Svájc: Agyi Rövidzárlat

Forrás: KLA.TV
www.kla.tv/24086


https://www.bitchute.com/video/QecRIft3WSIy/

12 thoughts on “Svájc: Agyi Rövidzárlat

 1. Ez nem is csoda, amikor egy országnak olyan vezetői vannak, akiknek az általuk képviselt témához halvány gözük sincs.
  Eklatáns példa erre, a vörös pártot képviselő Simonetta Somaruga.
  A hölgy 2019 óta az UVEK ( Eidgenössisches Departement für Umwelt, Verkehr, Energie und Kommunikation ) élén áll.

  A högynek van egy zenei konzervatóriumi képesítése, A hölgy nagyon erőlteti a Tesla elektromoa autók bevezetését.
  Ez egy olyan autó, amely 100 km-en 18,5 KWh-át fogyaszt.

  Számoljuk már ki, kérem, hogy ez egy megtankolás estén, például 600 km-re mennyibe kerül Mo.-on !
  De ehhez még azt is hozzá kell tenni, hogy egy elektromos tankolás mininum 3 óraig tart.

  Sajnos itt az van, hogy az ilyen vezetőket már régen nem a nép választja ki, hanem a Mr. Global.
  Tehát az kedves demokratikusnak mondott vezetők nem a népnek az érdekeit képviselik.

  De a nevezett hölgy (62 ) most decemberben leadja a vezetői poziciót, mert a kedves nálánál sokkal öregebb férje ( vagy élettársa, 79 )
  agyi panaszokkal a kórhárban van.
  Forrás: https://www.watson.ch/schweiz/bundesrat/480004667-bundesraetin-sommaruga-faellt-aus-ehemann-im-spital

 2. Mit írtam, egy korábbi bejegyzésemben, ugyanezen a honlapon ?
  Hogy az elektromos autó az első számú környezetszennyezés a Földön, megelőzve az atomerőművek hulladékainak veszélyességét !!!
  És számtalan lelkes idióta vesz elektromos autót, ismerek olyat, aki napelemeket szereltetett fel elképesztő mennyiségben, még a melléképületekre is ( !!! ), hogy tudja tölteni az elektromos autóját !!! Mert ez így olcsó, ( ?), és őt csak ez érdekli ! Ennyit az emberek “környezettudatosságáról” !
  No comment.
  Az elektromos autóktól függetlenül, az akkumulátorok gyártása az egyik legnagyobb környezetszennyezés, ( plusz autógumi !!!), és autók nélkül is, és MEGSEMMISÍTHETETLEN, pont úgy mint az ATOMHULLADÉK IS MEGSEMMISÍTHETETLEN !!!

  Szóval, hol tart a világ ebben a rohadt nagy környezetvédelemben ?
  Hazudik, hazudik, hazudik ! A médiákban elhangzó és leírt minden mondat gyakorlatilag hazugság a környezetvédelemről !!!

 3. Tekintve, hogy a klímaváltozás mesét és minden, arra alapozott, ebben az évtizedben ránk váró embertelen intézkedési következményét a covid-műhisztérián azonnal átlátók közül is rengetegen bevették, nem sok foganatja lehet az alábbi írásnak. (És számtalan ehhez hasonlónak.) Azért érdemes Vernon Coleman írását teljes terjedelmében elolvasni, amely jóval hosszabb, és még találóbb ellenérveket, fanyar szembesítéseket sorakoztat fel az alább idézetteknél:

  https://tapnewswire.com/2022/11/climate-change-is-a-malicious-dangerous-myth/
  Az éghajlatváltozás rosszindulatú, veszélyes mítosz

  Egy gyönyörű egyiptomi üdülővárosban, Chief Climate Loonies-ben találkoznak a COP27-re (mind a 20 000-en, ha a COP26-ot számítjuk). Feltételezem, hogy közülük körülbelül 19 900-an jutottak el oda repülővel. Kíváncsi vagyok, mennyi áramot fognak használni a laptopjaikhoz, iPadjeikhez és varázstelefonjaikhoz. (Sosem találkoznak Wolverhamptonban vagy Milton Keynesben, ugye? Talán legközelebb.)
  Ez a globális felmelegedési álhír, amely elpusztít bennünket. Az őrült zöld, hamis környezetvédők, szentségesek és öntörvényűek, akik meg fognak ölni minket azzal, hogy arra kényszerítenek bennünket, hogy hűtsük le a fosszilis tüzelőanyagokat és egy hideg, kegyetlen világban éljünk, ahol a legszegényebbek éhen halnak vagy megfagynak, és ahol a kiválasztottak kevesen, az önjelölt elit, figyelmen kívül hagyják a valóságot, imádják az elektromosságot (amely a csökkenő fosszilis tüzelőanyagokból készül), és légből kapott áltudományos válságot keltenek, hogy elnyomják és száműzzék életünkből az emberséget, a tisztességet, a méltóságot és a tiszteletet.
  Az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület (IPCC) előrejelzése szerint a 2,5-4,0 Celsius-fok közötti globális felmelegedés 2100-ra 2-5%-kal csökkentené a globális GDP-t, de 2100-ra a világgazdaság 300% körül lesz, 500%-kal nagyobb, mint jelenleg. Ez megsemmisíti azt az érvet, hogy az éghajlatváltozás érezhető hatással lesz a globális gazdaságra.
  A Nemzetközi Energia Ügynökség kijelentette, hogy 2040-re bolygónk energiaszükségletének csak körülbelül 5%-át fogja megújuló forrásokból (beleértve a fák égetését vagy a „biomasszát”) fedezni. Ha az őrült zöldek meg akarják akadályozni a fosszilis tüzelőanyagok használatát, akkor csak egy bizonyosság van: milliárdok halnak meg hidegben és éhen.
  Természetesen az előzékeny, önelégült, tudatlan globális felmelegedési kultikusok többsége valójában azt hiszi, hogy a világ véget ér. Ezek a középosztálybeli kultikusok túl hülyék ahhoz, hogy belássák, olyan összeesküvőkért dolgoznak, akik elhatározták, hogy elvegyék szabadságunkat és emberségünket, társadalmi hitellel és digitális pénzzel irányítsanak bennünket. A legújabb szörnyű hülyeség az, hogy London központjában minden víz alá kerül, mielőtt még felvennénk a kútbakancsunkat, irány a legközelebbi hegy és tábor, ahol választhatunk a halálra fagyás és az éhenhalás között. Az őrült kultikusoknak azt mondták, hogy a bolygó nem fog életben maradni, milliárdok fognak meghalni, miközben a víz menthetetlenül az ég felé emelkedik. Természetesen erre nincs bizonyíték. Kezdetben „globális felmelegedésnek” nevezték a cselekményt, de meg kellett változtatniuk az átverés nevét, amikor világossá vált, hogy a bolygó gyakrabban hűvösödik, mint melegszik, rájöttek, ha ezt klímaváltozásnak nevezik, akkor az több lehetőséget ad nekik, hogy a természeti katasztrófák több fajtáját is bevonják propagandájukba. Az egész átverést évtizedekkel ezelőtt hozták létre, hogy felkészüljenek a Nagy Resetre.
  Brit pszichológusok egy csoportja arról számolt be, hogy a gyerekek aggodalommal küzdenek, amit azok az ijesztő jóslatok okoznak, hogy az éghajlatváltozás hatással lesz a jövőnkre. Mindezt a stresszt hozzá kell adni a Covid-19-csalás okozta hatalmas szorongáshoz.
  A globális felmelegedés ellen küzdők azt jósolták, hogy „a földi élet haldoklik, milliárdok fognak meghalni, és a civilizáció összeomlása már elkezdődött”. A globális felmelegedést a holokauszthoz is hasonlították, de „sokkal nagyobb léptékben”. Erre egy szemernyi bizonyíték sincs. Nézd meg a tényeket: Az 1920-as években félmillió ember halt meg időjárási katasztrófák következtében. Az elmúlt évtizedben összesen 18 000 volt. 1900-ban a világ szárazföldi területének közel 5%-a kigyulladt. Most ez a szám megközelíti a 3%-ot. Virágzik a Nagy-korallzátony és a jegesmedvék.
  Az IPPC becslése szerint 2100-ra a tengerszint két lábbal emelkedhet. Ön szerint mekkora válságról van szó, tekintve, hogy Hollandia egyharmada mindig is a tengerszint alatt volt – egy része több mint 60 lábbal a tenger szint alatt!?
  Az őrültek elhiszik ezt a hülyeséget, mert többször mondták nekik, hogy ez igaz.
  (…)
  Most, hogy sarokba szorították a többséget a covid-19 hoaxszal, újra kell határoznunk hitünket, felfogásunkat, és át kell értékelnünk ellenségeinket. Például tudnia kell, hogy aki a fenntartható fejlődésről beszél, az rossz ember. A fenntartható fejlődésként ismert filozófia közvetlen út a demokrácia és az emberiség végéhez. Soha nem jóindulatú. A hozzá nem értő matematikai modellezők és a közösségi média mesterlövészei ugyanazzal a begyakorolt készséggel terjesztik a rettegést és elnyomják az igazságokat, mint amilyenekkel a páni félelmet szították és démonizálták az igazmondókat.
  (…)

 4. Ez elképesztő. A hülyeség határtalan. Pont Svájz? Ha kivándorolnék, és ha Európán belül gondolkodom Svájcot választoztam volna.Eddig.Na de ezek után? Egyik YT. videóban egy politológus mondta, hogy információi szerint a svájzi média azt tolja hogy Magyarországon az élet sokkal jobb, mint náluk…..

  1. Svájcról a nem hivatalos történelem azt tartja, hogy a templomos lovagok, miután Franciaországból 1307-ben elüldözték őket, hatalmas vagyonuk nagy részével együtt Svájcba menekültek, ahol megteremtették a – korábban Európában már kiépített – bankrendszer központját. Svájc a globális parazita kaszt banktrezorja lett, ezért soha senki nem rohanta le, még Hitler sem. A templomosok kiképezték a helyben talált lakosokat zsoldoskatonának: a pápai államban máig a svájci gárda őrködik.
   Úgyhogy nyugodtan elfelejthetjük a dajkamesét arról, hogy Svájc a hegyi pásztorkodásból meg a kézműves órákból lett kőgazdag! Addig marad gazdag, ameddig a fiat-pénzrendszer fennáll, márpedig az már jelenleg is az összeomlás szélén van.
   A bolygó egyik nem hivatalos uralkodó famíliájának, a Rotschildoknak Zugban vannak kiterjedt birtokaik, ahonnan a birodalmukat irányítják. Svájcban van számos globalista szervezet központja, köztük az Oktogon-csoporté, amely egy globalista bűnöző szindikátus és sötét titkos társaság.
   Nem beszélve a genfi CERN nevű hadron-ütköztetőről, amely hivatalosan a tudományos kutatást szolgálja, az összeesküvés-elméletek szerint viszont veszélyes kísérleteket végez fekete lyukak létrehozására és sötét erők ránk szabadítására.
   Svájc híres a népszavazásairól, de pl. a nők csak 1974-ben kaptak szavazati jogot!
   Szóval korántsem az az idillien békés és rendezett ország, amilyennek a globalisták reklámozzák. Ezen a börtönbolygón semmi nem az, aminek látszik.

   1. Kedves Cassandra !

    Korábban finoman szólva is kórusban leugattak, mikor évekkel ezelőtt mertem kijelenteni, hogy Svájc a világ vérén hízott dagadtra !!!
    Bezonyám, ott van a drog, maffia pénzek, államfők lopott pénze, tisztára mosva ! A becsületes, tiszta Svájc !
    Pontosan az Ön által felvetett kérdésre, hogyan is vagyon az a bizonyos “semlegesség” ???

    Természetesen le lettem hülyézve, ráadásul oda disszidált “magyarok” által. Nem menekült, disszidált !!! Nem 56, és társai !
    A CERN is igen “büdös”, pedig hogyan fényezték, hogy micsoda tudományos, világteteje kutatóbázis, bla, bla, bla, mint a kovid elleni védekezés, az is totálisan tudományos, ezek után csupán meg kellene állapodni a tudomány definicíójában !
    Végül is, az emberölés néhány formája is tudomány, mint napjain történései mutatják, nagyon érthetően, és pontosan.

    1. Kedves S.G.!

     Ismét rátapintott az igazságra! Csalás és ámítás az egész, mint Disneyland-ben, ahol a cukormázas felszín alatti sötét folyosó-labirintusban történnek a valódi dolgok.
     Amikor idén tavasszal állítólag újraindították a CERN-t – vajon miért is állt le eredetileg? – a nagy garral beharangozott “élő” tudósításról kiderült, hogy hetekkel korábban, egy stúdióban készült (mint az Elon Musk-féle “űrállomás”-riport, a Biden-féle “fehér házi” sajtókonferenciák, stb., stb.).
     Ja, és a CERN előtt egész véletlenül Shiva, a pusztítás hindu istenségének szobra áll.

    2. Nagy gondja van a mega liberális Svájcnak, amely már nagyon szorosan a kollektiv nyugati kolhoz tagja lett

     https://oroszhirek.hu/svajcban-nepszavazast-kezdemenyeznek-mert-az-orszag-elvesztette-teljes-semlegesseget/

     Mi itt a baj ?

     Hogy a rossz liberálisok lényegében egy államcsint készítettek elő a svájci függetlenség ellen.
     És a svájci neutralitás már a papíron sem létezik.

     A tegnap friss hír:

     A kéteshirü olasz származású ember, Ignazio Cassis, a külügyes titokban a szevesztopoli szégyelletes
     események útán a kötelező kievi úton volt.
     És jól elkényesztette a kievieket. És megigérte a kievieknek, hogy a kis Svájc az összes tömegközlekedésben
     keletkezett kárt helyreállítja Ukrajnának.
     ( Gondolom én, hogy mind ezt a svájci adófizető pénzén. )

     De volt egy kis bökkenő ebben az útban. Mert a titkot az EDA ( külügy ) valamelyik munkatársa kiszellőztette.
     És igy ez a főember a kedves és szép Kiev-ben nem érezte magát biztonságban, vagyis rettegett a szegényem.

     Forrás: https://www.srf.ch/news/schweiz/wegen-informationsleck-nach-cassis-reise-in-die-ukraine-eda-reicht-anzeige-ein

     És most a főember a svácji államügyészséget, mint fegyvert élesítette be a svájci neutralitás ellen. Vagyis
     nyomozást indítottak a titok kiszellőztetője ellen.

     De nem sokára lesz egy újabb népi szavazás a svájci neutraltás helyreállításáról.

    3. Kedves S.G.!
     Nagyon is rátapintott a lényegre Svájccal kapcsolatban. Az “alvilág szitája”! Érinthetetlen és nem véletlenül “semleges”.
     A háttérhatalom (beleértve a CIA-t is) főhadiszállása a Genfi-tó alatt van több ezer méter mélységben, több km-es alagútrendszerrel. Egyik bejáratuk a CERN komplexumban található, a másik pedig az olaszországi Genova-ból indul. A Föld legbiztonságosabb helye, ahol a “polip” csápjai jól el tudnak rejtőzni. Érdekes a CERN logója: hivatalosan a CERN felirat körüli geometriai forma a gyorsítóláncot és a részecskepályát ábrázolja, de lehetne akár a 666 is.

     1. Hát igen !!!
      Ennyi véletlen nincs, hogy Bilderbergerék, meg a WEF Svájcba megy mindenkor “megbeszélni” !
      A CERN-el nem foglalkoztam, tudtam a létéről, ennyi, de nagyon érdekes amit mond, és nagy valószínűséggel ehhez hasonló, csak sokkal korábbi a denveri repülőtér ! Erről tudok régóta.
      A kettő között százszázalékig biztos vagyok, hogy van összefüggés ! Meg az 51-es körzet ! Ezek időrendbe állítva kiegészítik egymást.

      Nagyon ajánlom, relytelyekszigete.com , ” A denveri repülőtér rejtélye”

 5. A mai Svájcot Tell Vilmos is szégyellné. Arrafelé is fordulnak elő pedofilok a Talmud jegyében, ami ezt megengedi
  Yebhamoth traktátus 11b
  Rabi ismerősöm tagadja ennek létezését magam megtalálom ezt fordításokban is.
  Agybaj

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük