Etikai eljárás indulhat egy egyetemi tanár (XY) ellen

A Normális Élet Pártja feljelentette a nemzet oltás propagandistáját:

Magyar Orvosi Kamara Etikai Bizottsága részére

XY folyamatosan nyilatkozik a sajtónak közéleti szereplőként, a covid járvánnyal kapcsolatban. Véleményünk szerint, a professzor úr kijelentéseiben hemzsegnek a megalapozatlan vagy egymásnak ellentmondó állítások, és ennek folyományaként állításai félrevezetőek, ígéretei felelőtlenek, „fenyegető” megszólalásai megalapozatlanok.

Kérem, hogy indítsanak etikai eljárást XY úr kamarai tag kijelentései alapján, mivel nyilatkozataival többször és súlyosan megsértette a T. Kamara Etikai kódexét.

A szövegben eltérő tipográfiával teszem fel kérdéseimet és teszem meg javaslataimat.

Kérem, hogy az etikai eljárás keretében a sajtó részvételével, nyilvánosság bevonása mellett legyen mielőbb – napokon belül – legalább egy olyan meghallgatás, amelyen XY úr és én is részt veszünk tanácsadóinkkal együtt.

Teljes beadott anyag az átvétel igazolásával:


5 thoughts on “Etikai eljárás indulhat egy egyetemi tanár (XY) ellen

    1. Így van. Akárhova is megy az ember (jogi úton), falakba ütközik. Nincs már jogrendszer. Az okozott kár soha nem kap jogorvoslatot. Egy igazán “tökös” bírói gárdára van szükség és az ideiglenes Alkotmányunk gyakorlására, amit Orbán lesöpört az asztalról és a saját Alaptörvényével helyettesített.

  1. Ez a kamara éppen a kötelező COVID19 oltásokat javasolta a magyar kormánynak. Véleményem szerint ezt a remek anyagot a rendőrségre és az ügyészségre kell benyújtani a lehető leghamarabb. Különben néhányan arra a következtetésre jutnának, hogy a NÉP csak politikai tőkét akar kovácsolni.

  2. Jo lenne ha az ilyen bealitottsagu elmek is tavoznanak a levaltott kormannyal, kormanyvaltas eseten.

  3. Őszintén? Intelligensen próbálunk harcolni unintelligens csürhe ellen. Az ami nekünk eszünkbe sem.jut – annyira nyilvánvalóan aljas – azt amazok már rég meg is lépték.
    Várom hogy mindet elvigye az ördög. (De lehet ezek még a pokolnak sem kellenek)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük