Dr. Reiner Fuellmich a Pfizer dokumentumokról

“42.000 embert foglat magában a tanulmány! 1.227 halálos áldozat csak februárig! Februárig! Ha az oltások által kiváltott 42.000 résztvevő körében fellépő mellékhatást megvizsgáljuk, leesik az állunk! Ami még szörnyűbb! A feljegyezett mellékhatásokból 1:37 arányban halálos kimenetelű! 1:37 arányban halálos! Ez őrületes!”

15 thoughts on “Dr. Reiner Fuellmich a Pfizer dokumentumokról

 1. Ha sikerül titkosítani 55 évre, ami a lényeg:
  Transatlantic Trade and Investment Partnership (T-TIP) – USTR
  Szóval a TTIP, amit 2017-ban Szíjjártó is aláírt, az Usa beli cégekre az ottani szabályozás vonatkozik(gmo szóját is így hozzák be az országba, évi zöbb, mint 650ezer tonnát, pl milka-csoki, parizer, virsli, stb), így 55 évi perelni se lehet ezen cégeket a titkosításnak köszönhetően, és még egyesek álmodoznak, hogy világállam, már most is működik!!!
  (lehet perelni, a pfizer és társait az ő általuk Usában kreált bíróságokon, nincs értelme)

  Jól ki lett találva!

 2. Tisztázni kellene, hogy 42 ezer beoltottból halt-e meg ennyi ember, vagy 42 ezer mellékhatásból volt-e ennyi a halálos? Valószínűleg az utóbbi, akkor viszont tudni kellene, hogy mennyi beoltottból találtak 42 ezer mellékhatást?

  1. 42e résztvevőt vizsgáltak a mellékhatásokkal kapcsolatban. Szeretném már látni, hallani, hogy ténylegesen elkezdődik a II. Nürnbergi Per!

 3. https://vk.com/video644727407_456239119
  A videóban szereplő kegyetlen információkat a BIBLIA is említi!!!
  ….Nem gyászolják meg őket; senki nem szedi össze és nem temeti el őket; úgy hevernek majd a föld színén, mint a “sár”…
  Készüljetek fel!!!…-a következő két évben 2 milliárd ember meg fog halni a Földön!!!
  Dr. Luc Montagnier francia biológus és orvosi Nobel-díjas tudós részletezi, hogy miről is van szó valójában a mai vírus és oltás őrületnek álcázott cionista-gyarmatosításban és diktatórikus szabadságkorlátozásban!!!
  Már 2020. év elején bizonyítottnak látta és nyilvánosan bejelentette, hogy az ún. “koronavírust” mesterségesen állították elő.
  Prof. Luc Montagnier elmondta, hogy az epidemiológusok tudják, de „hallgatnak” a jelenségről, az úgynevezett „antitest-függő fokozásról” (Antibody-Dependent Enhancement, ADE).

  Noha nyilvánvaló, hogy a vírusok mutálódnak, variánsokat okozva, a francia virológus, állítása szerint „a védőoltás hozza létre a variánsokat”.

  “Óriási hiba, nem? Tudományos hiba, valamint orvosi hiba. Ez elfogadhatatlan hiba ”- mondta Montagnier az amerikai RAIR Foundation lefordított és közzétett interjújában . “A történelemkönyvek meg fogják mutatni, hogy az oltás hozza létre a variánsokat.”
  Sok epidemiológus tudja, és „hallgat” az „antitestfüggő fokozás” néven ismert problémáról – mondta Montagnier.
  “A vírus által termelt antitestek teszik lehetővé a fertőzés erősebbé válását” – mondta.
  Dr. Andreas Noack – Grafén-hidroxid a C19 o.tásokban – Ezért a videojáért kellett meghalnia!!!
  https://www.napitema.com/2021/12/dr-andreas-noack-grafen-hidroxid-c19.html
  https://libernyak.blogstar.hu

 4. Szerintem a következő dokumentumra hivatkoznak: 5.3.6 postmarketing experience.pdf (Cumulative Analysis of Post-authorization Adverse Event Reports)
  amely innen letölthető: https://phmpt.org/pfizers-documents/

  Ez alapján 42086 mellékhatásos eset/fő került bejelentésre, feldolgozásra az első 3 hónap alatt. Hogy összesen hány oltott főből, azt nem lehet tudni. Az az adat szerepelne még benne a 6. oldalon – ha nem takarták volna ki -, hogy hány vakcina adagot hoztak forgalomba ezidő alatt, de ez ugye nem válaszolná meg, hogy ebből mennyit adtak be.

 5. Kedves Miklós! Egyértelműen az utóbbi (“A feljegyzett mellékhatásokból 1:37 arányban halálos kimenetelű”), de ez még így is elég riasztó. Ennél kisebb arányú halálos mellékhatás miatt is hagytak már abba oltási programot, de láthatóan, itt ez nem érdekli a “hivatalosságot”, hanem mindenképpen ránk akarják erőltetni az oltakozást. Az nem látszik még egyértelműen, hogy ez a közzététel és vizsgálat csak a színjáték része, vagy megfordíthatja a folyamatot.

 6. Ezen videó ellenére pár órával ezelőtt Ursula vonder Leyen ismételten követelte a Nürnberg kettes törvény eltörlését!Nyilvánvalóan azért mert fél(meg még hányan?!) a felelősségre vonástól!
  Aztán Németországban ezen tanúság ellenére azon agyalnak,hogy gyorsan bevezetik a kötelező oltást,és ha valaki egyáltalán nincs beoltva,annak egy hónapon belül mind a három oltást beadják ,erőszakkal!
  Remélem,nem kerül moderálásra a kommentem,mint eddig sok,amikor arról írok,amit terveznek háttérhatalmi bohócok!

 7. A svájci népszavazásról hallott valaki valamit?Sokszor pozitív kezdeményezésekről lehet olvasni de utána csönd.Mintha csak le akarnának ültetni bennünket,hogy várjuk a sültgalambot.

  1. A svájciak megszavazták, hogy köszönik jól érzik magukat a covid-fasizmusban, és szeretnék még szivatni magukat. És kérik, hogy még több megszorítást és kötelezőséget adjon ki szeretett kormányuk.

 8. Dped!
  Ez csak akkor igaz,ha nem hamisították meg a svájci népszavazás eredményét!Ne feledjük,hogy Svájc -Klaus Schwab menedéke,Davos!!!!

  1. Ha Svájcban meg lehet hamisítani egy népszavazás eredményét, akkor nagyon nagy baj van a demokráciával! Ezt nem feltételezném. Inkább azt gondolom, hogy a media-demokrácia eszközei sokkal hatásosabbak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük