Német patológusok kimutatták, hogy a tüskefehérje a test minden szervében elszaporodik

Dr. Arne Burkhardt német patológus.

Rumble: https://rumble.com/v2apvpo-nmet-patolgusok-kimutattk-hogy-a-tskefehrje-a-test-minden-szervben-elszapor.html

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/eMAv6OlNQs2d/

10 thoughts on “Német patológusok kimutatták, hogy a tüskefehérje a test minden szervében elszaporodik

 1. Ha a többezer megvizsgált méreginjekcióban nem találtak mRNS-t, akkor vajon honnan került az elhunytak szervezetébe és termeltette a toxinokat, ill. az állítólagos “tüskefehérjét”? Egyáltalán hogyan, mi alapján azonosították a “tüskefehérjét”, amikor még magát az állítólagos vírust sem sikerült hitelt érdemlően izolálni?
  Valaki talál egy szarvat, és kijelenti, hogy ez bizony az egyszarvúé, amelyet pedig még soha senki nem látott, és még egy eredeti fényképet sem tud mutatni róla? Mi meg higgyük el bemondásra, mert ő a “szakember”?

  Jelenleg a “tüskefehérje” narratíva folyik a csapból is, mert ugye ha van tüskefehérje, akkor kell hogy legyen vírus is, és ha van vírus, akkor lehetett járvány is. Ha lehetett járvány, akkor minden jogtipró és embertelen intézkedés indokolt volt, legfeljebb néhányan túlbuzgók voltak és túllőttek a célon, de semmiképpen sincs szó szándékos és módszeres népirtásról, ugye? Tipikus szerencsenmosdatás, amely egy PR-krízistanácsadó vagy ügynök agyából pattanhatott ki, hogy mentse, ami menthető az omladozó kovid-narratívából egy-egy szenzációhajhász hírrel, amely a látszat ellenére nem leleplezni, hanem eltussolni akarja az igazságot!

  Aki dolgozott az egészségügyben, az pontosan tudja, hogy a boncasztalon semmi sem marad titokban, és a patológusok rengeteg potenciális műhiba-pertől mentik meg a kollégáikat, mert “holló a hollónak nem vájja ki a szemét”.
  Nekem ez az egész sztori gyanús, és úgy tűnik, ezek a patológusok is összejátszanak azokkal a bűnös orvosokkal, akik betegek tömegeit tették el láb alól a méreginjekciókkal.

  1. Olvastam az legelső cikkeit a két német professzornak, szó sem volt semmiféle tüskefehérjéről és most sincs. Valójában azt találták, hogy a limfociták mértéktelenül túl szaporodtak, elsősorban a nemi szervekben, májban, vesében, szívben. A szívben például egyes esetekben olyan mértékben, hogy valósággal szétrobbantották a szerencsétlen oltott szívét.
   Úgy gondolom, hogy ezt a hidrogél okozta, az gyűjtötte egybe a limfocitákat és kötötte vagy inkább ragasztotta őket össze.

   Tehát nem a patológusok hazudnak, hanem azok, akik a tanulmányaikat fordítják. Sajnos nem tudok németül, szóval érdekes lenne valakinek aki tud nekiállni és lefordítani az eredeti cikkeket normálisan.

  2. Kicsit megdöbbentem én is de nyilvánvaló, hogy hidrogélt nézték tüskefehérjének, a patológus ugyanis nem toxikológus és főleg nem kémikus. Tehát csak mások vizsgálatainak eredményére tudnak hivatkozni. Magyarán őket is átverték.

 2. Összefoglalnám a szörnyűséget, ami a műanyagokkal kapcsolatban eddig bennem összeállt.
  A tüskefehérje, ami valójában szerintem egy műanyag tüske, (a szintetikus mRMS-ből annyi igaz, hogy valami műanyag) nem egy oltással bekerült biológiai anyag, hanem keletkezik a minden oltásban egyformán megtalálható PEG- kőolaj éterből. Ez a műanyag felület képző reakció egyik alapanyaga, és a többi hozzávalóból van, amit a test meglévő anyagaiból tud kivonni hozzá az oltási biokémiai reakció.
  Szerintem nem fehérjét kell keresni az oltásban, hanem műanyag alapanyagot, és annak a PEG, ami minden oltásban megtalálható, meg is felel. A hatásából pedig kétfélét látunk: vagy érszerű műképződmény keletkezhet, vagy, ha az nem, akkor pedig a maradék műanyag hulladék lerakódhat, mint „tüske-műanyag-fehérje”. Ezek látszódnak a boncolásnál. Elégetve viszont nem képződik belőle nitrogén gáz (Mike Adams mű ér elégetési kísérlet), amiből az következik, hogy nem testi, biológiai anyag.
  Így a műanyag tüske nem a boncolásnál megtalálható ’tüske’ oka, és nem az idegen, nem a testi rendszerbe illő, érszerű képződmények oka. Nem vándorol az oltásból sehova se a benne se létező fehérje, hanem a műanyag tüskét maga az oltási reakció gyártja, annak a következménye.

  https://en.m.wikipedia.org/Wiki/Polyethylene_glycol
  „A PEG módosítható és térhálósítható hidrogéllé, és felhasználható az extracelluláris mátrix (ECM) környezet utánzására a sejtek kapszulázásához és tanulmányozásához. [25][26]
  Példatanulmányt végeztünk PEG-diakrelát hidrogélek felhasználásával, hogy az endoteliális sejtek és makrofágok kapszulázásával újjáépítsük az érrendszeri környezetet. Ez a modell elősegítette az érrendszeri betegségek modellezését és az izolált makrofág fenotípus erekre gyakorolt hatását. [27]”
  „A PEG-et általában kicsapószerként használják a plazmid DNS izolálásához és a fehérje kristályosításához. A fehérjekristályok röntgendiffrakciója felfedheti a fehérjék atomszerkezetét.”

  Ez számomra azt jelenti, hogy a test saját fehérjéit az oltás PEG-vel kicsapják, az műanyaggá kikristályosodik. Nem vírus tüskéről beszélünk. A kicsapott műanyag fehérjéből épül fel a testidegen műanyag érhálózat.

  Ezek után fontos lenne kitérni arra, hogy a tüskefehérje nem szór, az egy kicsapott műanyag valami.
  A „covid nehézlégzés, szédülés, stb.érzés” pedig a korábbi lehetőségeket leszűkítve, csak az 5G hatása lehet. Ott is lehet érezni, bevásárló helyeken, ahol éppen csak 1-2 ember a forgalom, illetve én csak ilyen helyeken érzem. Viszont az üzletek fel vannak szerelve wifi és 5G adó-vevőkkel.

 3. Kedves Cassandra !
  Ha nincs tüskefehérje, akkor mitől hullanak még most is a fiatalok és pilóták ?

  Én nem dolgoztam az egészségügyben, de ezen intézmény ördögi volták sajnos meg kellett tapasztalnom. Sok esetben ezt a saját
  tudatlanságom miatt volt. Mert én, mint tudatlan sokáig bíztam abban, hogy van emberség ebben a földi világban.

  De én nem felejtettem és tanultam a hibámból. És rá kellett döbbennem arra, hogy milyen nagy a gonoszság ebben a földi életben.

  Amit Ön állít, hogy nincs mRNS és az úgy tünik nekem, hogy ugyan azt a ködösítést szolgálja, amit Ön saját maga is megpróbál ostorozni.
  Már Tamási doktor úr is megvizsgálta, hogy a beoltott személy vérében a NP-t, vagyis a nano részecskéket, mint penge vágják el a
  szerencsétlen és hiszékenyek az érfalát.

  A másik kis kérdésem Önhöz az: hogy a búbánataban ragadnak össze a beoltott vérében a vörös vérsejek ?
  És ezt a káros folyamatot nem lehet vérhígítóval kezelni, mert ez nem a vérben lévő trombóciták, vagyis a sárga vérlemezkék okozzák ?

  1. Tisztelt B.Gy.!

   Ajánlom figyelmébe Ricardo Delgado Martin biostatisztikussal készült interjút. Elérhető a Bitcuthe-on: “MI KÖZE A COVID VAKCINÁKBAN TALÁLHATÓ GRAFÉN-OXIDNAK ÉS A NANOTECHNOLÓGIÁNAK AZ 5G-HEZ”
   A grafén az ami szeleteli az oltottak érfalát.
   Ezen túlmenően a grafén az egész szervezetben aktiválja a véralvadást, az 5G sugárzás szintén összetapasztja a vörösvértesteket, a kettő együtt szinergikusan erősíti fel egymás hatását. Így alakulnak ki akár trombózisok ezrei az erekben.
   A Covid oltásokban részesülők vérében olyan vérrögök keletkeznek amik alumíniumot, ónt és nátriumot tartalmaznak, a természetes vérrögökben ilyen összetétel soha nem fordul elő. Ezek az anyagok a méreginjekciókban benne vannak.

 4. Kedves B.Gy.,
  A műanyag újrahasznosítás úgy működik egyes esetekben, hogy az eltört, elöregedett műanyagot ledarálják, és a darálékot “főzik” meg újra. Pont az a baj a műanyag szeméttel, hogy nem bomlik le. Mike Adams-nél is maradt a kémcsőben valami, csak nem találom utólag a videót.
  A grafén egyik vegyülete tudja elvágni az érfalat. Nyilván ennek is szerepe van a műanyag érfal építésben. ( Lásd előző idézetem a PEG-ről.)
  Mostmár nemcsak az a kérdés, hogy mi van az oltásban, hanem az is, hogy mit-hogy csinál.
  A felszínig amatőr módon, csak logikusan is el lehet jutni, a többihez pedig valódi szakértelemre lenne szükség.
  Cassandra egyáltalán nem ködösít. Én egyetértek vele.

 5. Kedves B.Gy.!

  Ha esetleg nem tűnt volna fel, nem állítottam, hanem kérdeztem, amint a kérdőjelekből látszik a mondatok végén. A kérdések pedig a “szakemberek” egymásnak teljesen ellentmondó publikációi és állításai miatt merültek/merülnek fel. Egyrészt vannak a többezer fiolára kiterjedő vizsgálatok, amelyek szerint egyikben sem találtak mRNS-t, tüskefehérjét, élő vagy elölt vírust, egyszóval szerves anyagokat – ha jól értettem -, hanem “csak” különféle toxinokat, grafént és nanorészecskéket. Éppen erről szólt Tamasi dr. korábbi előadása: https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-tamasi-jozsef-kerdesek-es-valaszok/
  Ezért szerintem jogos a kérdés: ha nem volt és/vagy nincs a méreginjekciókban sem élő, sem elölt vírus, sem mRNS, sem tüskefehérje, akkor honnan került a betegekbe, ha egyáltalán azt találtak bennük? Mert ennyi ködösítés után én már semmit sem hiszek el.
  Tudományos alapelv (legalábbis eddig az volt), hogy bizonyítási kötelezettsége annak van, aki állít valamit, akárhányszor megismételhető módon, pl. azt, hogy VAN mRNS és tüskefehérje a méreginjekciókban, és egyértelműen onnan került a betegekbe. Ugyanis még az is elképzelhető lenne, hogy máshonnan került az emberek szervezetébe, pl. a foggal-körömmel tagadott chemtrail-ekből, élelmiszerekből, gyógyszerekből, és még ki tudja honnan. De ehhez mindenekelőtt azt kellene kétséget kizáróan bizonyítani, hogy az állítólagos vírus létezik, mert az egész mRNS- és tüskefehérje-elméletnek csak akkor van bármi értelme. Ezért lenne szükség az egyértelmű bizonyítékra, amit sehol nem látunk.

  Hogy mitől hullanak az emberek? Már a kotyvalékokban kimutatott mindenféle dózisú méreganyagok, a grafén, a nanorészecskék, kombinálva az egyre erősebb 5G és egyéb sugárzásokkal, éppen elég tünetet és betegséget okozhatnak. (A borotva-effektust tudtommal pont nem az mRNS vagy a tüskefehérje okozza, hanem a grafén.) A toxinok között vannak olyanok, amelyek gyorsan hatnak, mások hatása lassúbb, elhúzódóbb, és csak hosszabb idő alatt fejtik ki a hatásukat. Ráadásul együtt még szinergikus (egymást erősítő) hatásuk is lehet.
  Hogy mitől keletkeznek a vérrögök? Én nem tudom megválaszolni a kérdést, mert nem értek hozzá, de kérem, szíveskedjen elolvasni Hegedűs A. fenti érdekes fejtegetését a témában, valamint korábbi kommentjeit.

  Sajnos lehúztam néhány évet a magyar egészségügyben, és közelről láttam dolgozni igen kevés megbecsülésért sokat robotoló patológusokat. Tőlük hallottam, hogy mit látnak nap mint nap a boncasztalon, és hány műhiba-per lenne, ha nem tartanák a szájukat a betegeket kezelő és operáló orvoskollégáik érdekében. A rosszul értelmezett szolidaritás nevében a patológusok mindig is eltussoltak műhibákat, és szerintem ez most is így van.

  Én örülnék a legjobban, ha végre megdönthetetlen bizonyítékokat látnánk egyik vagy másik állításra. Addig azonban csak megválaszolatlan kérdések tömkelege van, amelyekre valahogy senkinek sem akarózik egyértelmű, világos válaszokat adni. Mintha szándékosan próbálnának minket különböző elméletek nevében egymás torkának ugrasztani, hogy addig se foglalkozzunk a valós dolgokkal.

  Így fenntartom azt az alapvető jogomat, hogy továbbra is kérdéseket tegyek fel, és nem vagyok hajlandó készpénznek venni egyetlen “ex katedra” állítást sem, akárhány tudományos címmel és ranggal akarják hitelesíteni. Ha mindenki kellő kritikával fogadta volna az áltudományos blablát a kovid-átverés kezdetétől fogva, akkor most nem itt tartanánk.

 6. Hazugság. A Két német professzor nem tüskefehérjéket mutatott ki, hanem limfociták mértéktelen túlszaporodását. Valójában a limfocitákhoz kapcsoló hidrogél kristályosodott tömbjei voltak ezek, de akkor még nem lehetett tudni, hogy az oltásokban nincs tüskefehérje csak hidrogél.
  Megy hamisítás ezerrel, hogy bizonyítsák, hogy az oltásokban van biológia anyag, miközben meg nincs.

 7. A hidrogél téma (is) újdonság lehet az átlag olvasó számára.
  A patológusoktól én várnék egy felülvizsgált álláspontot az általuk talált anyag vonatkozásában. -:)

  Pár gondolatot idézek innen:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Nanocomposite_hydrogels
  “Típusai
  Szénalapú nanoanyagokon keresztül
  A szénalapú nanoanyagokkal kikényszerített nanokompozit hidrogélek mechanikailag kemények és elektromosan kedvezőek, ami alkalmassá teszi őket a biomedicinában, a szöveti sebészetben, a gyógyszeradagolásban, a bioszenzorozásban stb. való felhasználásra. Ezeknek a hidrogéleknek az elektromos vezető tulajdonsága lehetővé teszi számukra, hogy utánozzák az ideg-, izom- és szívszövetek jellemzőit. Annak ellenére azonban, hogy ezek a nanokompozit hidrogélek bemutatják az emberi szövetek bizonyos funkcióit laboratóriumi környezetben, további kutatásokra van szükség annak biztosítása érdekében, hogy szövetpótlóként hasznosak legyenek. [10]

  Polimer nanorészecskéken keresztül
  A polimer nanorészecskékkel beépített nanokompozit hidrogéleket gyógyszeradagolásra és szöveti sebészetre szabták. A polimer nanorészecskék hozzáadása ezeknek a hidrogéleknek megerősített polimer hálózatot ad, amely merevebb, és képes hidrofil és hidrofób gyógyszereket a génekkel és fehérjékkel együtt. A magas stresszelnyelő tulajdonságuk miatt potenciális jelöltté válnak a porcszövet-sebészetben. [10]

  Szervetlen nanorészecskéken keresztül
  A nanokompozit hidrogélekhez használt szervetlen nanorészecskék többsége már jelen van a szervezetben, és szükséges a szervezet számára, így nincs negatív hatása a testre. Némelyikük, mint például a kalcium és a szilícium, segít megelőzni a csontvesztést és a csontváz fejlődését. Mások, mint például a nanoclays, javítják a hidrogélek szerkezeti kialakulását és jellemzőit, ahol öngyógyító tulajdonságokat, égésgátló szerkezeteket, rugalmasságot, szupergáz-gátmembránt, olajtaszítót stb. Szereznek. A nanokompozit hidrogélek szervetlen nanorészecskékkel való beépítésével nyert egyedülálló tulajdonságok lehetővé teszik a kutatók számára, hogy a csontokkal kapcsolatos szöveti manipuláció javításán dolgozzanak. [10]

  Fém és fém-oxid nanorészecskéken keresztül
  A fémek elektromos és hővezető képessége és mágneses tulajdonsága fokozza a nanokompozit hidrogélek elektromos vezetőképességét és antibakteriális tulajdonságait, ha beépülnek. Az elektromos vezető tulajdonság szükséges ahhoz, hogy a hidrogélek funkcionális szöveteket képezzenek, és képalkotó szerként, gyógyszeradagoló rendszerként, vezetőképes állványként, kapcsolható elektronikában, működtetőként és érzékelőként használhatók. [idézet szükséges]

  Alkalmazások
  A kutatók olyan anyagot kerestek, amely képes utánozni a szöveti tulajdonságokat, hogy a “tissue engineering” folyamatot hatékonyabbá és kevésbé invazívvá tegye az emberi test számára. A nanokompozit hidrogélek porózus, egymással összekötő hálózata, amelyet térhálósítással hoznak létre, lehetővé teszi a hulladékok és tápanyagok számára, hogy könnyen be- és kilépjenek a szerkezetbe, és elasztomer tulajdonságaik lehetővé teszik számukra, hogy előzetes formázás nélkül megszerezzék a kívánt anatómiai formát. Ennek az anyagnak a porózus szerkezete megkönnyítené a gyógyszeradagolás folyamatát is, ahol a hidrogélben lévő gyógyszerészeti vegyületek könnyen kiszabadulhatnak és felszívódhatnak a szervezetben. Ezen kívül a kutatók azt is vizsgálják, hogy a nanokompozit hidrogéleket ezüst nanorészecskékkel építsék be antibakteriális alkalmazásokhoz és mikroorganizmusok eltávolításához az orvosi és élelmiszer-csomagolásban és a vízkezelésben. A nanorészecskékkel átitatott hidrogéleknek számos biológiai alkalmazási területe van, többek között: “tissue engineering”, kémiai és biológiai érzékelés, valamint gyógyszer- és génszállítás.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük