Sajid Javid propagandáját megkérdőjelezi egy aneszteziológus szakorvos

Steve James aneszteziológus szakorvos közölte Sajid Javiddal, a brit egészségügyi és szociális ellátásért felelős államtitkárral, hogy nem fogja beoltatni magát a COVID ellen, és elégedetlen a kötelező előírás miatt.

Javid feltehetőleg könnyű falatnak gondolta a megkérdezett ápolókat a dél-londoni King’s College Kórházban kényelmesre megtervezett mainstream médiának szánt propaganda snitthez, de arra nem számított, hogy ott lesz egy szakorvos is, aki meg merészeli kérdőjelezni őkegyelmének fennhatóságát – úgy értem az egészségügyi maffia álláspontját. Az állandó körkörös érveléseiktől az étvágya is elmegy bárkinek, aki képes még józanul gondolkodni a sok hazugság mellett.

Bukovinszki Gergely – Szkeptikus Kerekasztal

https://news.sky.com/story/covid-19-sajid-javid-directly-challenged-on-mandatory-coronavirus-jabs-by-unvaccinated-nhs-doctor-12511224

7 thoughts on “Sajid Javid propagandáját megkérdőjelezi egy aneszteziológus szakorvos

 1. Az a baj hogy az orvos nem a megfelelő választ adja, hanem még rossz tanácsot is ültet az államtitkár fülébe, aki lesz annyira ostoba hogy még meg is valósítja a havi szintű oltást. 🙁

 2. ANGLIA-(Nem az egyetlen ….)Erdekes modon nemcsak Anglia-ban de akar Skociaban is es meg mas Europa-i orszagokban is ilyen ….-egyszoval gyakorlatilag szinte hasonlo hatterrel rendelkezo alakok lettek megbizva-vezenylik le szinte korlatlan hataskorrel felruhazva az un jarvanyugyi intezkedeseket-un. vedekezest-azaz az orszagok /nepek teljes tonkre tetelet……..Furcsa modon meg abban is hasonlaitank egymasra ezek az alakok hogy kormanyok jonhetnek-mehetnek az egyes orszagokban de ok mar evek ota mindig tulelnek es a hatalom kozeleben maradnak /maradhatnak…….. .
  ANGLIA-(Igen Orwell…….)Angliai civil szervezetek elkeseredett harcott vivnak es minden eszkozzel tiltakozva mar hetek ota -azon torvenytervezet ellen ami ha az elovetkezo honapban eletbe lep gyakorlatilag minden fele utcai tuntetest/tiltakozast teljesen lehetetlenne tesz majd Szabadsagvesztessel fenyegeti a tiltakozasok szervezoit -resztvevoit Szo szerint ez az un torveny felszamolja teljesen a demokraciat Angliaban ….Igen Orewll 1984 valosul majd meg ha nem sikerul megakadalyozni ennek az un torvenynek az eletbe lepteteset ….Aki csak tud – el es mozog -mindenki harcoljon mert a jovonk-gyermekeink jovoje a tet es nemcsak Angliaban…….

 3. Ez addig fog menni, amíg sokan az oltottak közül meg nem betegszenek, meg nem halnak ami már nagyon nagyon látványos nem lesz! Akkor fog a tengernyi nép fellázadni az orvosok ellen, a rendőrök politikusok ellen, ami nagyon véres lesz, szinte zombiként fognak előre törni mert mindent el fognak akkora veszíteni. Azután jönnek az oltatlanok iránti elégtétel, mivel még mindig nem fogják azt felfogni hogy ez az oltástól van, az oltatlanokat fogják okolni ezért is, tehát teljesen meg fognak őrülni! Ez nem tudom mikor következik majd be, de a sokadik ismétlődő oltással teljesen kicsinálják az immunrendszerüket, ráadásul jön az usa mindent megoldó injekciója, ami egyszer s mindenkorra “véget vet” ennek a “kovid” járványnak, na az lesz még egy érdekes kísérlet.
  Sajnos ez az Antikrisztus eljövetelének az ideje, olvasd mert a bibliába minden megtalálható..
  Az emberiséget a végletekig sanyargatni fogja, olyan szinten hogy a történelem folyamán olyan pusztítás és fájdalom nem volt és nem is lesz! A legvégén megmentő kezet nyújt az Antikrisztus, két “fenevad” van akinek hatalmat adott, azokkal karöltve akarja elhozni az ő totális uralmát, de nem fog győzni mert a bibliába ez is meg van írva, de sátán a végsőkig küzd soha nem adja fel, neki az évszázadok mit sem számítanak, ha kipusztul az emberiség hát ő kezdi ismét elölről, de akkor már azok akik nem vették fel az ő bélyegét és nem istenítették, ők mind kimentettnek ebből a földi pokolból! Ezért kell hogy megmaradjon mindenki hite az egy igaz istenbe, nem az Antikrisztusba aki csodákat fog tenni az égen hogy megtévessze és elhitesse az embereket hogy ő az igazi isten! Köszönöm hogy elolvastad! Az úr legyen minden hívővel! Úgy legyen!

 4. NANÁ, HOGY KELL a 4-ik OLTÁS is a FELCSÚTI POKOLFAJZAT SZERINT!!!
  A ROTHSCHILD-CSICSKÁNAK UGYANIS SEMMI SEM DRÁGA, HOGY MEGŐRIZHESSE HELYTARTÓI SZEREPÉT: MAGYARMATON!!!
  MI KELL MÉG, HOGY FELESZMÉLJENEK a MÁR AKTIVÁLT FEHÉRJEHALMAZOK is, HOGY SOHA NEM LESZ VÉGE a NÉPEK VAKCINÁZÁSÁNAK és ELSZEGÉNYÍTÉSÉNEK?!
  Eleve, hogy lehettek akkora marhák hívő emberek százmilliói, hogy nem bíztak/nak a saját isteni immunrendszerükben?!
  …és inkább magukba fogadták/ják a Júdás faj kígyójának mérgét!!!…- mintsem, hogy a belső kis-hangjukra hallgattak volna!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük