Rendszerszintű összeomlás és pandémia-szimuláció – Megdöbbentő összefüggések az oltások hátteréről

erdely.ma: Rendszerszintű összeomlás és pandémia-szimuláció – Megdöbbentő összefüggések az oltások hátteréről

Fabio Vighi írása

6 thoughts on “Rendszerszintű összeomlás és pandémia-szimuláció – Megdöbbentő összefüggések az oltások hátteréről

 1. Joggal írta a szerkesztőség, hogy a cikk nem tükrözi feltétlenül nézeteiket.
  Vannak megdönthetetlen bizonyítékok, mint a Rockefeller terv 2010-ből, rá kevés időre az EU parlament részére készúlt képregény a pandémia Kínából való kitöréséről, amik egy statikus háttér munkát mutatnak- és nem egy globális stressz spontán pénzügyi rafinált menedzselését.

 2. Jó cikk, bár a kizárólag gazdasági szemüvege kissé egysíkú. A modern világ nagy válságába, végső lejtmenetének korába léptünk, a számtalan válságterület egymást éri. Ezért nem lesz soha visszatérés a „normalitáshoz”, a jóléti modellnek történelmi léptékben beláthatatlan időre vége van. Bárki aki a „normális életünkhöz visszatérést” ígéri, ígérhetne akár örök életet vagy rekordértékű lottó ötöst is egyszerre mindenkinek.

  Az ember emberré válva megválaszthatta, hogy együttműködik-e a természettel (mint eleink), vagy ellene működik, mint a történelemben jegyzett sorra elbukott civilizációk: kb. „Az ember tragédiájának” színei. A rövidtávú előnyre alapozva utóbbi pusztító természetű paradigma az újkorban kiterjedt az egész világra, és mindent eluralt. Eddig egyre előre menekült fegyverkezési versenyében, egyre magasabb szervezettségi szinten kezelve a maga által előidézett problémákat, negatív természeti visszaszabályzó hatásokat. Mostani szintjén elérte a természeten és emberen élősködés korlátait, és úgy tűnik önpusztítóvá vált.

  Sikerült elszakítania az embert a természeti valóságtól. Valóságiparának manipulált képei egyre torzabbak, mely visszahat a manipulátoraira is. A valósághoz való viszony tekintetében az új társadalmi norma a bolond szótári definíciójának felel meg.

  Sikerült szétvernie a természeti rendszereket. A nagy földi légkörzések korábbi rendszere 2017-ben széthullott, ezt követik idéntől a széteső tengeráramlatok. Ezt a CO2-ra fogják, hogy azzal kontrollálhassák a fogyatkozó fosszilis erőforrás felhasználást. Pedig a több üvegházhatás növelné a párolgást és felhőképződést, mely visszaszabályozná a hőmérsékletet. Ehhez képest 30 éven át ennek az ellenkezője történt. Mostanáig, amikor elkezdtünk a hideg irányba billenni. Vagyis maga a földi hőszabályozó rendszer sérült a kiterjedt táj-átalakító és ipari tevékenység nyomán.

  Sikerült felélnie az erőforrássá alacsonyított természeti elemeket. Pl. a talajerő, a víz vagy a fosszilis energia terén. Az energetikai átállás esélyei legkésőbb 20 éve úsztak el, megjegyzem természetszerűleg, tekintve, hogy a haszon logikája eleve csak álmegoldásokat enged. Ami nem a természeten élősködés, az a növekedéskényszer ellenében hat. Azt pedig a szent mammon keményen megtorolja.

  2006-ban az IEA szerint bekövetkezett a hagyományos olajkészletek kitermelési csúcsa.
  2008-ban a hiányt megelőzendő pénzügyileg bedöntötték a gazdaságot.
  2009-ben kitört a „félelmetes” H1N1 járvány. Falus Ferenc idején 6millió oltást vásárolt a Magyar Állam.

  2010-től elkezdődött az amerikai palaolaj és olajhomok kitermelése.
  2014-től nyilvánvalóvá vált, hogy a palaolaj veszteséges. A továbbiakban ezt egy tőzsdei piramisjátékra alapozták, az új belépők pénzére.

  2018-ban bedőlt a palaolaj üzleti háttere. Ezzel valószínűleg eljött a történelmi abszolút olajcsúcs. A termelés és felhasználás egy év alatt 10%-ot esett. Az IEA adatai szerint a kilátás 2024-re a 2018-as szint 50%-a, ami az 1970-es év termelésének felel meg!
  2020-ban a WHO „ajánlásai” nyomán leállították a világgazdaság nevű pusztító gépezetet: ismét válság, immár egy mélyebb hullámvölggyel.
  2021-ben érdemben megindult a „járványok kora”. Ahogyan azt a magyar miniszterelnök a kiskunhalasi járványkórház bejárásán készített 2020.04.11-i videójában „megjövendölte”, ez kb. 45 mp-től hallható.

  (2018 óta rendszeres anyaghiánnyal küzdenek a gyárak. Idén 5-8-szorosára nőtt a tengeri szállítmányozás költsége. Idén ősszel nem csak elemzők de már az index is Európa most téli gázellátási gondjairól cikkezik. A tározók nem csak Európában, de Oroszországban sincsenek feltöltve. Közben kínai gyárak jelentik, hogy Kína iparvidékein 50%-os termeléskiesés lesz áramszünetek miatt. Nagy Britanniában hiány van üzemanyagból, az elosztáshoz bevetik a hadsereget.)

  A fenti két párhuzamos oltási forgatókönyvnél már csak a valódi cél kérdéses:
  Az anyagi haszon feltételezése teljes naivitás, tekintve, hogy a projekt gazdái egyben a világ pénzrendszerének urai is.
  Mivel a totális kontroll önmagában soha sem igényelt általános rendszeres injekciókat, így ez is kizárható. Ehhez minden technológia és adat bőven rendelkezésre áll.
  Az elme elektronikus manipulálásához humán-gép interface-szel ha megvan a technológia, akkor nem kellene hozzá ennyi áldozat. Ha még nincs meg, akkor elhamarkodott és kontraproduktív a projekt, amit már leállítottak volna.
  Nem látok más célt, mint a társadalmat töredékére zsugorító „járványok kora” TM előidézése. Megjegyezem, hogy ekkora embertömeg nélkül nincs jóléti társadalom, anélkül nincsenek diplomás tömegek, anélkül nincs a mai szervezettségi szint, nincs a technológia és kontroll, és nem hogy nem működtethető a rendszer, de egyenesen szétesik. Ez egyébként minden hatalmi szándéktól függetlenül bekövetkezik, csak idő kérdése. Amiből nem maradt sok. Aki nem akar együtt pusztulni a piramissal, annak marad a keskeny út amit Jézus kijelölt.

 3. Kedves M!
  A logikádat követve a világ pénzrendszere urainak nem állna érdekében a “jóléti társadalmat” megtizedelni, mert az termeli ki a diplomás tömegeket. Ellenben a szegény, és rettentően szaporodó Ázsiai/Afrikai/Dél-Amerikai népekből semmi haszna nincs. Vagyis az általad vázolt népirtás célzottan rájuk kellene összpontosulnia. De nem ezt látjuk (szerencsére), vagyis a logikádban valahol bukfenc van.
  Nem beszélve a globális klímaváltozásról amiről beszélsz. Rosszul olvastam, vagy nem is értem. Hisz pont az a probléma, hogy felmelegedés van, nem lehűlés! Sarki jégsapka nem nő, hanem csökken! Vagy a klímaszakemberek is mind hazudnak?

  1. Üdv!
   Jó az észrevételed. Úgy gondolom itt nem a társadalmi haszonsság alapján ritkítanak, mert ha így lenne, valóban nem ezt tapasztalnánk ami zajlik. Az Agenda megvalósítása útjában a kereszténység van. Azon belül is a józan, konzervatív értékrendű, nem agymosott emberek, akik nem mellesleg a kritikus gondolkodási képességüknek hála most nagy rendszerellenes/oltásellenes lázadók. Persze ez csak az én véleményem, M majd kijavít ha másra gondolt.
   A kérdésedre válaszolva: A klímaszakemberek nem hazudnak, legalább is nem mind. Hanem ott is van egy propaganda forgatókönyv, csak ott nem a vírus tölti be ezt a szerepet, hanem a CO2-hoax. Múltkor sikerült megtalálnom az angol videó feliratos verzióját: https://indavideo.hu/video/A_nagy_globalis_felmelegedes_atveres Sok helyről már törölték (remélem ez elmond valamit). Akit érdekel hogyan hülyítenek bennünket évtizedek óta, az nézze meg. Ebben szakemberek – is – foglalnak állást, és ők mondják el hogyan lehetetlenítik el a szakmai véleményt a klíma tudomány területén, pontosan úgy ahogy most történik az orvosi területen. Aki kimondja az igazat az ERETNEK! Egyébként meg ha annyira globális felmelegéds van, az kicsit használja a józan eszét és nézze meg az idei tavaszt, nyárt, és nézzük meg mi van most, hasonlítsuk össze az előző évekével. Na ennyit a globális felmelegedésről. Ha van is felmelegedés, azt biztos nem a széndioxid okozza. Jó ébredést ezen a területen is.
   Tiszteletem!

 4. A világ pénzrendszerének urai nem úgy urak és nem akkorák. Ők egy társadalmi piramis csúcsa. Dönthetnek ők erről-arról, de hogy alapvetően merre tart a piramis, azt a piramis szerkezete határozza meg. A rendszer önjáró. Ha szembemennének vele, másnap nem lennének a csúcsán. Illetve azért vannak a csúcsán, mert ők szolgálják ki leghatékonyabban a rendszerműködést.
  A természettel ellenműködés civilizációs rendszere mindig is a társadalom veszteseit sokasította, a nyerteseit elsorvasztotta. Ez olyan törvényszerűség, ami felett a csúcsnak semmi hatalma. Így volt ez akkor is, amikor a fehér ember nyomorgó tömegei voltak a világ sáskái akikkel letaroltatták Amerikát, a gyarmatokat. A jóléti társadalom kiterjesztése Amerikára, Európára, Ázsia egy nagy részére csak egy ekkorára hízott rendszer szervezettségi szintjén volt lehetséges. A nyomorgók túlnépesedése olyan melléktermék ami nélkül nincs maga a gyártmány sem. A XX. században annyi történt, hogy a perifériát kiszervezték külföldre. Ennek a monstrumnak a vállán áll a mai tudományos tudás, magas technológia és szervezettség. És ezen állt a jóléti modell biztonságának illúziója, amit a hatalom kihasznált a népek ellen a rettegéskampánnyal és a megmentésként kínált injekciókkal. Mert a jóléti modellnek PánDémon elszabadításával vége. A rendszer olyan mint a kisgömböc. Zsugorodni nem képes, csak hízni. A számos válságjelenség a repedéseket mutatja rajta. A művi világ torz valóságában nem lesz igazság kiderülése, nem bírósági igazságtétel, nem lesz nyugodtabb élet, stb. Addig egyre rosszabb lesz, amíg a kigömböc ki nem hasad. Utána ki merre lát lesz.

  A csúcs pedig bizony be akarja injekciózni a “fejlődő” országok népeit. Ezt hirdette meg a gazdi Biden-en keresztül, erről szónokolt Szíjjártó az ENSZ-ben. Épp csak a szüreteléshez még nem vették elő a létrát, eddig azt szedték amit kézzel elértek. Itt is főleg azokat, akiket a tudományos modellekbe vetett hitüknél fogva kellően el lehetett szakítani a természeti valóság talajától. Ennek a természetet sosem tapasztalt emberek és a diplomások nyilván sokkal nagyobb arányban kitettek. Ezért nem lehetett a leszalámizást pl. Kongóban kezdeni.

  Globális felmelegedés a médiában és a hatalom tudományosságának fejében van. Nem hazudik a szakértő, neki ez a valósága. Ehhez képest nem árt inkább megnézni néha a hőmérőt és az időjárást. Látni, hogy idén június elején még fűtésszezon volt, augusztus végén meg be kellett gyújtani. Aztán forróság, aztán megint fűtés úgy mint máskor. Ezalatt a médiában június közepétől június végéig lejátszottak öt virtuális hőhullámot két hét alatt, amit az emberek elhittek, mert már a média alakítja a valóságukat. Ugyanúgy elhiszik a felmelegedést, mint a rettegett járványt. Amikor azt mondja a sajtó, hogy Szibériában 30 fok van, de fél napon belül megnézve éppen már pont elmúlt a 30 fok és 15 fok van. Amikor nálunk ugyan száraz és enyhe a tél, akkor tőlünk keletre és nyugatra óriási hó esik, Ausztriában előző tél végén 4 méter. Hogy júniusban és szeptemberben is havazott az Alpokban és a Kárpátokban. Aztán előjön a Rusvaival ekvivalens “szakértő” és elmondja, hogy 1961-ben is volt már ilyen. Jaja, csak most meg kezd általánossá válni a korábbi anomália. A Nagy tavak környékén négy éve szeptember elejétől júniusig fagy és havazik, ezért négy éve megfeleződik Amerika gabonatermése. Ott is előjön a szakember és elmondja, hogy statisztikailag 100 évente van ilyen. Csak most ugye négy év alatt lepergett négy évszázad? Most szeptember elején az USÁ-ban arrafelé 40 fokot esett a hőmérséklet 24 óra alatt, és vastag hóval elkezdődött a tél.
  Ez nem globális felmelegedés, hanem egy korábban működő természeti rendszer szétesése, mely nem tudja fenntartani korábbi állandóságát, arculatát. A korábbitól eltérő szerkezethez eltérő működés és az abból következően eltérő “adottságok” tartoznak. Addig melegedgetett egy picikét, amíg megvolt és csak sérült a rendszer. Pár éve viszont úgy látszik, hogy a billegés túllendült egy a billenési ponton, és a szétesés következményei már beláthatatlanok. Legalább pár évszázadig egy dolog nem lesz benne: rend és rendszer. Ez praktikusan éhínséget jelent, amit az energiaválság, és a többi válságterület tovább súlyosbít. Ha a világ “bölcsei” óriási tömegeket irtanak ki akkor is, mert azzal megszűnik alattuk a piramis szervezettsége.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük