Rettegés helyett tudományos adatok

Amikor egy olyan személy, mint Dr. Peter Doshi, a Marylandi Egyetem Gyógyszerészeti Karának gyógyszerészeti egészségügyi szolgáltatások kutatásának docense és nem utolsósorban a British Medical Journal (BMJ) szerkesztője is azt állítja, hogy „itt az ideje, hogy némi kritikus gondolkodást fecskendezzünk ebbe a beszélgetésbe”, utalva az őrült rendelkezésekre, melyeknek nincs tudományos alapja, hogy állítása szerint „olyan folyamatot követünk, amelyben az adatokat titokként kezelik és véleményem szerint ebben van valami nagyon tudománytalan”, utalva gyógyszercégek veszélyes működési irányelveire és rajta kívül hasonlóan neves tudósok százával teszik ugyanezt, akkor talán nem a mi álláspontunkkal van probléma, hanem azokéval, akik elutasítanak mindent, ami nem a propaganda része.

Bukovinszki Gergely – Szkeptikus Kerekasztal

Forrás: https://szkeptikuskerekasztal.com/retteges-helyett-tudomanyos-adatok/


Hivatkozások:

A panelbeszélgetés hivatalos oldala

https://www.ronjohnson.senate.gov/2021/10/media-advisory-sen-johnson-holds-expert-panel-on-federal-vaccine-mandates-and-vaccine-injuries

Dr. Peter Doshi
https://www.bmj.com/about-bmj/editorial-staff/peter-doshi

7 thoughts on “Rettegés helyett tudományos adatok

 1. Dr Fauci elismerte pénteken, hogy az oltás nem működik!
  Viszont, azt mondja, hogy a “még több oltás” a megoldás. … Ezek után vajon tényleg, kötelezően meg kellene mérgeztetnünk magunkat a vakcinákkal? Nem lenne itt az ideje átgondolni ezt az egészet , hivatalos részről?
  “AZ OLTÁS NEM MŰKÖDIK!” , mondta Dr. Fauci pénteki interjújában a The New York Times-nak.

  https://humansarefree.com/2021/11/fauci-vaccines-did-not-work-as-advertised.html?fbclid=IwAR3OERbS_zHjY2Lt2-QUJFV5M0sjRo576tIIM-rAWhvPTCBheumEs7yNbJQ
  https://www.nytimes.com/2021/11/12/podcasts/the-daily/anthony-fauci-vaccine-mandates-booster-shots.html

  1. Kérem, hogy az információ, amik itt ezen az egyébként nagyon jó és szükséges weboldalon meg van osztva, legyen igaz! Jobb kéne hogy legyünk, mint a mainstream media!
   Dominika, kérem, javítsa a kommentet! Küldöm az interjú transcriptet, ha kell, de Ön is találhatja a nytimes címnél, amit megadott.
   Dr. Fauci nem mondta, hogy “az oltás nem müködik”. Azt mondta, hogy “So I think it would be a misrepresentation, Michael, to say that the vaccines don’t work.” Vagyis: Szóval szerintem félreértés lenne, Michael, ha azt mondanám, hogy az oltások nem müködnek.
   De lényegében azt mondta, az interjú eleje felé, hogy az oltás nem úgy müködik MINT HIRDETTE. Azért kell a harmadik.
   Nem kell, hogy csúsztassunk! Az igazságot, a tudományt képviseljük.
   Erőt, egészséget kívánok mindenkinek, és tudjátok: Legközelebb hozzatok öt oltatlant, valamint öt oltottat! 🙂

 2. Lényegében ismétlés azok számára, akik már eleve kételyekkel fogadták az egész nyomulós covid marketinget.
  egy zűrzavar, egy kemény infláció, alapja mindez,amit egy újabb összefoglalóban olvashattam:
  https://www.erdely.ma/mi-koveti-a-kenyszeroltast-lesz-e-ujabb-vilagkrizis-merre-tart-a-klimaharc-mire-kell-az-univerzalis-alapjovedelem
  A globalo náci társaság addig hazudott, addig lopott, amíg tönkrevágták a regnáló gazdasági rendszert, a pénznyomtatással, osztással megpróbálják az eü rendszeren keresztül megfizetni a Judásokat, és fenntartani a vírus veszély látszatát.
  Talán egyszer begyűrűzik, és mivel ők is a rendszer részei, mégha az ár tetején is ülnek, magával rántja őket is a sodrás. És akkor valóban valami újat kell kitalálni, és nem azt amit ők akartak

  1. Ez szinte hihetetlen.
   Megmagyarázzák a bizonyítványukat!
   https://24.hu/tudomany/2021/11/17/koronavirus-covid-19-merkely-bela-szputnyik-janssen-semmelweis-egyetem-valasz/

   A magyarázat a következő:
   Napvilágot láttak olyan kutatási eredmények, amik azt bizonyítják, hogy lehet ismételni adeno-vírusos oltást ugyanilyen típusúval.

   Kínai étteremben kérdezi a vásárló:
   – Az mi?
   – Cirke.
   – Hát az?
   – Malha.
   – És ez?
   – Kuta.
   – ?! De hát azt tilos Magyarországon enni!
   – Akkor kaca!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük