Oltásáldozatok 7. cikk

Létrehoztunk egy email címet, oltasaldozatok@gmail.com ahová bárki elküldheti saját, az ismerőse, rokona történetét, aki az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált. A beérkezett hírekről már feltettünk hat olvasható cikket, 6. cikk5. cikk4. cikk3. cikk2. cikk1. cikk.

Tekintettel a személyiségi jogokra, az érvényben levő jogszabályokra, az eseteket úgy közöljük, hogy azokat ne lehessen teljesen beazonosítani.


COVID pozitív lett, elhunyt – L. Ági

Tisztelt Doktor Úr!

Szeretném megosztani azt a történetet, ami talán bizonyító jelentőségű lehet abban, hogy a vakcina beadása után megbetegedett emberek nem feltétlenül voltak covidosak az oltás előtt.

Ismertem egy 99 éves idős asszonyt, aki 2020 januárjában került egy olyan kórházba, ahol gerontológiával is foglalkoznak. A családja nem járult hozzá, hogy az adatait közzé tegyék, de megengedték, hogy megírjam az esetet. A néni enyhén demens volt, gyenge egészségű, de rendkívül szívós. 2021 március 9.-én letesztelték covidra és negatív lett. Március 12.-én megkapta az Astra Zeneca-t, 21.-én kezdődtek a panaszai: láz, émelygés, köhögés. 23.-án került be a Péterfybe tesztje pozitív volt. A nővérek szerint küzdött az életéért szegény mint egy oroszlán, 3 hét után 2 negatív tesztet produkált. Úgy volt, hogy másnap visszaviszik abba a kórházba, ahonnan jött, de szíve elfáradhatott, megállt. Levelemhez csatolom a kórházi zárójelentését, melyet a családja engedélyével fényképeztem le (kérem azt ne közölje)

Üdvözlettel: L. Ági


Megemelkedett pulzus, láz – S. V.

Tisztelt Doktor Úr!
2021.05.02-án kaptam meg a 2. adag Sputnik V koronavírus elleni oltóanyag adagot, melyet követően éjjel a láz kialakulása mellett brutális pulzusemelkedés követett. Számoltam vele, hogy itt a vég, még soha nem éreztem magam ennyire rosszul. Miután erőt vettem magamon és hívtam a 112-öt (5:47-kor), mentőt kértem a helyszínre a mért értékek tükrében (vérnyomásmérő típusa Citizen CH-453, Eü:1 1 hónapja volt elemcsere benne). Miután megjöttek kibotorkáltam a saját lábamon az esetkocsiig, ahol beültettek mértek egy oxigén szaturációt, lekérték az adatokat és felajánlották, hogy bevisznek a Covid ambulanciára Algopirin infúzióra, mivel 38,3 C-os lázam is volt vagy visszamehetek a lakásba, bevehetek én is lázcsillapítót és pihenjek sokat. A megemelkedett pulzusra gyógyszert nem adtak (vagy nem volt), betudták az oltás mellékhatásának a dolgokat. EKG-t sem csináltak (lehet, hogy ez sem volt a kocsiban?). Aznap 12:00-13:00-ig ágyban voltam, vettem be lázcsillapítót és így lassan kezdett lemenni a pulzusszint és kb. 18:30-ra a normális értékre csökkent.
Kaptam már életemben komolynak számító oltásokat a kötelező gyermek védőoltásokon kívül (pl: Verorab-ot veszettség ellen), de soha ilyen drasztikus mellékhatásokat nem okozott egyik sem.
Egyenlőre úgy tűnik jól vagyok, de hogy többet nem fogok beadatni Covid vakcinát az biztos. Ez a mellékhatás nem szerepelt a SPUTNIK V alkalmazási előírásában, melyet elolvastam a védőoltás beadatása előtt, ezért jelentettem a tapasztaltakat az OGYÉI felé online felületen. Kíváncsi vagyok foglalkoznak-e érdemben majd a bejelentéssel?
Állításaimat igazolandó minden szükséges tárgyi bizonyítási eszközt mellékeltem.
Személyes adataim:

S. V.


Elhunyt – B. Tibor

B. Tibor vagyok és a nagybátyám élettársa halt meg a második kínai vakcina után. Az előzményében igaz, hogy volt daganatos betegsége, de két éve gyógyultnak tekintették. Ezért a háziorvost megkérdezve az ő javaslatára vállalták be mindketten az oltást. A második oltás után még aznap otthonában lett rosszul és a kórházba szállítás után másnap meghalt. Persze a vírusra fogták. Engem a nővérem értesített telefonon a történtekről, ami meglepett. Azt se tudtam, hogy oltakozni van tervük. Ilyen mikor egy családban is korlátozódik a kommunikáció a félelem a lezárások miatt. M. I. az áldozat neve csepeli lakos és 79 éves volt de jó erőben lévő nevetős hölgyről beszélünk. Még élhetett volna. Ha lehet csak a kezdő betűt írjuk ki a nevénél! Tisztelettel B. Tibor


Elhunyt – Jóska

Tisztelt Tisztán látó Doktor Urak!

Volt egy ismerősünk Ibolyának hívták.
A Farkas Edit szeretetotthonban volt Haláláig. 2021 március 2.-án ezt a e-mailt kaptuk tőle:

“Kedves Zsuzsi és Jóska˘! Köszönöm a levelet és a képeket. Szívből örültem, hogy ilyen jó kapcsolat lett köztünk.Köszönöm, 96 éves elmúltam és egészségügyi állapotommal elégedett lehetek. Vasárnap délelött váratlanul beoltottak bennünket, aki kérte. Hivatalosan nem, de állitólag amerikait kaptunk. Azóta nem volt itt panasza senkinek. Szép nagy kerünkben sétálhatunk, de se ki se be nem jöhet senki. Örülök, hogy megtaláltátok itthon a helyeteket. Jó, hogy jó levegőn dolgoztok. Én is szivesen veszem, ha kapok levelet Tőletek. Szeretettel ölelek Titeket. Ibolya”

Ez volt az utolsó levele.
Majd egy hónapig nem kaptam semmit tőle, sem a családtól. Aztán jött egy e-mail a fiától:

…”Édesanyámat az a bizonyos sokat emlegetett, letagadott, diskurált Corona elvitte.
Röviden: meghalt.
Teljesen egészséges volt, mikor valaki behurcolta a Coronát az öregotthonba. Addig senki sem volt beteg, azóta a tegnapi információnk szerint 17-en haltak meg Coronában az otthonban. Így most erről a betegségről egy szót se tovább. Mindenki hisz amit akar, de Édesanyám áldozata lett. Kapott oxigént, de nem szenvedett. Hiányzik.”…
Az oltásig senki sem halt meg az emlegetett koronavírusban az otthonban, még a legveszélyesebbnek vélt időszakban sem. Senkit nem engedtek se be, se ki bár egy bő éve.
Majd az oltást követően hirtelen 17-en haltak meg. Semmi sem változott az épület szabályaiban vagy az ellátásban, csak az, hogy beoltották a bentlakókat. A hozzátartozóknak persze azt mondták, hogy a “Korona vitte el őket”.
Nagyon sajnáljuk, és roppant mód felháborít, hogy egy olyan nagyszerű ember aki 96 évesen teljesen egészséges volt, szellemileg tiszta, internetezett, videóhívásokat indított és elképesztő tudással rendelkezett, ilyen gyilkosság áldozata lett.

Jóska


Elhunytak – Orsolya

Tisztelt Orvosok a Tisztánlátásért!
Nyugalmazott rajkai állatorvos ismerősöm röviddel a Szputnyik oltás után hunyt el 2021. április 29-én a győri Petz Aladár kórház intenzív osztályán. 
Férjem kollégájának 85 éves édesapja az AstraZ oltás után agyvérzést kapott.
Köszönettel áldozatteli munkájukért, Orsolya, Mosonmagyaróvárról.


Elhunyt – T. Piroska

Kedves Doktor Urak!
K. Gábor, 50 éves XII. kerületi lakos, édesanyja egyetlen fia és támasza, pár nappal az AstraZeneca  oltás beadása után hirtelen meghalt. Epilepsziája volt. A halál okának érelmeszesedést tüntettek fel.
Üdvözlettel T. Piroska


Elhunytak – L. Krisztina

Tisztelt Dr. Tamasi József! Minden elismerésem a munkájuknak! Ez is egy nagyszerű kezdeményezés. Sok kitartást kívánok! Én is kitartok a végsőkig. Több esetet is leírok, viszont nem említek neveket, címet sem, mert nem kértem rá engedélyt, hogy esetleg megosszam. Az egyik eset a testvérem szomszédjával történt. Idősebb néni de nem beteges. Füvet nyír, autót vezet… Semmi baja nem volt addig amíg meg nem kapta az “oltást”. Rá egy jó hétre a mentő jött érte és vitte a kórházba. Lassan egy hónapja van bent. Remélem már jobban van. A második eset egy idősebb házaspárral történt ugyanazon a településen. A házaspár megkapta az “oltást” (úgy tudom kínait). Mind a ketten megbetegedtek. Karanténba rakták őket. A férfit nem sokra rá mentő vitte a kórházba múlthét hétfő este. Szerdára meghalt. A férfinek voltak betegségei. A harmadik eset egy ismerősömmel történt. Ő és a férje átestek a fertőzésen valamikor szeptemberben. A férfi be”oltatta” magát Astrával. Öt napra rá infarktust kapott. Szerencsére nem halt meg jobban van. Sajnálom az eseteket és az embereket de nem tudom, hogy hol van a józan ész határa? Üdvözlettel: L. Krisztina


Rosszullét – P. Anett

Ismerősöm 36 éves férfi vesebeteg Astrát kapott, másnapra olyan rosszul lett, hogy nem igaz, durva hányás, párja azt mondta, hogy sose látta még hogy ennyire rosszul lett volna. Mentő, kórház, majd haza, gyógyszert felírtak, azt bevette és lefeküdt aludni. Sajnos azóta nem hallottam róla semmit, de ez is elég durva. Ő az aki még betegen is dolgozik, de most erre is képtelen volt.


Elhunyt – Sz. Zoltán

Jó estét kívánok! Röviden írnám le a történetet. Nagybátyámat ma temették. Ő a halála ellőtt 3 héttel kapott oltást (kínait). A fia hívta ki a mentőket mert elesett és féloldali gyengesége volt. Ez dél körül történt. A fia elmondása alapján néhány óra múlva, éjfél körül állt be a halála. 87 éves volt, Szentesi lakos.


Elhunyt – Mária

Tisztelt Tisztánlátó Orvosok!

Kolléganőm rokona… Túlélte a rákot..Kapott kemót is, mely segített neki. Nem tudom, ki és miért javasolta neki, de be lett oltva. Ehhez képest sikerült elkapnia a vírust, és lélegeztetőre került.. Majd jó 10 nap múlva meghalt.


A másik nem oltásos haláleset. Egészségügyi dolgozó volt, családi barát. Édesanyja elkapta a covidot, bele is halt, mellékesen az alapvető ok, trombózis volt, másodlagos ok, covid, aztán meg végelgyengülés. Visszatérve az ápolónőre. Anyja halálhírére öngyilkos lett. Nem bírta elviselni a zsarolást sem, hogy olyan gyógyszerrel kellett az idősebb (nem kovidos) embereket tömni, mely halált okoz… Ha beszélt volna nyilvánosan, elveszíti az állását és még a hozzátartozók is megsínylették volna…. Sok mindent hallottam, tudok, de mindent nem.
Állítsuk meg az ámokfutást az oltásokkal, mely a népirtásra irányul, önként és dalolva veszik fel az emberek a gyilkos vakcinát…
Üdvözlettel:
Mária


Lelki megviseltség – Szilvia

Tisztelt orvosok a tisztánlátásért csapata! Olvasgattam a beküldött történeteiket, és arra gondoltam, szerencsés vagyok, hogy velem nem történt semmi gond, de mégsem hagyott nyugodni valami. Testileg ugyan nem szenvedtem meg az oltást, nade lelkileg. Nem igazán találtam hasonló történetet leírva, lehet, hogy nem is annyira mérvadó, de úgy gondolom talán a lelki abúzus is egy nézőpont.

Gödöllőn vettem fel a Sputnik V oltást. Az előtte való két estém borzalmas volt, semmit nem aludtam. Néztem a mellettem alvó gyermekemet, és bevallom el is sírtam magam. Ez az utolsó nyarunk az óvoda előtt, amit szerettem volna 100%-ig kihasználni vele, ezért döntöttem az oltás mellett, a kártya miatt. Ám ahogy közeledett a nap, pánikrohamok jöttek rám. Nem akartam ezt az oltást, féltem! Még most is félek! Úgy éreztem, és még mindig úgy érzem, hogy valami kényszerhelyzetbe hoztak, ami megtépázta a lelkem, elvette emberi jogaimat, bele kényszerítette a testem is valamibe, amit én nem akartam. Az oltás napján már annyira felemésztett ez az egész, hogy csak sírtam és sírtam, mondogattam magamnak, hogy “de ez így helyes, magunkért, embertársainkért” de még sorban állás közben is úgy éreztem magam, mint abban a második világháborús filmben, amiben gyermekekkel itatnak altatót, hogy álmukban megmérgezzék őket. Már túl vagyok az oltáson, nem érzem jól magam. Nem is fizikailag, bár fáj a karom, a végtagjaim, a fejem, de belül hatalmas lelkiismeretfurdalást érzek. Nézem ismét álmatlanul magam mellett ezt a kisembert, és ezredjére is bocsánatot kérek tőle azért, hogy ha olyan következménye lesz ennek az oltásnak ami elszakít tőle, akár egy évre, de akárcsak egy napra is. Én csak egy szép nyarat szerettem volna neki, mielőtt óvodába megy.
Köszönöm, ha elolvasták a levelem! Minden jót! Szilvia


Vérzés – B.A.

Anyukám 76 éves, sokáig ellenállt az oltásnak, de cukorbeteg, vesebeteg, elhízott, és 2 rákot élt túl, ezért nagyon félt a vírustól. Tulajdonképpen alig  mozdul ki otthonról, nem is nagyon tud menni.
Pfizert kapott még csak egyet, egy hét után elkezdett vérezni és kb 1 hétig vérzett, orvoshoz nem ment. Először még csak valami húgyuti fertőzésre gyanakodott, de én már akkor sejtettem, hogy ez csak az oltástól lehet, szerencsére fájdalma sehol sem volt. Sokat olvastam nőknél hasonló tünetekről, de el sem tudom képzelni, hogy ilyenkor hogy alakulhat ki vérzés, és a vérzés elmaradása után egyáltalán maradhatott-e valami nőgyógyászati probléma, még ha nincs is tünete?  Aggódok érte, de soha nem fogok oltatni, fekete bárány vagyok a családban és még félhetek is tőlük. 18 éves lányom nem tud dönteni, nem akar oltást, de körülötte már mindenki oltat, de nem kap elég információt sehonnan, hogy milyen hatása lehet az oltásnak a későbbi gyermekvállalásra, vagy melyik oltás a legbiztonságosabb ilyen szempontból. Üdvözlettel: BA


Elhunyt – S. F. Zsuzsa

Tisztelt Doktor Úr! 
Nyolcvanhárom éves édesapám soha nem volt beteg, napi 3-4 km-t sétált mindig, teljesen önellátó volt és szellemileg is friss. Kérésünk ellenére a propaganda médiának bedőlve jelentkezett oltásra. A kínai vakcinát kapta, és 2 hét múlva már a mentőket kellett hívni annyira rossz állapotban volt. (állandó láz, gyengeség, hányás, rosszullét,). Sajnos a kórházban egy hetet sem bírt ki, pedig nem rakták lélegeztető gépre. Azt mondták oxigént és infúziót kapott, és jól reagál a Covid protokollra. 5 nap múlva meghalt, ez a “jól reagálás”

S. F. Zsuzsa, Székesfehérvár 


További oltásesetek gyűjteménye egy facebook csoportból:

https://sites.google.com/view/oltasutanielhunytak/f%C5%91oldal?fbclid=IwAR108SkIQ0Qi-2qLwAwzeihuz-iEAEkwj6d_DI9088-RiKGepZMaySH3xuU


20 thoughts on “Oltásáldozatok 7. cikk

  1. Nap mint nap döbbenten olvasom az újabb halálhíreket, melyeket a vakcinázás következtében szenvedtek el az emberek, függetlenül attól, milyen fajtával tették el őket láb alól. A külföldi alternatív médiát is követem és sajnos világszerte is ugyan ilyen tragikus a helyzet. A legmegdöbbentőbb az, hogy az emberek zöme, még mindig nem érti mi is folyik körülöttük, mire is megy ki a játék. Persze nagyon sokan tudják, hogy a vakcinának nevezett kísérleti génterápiák túlzás nélkül tekinthetők eutanáziaprogramnak, mely az egész emberiségre kiterjedő népirtás. Rengeteg a halott, de csak megy tovább az oltási programnak nevezett őrület, kegyetlenül, irgalmatlan módon. Néha úgy érzem, hogy teljesen elvesztették az emberek a józan ítélőképességüket. A negyven év komcsi diktatúra, a gengszterváltáskor lezajló országrablás, a mindenhol tapasztalható kettős mérce megtanította az embereknek, hogy lehajtott fejjel járjanak és véletlenül se próbáljanak gondolkodni, vagy önálló véleményt megfogalmazni, pláne, ha az szembe megy az aktuális szemlélettel. A kozmopolita, amerikamajmoló, magyarellenes, materialista médiának és lezüllesztett hazug oktatásnak sikerült már kinevelnie több olyan generációt, melyeknek sem önazonosságtudata, sem spiritualitása, sem jövőképe nincs. Ez a nagyszerű sokra hivatott és sokat szenvedett nép, Szűz Mária országa mivé lett? Mennyi hazafi hullajtotta vérét, évezrednyi gyötrelmekkel dacolva, példát mutatva a jövőnek és a világnak. A legjobbjaink biztosították mindig a következő generációk megmaradását. Vajon ez a tengernyi magyar kik a világ legnagyszerűbb emberei voltak mit szólnának a mai világ elkorcsosulásához? Az emberek kik ennek a szónak már árnyékai sem lehetnek eladták és adják lelküket az ördögnek…

    1. Igen. Most tanulják, mert még nem ismerik, de azért minden oltás teljesen biztonságos… Mondják a népnek, akik hisznek nekik valamiért. Azt is elhitték, hogy szörnyen halálos világjárvány van, mert meghalt a covidra fogva átlag 250, többségében idős, krónikus beteg…!

    2. Nincsenek semmilyen pánikban . Azt dumalhatják akár egymásnak és önmaguknak ellentmondva amit akarnak . Mindenki teszi a dolgát a rendeszerben , kevesen lépnek ki belőle . Ki fogja ezeket elkapni megbüntetni ? Senki . A hazai és eus kapcsolatok jó ügyvéd kimenti őket . Akár ezek lesznek hatalmon akár nem . Ellenzék ugyanez pepitába . A nép a lakossag semmibe nem szólhat bele , ez egy hatslmas üzlet es korszak átrendezés . Nincs mesebeli juhász király tündér aki klasszul elrendezi a dolgokat . El lesz minden titkolva és marad minden ahogy eddig . Ápolók jelentektelen hírességeket újságírókat elzavarnak , mindenki nyugodtan sunnyoghat és lázadozhat . Nincsenek csodák , biztak a tróger Trámpba , tessék a végére nagy duma nagy remény nagy semmi koppsnással .

      1. Tisztelt Atis!
        Nem értem a hozzászólásának azt a részét, melyben Trump elnököt letrógerezi, nagy dumáról beszél nagy koppanással.Részben az amerikai elnökválasztási procedúrának semmi köze nincs a magyarországi vakcina helyzethez.Másrészt nem értem, milyen jogcímen trógerezi le a világ egyik legnagyobb országának leköszönt elnökét.HArmadrészt, ha Ön valamiféle nagy koppanást élt meg, akkor esetleg az Ön indokolatlan reménye, illetve pletykalapokból való tájékozódása volt ennek oka, de semmiképpen sem egy olyan ember, aki elnöki évei alatt békét, biztonságot hozott a bolygónknak, hatalmas többség szavazott rá, és a csalás ellenére is sikerült a népét visszafognia egy fegyveres lázadástól.AZ egyéb mondanivalójával egyet értek, kihangsúlyozva azt, hogy jelenleg a magyar állapotok a kétségbeejtőek számunkra és nem az USA belügye.

    3. Valószínűleg már látják, hogy az emberek kezdik észrevenni, mennyi halálos áldozattal jár a csodaszerük. Talán ezért is sietnek a gyerekek oltásával. Hogy lesz ebből 3-4-5 vagy másod harmad generációs oltás? Előbb fognak lángolni ezek az oltóanyag előállító létesítmények, ha mindenki észreveszi mi folyik a háttérben. Ezért is kell ébreszteni mindenkit, szétszórni a híreket külföldről belföldről, hogy bukjon a covidmaffia, és ne jussanak el a fenevad bélyegéig.

  2. Doktor Urak! Kérem olvassák el ezt:
    https://thecovidblog.com/2021/05/07/pfizer-documents-unvaccinated-people-can-be-exposed-to-experimental-mrna-from-vaccinated-people-frightening-adverse-reactions/
    A cikk azt taglalja, hogy az oltott emberek veszélyesek az oltatlanokra, nők elvetéltek, férfiak merevedési problémákra panaszkodtak az oltottak közelsége után és, hogy a Pfizer erről a hatásról tudott.
    Ez pedig egy interjú, egy új Dr Carrie Madej-el, amiben vékeményem szerint nagyon fontos és új információ van az un. shedding-el kapcsolatban.
    https://www.youtube.com/watch?v=VcZcMYKnNhc&t=63s

  3. Evergreen konténerhajó tartalma, a termőföld megmérgezésének terve: https://www.bitchute.com/video/TI5shx6VBjVz/ , https://www.bitchute.com/video/ieGLVq5dj2Jp/

    S érdemes ezt is megtekinteni, a Corbett jelentés:

    Ki Bill Gates?
    1. rész: Hogyan monopolizálta Bill Gates a globális egészségügyet:
    https://www.bitchute.com/video/vQJuiGVtUBjA/
    2. rész: BILL GATES TERVE, HOGY BEOLTSA A VILÁGOT
    https://www.bitchute.com/video/KLuK5SKeNl6M/
    3. rész: BILL GATES és A NÉPESSÉG KONTROLL HÁLÓZAT
    https://www.bitchute.com/video/O2njOMbNVdWd/
    4. rész: A VÁLASZ – Találkozzunk BILL GATES-el.
    https://www.bitchute.com/video/xoHaWPd6BEut/

    Az eredeti CNN interjú amiben Billi idétlenül vigyorog azon hogy milyen bajba kerültek az emberek:
    https://youtu.be/T5klk4ZEEsk

    Bill Gates elmebeteg terve a nap elsötétítésére. Az emberek oly szintű agymosására jutottunk, hogy a legtöbb ember, nem csak hogy elfogadja ezeket a fajta őrült dolgokat, hanem megalapozottnak és kívánatosnak tartja. Sok-sok évtizedes agymosás eredményeként az iskola padban, a tv előtt és az internet előtt ülve.
    https://www.bitchute.com/video/48sHAYSwZqkv/

  4. Minap ismerősömmel találkoztam, aki kórházi dolgozó. Ő nem akarta magát beoltatni. Szabadnapján felhívták, hogy most azonnal menjen be, mert oltani fogják. Mondja, hogy ő nem is jelentkezett, nincs is a listán, főnöke mondja, hogy a listán van, ők rátették. Hát mit tehetett? Bement, beoltották Pfizerrel, másnapra meg a jobb keze (csukló is) ízületi gyulladásos lett, alig tud vele fogni. Na, most kérdem én, ha ez miatt nem fogja tudni ellátni a munkáját, és kirúgják, akkor ki a felelős érte? Oltás nélkül is kirúgták volna, de akkor legalább egészséges maradt volna. Most orvostól orvosig jár kezelésekre.

  5. https://www.youtube.com/watch?v=hCnFKeyYGkk

    1. Ez kényszerítés az oltás felvételére és közokirathamisításra. Ugyanis a munkavállalóval továbbra is aláíratják azt a papírt, amiben arról nyilatkozik, hogy önként, befolyásolásmentesen és saját felelősségére olttatja be magát – kockáztatva egészségét és életét – egy kísérleti vakcinával, amelynek nem ismerik se a rövid, se a közép és se a hosszútávú hatásait. Na most a 100 dolgozóból pl 98 ezt megtette. Tehát ők saját felelősségükre, “befolyásmentesen” beolttatták magukat, vállalva ezzel azt a kockázatot is, hogy a kormánykommunikáció ellenére mégsem lesznek védettek és akármilyen mellékhatás következtében akár végleg kieshetnek a munkából. Vagyis ilyen esetben nem volt munkaadói kényszerítés és munkaadói felelősség sem. Viszont, ha a munkavállalót BÁRMILYEN KÉNYSZER éri a munkáltató részéről az oltás felvételére, akkor ott az oltással kapcsolatos bármilyen mellékhatásból adódó munkaképtelenség felelősségének a kérdése egyértelműen a munkáltatót terheli. Tehát ebben az esetben ki kell töltenie a munkaadónak egy felelősség átvállalási nyilatkozatot, ami ugye már büntetőjogi következményt is magában foglal, hiszen azzal a kényszerítés ténye is igazolható és a közokirathamisításra való felbujtásé is.
    2. A munkavállalónak van e lehetősége utánanézni, hogy a munkáltató oltott e?
    3. Ugyanez áll fenn a kormány részéről a megkülönböztetés az oltottak és oltatlanok között.

  6. https://sites.google.com/view/oltasutanielhunytak/f%C5%91oldal?authuser=0 + https://sites.google.com/view/oltasutanielhunytak/f%C5%91oldal/2-r%C3%A9sz?fbclid=IwAR1kn414bBtZS8QPvdkCJrq6JLQidBtd62qKCaZgL-rBmDPQsJ5CTFL6N3s megoldás a továbbiak megállítására : http://WWW.NYILATKOZAT.HATALYOSJOG.HU . KEDVES ADMIN: KÉRVE KÉRJÜK TEGYE KI A FŐOLDALRA EZT AZ UTÓBBI LINKET, MINT A LEHETŐ LEGÁTFOGÓBB MEGOLDÁST MINDARRA AMIÉRT E OLDAL SZÜLETETT. S NE A JOGI LEHETŐSÉGEK LINK-EN BELÜLRE. MERT MINDENNÉL FONTOSABBAT MUTAT. ENÉLKÜL MINDENMÁS HIÁBAVAÓ/ OLYAN MINT ROMLOTT ALMÁT TURKÁLÉNI AROMLOTT ALMA KIDOBÁSA HELYETT. HÁLA ÉRTE MINDEN EMBER NEVÉBEN

  7. 2021 Agenda, feladat /Túlélési kézikönyv 2021

    Van egy nagyon rossz rémálmom,
    az alábbiakban megosztom Veled, kérlek Téged, hogy Ne hagyd megtörténni, megvalósulni!
    Az álmom szerint a szabad akaratod fog dönteni a jövőnkről.
    A jelenlegi társadalmi-pénzügyi rendszer az együttműködésünk miatt működik, ebből táplálkozik. 
    Nélküled, nélkülünk nem működik ez a rendszer!
    Ne feledd, annyit kell tenned, ne hagyd megtörténni! Tehát:
    A legfontosabb, hogy ne félj. Ennek az álomnak a leírása érted, a megsegítésedre, a túlélésed biztosítására és optimális esetben egy jobb világ közös létrehozására készült.
    Abban az esetben, ha az alább leírtak bekövetkezését tapasztalod, készülj fel ezek elhárítására. Légy akár oltott, akár oltatlan. Most nem azok az idők jöhetnek, amikor a megkülönböztetés lesz a fontos!  Csak együtt lehet túlélni! Ne hagyd, hogy egymás ellen fordítsanak minket oltottakat-oltatlanokat! Ugyanis nem a járvány a legnagyobb veszély.
    Az alábbiak nem fognak megtörténni akkor, ha sokan tudnak róla. Az álom szerint most a feladat a terv leleplezése, ennek az írásnak a lefordítása, továbbküldése barátoknak, ismerősöknek, sajtónak, stb. , bármennyire hihetetlennek tűnik számodra a tartalma. 
    Tudd, hogy megoldás mindig van! Most a Te kezedben is ott van/lesz, rajtad is múlik a családod, barátaid és a saját sorsod. Csak annyi valósulhat meg az alábbiakból, amennyit hagyunk, aminek a végrehajtásában együttműködünk.

    A TERV:
    Ezt az évtizedek óta formált őrült és Gonosz tervet, – mely bevezetéséről a járványokkal, válságokkal akarják elterelni a figyelmed, – a szupergazdagok a “halhatatlanságuk”, a haláluk, elmúlásuk elleni/utáni továbbélésük biztosítására találták ki. Évtizedekkel előre gondolkodnak.
    Egy belőlünk, emberekből álló bio-generátor által működtetett szuper számítógép operációs rendszerében, programjában szeretnék az életüket tovább élni és megtartani a hatalmat, az irányítást a haláluk után is. Ez biztosítja szerintük majd az örök életet és az Isteni erőt az Ő számukra. Ezzel a Gonosz a Teremtő fölé kerülhetne az emberek szabad akaratának elvétele által.
    De a Teremtő, aki Te magad is vagy, a szerves része vagy, ezt nem hagyja, nem hagyhatja. 
    Az oltás egy rosta, egy kegyetlen intelligencia teszt. Aki saját elhatározásból felveszi az oltást, az már szinte elbukott, mert az oltásba sokan belebetegszenek, meg is halhatnak. Aki nem oltat, az már értékes számukra. Az oltást túlélők közül és az intelligens oltatlanok közül választják ki az “agyakat”, akiket akár erőszakkal, majd gyógyszeres kezeléssel gyógyszer függővé téve, a bevezetésre kerülő új világrenddel együttműködővé tesznek. Ezek az emberek majd csipet kapnak az agyukba, ezzel élő generátorok és akkumulátorok lesznek, egymással és a központtal kábelek nélkül összekötve, folyamatosan kommunikálva az 5G hálózaton, szabad akarat nélkül, módosított tudattal. Skaláris, tudás alapú hálózatot alkotnak majd, a vezetővel közös céllal fognak működni akkor is, ha a hálózat egy része bármilyen okból megsérül. Skálafüggetlen lenne a hálózat, amelynek nincs kritikus pontja, az egyes alkotók tudnak külön összekötők nélkül is kapcsolódni egymáshoz. A klímaváltozásra, környezetkímélésre hivatkozva egy számukra meghatározott helyen kell majd élniük, főként növényi és rovar eredetű/pl. lisztkukac, amit most engedélyeztettek emberi élelmezésre / táplálékot kapnak majd, és napi rendszeres testmozgással kell a csip számára szükséges energiát biztosítaniuk, megtermelniük. Ekkor kaphatnak annyi “alapjövedelmet”, amiből fenntartják magukat, és ezt az egész őrült rendszert.
    Erre kijelölt helyek, városok, a vasútvonalak mentén lesznek, nagy sebességű optikai kábelekkel összekötve az így létrehozott hatalmas szuper agyat, amit akár több százmillió vezeték nélkül összekapcsolt ember-agy alkot majd. Ismerni és befolyásolni tudnak majd az irányítók minden gondolatot, amint az megszületik a rendszert alkotó agyakban. Bűnözés nem lesz, azonnal kiszűrhető és büntethető az elkövető. Ennek kiterjesztett, az élet minden területét megfigyelő rendszer prototípusa beültetett csip nélkül Kínában már működik.
    Ők, akik csipet is kapnak az oltáson kívül, transzhumánok lesznek, nem lesz semmijük, mindent bérelni fognak, és mégis “örülni fognak” ennek. Ahogy programozzák őket. Ahogy Klaus Schwab nyilvánosan bejelentette a Great Reset című művében. Menekvés a mindent látó rendszer elől szerintük lehetetlen. Most állítják pályára az egész bolygót lefedő, a transzhumánt majd bárhol látó, megtaláló műholdak tízezreit. A többi ember szerintük felesleges “jószág”, ezért ők gyors megsemmisítésre kerülnek a terveik szerint. Ezért találták ki a hamis járványt, ennek igazolására a tömeges tesztelésre teljesen alkalmatlan PCR módszert, és az oltást, a “vakcinákat” majd az erről szóló “védettségi” igazolásokat.
    Ezért van szükségük az 5G hálózatra, a keletkező hatalmas adatmennyiség továbbítására, az emberek befolyásolása érdekében. Ez az 5G rendszer egyben fegyverként is felhasználható az engedetlenekkel szemben.
    Gondold végig, milyen esélyed van, ha nem teszel most semmit… a családodért …magadért…Gyakorlatilag nincs vesztenivalód. Oltatlan ember a földön nem maradhat, mert az kontroll csoport lenne , és kiderülne, – amint már most is látszik, – az oltottak közül sokkal többen halnak meg, mint az oltatlanok közül. Az egész terv egyik nyilvános finanszírozója, Bill Gates elmondta, a járványnak akkor lesz vége, ha a Földön az utolsó ember is beoltásra kerül.
    Ha túl hihetetlen, elképzelhetetlen ez, akkor gondolj körülötted lévő eseményekre. amik látszólag összefüggéstelenek, mégis a káosz felé mutatnak. Az is lehet, más a megvalósítás menete, pontos kivitelezése, de a folyamat és végeredmény ez esetben is számunkra tragikus lehet.

    Mi tette lehetővé ezt a helyzetet? 
    – A társadalom kizárólagosan a haszonelvűség alapján van működtetve.
    – A korlát nélküli magántulajdon, a közösen, minden munkát végző ember által megtermelt felesleg néhány család általi eltulajdonítása, kizárólagos birtoklása, a magántulajdonú kamatos kamatot használó bankrendszeren és a globálisan működő, a világot lefedő multinacionális vállalatokon keresztül
    – a fenti bankok és cégek tulajdonosai, az elmeháborodott, érdemi munkát soha nem végző, a hatalomhoz és az örök élet illúziójához mindenek felett ragaszkodó paraziták, élősködők rendelkezhetnek számlálatlan, bármire szabadon felhasználható milliárdok felett. Az őket feltétel nélkül kiszolgáló, mindenhol jelenlévő korrupt végrehajtó, – jórészt gyermektelen, így a jövő nemzedék érdekeit figyelmen kívül hagyó – országirányító vezetőket már ők nevelték ki erre az általuk létrehozott most élesített helyzetre, feladatra.
    Az ellenálló kormányfők, / Pierre Nkurunziza 2020 06 08, Ambrose Dlamini 2020 12 13, Hamed Bakayoko 2021 03 03, John Magufuli 2021 03 17, Jovenel Moise 2021 07 07 / és tudósok / pl. Alekszandr Kaganszkij, Dr. Pjotr Garjajev, stb. / váratlanul elhunytak.
    – A magántulajdonú, korlátlan befolyással, hatalommal bíró jelenlegi  magántulajdonú bankrendszer a kamat, a kamatos kamat használata miatt hosszú távon működésképtelen, torz társadalmat hoz/hozott létre. A kamatra nem teremti meg senki a pénzügyi rendszerben a fedezetet, de a bankrendszer kivonja azt a rendszerből, ezért a rendszerből hiányzó, kamattal kivont pénz hiányként jelentkezik, ezért, hogy ez ne derüljön ki, rendszeresen össze kellett omlasztani a rendszert. “Válságként” adják el ezt, hogy az emberek ne vegyék észre a rendszerhibát. Most mégsem omlasztják össze, – pedig minden jel ezt mutatja, eljött a szokásos “válság” ideje, – mégis nyomják a rendszerbe vég nélkül a pénzt, /pl. különféle támogatásokkal, pályázatokkal, a szebb jövő illúzióját keltve / hogy befejezhessék az oltásokat gazdasági válság okozta zavargások nélkül. Ez csak később következik majd terveik szerint.
    Az általunk termelt, a rendszerből kivont pénzt tőlünk vették el csalárd módon, és azt az elpusztításunkra használják fel. Ennek a hibásan működő rendszernek a mintájára alkotnák meg az “örök fennmaradásukat” biztosító transzhumán rendszerüket, az új világrendet is.
    Azok száma, akik ezt megtervezték, ezeket az intézkedéseket hozzák, néhány tucat “ember”. Akik segítenek nekik ennek megvalósításában, a kormányok, az ellenzék, a teljes politikai elit, országonként néhány száz, ezek kiszolgálói, kb. néhány ezer ember…
    Velük áll szemben a becsapott oltottak és oltatlanok több milliárdos tábora. Szerinted kinek van több esélye, ha már tudod az ellenségeid végső, rejtett szándékait? Te kinek az oldalán állsz majd? 
    Mi szeretnél lenni, transzhumán, halott, vagy boldog ember egy közösen, etikusan, a jelenlegi elit nélkül létrehozott új magasabb szintű tudatra ébredt emberi társadalomban? Ha a boldog emberi életet választod, akkor nincs mitől tartanod! Veled vagyunk! Együtt sokkal többen és erősebbek vagyunk, mint ők.

    Miért most történik?
    – mesterséges intelligencia fejlettsége, robotok elterjedése, technológia váltással már eljutottak oda, hogy az új világrendet bevezethessék. Ezért történik most a régi módon már nem kizsákmányolható, és így feleslegessé vált embertömeg megsemmisítése vagy biorobottá alakítása,
    – a kőolaj készlet véges, hamarosan elfogy, és a jelenlegi egy olaj alapú társadalom, /energia, vegyipar, gyógyszeripar, stb. / az összeomlása így is-úgy is elkerülhetetlen
    – a megújuló energia alkalmazása esetén elveszítenék az irányítást, a hatalmat, nem lennél a rendszer kiszolgáltatottja, ezért annak bevezetését igazából soha nem is tervezték
    – mindennél jobban félnek a hatalom, az irányítás elvesztésétől, ezért most mindent kockára tesznek a nagy újraindítás tervvel
    – az életük nekik is véges, érzik közeledni az elmúlást, cselekedniük kell.

    Mit tervezhetnek, hogyan akarhatják elérni a fenti céljaikat?
    Hogyan teszik? Minden országban azonos a protokoll. Folyamatos a média hadjárat.
    A felelősséget mindenhol áttolják a “szakértőkre”, az operatív törzsre. Így a kormányon lévő politikus semmiért nem felel. Ha meg nem sikerülne átvinni a tervet, leválthatod a kormányt, ott az ellenzék, ők is nekik dolgoznak.
    Először jutalmazással, pl. készpénz, ingyen mobiladat, stadionlátogatások, stb. aztán fenyegetéssel, kötelezéssel, büntetéssel, majd erőszakkal akarnak oltani.
    A 3. oltás 2021 augusztus 01-től kérhető.
    – W. Buffett kijelentette: “a 3. oltás hozza meg a várt hatást, az előző két oltást aktíválja a már beoltottakban a toxikus tüskefehérjéket, amitől sorban hullanak majd az emberek.” Bill Gates tavasszal azt mondta, ősszel már nem fognak mosolyogni az emberek a járvány alacsony halandósága miatt.
    Esetleg már fertőzhetik beoltottak az oltatlanokat? Akik a legyengített egészségügy és a téves protokoll, orvosi eljárásrend miatt súlyosan megbetegedhetnek, elhalálozhatnak? Ekkor indulhat újabb ismételt támadás az oltatlanok ellen, lám ők betegszenek meg, terjesztik a kórt. Ha így történne, gondold át ennek a propagandának a valóság alapját.
    Döbbenetes, hogy az emberben félelmet tudnak kelteni egy olyan veszélyes valamitől, amit eleve tesztelni kell, hogy egyáltalán elkapták-e..
    2021 nyarán hatalmas tűzijáték lesz Budapesten, amelyen sok-sok ember szokott lenni az ország minden tájáról. Az emberek közvetlenül egymás mellett állnak, oltottak és oltatlanok. Vajon hogyan alakul majd a fertőzöttek száma a tüzijáték után?
    – ha fokozódnának a “megbetegedések”, új szigorúbb protokoll kerülhet ősztől bevezetésre, 4. hullám néven, ami lehet, hogy a korábbi oltások mellékhatásaiból állhat és
    – folyamatos tesztelés és oltás, oltás, oltás következhet…Hogyan mérnek, mutatnak ki pl. a szennyvízből vírust ? Hogyan mutatható ki, milyen variáns okozza az épp aktuális fertőzést, amikor az eredetit sem tudták izolálni?
    -oltási igazolvánnyal az oltott-oltatlan megkülönböztetése, a szembeállítás fokozása jöhet
    – lehet, hogy előszőr az egézsségügyben fogják kérni az oltási igazolványt, majd az oktatásban, közrendészetnél, határ átkelésnél, tömegközlekedésben, bevásárlóközpontokban, kisboltokban és így tovább és így tovább…amíg be nem szorítják az oltatlanokat négy fal közé, ellehetetlenítve életüket
    – az oltatlanokat otthonukban is rendszeresen felkereshetik, oltás felvételére agitálva, bízva abban, előbb-utóbb oltatják magukat.
    Az oltottak az oltás felvételével sincsenek teljes biztonságban, hiszen ők is fertőződhetnek és fertőzhetnek. Sajnos a Fb csoportok beszámolói szerint nagyon sok a mellékhatás és az elhalálozás az oltások következtében.
    Azokat az elhunytakat, akik valaha co-vid fertőzésen estek át és elhunytak, a mai napig a co-vid áldozataiként tüntetik fel a hivatalos statisztikában, pedig lehet meg sem betegedtek a vírustól. Ugyanezzel a logikával, akik co-vidd ellen oltást vettek fel és meghaltak, őket az oltás áldozatának tekintik a statisztikában? Ha nem, vajon miért nem? Miért alkalmaznak kettős mércét?
    Következhet majd
    – újra az online oktatás, ezzel a számonkérés ellehetetlenítése, a tanulók elbutítása, később elegendő lesz egyetlen online oktató évfolyamonként, abszolút ellenőrzött tananyaggal
    – online munkavégzés, újabb maszkhordás,
    – egymásnak ellentmondó tájékoztatás, az emberek összezavarása,
    – távolságtartás, ezzel a tömegben is a kamerás megfigyelhetőség 5G-vel való lehetővé tétele.
    Lehetséges lesz, hogy az ellenzék egyetértésével a választások is elhalasztásra kerülnek 2022 tavaszán a kórra hivatkozva?
    Érdekes, csak néhány gyógyszergyár termelhet a járvány ellen oltóanyagot, talán így kisebb az oltásokról, az összetevőkről, a mellékhatásokról a kiszivárogtatás lehetősége? Ha nagyon nagy veszélyben lennénk, és hatásos lenne az oltás, a világ valamennyi oltóanyag gyárának ezt kellene termelnie. Valamiért mégsem ez történik.
    Az oltások az oltást kérők által szabadon választhatóak, tehát valószínűsíthetően ugyanazok a lényegi összetevők vannak mindegyik oltásban, de meghagyják az embereknek a szabad választás illúzióját, mint a politikai pártok és a vallások esetében.
    A régi értelemben vett gyógyító egészségügy leépítése folyik: vagy beoltják a dolgozókat, vagy pályaelhagyásra kényszerítik, ha nem oltatják magukat
    – a gyógyításra kevésbé alkalmas, ám a betegség súlyosbodását is előidézhető orvosi-kórházi protokoll további alkalmazása következhet,
    – a médiában a járványtól való félelem erősítése jöhet, ezzel az oltási hajlandóság fokozása érhető el
    – megbetegedéskor a kezelésre adott gyógyszernek pl. Favipiravir a mellékhatása lehet a sterilitás, terméketlenség.
    A jövőben miniszteri rendelet szerint nem kell majd háziorvosi ügyelethez orvosi végzettség,
    – bizonyos műtéteket csak megyei kórházban lehet végezni ezután,
     – szülni este, hétvégén csak a megyei kórházban lehet majd,
    – sürgősségi baleseti osztály /SBO/ megszüntetése, mentősök vehetik át ezt a munkát,
    – kórházban csak védettségivel látnak el,
    – eü dolgozók is megbetegszenek, létszámuk csökkenhet
    – a járványban elhunytak boncolásának hiánya,
    – gyógykezelések, műtétek korlátozása súlyosbíthatja a helyzetet.
    Alapvető gyógyszerek elérésének korlátozása, egyes gyógyszer alapanyagok gyártásának megszüntetése, ezzel pl. a magas vérnyomás kezelését tehetik lehetetlenné, a tapasztalat szerint az oltások szélsőségesen ingadozó vérnyomás mellékhatást is okozhatnak,
    – az oltások alkotórészei alapvetően a véredényeket támadják az emberben, érgyulladásokat okozhatnak és a vér sűrűségét fokozzák, mint több Fb csoportban is ez olvasható.
    Előfordulhatnak rosszullétek az utcán, akár járművezetés közben is, ekkor akár közlekedési baleset is történhet.
    Jelenleg sem a gyógyszeripar, sem az egészségügy, sem az állam nem perelhetők oltási károkért, akármilyen súlyosak is legyenek azok.
    Bekövetkezhet hiperinfláció, pénz értékének elvétele a bankrendszeren és a kizárólagos helyzetben lévő multik ármeghatározó szerepén valamint a tőzsdéken keresztül,
    – készpénz használatának tiltása is bekövetkezhet,
    – új, virtuális pénz használata jöhet, ennek használata is feltételekhez kötve, csak a rendszer támogatói számára engedélyezve.
    – Bill Gates számos beszédében megfogalmazta elméletét a világjárvány felhasználásáról a világ népességének csökkentése érdekében, birtokolja a népesség egészségi állapotának nyomon követésére szolgáló rendszerek szabadalmát, valamint egy fizetési rendszert, amely kapcsolódik a nyomkövető chiphez.

    Különböző okok, pl. kiber támadásra hivatkozva lehetnek:
    – üzemanyag ellátási zavarok, áremelések
    – élelmiszer ellátási zavarok, áremelések
    – energiaellátási zavarok jöhetnek, áremelésekkel
    – a fentiek miatt az ingatlanárak emelkedése következhet be,
    – miközben munkahelyek szűnhetnek meg a fentiek miatt.
    Nem a kiber-bűnözés lesz az igazi csapás, hanem az ürügyén kilátásba helyezett, újabb nagyszabású hadművelet, amellyel megint a gyanútlan, jóhiszemű emberiséget fogják kellőképpen megrémiszteni.
    Egyéb tényezők is alkalmasak az ellátás nehezítésére, pl. az időjárást bevallottan 1960-as évek óta manipulálják. Hazánkban is jégkárelhárító rendszert hoztak létre, az időjárás talán ezért is szélsőségesen változott, a következményeit érezzük.
    A korábban Európába hozott muzulmánokkal etnikai háború kirobbantása is tervben lehet.
    Ha fentiek megvalósulnának, akár éhezés, az emberi lét ellehetetlenülése következhet be oltott-oltatlan számára egyaránt.
    Elérkezhet a kijárási tilalom bevezetése, rendőri, katonai jelenléttel.
    A vezetőink a saját túlélésük, élelmiszer ellátásuk biztosítására hozhatták létre a mezőhegyesi, szinte csak robottechnikát alkalmazó, soha meg nem térülő farmot Lázár János vezetésével.
    A Gonosz számára a cél a KÁOSZ teremtése lehet, majd ennek megoldására felkínálhatnak egy lehetőséget, add át minden tulajdonod, és az állam gondoskodik rólad, “feltétel nélküli alapjövedelmet” ígérnek cserébe. Beültetik az ezeket a feltételeket elfogadókba a chipet. Lépésről lépésre vezetnék be az új világrendet az 5 G alkalmazásával.
    Ezzel lehetővé válik az egy világvallás bevezetése is
    – az egy világkormány, egy világhadsereg felállítása
    – állandó, folyamatos megfigyelés, oltás a sterilitásért, a népességcsökkentésért, a szabad akarat megszerzésének érdekében.
    A cél: az oltatlanok a társadalom kirekesztettjeivé, és üldözöttekké váljanak,
    – végül bármilyen módon mindenki oltott, a rendszer engedelmes része vagy halott legyen. 
    Folyamatosan ellentétek szítása lehet a fő fegyverük oltottak és oltatlanok között. Tudjunk róla, és ha így lenne, Ne hagyjuk ezt!
    Azokat a megtörhetetlen, az oltásnak teljesen ellenállókat a rendszer ellenségének kiálthatják ki és létszámtól függően táborokba, stadionokba zárhatják és valószínűleg transzhumanizálják vagy megsemmisíthetik őket.
    A Terv megtévesztéssel lenne megvalósítva, úgy, hogy a rendszer gyakorlati működtetői / orvosok, egészségügyi dolgozók, kutatók, oktatók, ügyvédek, ügyészek, bírók, rendőrök, katonák, hivatali dolgozók, stb. / sem ismerik a Tervet, senki sem tud többet, mint amit tudnia kell az adott feladatának elvégzéséhez. Ezért nem láthatják át az egész képet, a rendszert, amit az ő segítségével működtetnek. Ha tudnák, hogy népírtásban használják fel őket, nem vennének részt benne. Belátnák, később rájuk sem lesz szükség, a rendszer őket és családjukat is kíméletlenül, ugyanúgy bedarálhatja majd.
    Ne félj, hiszen tudod az eszközeiket és látod a céljaikat. Addig lehet tenni ellene, amíg nem vagy teljesen kiszolgáltatva.
    Azzal nem számolnak, amikor az emberek elvesztik a szeretteiket, a szeretteik értelmetlenül meghalnak, lesz annyi felháborodott köztük, akik elsöprik a rendszert alkotóikkal együtt.

    A megoldás alapja az önvédelem, önellátás, önszerveződés és az összefogás:
    A nyilvánosság ereje és Ghandi példája: együtt nem működés!
    Ha nem veszel részt a pusztító, haszonelvű rendszer működtetésében, akkor az nem működhet.
    Megbetegedés esetén egy lehetőség a Dr Merényi Attila és Dr Tóth Sándor által kidolgozott Budapest protokoll, BCP+ : 1. ivermectin2. cink3. D-vitamin4. aspirin5. brómhexin vagy ambroxol 6. melatonin7. famotidin8. C-vitamin alkalmazásából állhat. Ez laikusok számára nem ajánlott, és csak a szerzők magánvéleményén alapul. Dr Merényi Attilával 2020 decemberében az Index nevű portál 2 részes interjút közölt a fenti témáról. A cikkek törölve lettek az oldalról, a szerző, Molnár Dávid már nem az Index munkatársa, a science-storiesponthu oldalon dolgozik tovább.
    Legfontosabb az ember számára: ne éhezzen, ne fázzon.
    – készülj fel arra, hogy ellátási gondok lehetnek, ésszerű módon tartalékolj tartós élelmiszert, üzemanyagot, készpénzt
    – tüzelőt, ahol erre mód és lehetőség van, ha nincs, rokonokhoz, barátokhoz kell költözni a hideg időszakokra
    – tudj tüzet gyújtani, egyszerű ételt elkészíteni akár a szabadban is, szerszámok készítése, kötél fonás, szövés
    – a cukor, liszt, fűszerek, méz, füstölt áru, konzervek, tészták, műzli, rizs,száraz bab, paprika-por, só, stb sokáig elállnak
    – helyi pénz létrehozása, működtetése lásd: a Wörgli csoda..
    – dolgozz tovább a munkahelyeden, akár fizetés nélkül is azért, hogy legyen megtermelt árualap, elkerülhető legyen a nagyobb káosz, éhezés
    – ha a munkahelyeden nem lehet valamiért a munkád folytatni, akkor ahol lehet ott dolgozz, mert ez jelentheti a túlélést
    – ha a szállításban dolgozol, szintén nagyon fontos a munkád, végezd tovább, amíg csak lehet
    – a szükséges szállításokat is takarékosan, a lehető legkisebb távon belül kell megoldani
    – ha az állami erőszakszervezet tagja vagy, gondold át, ki mellé fogsz állni. A családod is és később te magad is a célpontja leszel a rendszernek, ugyanúgy, mint a többi ember. Csak addig van rád szükség, amíg elérik a céljukat. Egy vagy közülünk, egy potenciális áldozat.
    Fontos lesz a közművek működőképességének visszaállítása az ott dolgozók által, legfontosabb az elektromosság és a víz lesz.
    – Kuba korábbi példáját kell tanulmányozni, ott a minta az önellátással az emberi túlélésre
    – vidéken csirkét, tyúkot kell tartani mindenhol, mert húst és tojást is ad, a legnagyobb a forgási sebessége a haszonállatok közül, gyorsan vágásérett lesz
    – növényismeret, gyógynövények, ehető növények ismerete, vetőmagok tartalékolása
    – alapvető gyógyszereket tartalékolj, szerezd be az Ivermectin nevű szert, vitaminokat, amik hatékonyak a betegség ellen
    – jól működő, régi gyógymódokat keress, tanulmányozz, kérdezd a nagyszüleidet is erről
    – takarékoskodj mindennel, semmiképp ne pazarolj
    – beszéld meg a kapcsolattartás lehetőségét a számodra fontos emberekkel arra az esetre, ha megszűnne az áram és a telefon szolgáltatás.
    – gondolj arra, nem lehet majd nyomtatni, internetet nézni, tartalékolj könyveket, nyomtass ki fontos dolgokat
    – csoportokat kell alkotni, elmondani nekik a helyzetet, felvilágosítani őket.
    Ha megvan a képességed, vezesd az embereket, bátorítsd! Honnan tudod, hogy meg tudod tenni? Ha elolvastad idáig ezt az írást, és megértetted, akkor te erre képes vagy!
    – keresd a hozzád hasonló csoportokat, vezetőket
    – ha nem akarsz vezető lenni, támogasd a csoportod vezetőjét,
    – szigorú szabályokat kell hozni az esetleges rendbontókkal, fosztogatókkal szemben, meg kell őrizni a társadalom működőképességét, alulról újjászervezni azt, új szabályok szerint
    Honnan lesz erőd ehhez? Megvan benned az erő, légy akár oltott, akár oltatlan!
    Segíts a rászorulókon, védd meg a gyengéket!
    Ne nézd a TV híradót, ne hallgasd a rádió híreket, manipulálnak, félelemben tartanak, több oldalról fognak egyszerre problémákat okozni az életedben. Úgy fog érkezni, mint a cunami – Klaus Schwab szerint.
    Ők arra számítanak, váratlanul ér majd mindenkit a mostani rendszer leállítása.
    De Te már tudni fogsz erről. És elmondod másoknak is, fel tudtok valamelyest készülni.
    Kerüld el a pánikot!
    A tüntetéstől tartanak, mert nem tudják kontrollálni.
    Tüntetésre akkor menj, ha a céljaid eléréséig végig kitartasz a többiekkel.
    Fordulj a nyilvánossághoz, értesítsd azokat, akik szerinted veszélyben vannak.
    Tehát: mit tehetsz most? A környezetedben beszéld meg a lehetőségeket és szervezzétek meg a riadóláncot. Bárkit bántanának a környezetedben, egy emberként kell kiállni érte, mintha magadért, a családodért állnál ki. Egyek vagyunk! Csak együtt élhetjük túl!
    A vezetőink, az “ELIT” félrevezetően, alattomos, aljas módon válogatás nélkül megtámadott minket, a népet. Nincs választásunk, vagy ők, vagy mi. A nép fog róluk majd ítéletet hozni.
    Ne reméld, hogy bárki / Trump, Putyin, Fullmich, a kormány, az ellenzék, vagy más / kiáll érted, és megvívja a harcod. Ezek álhírek, amik arra késztetnek, hogy mozdulatlanul várd az általuk eltervezett véget. 
    Amíg csak a fotelban ülsz, és kommentelsz, nem változhat a rendszer. Ne kommentelj, cselekedj!

    Tudom, hihetetlen amit olvasol. Kevés az idő, de lehetőségeid szerint készülj fel!
    Olvasd ismét végig nyugodtan a fentieket, és gondold végig, mit tehetsz a túlélésedért, a családodért, a barátaidért! Beszéld meg ezt azokkal, akikben megbízol!
    Hidd el, nem vagy egyedül! A Teremtő ezúton figyelmeztet, készíts bárkát!
    Ha elég embert elérünk, nem tudják végrehajtani a TERVet.
    A pozitív változást a társadalomban kizárólag alulról felfelé kell, lehet elindítani. Új, pártok nélküli ősi magyar tizedes rendszerben, visszahívható, elszámoltatható képviselőkkel, nyilvánosan működő apparátussal, kamat nélküli, köztulajdonú pénzrendszert használva.
    Ne Félj! És Ne Hagyd Megtörténni azt, amit elterveztek!
    Maradjon meg mindez végül csak egy megvalósulatlan rossz álomnak……

    1. Valóban nem jó stratégia kényelmes karosszékekben várni a dolgok jobbra fordulását, de legalább ennyire rossz stratégia kétségbe vonni az egyes befolyásos emberek szorgos törekvését arra, hogy véget vessenek a sátán uralmának. Ismereteink szerint a remény hal meg utoljára, ezért ezt semmiképp sem szabad veszni hagyni.

      Az odafigyelő emberek többnyire ismerik már a jobbnál jobb túlélési stratégiákat, mint pl. minél többen lépjünk kapcsolatba egymással; hogy hirtelen legyünk önellátók, s szervezzük meg az önvédelmünket. De ezeket nem egyszerű megvalósítani, ezt saját tapasztalatomból tudom. Megfelelő termőterület és szaktudás nélkül képtelenség önellátóvá válni, és sajnos nincs kivel összefogni. Sőt! – szemem láttán hullnak darabokra régi jó barátságok, még szerető családok is.

      Való igaz, hogy az emberek döntő többsége dalolva megy a vágóhídra, ám mindezek dacára van remény. Egy ősrégi mondás szerint a fák nem nőnek az égig. Ezt tapasztalhatjuk az élet minden területén, mert vannak természeti törvények, melyekkel ugyan sokáig el lehet szarozni, de a végén minden visszaáll a természet rendje, s szigorú törvényei szerint.

      Mostanában első és másodkézből hallunk egyre több beszámolót oltási áldozatokról. Én magam találkoztam tegnap egyik közeli ismerősömmel, aki súlyosan lebetegedett, és nem tudni még, mi lesz ennek a vége. Egyre több a halott, és ezek a szerencsétlen esetek előbb-utóbb megjelennek a döntési pozícióban lévő, ill. hatalmat gyakorlók ismeretségi, majd később a családi köreiben is.

      Amikor magas rangú katonai vezetők köreiben is csapkodni kezd a ménkő, akkor nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ennek súlyos következményei lesznek, az emberiségellenes bűnök elkövetőire nézve, a hatalmat bitorló népirtó gazemberek törvényszerűen veszni fognak.

      Tapasztalatból tudom azt is, hogy az utca nem oldja meg a problémákat, hiszen egyre kevesebben veszik a fáradságot, merítik a bátorságot, hogy utcára vonuljanak. A változásnak legfelülről kell elindulnia, pl. egy katonai hatalomátvétellel az USA-ban. Ez nem lesz ördögtől való dolog, hiszen az. un. demokráciának már nyomait sem lehet fellelni sehol a világon. Ha a hatalmat bitorló népnyúzók így, akkor legyen a halálra szánt szenvedők részéről ÚGY! Ennek ideje sokkal előbb fog bekövetkezni, mintsem gondolnánk, mert a halál sehol se válogat. Minél több a halálos kimenetelű oltásáldozat, annál valószínűbb, a változás bekövetkezése, a sátánfajzatok kézre kerítése. Az oltások áldozatául esők vére moshassa csak le a gyalázatot, mert engesztelő áldozatuk nélkül nem lenne lehetséges a sátán birodalmának romba döntése.

      A borzalmakban az ad bizakodásra egyedül okot, hogy a bitangok elkezdtek összevissza kapkodni, mert érzik a vesztüket. Gondolják, aki időt nyer, életet nyer. Ez minden bizonnyal igaz is, mert amennyiben a népirtók csahosai nem hajtják azonnal végre a parancsokat, akkor nekik annyi. Ez utóbbiak is időt akarnak nyerni, mert hátha végbe megy a sátáni terv, és megússzák. De ezek akkor sem ússzák meg, mert aki a sajátjait elárulja, az mindenre képes, az előbb vagy utóbb mindenkit el fog árulni, így senki számára sem lesz többé kívánatos.

      Tehát a vonakodó csahosokat először szeretett családtagjaik életével zsarolják meg, hogy ezzel bírják cselekvésre. Ha nem engedelmeskednek, akkor ők is a levesbe kerülnek. A sátán kényszerítő eszközeinek nem lehet ellenállni, ezeknek nem lehet ellentmondani. A sátánnal kötött szövetségből képtelenség elevenen kiszállni.

      A világ forrong, a harag és a gyűlölet egyre fokozódik. Ám tudomásul kell venni azt, hogy cselekvésre a helyzet még nem érett meg, de az idő minden bizonnyal nekünk dolgozik. Nekünk is időt kell nyerni, hogy életet nyerhessünk. A végsőkig ki kell tartanunk, és ez az egyetlen járható út most a túlélésünkre, egy minden eddiginél élhetőbb világ megteremtésére. ÁMEN

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük