Szemeknek felnyílása

Egyre többen és egyre gyakrabban szólalnak meg az ismertebb emberek közül az elmúlt 3 év őrülete és a WHO globális pandémiaszerződésének tervei kapcsán.

Örülök, hogy lassan felnyílnak a szemek, de milyen jó lett volna ez, ha 3 évvel korábban történik!

A Nyílt sisak vendégei voltak: Czutor Zoltán, Schiffer András, Ábrahám Róbert és Horváth Tamás.


5 thoughts on “Szemeknek felnyílása

 1. Ilyen beszélgetésekre van szükség, egyre szélesebb körben, és egyre nagyobb nyilvánosságot adva a témának!

  De hol vannak a szekemberek? Hol vannak az orvosok, biológusok virológusok, akik ki merik mondani az igaszságot?
  Azt, hogy Karikó Katalin egy tömeggyilkos vakcinát fejlesztett ki, amely többek között turbórákot okoz, és ami olyan gyors és agresszív lefolyású, hogy nincsen rá terápia, vagy a beteg még azelőtt meghal, hogy odáig eljutna.
  Ennek kiváltó oka az, hogy Karikóék módosították az egyik mRNS nukleozid bázist , és az uridint a pszeudouridin izomerre cserélték.

  “-Az onkológusok riasztó növekedésről számolnak be a szúrás utáni „turbórákok” számában. Ezt a kifejezést a hihetetlenül gyorsan növekvő rákos megbetegedések leírására találták azoknál az embereknél, akik egy vagy több COVID-19 szúrást kaptak.
  A turbórák olyan fiataloknál jelentkezik, sokan 30 év alattiaknál, akiknek a családjában nem fordult elő rák. Terhes nőknél és kisgyermekeknél is megjelennek.
  – A legtöbb turbórák a 3. vagy 4. stádiumban van, amikor diagnosztizálják, de a tünetek csak napokkal vagy hetekkel ezelőtt jelentkeztek. Olyan gyorsan nőnek és terjednek, hogy sok beteg meghal a kezelés megkezdése előtt. A legtöbb turbórák ellenáll a hagyományos kezelésnek is.
  – A COVID-19-oltásoknak számos lehetséges mechanizmusa van, amelyek rákhoz vezethetnek az arra érzékeny egyénekben. Az elsődleges az alkalmazott mRNS módosítása. Az RNS stabilizálására pszeudouridint inszertáltunk. Az így létrejövő fehérje könnyen feltekerhető, és a fehérje hibás hajtogatása az Alzheimer-kór, a Parkinson-kór és a szívelégtelenség előjele.
  -A pszeudouridin beillesztés a veleszületett immunrendszeri felügyeletet is elnyomhatja azáltal, hogy csillapítja az útdíjszerű receptorok aktivitását, és a csökkent rákmegfigyelés ennek következménye.”
  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccines-turbo-cancers-cola/

  Nem a rák az egyetlen veszély, amely a beoltottakat fenyegeti. Súlyos szív- és agykárosodást, és még számtalan betegséget.

  Miközben emberek milliói halnak meg Karikó Katalin és bűntársa miatt, ő csak ródsózik szerte a világban, és a világ megmentője szerepben tetszeleg. Egyelőre.
  Mert hiszem, hogy utoléri a végzete. Ha máshol nem, Isten ítélőszéke előtt, ahol nem lesz visszabeszéd.

 2. A 2023-08-21 – 05:58-kor megjelent kommentem alapján felmerült bennem a következő:
  (DR TOM COWAN: WHAT IS A NUCLEAR WEAPON https://www.bitchute.com/video/dM0lFzlxATh3/
  Forrásai:
  – Michael Palmer- Hiroshima revisited- A könyv fő állítás az, hogy nem volt nukleáris támadás, hanem: hagyományos bombatámadások voltak, napalmmal és mustárgázzal.
  – Death Object című könyv, Akio Nakatanitól, akinek állítása szerint tudományosan lehetetlen létrehozni ilyen bombát.)
  Az atombomba kísérletek után 50 évvel virágzik az élet a Bikini-szigeteken.
  De mi a helyzet nálunk?
  Az atombomba se tud akkora élet és környezet pusztítást csinálni, mint a legújabb hungarikum, a katódos élet vize (akkumulátoros talajvíz). Van-e már legalább 5 sérültje a katódos életvize hungarikum gyáraknak? Kihirdethető-e a járvány és a fertőzés? Javaslom kihirdetni, külföldiek ki-beutazási tilalmának elrendelése mellett.
  Ha pedig a katódos életvize nem képes járványt kiváltani, javaslom a kóstoltatását minden ideérkező vendégnek, szeretettel. Élet, erő, egészség!

  1. Csernobil után is “virágzik az élet” az adott területen, csupán totálisan degenerált egyedekkel, tessék utána nézni !

   Hiroshimáról nem először írnak azt, amit, a napalm Drezdára volt leszórva, 1945-ben !!!

   Már írtam párszor, hogy bizonyos információk, “tudományos értekezések”, legyen az történelmi, a tények meghazudtolását, az emberek tudatállapotának szemléleti megváltoztatását célozzák.

   Laposföld, börtönbolygó, “csak mátrixban élünk”, pár fogalom a közkézen lévőből .

   ( Hogy mi a dezinformáció, dokumentumnak álcázva ??? Antall Józsefet most állítják piedesztálra,”A blokád” című filmben, polkorrekten, miközben én, aki felnőtt fejjel éltem át a taxisblokádot, pontosan, és jól tudom, hogy a film, és a tegnapi M-5 “beszélgetés” hazudik, mellébeszél, elken, mismásol !!! Megy a szerecsenmosdatás, és elhallgatása az SZDSZ államcsíny kísérletének !!!
   És Gazsó L. Ferenc, meg a többi NER alkalmazott, ezerrel tolta tegnap is a “demokratikus jogállam” fedőnevű politikai moslékot !!! )

   1. Uránpor “bombát” úgy lehet csinálni gondolom, hogy felrobbantanak egy atomerőművet.
    Az uránport használják fegyverekben is.
    Beporzáshoz.

 3. A Schiffer András, normális arc. jó lenne meghívni egy kerekasztal beszélgetésre, Pócsékkal, Szirákival, Tamasival. szerintem elfogadná a felkérést egy nyilvános, nagy, közönség előtti kerekasztal-beszélgetésre egy nagyobb konferencia-teremben. Ráadásul a társadalmi elfogadottsága, reputációja is jó. más társadalmi rétegeket is el lehetne vele érni, mint az eddigiek, ugyanis volt lmp-s, ballibsi volt, aki azóta csaknem megvilágosult, ahogy Szakács Árpád, volt fideszes is. Tiszteletreméltóak azok az emberek, akik a biztosra vett, fix, párttevékenységből és országgyűlési tagságból és ehhez kapcsolódó pártlobbiból=lopásból álló mézesbödönt képesek feladni önálló véleményükért, kiállásukért. nem meghunyászkodók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük