Magyar oltás utáni tapasztalatok, illetve az egészségügyi rendszer realitása, avagy mennyire biztonságos a kórház


https://www.bitchute.com/video/Rl4jPGg47cvD/

14 thoughts on “Magyar oltás utáni tapasztalatok, illetve az egészségügyi rendszer realitása, avagy mennyire biztonságos a kórház

 1. Ha ez az oltás kísérleti gyógyszer, akkor nem kellene az oltópontokon erről tájékoztatni az embereket? Gondolom alá kell írni valamilyen papírt, hogy az oltakozó beleegyezik az oltásba. Én kötelezném, hogy szóban el kelljen mondani, hogy ez egy vészhelyzeti engedéllyel rendelkező kísérleti vakcina, melynek rövidtávú hatása ez és ez, közép és hosszútávú hatása egyáltalán nem ismert. Beleegyezik-e ezen tények tudatában az oltásba?

 2. A MAI NAPON (2022.01.13.) végleg beismerte a magyarországi kormány hazaárulói, hogy amit korábban hangoztatott, hogy az oltás megvéd a vírustól, a megfertőződéstől, emlékszünk ugyebár, Orbán Viktor szerint az egy golyóálló mellény, ez nem igaz!!!
  Ugyanis Gulyás Gergely a kormányinfón bejelentette, ez év február 15-től a védettségi igazolvány átminősül oltottsági igazolvánnyá.
  Mit jelent mindez?
  …”a gyerekeket zsigerből közjószágnak tekintik ezért is oltatják mindenáron őket ROTHSCHILD BÁB-KORMÁNYAI az mRNS-sel!!!
  A német cikkben Karikót emlegetve megjegyzik, hogy 1985-ben ment családostul „kutatni” az USA-ba. 2005-ben Drew Weissman (Fehérember) társaságában csinálják meg az első működő mRNS-t. Elon Musk erre azt mondta: „Ezzel a technológiával az ember pillangóvá is változhat.” A cikk lényege, hogy „titkos” ember kísérleteket végeznek és az mRNS-el kezeltek, már nem emberek. Talán ezért is propagálják annyira a sportot és ezért dobja föl annyi élsportoló a pacskert, vagy viseli meg őket jobban, mert kombinált „cuccot” kapnak. „Szuper-embereket” tenyésztenek teljesen „hivatalosan”. Ugyan mit szól ehhő’ Isten? A vallási vezetők erősen hallgatóznak és szájzáruk van. Ide már Isten is kevés lehet, max. ministrálhat.
  A megküldött Henry Dunant írásokban körvonalazódott, hogy már az 1800-as évekre a jezsuiták „leuralták” az „egyházakat” és a vatikáni jezsuita pápa valójában Párizsban székel. Emlékszel a Da Vinci kódra, Mária „menekülésére” a frank földre és a „szent grál” – sangui real (valódi vérvonal) történetére, a liliomra …, mint Jézus vérvonalának „francia” verziójára? Petőfi János vitéze is őket mentette a „móroktól” vagy „moréktól”. Ámoréktól. Talán a „Nagy Francia Forradalom” jákob-inus diktatúra és az internacionálé most újra lesz hangolva.
  Az bizonyosnak tűnik, hogy az izraelitákat „mind” ide deportálják. Kísérleti alanyok lesznek, csak másképpen. Ezt azért „teszik” meg, mert biztonságba kell helyezni őket, s amikor ez meg van, elkezdik a „takarítást” Európa-szerte.”
  P.I + PáLoS TReND

 3. Az újabb és a Project Veritas által megjelentetett dokumentumok szerint Anthony Fauci Kínában finanszírozta a funkcióbővítő kutatást
  Egy katonai tisztviselő ráadásul azt is állítja, hogy “a Covidd-19 koronavírust amerikaiak hozták létre”.

  A Project Veritas által közzétett új dokumentumok azt állítják, hogy a Fehér Ház egészségügyi főtanácsadója, Dr. Anthony Fauci közvetlenül finanszírozta a denevér-koronavírusokkal kapcsolatos vitatott kutatást Kínában. Fauci ezt korábban tagadta.
  Fauci eskü alatt vallotta, hogy a National Institutes of Health nem finanszírozta a denevérek által terjesztett koronavírusokkal kapcsolatos úgynevezett “gain-of-function” kutatást a kínai Wuhan Institute of Virology intézetben.

  Fauci vallomása viszont megkérdőjeleződött, amikor kiderült, hogy az NIH valóban fizetett támogatást egy magán kutatócégnek, az EcoHealth Alliance-nek, hogy végezze el ezt a kutatást, és kutatási dokumentumokból kiderült, hogy a wuhani intézet tudósai valóban tanulmányozták e vírusok embereket megfertőző potenciálját.
  https://www.rt.com/news/534175-wuhan-lab-coronavirus-research-risks/
  https://www.nature.com/articles/nm.3985
  Ezek a tudományos papírok nem bizonyítják egyértelműen, hogy a mostani vírus egy laboratóriumból származik, de a Project Veritas, egy konzervatív oknyomozó szervezet által hétfőn közzétett dokumentumok nyilvánvalóan azt mutatják, hogy az amerikai hadsereg tisztában volt ezzel a kutatással és a benne rejlő veszély miatt elvetette a finanszírozás lehetőségét.
  A dokumentumok szerint azonban az EcoHealth Alliance 2018-ban kereste meg a DARPA-t (Defense Advanced Research Projects Agency)-t, hogy 14 millió dollárt kérjen egy “Project Defuse” nevű programhoz.
  https://assets.ctfassets.net/syq3snmxclc9/oVt6gT0yBx4eQXSeuNfEp/3cbbd7ef84e90c9702c1943c55d80f75/executive-slide-hr00118s0017-ecohealth-alliance-defuse.pdf
  A program célja az volt, hogy a kínai Yunnanban található barlangokból denevérkoronavírusokat vegyenek mintának, majd módosítsák azokat úgy, hogy könnyebben megfertőzzék az embereket, majd ezeket az aeroszol formájában terjedő módosított kórokozókat visszaengedjék a denevérpopulációba azzal, hogy beoltják az állatokba.
  A DARPA, a Pentagon egyik szárnya, amely olyan tudományos és technológiai projekteket finanszíroz, amelyek potenciális katonai alkalmazást jelenthetnek, elutasította a javaslatot, egy állítólag az ügynökségtől származó dokumentum szerint.
  Az elutasító levél szerint az EcoHealth Alliance “elmulasztotta megemlíteni vagy értékelni a Gain of Function (GoF) kutatás lehetséges kockázatait”, illetve a kutatással kapcsolatos “etikai, jogi és társadalmi kérdéseket”.
  A DARPA 2018-ban a Project Veritas által hétfőn közzétett másik dokumentum szerint a világ minden tájáról kért kutatásokat új vírusokkal kapcsolatban.

  Ebben az ügynökség felszólította a tudósokat, hogy nyújtsanak be olyan javaslatokat, amelyek a gazdaszervezet állatok beoltásával kapcsolatosak, mielőtt az általuk hordozott kórokozók alkalmazkodni tudnának az emberek megfertőzéséhez. https://assets.ctfassets.net/syq3snmxclc9/5OjsrkkXHfuHps6Lek1MO0/5e7a0d86d5d67e8d153555400d9dcd17/defuse-project-rejection-by-darpa.pdf
  Egy levél, amelyet állítólag Joseph Murphy tengerészgyalogos őrnagy, a DARPA munkatársa írt tavaly augusztusban a Pentagon főfelügyelőjének, azt állítja, hogy
  -az EcoHealth Alliance projektjét végül Anthony Fauci NIH-ja és a National Institute of Allergy and Infectious Diseases finanszírozta, és egyszerre Wuhanban és “több amerikai helyszínen” is zajlott.
  Murphy, a szerinte a DARPA dokumentumai és saját hírszerzési elemzése alapján
  a Covid-19-et “amerikaiak által létrehozott rekombináns denevérvakcinaként” írta le, amelyet “az EcoHealth Alliance programja a wuhani Virológiai Intézetben” hozott létre.
  A tengerészgyalogos őrnagy a továbbiakban azt állítja, hogy a koronavírus hatékony kezelését elnyomták a “hatástalan” vakcinák javára.

  A dokumentumhalmazt állítólag egy “szigorúan titkos” meghajtón találták a DARPA Biológiai Technológiák Hivatalában, annak ellenére, hogy nem minősített anyagok.

  Murphy levelében azt sugallja, hogy ez “eltussolásra” utal, mivel valaki a DARPA-ban nem akarta, hogy az aktákat megtalálják.
  “Ki hozta meg a DARPA-nál a döntést az eredeti jelentés eltemetéséről?”

  “Felhívhatták volna a Pentagon, a Fehér Ház vagy a Kongresszus figyelmét a vörös posztóra, ami talán megakadályozhatta volna ezt az egész világjárványt, amely világszerte 5,4 millió ember halálához vezetett”.” – kérdezte hétfőn James O’Keefe, a Project Veritas vezérigazgatója.
  https://www.projectveritas.com/news/military-documents-about-gain-of-function-contradict-fauci-testimony-under/

  EGY GONDOLAT BÁNT ENGEMET, HOGY NEM TÁJÉKOZÓDNAK ÉS NEM GONDOLKODNAK AZ EMBEREK!

 4. Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója elismerte, hogy cége kísérleti mRNS-vakcinájának akár két adagja sem túl hatékony a Covid-19 ellen, ha egyáltalán bármennyire is hatékony.
  A gyógyszercég elnöke a meghökkentő beismerést hétfőn tette a Yahoo Finance-nak adott interjúban, ahol azt sugallta, hogy két adag, plusz egy további emlékeztető adag szükséges ahhoz, hogy valamiféle látszatvédelmet kapjunk – a fertőzés ellen azonban ez nem véd.
  “A vakcina két adagja nagyon korlátozott védelmet nyújt, ha egyáltalán nyújt védelmet”
  – mondta Bourla, amikor az omikronváltozat-specifikus emlékeztető kifejlesztéséről kérdezték.
  Három adag emlékeztetővel ésszerű védelmet nyújt a kórházi kezelés és a halálesetek ellen” – tette hozzá Bourla.
  “A fertőzéssel szemben azonban kevesebb védelmet nyújt” – ismerte el a vezérigazgató.
  https://www.youtube.com/watch?v=lhMbKyDq9_w&t=96s
  Az új beismerések teljes 180°-os fordulatot jelentenek Bourla korábbi, tavalyi nyilatkozataihoz képest, amelyek az első és második oltási adagot “100%-os hatékonyságúnak” hirdették.

  Bourla elmondta, hogy a Pfizer jelenleg egy “1.1-es” Covid vakcina kifejlesztésén dolgozik, amely állítólag lefedné az omicront is és márciusra készülne el; de ekkorra a Pfizer talán már túlhaladta a vakcinák iránt aggódó közönséggel szemben tanúsított bizalmatlanságát.

 5. Ehud Qimron professzor: Tisztelt Egészségügyi Minisztérium, itt az ideje a kudarc beismerésének! (2022 január 12)
  https://www.virusinfok.hu/2022/01/12/ehud-qimron-professzor-tisztelt-egeszsegugyi-miniszterium-itt-az-ideje-a-kudarc-beismeresenek

  Nem, nem egy alusipkás gyíkember-grafénoxid hívő, hanem Ehud Qimron professzor, a Tel-Avivi Egyetem Mikrobiológiai és Immunológiai Tanszékének vezetője és az egyik vezető izraeli immunológus intézett nyílt levelet az Egészségügyi Minisztériumhoz, amelyben élesen bírálja a koronavírus-járvány izraeli – sőt globális – kezelését. Eredeti héber nyelvű levél : N12 News (2022. január 6.);
  https://www.mako.co.il/news-columns/2022_q1/Article-dfd99ca599e2e71026.htm
  Lásd még: Qimron professzor 2020. augusztusi előrejelzése: „A történelem fogja megítélni a hisztériát” (INN).

  Magyarországon előszeretettel tekintenek Izraelre, mint a pandémiahelyzet kezelésének mintaállamára. Fog-e a sajtó erről a levélről, illetve a levél által az izraeli társadalomban keltett hullámokról beszámolni? Kásler Miklós miniszterelnök úr, a pandémia megmondóemberek csapata[1] találva érzik-e magukat a levél olvasatakor? Hiszen a levélben megfogalmazott visszásságok kísértetiesen ugyanazok, mint Magyarországon.

  Tisztelt Egészségügyi Minisztérium, ideje beismerni a kudarcot!

  A végén mindig kiderül az igazság, és a koronavírus-politikával kapcsolatos igazság most kezd előtűnni. Amikor egymás után omlanak össze a destruktív koncepciók, nem marad más hátra, mint hogy ezt elmondjuk a pandémia menedzsereinek. Nos, elmondtuk.

  Két év elteltével mindannyian felismerjük, hogy egy légúti vírust nem lehet legyőzni, és az ilyen kísérlet kudarcra van ítélve. De Önök ezt nem ismerik be, mert az elmúlt két évben szinte egyetlen hibát sem ismertek el. Utólag viszont jól látszik, hogy Önök szinte mindenben csúfos kudarcot vallottak, és már a média is nehezen tudja elhallgatni a tényeket.

  Önök a minisztériumban nem voltak hajlandók elismerni, hogy a fertőzés hullámokban jön, amelyek maguktól lecsengenek, figyeljék és kutassák azt akármennyi ideig is. Önök ragaszkodtak ahhoz, hogy a hullámok minden lecsengése kizárólag az önök cselekedeteiknek tudható be, így hamis propagandával “leküzdötték a járványt”. És újra megszüntették a járványt, és újra és újra és újra.

  Önök nem hajlandók elismerni, hogy a tömeges tesztelés hatástalan, pedig saját vészhelyzeti terveik ezt kifejezetten kimondják (“Pandémic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, 26. o.).

  Önök nem voltak hajlandók elismerni, hogy a fertőzésen átesés inkább véd, mint egy vakcina, bár a korábbi ismeretek és megfigyelések azt mutatják, hogy a beoltottak, akik nem estek át a betegségen, gyakrabban fertőződnek meg, mint az oltatlan, de betegségen átesett személyek. Önök a tapasztalatok ellenére nem voltak hajlandók elismerni, hogy az oltottak továbbadhatták a fertőzést. Önök ennek alapján azt remélték, hogy a védőoltással sikerül elérni a nyájimmunitást – de Önök ebben is kudarcot vallottak.

  Önök ragaszkodtak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják azt, hogy a betegség jóval veszélyesebb az egyéb alapbetegségekkel együtt élők csoportjára és az idősebb felnőttekre, mint a fiatalabbakra, pedig erről Önök már 2020-ban tudomást szereztek Kínából.

  Önök megtagadták, hogy elfogadják a “Barrington-nyilatkozatot” – amelyeket több mint 60.000 tudós és orvos írt alá – vagy a józan ész egyéb programjait. Önök úgy döntöttek, kigúnyolják, rágalmazzák, eltorzítják és lejáratják őket. Önök a megfelelő programok és személyek helyett olyan szakembereket választottak, akik nem rendelkeznek megfelelő képzettséggel a járványkezeléshez (fizikusok, mint vezető kormányzati tanácsadók, állatorvosok, biztonsági tisztek, média munkatársai stb.[2]).

  Önök elmulasztották, hogy megfelelő hatékony rendszert állítsanak fel az oltások mellékhatásainak bejelentésére, sőt, a mellékhatásokról szóló jelentéseket törölték saját facebook-oldalukról. Miután Önök zaklatni kezdték azokat az orvos kollégákat, akik szót ejtettek az oltások mellékhatásairól, a legtöbb orvos a zaklatásokat megelőzendő elkerülte, hogy ezekről tájékoztatást adjon.

  Önök nem vettek tudomást a menstruációs intenzitás és a menstruációs ciklus időtartamának változásairól szóló számos jelentésről.

  Önök elrejtették azokat az adatokat, amelyek lehetővé tennék az összefüggések objektív és rendes feltárását (például eltávolították a Ben Gurion repülőtér utasaira vonatkozó adatokat). Ehelyett Önök úgy döntöttek a Pfizer vezetőivel együtt, hogy nem objektív cikkeket tesznek közzé az oltások hatékonyságáról és biztonságosságáról.

  Visszafordíthatatlan kár a bizalomban

  Önök azonban a fellegekből figyelmen kívül hagyták azt a tényt is, hogy a végén mindig kiderül az igazság. És most lassan elérkezünk ide. Az igazság az, hogy Önök a közvélemény Önökbe vetett bizalmát soha nem látott mélységekig lerombolták, és aláásták az Önök státusát, mint a szakmai tekintély forrását. Az igazság az, hogy Önök az elmúlt két évben több száz milliárd sékelt égettek el minden eredmény nélkül – a megfélemlítések közzétételével, eredménytelen tesztekkel, a pusztító lezárásokkal, és az élet normális rendjének megzavarásával.

  Önök tönkretették gyermekeink oktatását és jövőjét. Bűntudatot keltettek, szorongást, dohányzást, italozást, függőséget okoztak, kiégést és veszekedéseket generáltak a gyerekek között, amint azt az iskolavezetők országszerte megerősítik. Önök károsították a társadalmi létet, a gazdaságot, az emberi jogokat, a mentális és testi egészséget.

  Önök rágalmazták azokat a kollégákat, akik nem estek hasra Önök előtt, egymásnak ugrasztották az embereket, megosztották a társadalmat, és kisarkították a diskurzust. Önök minden tudományos alap nélkül a nyilvánosság ellenségeiként és betegségek terjesztőiként bélyegezték meg azokat az embereket, akik nem akarták magukat beoltatni. Önök példátlan módon támogatják a drákói diszkrimináció politikáját, az emberi jogok megtagadását és az orvos, beleértve a gyerekorvos választásának jogát, ami egy olyan intézkedés, amelynek semmi járványügyi indoklása nincs.

  Ha Önök összehasonlítják az Önök által követett pusztító politikát néhány más ország ésszerű politikájával, egyértelműen láthatják, hogy az Önök által okozott pusztítás csak növelte a vírus áldozatainak számát. A tönkretett gazdaság, a megnövekedett munkanélküliség, a gyerekek tönkretett oktatása – ők mind az Önök tevékenységének többlet áldozatai.

  Jelenleg nincs orvosi vészhelyzet, de Önök már két éve ilyen állapotot igyekeznek fenntartani hataloméhség, a pénzkiadások feletti döntések és a totális ellenőrzés iránti vágyból kifolyólag. Az egyetlen vészhelyzet most az, hogy Önök még mindig meghatározzák a dolgok menetét, óriási pénzösszegeket tartalékolnak a propaganda és a pszichológiai technológia számára, ahelyett, hogy azokat az egészségügyi rendszer megerősítésére fordítanák.

  Ezt a vészhelyzetet meg kell szüntetni!
  2022. január 6.
  Udi Qimron professzor, a Tel-Avivi Egyetem Orvostudományi Kara
  Gépi fordítás alapján közzéteszi: Király József

  (A levéllel időközben az izraeli és nemzetközi sajtó is foglalkozik. Pl:
  ‘History will judge the hysteria’ | Israel National News | Arutz Sheva – https://www.israelnationalnews.com/news/285341)

 6. Nem tudom a fiatalember hol próbálkozott elhelyezkedni, de a családunkban is vannak őrző-védő szakmában dolgozó emberek és sehol sem kérték az oltást! A sípoló tüdő meg egyértelműen nem covid eredménye, ez hülyeség. Nekem is volt és még akkor amikor a covid még elméletben sem volt itt. Ennek ellenére együttérzek vele és valóban borzasztó az eü. ellátás az országban, amiről főként a sok meghunyászkodó orvos tehet.

 7. Nem csak az asztmások, hanem a szívesek sem tudnak maszkot hordani, vagy ha egyszerűen herpesz üt ki a szájon….vagy bármi más. Ebből is látszik milyen rosszul működik itt minden és az emberek milyen birkák, mert mindent lenyelnek. Az orvosok meg elképesztő milyen pénzéhes emberek, inkább ölnek minthogy kiállnának az igazságért!
  Klára esete pedig elég általános sajnos és főként az hogy az emberek nem hisznek még mindig saját tapasztalataiknak sem. Megdöbbentő együgyűségre vall.

 8. Tisztelt Doktor úr!
  Szeretném megkérdezni, van-e arra megfigyelés,vagy bármi jel, hogy oltott emberek testnedvvel(csók, együttlét) átadhatják az oltás károsító mechanizmusát. Nem a sima fertőzésre gondolok, hanem a hibás immunműködés, vagy génmódosítás hatásait. Köszönöm a választ.

   1. Kedves Dr. Úr!
    Két beoltott között ülök egész nap a melegben, mert szellőztetni nem szeretnek és elég sokat tüsszögnek egy nap alatt. Elég erős izom- ízületi fájdalmaim vannak, főként a térdemben, a combomban. Előzőleg is voltak mozgásszervi gondjaim, de valahogyan ezt másnak érzem. Mit tudok tenni? Lehetséges hogy a két beoltott (és még napközben akik átjönnek) befolyásol valamit nálam? Válaszát előre is köszönöm!

   2. Köszönöm a választ ?. Ez azt jelentheti, hogy ha a férjem minden igyekezetem ellenere beoltotta magat, (és mondjuk nem placebot kapott), akkor én is génmodositott lehetek, és ugyanazok a veszélyek?

   3. Tisztelt Doktor úr!
    Nem jelent meg a kérdésem. Ez azt jelenti, ha a férjem oltva van, én hiába nem vagyok, mindenképpen a testembe jut a génmódosított anyag? (Együttlét során)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük