette.

  Itt Franciaországban például nem “kötelező” érvényes QR-kóddal rendelkezni, mert az éttermek, edzőtermek, a választott szakma, a vonatok és a repülőgépek mind “fakultatívak”.

  Van bármi kétség afelől, hogy amikor az EU úgy dönt, hogy teljes gőzzel az egész életünk feletti ellenőrzésére tér át, akkor teljes mértékben az ő kompetenciájuktól vagy annak hiányától fogunk függeni?

  Úgy tűnik, az emberiség történetének leginkompetensebb panoptikuma alig várja, hogy a disztópiába vezető utazás fedélzetén üdvözölhesse mindannyiunkat.

  A teljes cikket fordította és szerkesztette: SBG Buddha – VilagHelyzete

 5. Bejelentették a HIV vakcina első kipróbálását a Covid jab tech segítségével
  A Moderna elindítja a HIV-vakcina korai stádiumú klinikai vizsgálatait, ugyanazt a technológiát alkalmazva, mint a gyógyszeróriás Covid-jab-je.
  https://www.rt.com/news/547674-moderna-mrna-hiv-vaccine/
  És soha senki nem fogja tudni ellenőrizni, hogy mi kerül a szervezetébe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Sziasztok.Vki elküldenek nekem a privát felvett videót vagy kèpernyővideót a nem stimmel ő halàlozàsi görbèkről.?? Privát.leirom nincs mit takargatni.van más ?vagy nem is.irjon ide, figyelem és felveszem vele a kapcsolatot,.Nemtalàlom itt pedig kurvára fontos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük