Együttgondolkodás egy világban, ahonnan a gondolkodást száműzték – A meg nem valósult kecskeméti konferencia

Dr. Pócs Alfréd és Dr. Tamasi József előadása a korlátozások miatt közönség nélküli kecskeméti konferencián arról hogy mi is történik pontosan az országban, a világban.

Pánikkeltő hamis propaganda, csúsztatások és hazudozások “napi 100 halott és 4000 fertőzött”, holott a fertőzött az nem beteg! A tünetmentes “fertőzött” nem fertőz! Nem bizonyítható, nem tényeken alapuló vizsgáló- és gyógymódok alkalmazása, súlyosbító körülmény, hogy ezen módszerek súlyos mellékhatásokkal, valamint következményekkel rendelkeznek. A tudomány köntösébe öltöztetett ismeretterjesztés, nulla mérvadó tudományos statisztikai adatközlés, az emberek kijátszása. Gondolkodjunk közösen!

14 thoughts on “Együttgondolkodás egy világban, ahonnan a gondolkodást száműzték – A meg nem valósult kecskeméti konferencia

 1. Tisztelt Tamasi doktor Úr,
  Érdeklődni szeretnék, hol, hogyan lehet megrendelni Bakhdi professzor magyarra fordított könyvét.
  Tisztelettel:
  Simon Gábor

 2. Tisztelt Pócs és Tamasi Doktor Urak!

  Először is köszönöm áldozatos és áldásos tevékenységüket!
  Tanárként dolgozom egy budapesti általános iskolában. Jelenleg a felső tagozat távoktatásra állt át, mert az egyik osztályban találtak teszt pozitív tanulót. Ezen a héten a tanárokat tesztelték. Én nem éltem a lehetőséggel. Vajon, ezt meddig tehetem meg büntetlenül?Sajnos egyes kollégáim velem szembeni viselkedését és reakcióját nagyban befolyásolják a médiumok által sulykolt téves információk. Ha az Önök által képviselt álláspontot próbálom vázolni, – tisztelet a kivételnek – rögtön ellenségessé, ironikussá vagy legalább is közömbössé válnak. Benyújtottam már felmondásomat, tiltakozásul a kialakult helyzet miatt, de igazgató asszony lebeszélt róla. Megerősítést kérek, hogy mindennapi munkám, hivatásom feladása nélkül is van lehetőség szembemenni az őrülettel!

  Köszönettel: Pintér István

 3. Kedves barátaim,
  én egy általános iskolában dolgozom és nem éltem a teszteléssel mert NINCS RÁ SZÜKSÉGEM, EZ EGY FELESLEGES ÉS ROSSZ DOLOG, üdvözlettel:Barnáné Zámbó Edit.

 4. Köszönjük a találkozó megszervezését a nehézségek ellenére is. A biztatást a kitartásra. Segítenünk kell egymásnak, az embereknek, hogy tudatosodjanak, hogy felismerjék az igazságot, hogy ne fogadják el a hazugságon alapuló intézkedéseket. A kecskeméti gazdasági kezdeményezés és a hasonló önellátó közösségek tevékenysége életmentő lehet a magyarság számára.
  Az életünket mi magunk kell, hogy megszervezzük, nem bízhatjuk többé lelketlen politikusokra. Fel lehet építeni egy együttműködésen és szereteten alapuló társadalmi rendet, egy igazságos jogrend alapján. A Szentkorona jogrend alapján. Ez a magyarság útja.

 5. Oszinte tiszteletem, szivbol jovo koszonetem eme ket bator, Orovosnak! Nemzetkozi szinten osztom a videokat ! Es igen, az emberek ebrednek!

 6. Tisztelt Doktor Urak.
  Sajnos nemcsak a karantén és a helyzet kezelése középkori.Nem lehet orvoshoz menni,távgyógyítás van.Ez a középkori csodadoktorokat juttatja az eszembe.Akkor sem voltak kórházak,most meg csak megyeszékhelyeken vannak..Lassan,fokozatosan,süllyedünk vissza a középkorba.
  Szörnyű ez az egész állapot,az emberek egyre kevésbé tolerálják,kikészít ez lelkileg mindenkit.Sok rokonom,ismerősöm depressziós,letargikus lett.
  Üdvözlettel,Róbert

 7. Érdemes volna az orvosokatisztánlátásért csoportot egy mozgalommá alakitani három nagyszerű vezetóvel – Dr Tamasi, Dr Pócs és Dr Gődény. Még van egy év a választásokig és talán még indulhatnának a választásokon is mivel gyakorlatilag a jelenlegi emberiseg ellenes háborút és a háború exisztenciális következményeit/veszteségeit egy politikai párt sem vállalja fel ma Magyarországon – igaz máshol sem. Minden esély megvan arra, hogy az ébredés a következő hónapokban felfog gyorsulni világszerte – ezért egy ilyen mozgalom folyamatos növekedésre volna itélve.

 8. Brilliáns német Mikrobiológus Dr Stefan Lanka (sokan virológusnak hivják, de egy régebbi interjújában amit én láttam vele azt mondta, hogy nem szereti ha virológusnak hivják) betámadja a hagyományos virus teóriát ami tévhiteken alapul. Amit vagy félreértettek a tudósok vagy valakik szándékosan a félreértelmezés irányában tolták őket(?), talán azok akik a tévhitekre épült hiedelmekből hatalmas pénzeket kaszálnak mind a mai napig?
  Dr Lanka évekkel ezelőtt kihivást intézett a világ tudósaihoz arra kérve őket hogy bizonyitsák be, a kanyaró virus létezését. Ha jól emlékszem felajánlott 1oo ezer dollárt vagy eurot annak aki ezt betudja bizonyitani. A tudósok a kanyaró virus létezését bebizonyitani nem tudták ezért a német legfelsőbb biróság kimondta, hogy a kanyaró virus nem létezik (kérdés: akkor mi ellen oltják a gyerekeket?)
  Leforditottam egy rövid bekezdés Dr Lanka esszéjéből “A tévhit amit úgy hivnak hogy virus” (The misconception called virus) Ez az esszé németül iródott eredetileg, én az angol forditást olvastam mivel németül nem tudok. Akik németül tudnak keressenek a cikkre a google search-ben. Én nem vagyok orvos, de nekem is érdekes volt az irás, úgy hogy ajánlott mindenkinek elolvasni, hogy megértsük micsoda iszonyatos átverés áldozatai vagyunk.
  A link:
  https://davidicke.com/wp-content/uploads/2020/07/Paper-Virus-Lanka-002.pdf

  „A vírusokkal, mint kórokozókkal kapcsolatos minden állítás téves, ami könnyen felismerhető, érthető és ellenőrizhető téves értelmezéseken alapul … A laboratórimokban dolgozó tudósok, akik úgy hiszik, hogy vírusokkal van dolguk, valójában specifikus elhaló szövetek vagy sejtek tipikus részecskéivel dolgoznak, amelyek speciális módon lettek előkészitve. A kutatók úgy vélik, hogy ezek a szövetek és sejtek elhallnak, vírusos fertőzések kövekeztében. A valóság azonban az, hogy a fertőzött sejtek és szövetek elhallnak, a laboratóriumi kísérletek eredményeként kiszáradás (starved) és sejtmérgezés következtében”

  “All claims about viruses as pathogens are wrong and are based on easily recognizable, understandable and verifiable misinterpretations … All scientists who think they are working with viruses in laboratories are actually working with typical particles of specific dying tissues or cells which were prepared in a special way. They believe that those tissues and cells are dying because they were infected by a virus. In reality, the infected cells and tissues were dying because they were starved and poisoned as a consequence of the experiments in the lab.”

 9. Egy globális szakértői csoport 10 fatális hibát talált a Covid-19 tesztben, és azt követeli, hogy helyezzék azt azonnal hatályon kivül

  Itt van a tanulmány (A tanulmány nem igazán érdekes az átlag olvasónak de szakembereknek az lehet)
  https://cormandrostenreview.com/report/

  És itt van egy cikk a tanulmányról Peter Andrews Ír ujságirótól aki tudományos elemzések publikálására specializálódott
  https://www.rt.com/op-ed/508383-fatal-flaws-covid-test/

  Ebből a cikkből van alább egy rövid forditás:

  A PCR teszt kidolgozásáért felelős személyeket felelősségre kell vonni. A Corman-Drosten protokolon alapuló összes PCR-tesztet azonnali hatállyal le kell állítani. Mindazokat, akik a jelenlegi protokol szerint „Covid-esetnek” számitanak, akiket az említett protokol alapján diagnosztizáltak, értesiteni kell arról, hogy kijöhetnek a karanténból. A Covid összes jelenlegi és korábbi halálesetét, és a „fertőzési arányokat” masszive visszamenőleges vizsgálatnak kell alávetni. A lezárásokat, leállásokat és egyéb korlátozásokat azonnal felül kell vizsgálni és megszüntetni.

  Ez az új a PCR-tesztek hatékonyságára mért legújabb csapás felveti annak valószínűségét, hogy valójában nem egy gyilkos vírus-járványt szenvedünk el, hanem egy hamis pozitív esetekre épülő pszudo-járvánnyal van dolgunk amelyre hivatkozva tönkretesszük gazdaságainkat, az emberek megélhetését és több halált okozunk vele, mint amennyit a Covid-19 valaha is követelt.

 10. Tamasi doktor előadásában elhangzott, hogy valós számadatok kellenének az intenzív osztályokon kezelt súlyos állapotban lévő betegekről. Csak egy érdekes hír: aneszt -intenzíves orvosok online szimpóziumot tartottak, mely a youtube-on is elérhető . Körkérdések hangzottak el benne, hogy egyes kórházakban, milyen most a helyzet, mennyire terheltek az intenzív osztályok, mennyi a felgyógyultak aránya. Tulajdonképpen semmi konkrét statisztika nem hangzott el, de hamarosan megkereste őket a minisztérium, hogy magánkézből semmilyen statisztikai adatot nem adhatnak ki a nyilvánosságnak, mert erre csak a koronavírus. gov. hu hivatalos oldal jogosult. A következtetést ki-ki vonja le magának ebből.

 11. Nem tudunk semmilyen valós adatot sem pontosan, ezért valós statisztitkát ,kimutatást sem tud senki felmutatni,mert a járvány kezdete óta használt PCR tesztekkel való víruskimutatási mód több hibát is tartalmaz,az így kapott nem pontos adatokból pedig nyilván nem lehet helytálló következtetéseket levonni ! A PCR kimutat minden egyéb koronavírus- maradványt is, minél magasabb Ct értékkel használják, annál többet ,és ezért az így pozitivnak mondott emberek nem tudjuk hányad része valójában nem fertőzött, vagy nem pont ezzel a vírussal, de mivel tüneteik sincsenek, se fertőzöttnek se betegnek nem nyilváníthatók, mégis ezt teszik ! PCR tesztet értékelni kell, ha ez elmarad és nincsenek tünetek ,akkor ott nincs olyan orvosi diagnózis, ami alapján egy tünetmentes PCR -pozitivat fertőzöttnek lehetne nyilvánítani !!!! Nincs kontroll, az élő vírus jelenlétét nem mutatják ki ilyenkor semmi egyéb módszerrel ! Tehát a fertőzöttség aránya jóval kevesebb, így nincs akkora járvány sem,mint állítják, tehát az intézkedések aránytalanok és eltúlzottak, a rossz adatokból nem lehet a valóságot tükröző statisztikát előállítani ! A halálozási oldalon ugyanez van, nincs boncolás, itt is csak a PCR- pozitivitás alapján jegyzik Covid-halálnak az eseteket,tehát ezek a számok sem a valóságot tükrözik ! Ezért erről a járványról nincsenek valós,azt valóban igazoló, nagyságát, mértékét tényszerűen igazoló adatok ! Ezért elsősorban meg kellene vizsgálni a PCR-ek használatának módját,elérni, hogy valóban azt a vírust mutassák ki,amit keresnek, és tudni kellene a valóban tünetes beteg-pozitivok és a tünetmentes pozitivok arányát, mivel ez tükrözné valamilyen szinten a valódi fertőzöttségi arányt ! Azt kell elérni, hogy minden pozitiv esetben mutassák ki az élő vírus valós jelenlétét, és legyen utánkövetése a pozitivnak nyilvánított embereknek ,valamint a halálesetek közül is csak a bizonyíthatóan a vírus miatt meghaltak számát vegyék figyelembe ! WHO ajánlása is furcsa, mert azt kérik, hogy minden gyanús esetet Covid- halálként tartsanak nyilván !!!!!!! A halálozás egyébként erősen függ az adott ország vagy város ellátási színvonalától és az ott kötelező protokolltól is !!!!! Ez a vírus ödémát okoz,embólia alakul ki, a haemoglobin nem tudja megkötni az O2-t egy,a vírus miatt termelődő fehérje miatt, ezért alakul ki az O2 hiány, és ezért hiába teszik a betegeket gépre,ahelyett, hogy az O2 kötődését támogatnák és gátolnák a vérrögképződést ! Thailand Medical News oldalon követhetők a legújabb kutatások ,itt az O2 hiány okáról már tavasszal írtak olyan orvosok, ahol engedték a boncolást is !

 12. Minden elismerésem az önöké! Ilyenek az igazi orvosok,akik gyógyítanak!!Kívánok önöknek erőt,egészséget és nagyon sok kitartást a harcukhoz,amit a mi érdekünkben vívnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük