Dr. McCullough: napi két szívizomgyulladásos esetet látok a klinikán

A szívizomgyulladás aránya olyan magas, hogy dr. McCullough napi két esetről számol be!

“Kardiológus vagyok. Elmondhatom, hogy a kovid előtt két szívizomgyulladásos esettel találkoztam egész pályafutásom során… két esettel az évtizedek alatt. Most napi két esetet látok a klinikán.”

2 thoughts on “Dr. McCullough: napi két szívizomgyulladásos esetet látok a klinikán

 1. EGY ÚJABB BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY NEMCSAK A COVIDOT, ÉS A VAKCINÁKAT, HANEM A VAKCINÁK OKOZTA KÁROSODÁSOK ELLENI GYÓGYSZERT IS JÓ ELŐRE SZABADALMAZTÁK, ÉS ENGEDÉLYEZTETTÉK

  Probléma-Reakció-Megoldás 1.
  Hogy vakcináztassanak, létrehozták a laborvírust, majd a pánikot felhasználva sürgősségi engedélyeztetéssel bevezették a vakcináztatást.

  Probléma-Reakció-Megoldás 2.
  Ugyanazok, akik megöltek 20 millió embert, és megbetegítettek ugyanennyit, már 2020 előtt (!!!)létrehozták, és engedélyezték a vakcinák okozta szövődmények gyógyszerét és terápoiás kezelését.
  Nem csak, hogy büntetlenül megússzák, hanem lehetőséget kapnak arra, hogy akik még életben maradtak, még azokat is megöljék.
  A cinizmusnak nincsenek határai…

  Csatolom a cikket:
  A Pfizer befejezte az Arena Pharmaceuticals 6,7 milliárd dolláros felvásárlását, így véglegesített egy olyan üzletet, amely számos szív- és érrendszeri tulajdonságot érint. A tranzakciót először 2021 decemberében (!!!) jelentették be.

  Már azt is tudták, hogy 2025-re óriási problémák lesznek, elsősorban a szív és érrendszeri problémáknál:
  „Az Egyesült Államokban 2025-ig körülbelül 10 millió DHF-beteg kórházi látogatása és kevés életképes kezelési lehetőség miatt úgy gondoljuk, hogy az APD418 jelentős hatással lehet ezekre a betegekre” – Chris Cabell, MD, az Arena alelnöke és főorvosa. tiszt, nyilatkozta 2020 januárjában (!!!), miután a gyógyszer megkapta az FDA gyorsított eljárási minősítését.
  https://cardiovascularbusiness.com/topics/healthcare-management/healthcare-economics/pfizer-finalizes-67-billion-acquisition-arena

 2. Persze ez a hatóságoknál nem vált ki intézkedést, csak az, ha valakit a kamu PCR-teszt pozitív “esetté” minősít, hiába makkegészséges.
  Szép új, feje tetejére állított sátánista világ.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük