Dánia lehet az első európai ország, ahol megszüntetnek minden covid korlátozást

Szőke Mária cikke az informatialibera.ro híroldalról.

Egyes sajtóhírek szerint Dánia be szeretné fejezni a covid-terror parancsba kiadott  őrületét  s megszüntetnék az országban az úgynevezett covid intézkedéseket. Kérdés, hogy a covid-terrorizmus EU-s zászlós hajói, hogy reagálnak majd erre és megpróbálják e  befolyásolni Dániát , megaladályozva a dán vezetőket  abban, hogy véget vessenek az emberi civilizáció legnagyobb, globalista hazugságának az úgynevezett Covid19  “világZárványnak”.

A koppenhágai parlament nemrég úgy döntött, hogy október 1-től minden koronaintézkedést be kell fejezni. Nem lesz többé maszk-követelmény, és a vizsgálati/ellenőrzési rendszert is megszüntetik. A dánoknak ezután már nem kell bizonyítékot szolgáltatniuk arról, hogy beoltottak-e vagy nem, pozitív vagy negatív-e a tesztjük.

A hír azért különös és meglepő, mert a szomszédos Németország épp a drasztikus szigorítás küszöbén áll. Még a szupermarketbe is oltási bizonyítvánnyal lesz lehetőség bemenni, és 2022 tavaszig kötelező lehet a maszkviselés is.

Forrás: RT DE

7 thoughts on “Dánia lehet az első európai ország, ahol megszüntetnek minden covid korlátozást

 1. Egyes sajtóhírek szerint, meg Dánia LEHET az első olyan… Hajjaj, kérem. Ez olyan, mint az akár 5év börtönt is kaphat hírek. Magyarra fordítva: Nem kapott semmit, azt is harmadolták, felfüggesztették, és szabadlábon távozhatott. 🙂

  Szóval, ezek így mesebeli távoli helyekről érkező mesebeli hírek… De jó lenne, ha tényleg. De valami hitelesebb forrás van esetleg a sehol nem ismert román weblap, egyes sajtóhírekre való hivatkozásán kívül? Valami konkrét? 🙂

  1. Összvissz ennyit találtam:

   Az új terv célja, hogy szeptember 1-ig feloldja a covid-korlátozásokat, kivéve az éjszakai szórakozóhelyeket, a 2000 nézőt befogadó szabadtéri rendezvényeket, valamint azokat a beltéri helyszíneket, ahol októberig szükség lesz az országos ‘korona-engedélyekre’ (coronapas)…

   Magnus Heunicke egészségügyi miniszter: “… a korlátozásokat szeptember 1-jétől fokozatosan megszüntetik és teljesen feloldják – kivéve a ‘korona-engedélyeket’, melyekre szükség lesz bizonyos területeken [ld. fentebb & (1)] …”
   Annyit még hozzátesz [mintegy kiskapuként?!], hogy “továbbra is figyelemmel kísérjük a fertőzést, és lecsapunk a helyi (járvány)gócokra, azért hogy ellenőrzésünk alatt tarthassuk azt.”

   forrás: https://www.themayor.eu/de/a/view/denmark-plans-to-lift-all-anti-epidemic-measures-by-september-8132?trans=en-US

   (1) from June 14 the Coronapass will not be needed for leisure centres and libraries. The pass will be abolished in October.
   https://www.telegraph.co.uk/world-news/2021/06/10/denmark-ditch-masks-public-spaces-allow-25000-fans-attend-euros/

  2. Forrás: RT DE-oda van írva.
   Jó lenne, ha egy magyar “sehol sem ismert” weblap közölne olyan hireket, mint ez a román sehol sem ismert weblap.

 2. Az Usaban ossze vissza hazudoznak, hogy itt a delta tele a korhazak, belerokkannak a surgossegik stb. Erre sokan azt csinaljak itt hogy fuggetlen videos fotos onjelolt ujsagirokent bemennek az ugyvelt tele korhazakba es azt talaljak, hogy panganak a varotermek es a parkolok. Sokan fel is teszik ezt a kozmediakra hogy megcafoljak a kacsa remhirkelto kozmediat. Mindenkinek ezt kellene csinálnia.

  1. Igen, páran megcsinálták ezt európában is tavaly, illetve a mostani helyzetről láttam USAban készült videókat is. “Készülnek a járványkórházak, Texas járványsátrakat állít mert nem tudják hová tenni a rengeteg delta variánsban szenvedő beteget.” és a társai… Közben pedig folyamatosan kerülnek ki az üres kórházakról a felvételek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük