Vihar előtti csend

A négy muskétás, Dr. Tamasi József, Dr. Lenkei Gábor, Dr. Pócs Alfréd és Dr. Gődény György üzenete a jelenlegi COVID szélcsendről és a közelgő jövőről.

Rumble: https://rumble.com/v1521qp-vihar-eltti-csend.html
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ZDbB9Qtlrb0

5 thoughts on “Vihar előtti csend

 1. Munkájuk óriási fékező erővel hatott a készülő viharra. Köszönet minden eddigi erőfeszítésükért, hogy továbbra is együtt maradnak és mellettünk.

  A rendszerfenntartók általi demoralizációs és divide-et-impera folyamatok hatásait is erősen fékezték, ami szerintem egészen kivételes teljesítmény, miként az is, hogy a Honlap megengedi a cenzúrázatlan ellenvéleményt.

  Szerintem a háttérhatalom nagy eséllyel nem fogja ugyanezt a népirtási módszert alkalmazni, tudván hogy ezen két év alatt nagyon sokan feleszméltek a valóságra.

  De szerintem is hiba lenne azt hinnünk hogy ezzel vége. Az egyetlen esélyünk ha a civil szféra megtanul nyitott szemmel maradni, és nemcsak nézni ami történik, de látni is, legalább megpróbálni. NEM elhinni rögtön amit hallanak egy a médiákban felbukkanó értelmiségitől. A főmédiák háborús propagandái nélkül már régen békében élnénk.
  Julian Assange on the role of media in wars
  https://streamable.com/46kywj

  Kételkedni, elemezni, kiszűrni a dezinformációt és redundáns elemeket, a sorok mögött olvasni, színfalak mögé nézni, és mindig egyre tágabb kontextusba helyezni mindent amit tapasztalnak és amit olvasnak/hallanak – kiváltképpen amikor az a főmédiákból, a főbb alt-médiákból, és akár kormányon lévő akár ellenzéki politikustól származik. Minden így integrált ismeret és felismerés nagy eséllyel közelebb áll az igazsághoz mint egy összefüggések nélkül álló információ-mozaik, így ezek megosztása minél több fórumon hatványozottan gyorsítja mások felébredését is.

  Biztos hogy a vihar érkezése előtt még jó sor megpróbáltatásra számíthatunk, még akkor is ha a következő áljárványok és vakcina-kényszerítések elmaradnak.
  Ahogy többen is észrevettük, az egészségügyi diktatúra, mind az eddigiek mind a tervezett következők, csak egy része a nagy képnek, bár igaz, hogy minden eddiginél drasztikusabb és nyíltabb eleme. Nem tudhatjuk mi lesz a minket érintő következő felvonás, de minél többen vagyunk akik észrevesszük a jeleket és elébe megyünk, annál nagyobb az esély hogy fékezzük azt.

  A narratíva egyes jégcsúcsa alá nézve és egy-két pontot összekötve is látható hogy az Agenda 30 (korábbi nevén Agenda 21) gördül előre a színfalak mögött.
  Toroczkai: 2030-ig népszavazást kell tartani a magyar uniós tagságról
  https://www.youtube.com/watch?v=a47eQH_L_z8

  Orbán Viktor nyíltan figyelmeztetett ma a háttérhatalom Agenda 2030 tervére mely a pandémiánál is rosszabb lesz
  https://streamable.com/muj4ta
  “2030 környékén, amikor mindenfajta nagy átrendeződések lesznek a világban – amiről már most nincs időm beszélni -, de Amerikától az Európai Unióig sok minden történni fog. Arra a 2030 környéki időpontra, ami minden nemzetet megpróbál majd és komoly, ennél a mostani pandémiánál sokkal nagyobb stressz-teszt alá helyez majd. Arra a 2030-as időpontra a mi nemzetünknek, a mi nemzeti közösségünknek, ideértve annak a gazdaságát olyan állapotban kell lenni, hogy azokat a kihívásokat majd ott és akkor bírjuk, sőt gyarapodásra tudjuk felhasználni!”
  (Orbán Viktor)

  További mozaik az a tévhit hogy a Szovjetunió felszámolása után Magyarország Európa része lett. A valóság az hogy Hazánk a Soros-császárság része lett (mellesleg egész Európa is, de ezt a császár éppen itt nem vallja be).
  “A szovjet birodalom összeomlásakor én szedtem össze a darabokat és ebből lett a Soros-birodalom”
  https://www.youtube.com/watch?v=ftj3JdEGvuo
  Ugyanez a Soros már 2014 táján háborút “jósolt” (tervezett) Európában Oroszország ellen, és az EU és Ukrajna segítségével tervezte az arra való ürügy-kreálást.

  Azoknak volt igazuk, akik a politikai elit egészét leírták. A országot úgy megosztották, hogy tíz millió áruló országává tették. Ha nem lépünk fel egyetlen civil szféraként ennek folytatása ellen, a háttérhatalom által Európa ellen vívott gazdasági háborút nem fogjuk túlélni. Nem fogjuk megérni a 30-as vihart sem. Olyan szegénység és káosz következne, ami a 2. vh idejét idézné. Európát el fogják véreztetni, és mi mind rámennénk, miközben idegen honfoglalók újabb milliói telepednének be helyünkre.

  Aki szeretné megmenteni a jövőnk, nyaralás helyett is a szervezés lehetőségein gondolkozzon.

 2. Köszönöm hogy vagytok nekünk! ?Nagyon sok megerősítést, erőt kaptam tőletek az elmúlt két évben.

 3. Kedves Éva,
  mélységesen azonosulok azzal, amit írt, – köszönöm a linkeket is!

  Nos, nem kellett sokat várnunk, úgy tűnik, jön a következő ‘mindmeghalunk’ “vírus”:

  https://www.redvoicemedia.com/2022/05/masks-making-comeback-in-nyc-in-light-of-monkeypox-concerns/?utm_source=right-rail-latest
  “NEW YORK CITY, NY – A New York-i lakosokat a jelentések szerint az egészségügyi minisztérium tisztviselői ismét arra szólítják fel, hogy vegyenek fel maszkot, miután a COVID-ról szóló szokásos beszédtémákkal párhuzamosan a majomhimlő vírusával kapcsolatos aggodalmak is felmerültek.
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10839325/NYC-warns-residents-wear-mask-local-tests-positive-virus-related-monkeypox.html

  Május elején mi a Red Voice Media-nál beszámoltunk a legújabb aggasztó vírusról, https://www.redvoicemedia.com/2022/05/is-the-next-pandemic-already-here-u-s-gov-already-buys-millions-of-monkeypox-jabs-videos/ a himlővel kapcsolatos, majomhimlő néven ismert betegségről.
  Annak ellenére, hogy a vírus történelmileg rendkívül ritkán fordul elő az államokban, az Egyesült Királyságban tapasztalható riasztó kiugrás és egy nemrégiben Massachusettsből származó diagnózis aggasztja a tisztviselőket.

  A majomhimlő a Medical News Today szerint https://www.medicalnewstoday.com/articles/what-to-know-about-monkeypox-and-the-latest-cases a tünetek tekintetében olyan, mint a “himlő, de enyhébb”.
  A fentiek azonban nem jelentik azt, hogy a majomhimlőt figyelmen kívül kellene hagyni – mivel a halálos kimenetelű esetek aránya 3 és 6 százalék között mozog, és nemcsak az immunhiányosok vannak kitéve a súlyos esetek kockázatának, hanem a kisgyermekek is.

  Az Infowars arról számol be, https://www.infowars.com/posts/another-virus-another-mask-new-yorkers-told-to-mask-up-again/ hogy egy New York-i beteg “pozitív lett a majomhimlővel azonos vírusnemre”, ami hozzájárult a beltéri maszkolás újbóli bevezetésére irányuló felhívásokhoz. A szóban forgó beteg pozitív volt az úgynevezett orthopoxvirusra, amely a himlő, a tehénhimlő, a lópestis, a tevehimlő és a majomhimlő közötti mindenféle vírus nemzetségeként szolgál.

  A CDC tisztviselői azonban még mindig várnak annak megerősítésére, hogy ez a beteg valóban elkapta-e a majomhimlőt.

  A majomhimlő vírus miatti aggodalmak miatt a maszkolás újbóli bevezetésére való felhívás kissé furcsának tűnik, mivel a Nature egy nemrégiben megjelent jelentése elmagyarázza, https://www.nature.com/articles/d41586-022-01421-8#:~:text=Unlike%20SARS%2DCoV%2D2%2C,CoV%2D2%2C%20Hooper%20says. hogy a majomhimlő elkapásához “testnedvekkel való szoros érintkezés” szükséges – a cikk a “nyálat” használta példaként.

  És bár a fent említettek igazak, a Medical News Today idézte, https://www.medicalnewstoday.com/articles/what-to-know-about-monkeypox-and-the-latest-cases hogy a “közelmúltban az Egyesült Királyságban és Kanadában előfordult majomhimlős esetek többségét az egészségügyi klinikák szexuális egészségügyi szolgáltatásait igénybe vevő férfiak körében jelentették, akik férfiakkal közösülnek”, ami arra utal, hogy bizonyos más testnedveket esetleg el akarnak kerülni.

  Május 20-án az Egészségügyi Világszervezet a jelentések szerint rendkívüli ülést tartott, hogy megvizsgálja a majomhimlő váratlan kitörését, miután több mint 100 megerősített vagy gyanús esetről érkezett jelentés Európából.

  Az Egyesült Államok már dollármilliókat költött a majomhimlő elleni vakcina 13 millió adagjának biztosítására, a szóban forgó Jynneos himlő- és majomhimlő elleni vakcina még 2019 szeptemberében nyerte el az FDA jóváhagyását.

  Az FDA által még 2019-ben jóváhagyott vakcina https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-live-non-replicating-vaccine-prevent-smallpox-and-monkeypox egyik sajátossága, amelyet az FDA sajtóközleménye is megjegyzett, hogy a vírus “nem fordul elő természetes módon az Egyesült Államokban”, hozzátéve, hogy az Egyesült Államokban csak 2003-ban volt egy rövid kitörés, “amely az első alkalom volt, amikor Afrikán kívül emberi majomhimlőt jelentettek”.

  Röviden, az FDA látszólag el volt ragadtatva attól, hogy 2019-ben egy olyan betegségre engedélyeztek vakcinát, amelyről elismerték, hogy az államokban szinte egyáltalán nem létezik, legalábbis eddig úgy tűnik.”

  Néhány videó:
  Megtudhatja, hogyan tudott Bill Gates a majomhimlőjárványról és a következő globális zárlatról
  2022. május 21.,https://www.infowars.com/posts/learn-how-bill-gates-knew-about-the-monkeypox-outbreak-and-the-next-global-lockdown/
  2021 A WHO és a Gates Alapítvány gyakorlata milliókat megölő globális majomhimlőjárványt szimulált
  https://www.infowars.com/posts/2021-who-gates-foundation-exercise-portrayed-global-monkeypox-pandemic-killing-millions/
  Dr. Peter McCullough leleplezi Bill Gates következő lezárási tervét és az igazságot a majomhimlőről
  2022. május 21.https://www.infowars.com/posts/dr-peter-mccullough-exposes-bill-gates-plan-for-next-lockdown-the-truth-about-monkeypox/

  Micsoda véletlenek vannak! Csak tán nem a WHO pozíciójának végleges megerősítését óhajtják ezzel megerősíteni?
  Már nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek?
  Jön a jól bevált félelemkeltés, ahogy a csövön kifér és az állítólagos 6 millió oltottunk közül bizony sokan tülekedni fognak az injekciókért és újfent maszkokkal takarják el az arcukat – önként, vagy kötelezően – mintha egy drótkerítés megvédené őket a szúnyogoktól.
  Nem kicsit megdöbbenve látom, hogy ebben a melegben önként és dalolva hányan hordanak maszkokat.

  Az oktatásban dolgoztam, láttam, hogy mitt tett az elmúlt 30 év, de nemcsak a tanulók , hanem a tanárok – nem tévesztendő össze a pedagógusokkal -szintjén is.
  Fentieket véletlenül sem általánosítva, de gondolkodók tekintetében valahogy mégis a búvár béka feneke alá került ez az ország,- sajnos!
  Többek közt ez is az oka annak, hogy szeretek erre az oldalra járni

  Pártunk és ormányunk pedig beveti “kedves amarikai barátaink” (kinek a pap, kinek a papné) kapcsolatrendszerét és akadályokat nem ismerő külügyminiszterét szalajtja a már készleten lévő 13 millió adagért.
  Képtelen voltam végignézni az orbáni videót, így csak a végére futotta, az is éppen elég volt, sőt!
  Mi másra lehetne számítani egy 1993-as kezdődő évfolyamon ‘okosoddó’ WEF diáktól, aki a díszes társaságban pl. Bill Gates-szel koptatta a padot?

  ÉS, ne feledkezzünk meg arról, hogy júliusig (?) kötelezővé tették az injekciókat sokak számára, így a bölcsödékben dolgozóknak is – munkahelyük elvesztésének terhe mellett. Bizonyos vagyok abban, hogy tisztában van a világon napról-napra emelkedő oltottak közti halálesetekkel, de a fiatal sportolók , így focisták halálozási adataival is, – hogy kedvenc sportjánál maradjak.

  Az adatigénylésnek köszönhetően kiijöttek az új Pfizer adatok. Borzalmasak!
  Ezeket, legalább a tájékozott beleegyezés látszata miatt kötelességük lenne elmonddani az oltásokra kötelezetteknek, akiket vélhetően a tekintélyes mennyiségben bevásárolt Pfizer injekciókkal várnak…..csak nem szerettel és gondoskodással…és nem fog sikerülni “megvédeni a magyar embereket’

  Kormány- szakértőink! Sok munka van: 80 ezer oldal, tessenek felkötni a gatyát és végre adatokból dolgozni, nem amerikai propaganda anyagot szajkózni…ha egyáltalán…… értelmezni képesek.
  Nem soká újra csatasorba kell állniuk, közeleg a majomhimlő!
  Már előre szórakozom azon, mennyi izzadtságcseppet fog okozni – no nem a nyári meleg miatt – ezek relativizálása, illetve félremagyarázása a nyilvánosság előtt.
  Bárcsak önöktől mentette volna meg az embereket a Teremtő, -sosem lett volna szükségünk “védőoltásokra”!

  Végül az első linkem oldaláról:
  “A Red Voice Media tisztázni szeretné, hogy miért nem nevezünk semmilyen, a COVID-19-hez kapcsolódó injekciót “vakcinának”.
  A CDC szerint a vakcina definíciója megköveteli, hogy az említett vakcinának legalább egy évig tartó hatása legyen a vírus, vagy betegség elkapásának megelőzésében, amely ellen küzdeni hivatott.
  Mivel az összes eddig rendelkezésre álló COVID-19 oltás alig hat hónapos védelmet nyújtott, és még akkor sem abszolút, a Red Voice Media úgy döntött, hogy a továbbiakban a Pfizer, a Moderna vagy a Johnson & Johnson anyagokat nem nevezi oltásnak.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük