A grafén (HRCM) bemutatása a Dr. Vijay Bhatkar által vezetett indiai tudományos delegációnak

2013. július 24-én Oroszországban Szentpéterváron Prof.Petrik bemutatja a grafén előállítását a DR. Vijay Bhatkar által vezetett indiai tudományos delegációnak.

2 thoughts on “A grafén (HRCM) bemutatása a Dr. Vijay Bhatkar által vezetett indiai tudományos delegációnak

 1. A pásztázó és transzmissziós elektronmikroszkópia feltárja a grafén-oxidot a CoV-19 vakcinákban
  https://civilekatisztanlatasert.hu/a-pasztazo-es-transzmisszios-elektronmikroszkopia-feltarja-a-grafen-oxidot-a-cov-19-vakcinakban/

  Az energia-diszperzív röntgenspektroszkópia (EDS) rGO-t vagy grafén-hidroxidot mutat ki a Pfizer vakcinában. A Pfizer vakcina folyékony frakcióját ezután elemezték a kémiai és elemi tartalom szempontjából energiadiszperzív röntgenspektroszkópia ( EDS ) segítségével, amint az a 6. ábrán látható . Az EDS spektrum szén, oxigén jelenlétét mutatta ki, igazolva az rGO vagy grafén-hidroxid elemeket, valamint nátriumot és kloridot.

  A 17. és 18. ábra szerves szén-, oxigén- és nitrogénszemcsék azonosítását mutatja be, amelyekbe beágyazott nanorészecskék, köztük bizmut, titán, vanádium, vas, réz, szilícium és alumínium található, és amelyek mindegyike megtalálható volt az úgynevezett Pfizer “vakcinában”[75][76][83][84][84].

  (ábrák)

  Az alábbi 13. és 14. ábra a Pfizer, Moderna, Astrazeneca és Janssen úgynevezett “vakcináiban” azonosított különböző mikro- és nanorészecskék mikroszkópos felvételét mutatja, amelyeket egy környezeti pásztázó elektronmikroszkóp (SEM) és egy energiadiszperzív spektroszkópia (EDS) röntgenmikroszondával kombinált elemzése során elemeztek, amely feltárja a megfigyelt mikro- és nanorészecskék részecskeméretét, összetételének eloszlását és kémiai természetét.

  Paraziták vannak a Pfizer “vakcináiban”?

  A 13. ábrán látható 50 mikrométeres hosszúkás alakú éles test egy, rejtélyes jelenléte a Pfizer vakcinában. Úgy jelenik meg és anatómiailag Trypanosoma cruzi parazitaként azonosítható, amelynek számos változata halálos és a szerzett immunhiányos szindróma vagy AIDS egyik oka. (…) (folytatás a fenti linken.)

  A cikk forrása: Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines
  Updated: Dec 16, 2021, Author: Robert O Young CPC, MSc, DSc, PhD, Naturopathic Practitioner
  https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

  * * *

  Az orvos válaszol – A Grafén-oxid működése, ha a szervezetbe jut
  https://civilekatisztanlatasert.hu/a-grafen-oxid-mukodese-ha-a-szervezetbe-jut/

  (…) A grafén-oxid vagy inkább grafén-hidroxid úgy működik, mint a borotvapengék nano méretben a testünkben: hosszú, éles tárgyak, a véráramba kerülhetnek, és sebeket ejtenek a hámban (az erek bélése), kémiailag nem mutatható ki, mert ugyanazokból a kémiai elemekből áll, mint amik már a testünkben vannak (szén, oxigén, hidrogén). A fizikai szerkezet (architektúra) az, ami a veszélyes hatást, az erőt és a tartósságot adja. Szinte lehetetlen lebontani. (…)

 2. Ez kerül a vakcinákba is, bár nano méretben, dehát akkor is, gondolkodjatok el ezen…..!????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük