Információk

Prof. Dr. Merkely Béla eltitkolt valamit

Úgy tűnik, hogy dr. Merkely Béla eltitkolt valami fontosat. Valamit, amivel jelentős mértékben enyhíteni lehetett volna a koronavírus helyzet súlyosságát.

 1. Az influenza tüneteit mutató, és a köznyelv által egyszerűen csak influenzának nevezett betegséget többféle vírus okozza. Ezek egyike a mindenki által jól ismert influenzavírus, és egy másik például a mostanában a média legfőbb témájává előlépett koronavírus.
 1. Évekkel ezelőtt megjelent egy világraszóló fontossággal bíró tudományos közlemény az Orvosi Hetilapban. Cím: Hazai konszenzus a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében és kezelésében. A konszenzus (latin eredetű szó) jelentése: egyetértés. A közleményben tehát kizárólag olyan orvosi tudományos tények jelentek meg, amelyek érvényességében és fontosságában az összes szerző egyetért.
 1. A tudományos közlemény szerzői elmagyarázzák, hogy milyen fontos szerepet játszik a megfelelő mennyiségben fogyasztott D-vitamin különféle betegségek megelőzésében és kezelésében. Ezek közé tartozik a köznyelv által influenzának nevezett betegség is, amelynek az egyik lehetséges oka éppen a koronavírus.
 1. A közleményből az is kiderül, hogy a megfelelő mennyiségben fogyasztott D-vitamin képes 90%-kal csökkenteni az influenzás megbetegedés előfordulásának valószínűségét.
  Hivatkozás: Orvosi hetilap 15. oldala.
 1. Tehát megfelelő mennyiségű D-vitamin elfogyasztásával a betegség bekövetkeztének esélye hozzávetőleg 10%-ra mérsékelhető. Ez világraszóló fontosságú tudományos ismeret. Ha ezt az ismeretet megfelelő módon alkalmaztuk volna, akkor nagy valószínűséggel meg lehetett volna előzni a koronavírusos megbetegedések 90%-át és akár a halálesetek jelentős többségét is.
 1. Ez a tudományos közlemény címoldala. A szerzők listáján ott szerepel prof.dr. Merkely Béla neve is. Ő az egyik olyan orvos, aki napi szinten szólal meg a koronavírus helyzet kérdésében.
  Hivatkozás: Orvosi hetilap címoldala.
 1. Merkely doktor tehát tisztában van ezzel a tudományos ténnyel, mégsem tett semmit annak érdekében, hogy ezt a tényt széles körben ismertté tegye, és elérhetővé tegye honfitársaink számára a megelőzés ezen nagyszerű eszközét.
 1. Bátran ki lehet jelenteni, hogy már az első hullám is jelentős mértékben enyhíthető lett volna, és sok embert meg lehetett volna menteni a fölösleges szenvedéstől, sőt, a halálos áldozatok számát is csökkenteni lehetett volna.
 1. Jelentős mértékben meg lehetett volna fékezni az úgynevezett második hullám erejét. Azon második hullámét, amelyről Merkely doktor azt írta a saját Facebook oldalán, hogy tornádószerűen érkezett meg Magyarországra.

Ezek a tények.
A következtetéseket Önre bízzük.

Az Orvosok a tisztánlátásért csapata.
szeptember 14. hétfő

Van-e eredményesebb módszer a szappanos kézmosásnál a koronavírus ellen?

Prof.Dr.Csaba György (Magyar Tudományos Akadémia doktora)

FORRÁS: 2020. 03. 09. 12 óra 11 perckor a MOK hívatalos weboldaláról

Kivonat

A koronavírus hozzánk is megérkezett és mi, bár megpróbálunk elbújni előle önkéntes, vagy hivatalos karanténnal, lényegében feltartott kezekkel várjuk a támadását.

Mert minek lehet nevezni, ha hivatalban lévő egyébként tudós orvosok első tanácsként egy légi úton, cseppfertőzéssel terjedő vírusbetegség esetében a melegvizes, szappanos kézmosást emelik ki és nem az immunrendszer támogatását, holott ezen rendszer felelős az agresszor elhatárolásáért és elpusztításáért. Az immunrendszer felpörgethető (stimulálható) bizonyos molekulák által, melyek közül legismertebbek egyes vitaminok és nyomelemek. A vitaminok, amelyek hivatalosan nem tartoznak a gyógyszerek közé (táplálék-kiegészítők, éppen ezért a gyakorló orvosok többsége által lenézettek) jelentős része képes a veleszületett immunitás erősítésére, aminek alapvető jelentősége lehet az oltással meg nem előzhető vírusbetegségek elleni védekezésben. Ezek a vitaminok a következők:

Részletek “Van-e eredményesebb módszer a szappanos kézmosásnál a koronavírus ellen?”

Dr. Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke fontos információkat titkolt el az orvosok és a lakosság elől

Dr. Kincses Gyula úr orvos a Magyar Orvosi Kamara elnöke.

A szervezet hivatalos honlapján 2020. március 9-én megjelent egy nagyon értékes eszmefuttatás egy kiváló magyar tudós, Dr. Csaba György professzor úr tollából.

Csaba professzor úr azt bizonyítja, hogy a koronavírus járvány megfékezésében kiemelkedő fontossággal bír a vitaminok és mikroelemek megfelelő használata.

Csaba professzor úr leírja, hogy a vitaminok és mikroelemek bizonyított módon és jelentős mértékben erősítik az immunrendszert, így számottevő védelmet biztosíthatnak a vírusok által okozott fertőző betegségekkel szemben.

Ezt az írást a megjelenését követően rövid idővel (egy-két napon belül) Kincses doktor eltávolíttatta a Magyar Orvosi Kamara honlapjáról.
Kincses doktor eltávolíttatta a Magyar Orvosi Kamara honlapjáról.
Egyetlen alkalommal sem beszélt erről a nagyszerű lehetőségről a nagyközönség számára általa tartott koronavírus tájékoztatókon.
Sem a televízióban, sem a rádióban, sem az újságok lapjain.

2020. szeptember 12-én az ATV-nek adott interjújában olyan grafikont mutatott be, amely a második koronavírus hullám fertőzöttjeinek meredeken emelkedő számát mutatja.

Ha Kincses doktor nem hagyta volna figyelmen kívül a rendelkezésére álló tudományos bizonyítékokat, és ha nem fosztotta volna meg honfitársait ezek megismerésétől és használatának széles körű lehetőségétől, akkor nagyon valószínű, hogy a fertőzéses eseteket tükröző számok jóval alacsonyabb tartományban lennének.

Egy kis ízelítő a magyar Orvosi kamara honlapjáról eltávolított tudományos eszmefuttatásból.

Van-e eredményesebb módszer a szappanos
kézmosásnál
a koronavírus ellen?

2020. 03. 09. 12 óra11 perc
FORRÁS: Dr. Csaba György professzor, az orvostudomány (Magyar Tudományos Akadémia) doktora

(A teljes írás elérhető itt)

Kivonat Csaba professzor úr írásából.

A koronavírus hozzánk is megérkezett és mi, bár megpróbálunk elbújni előle önkéntes, vagy hivatalos karanténnal, lényegében feltartott kezekkel várjuk a támadását.

Mert minek lehet nevezni, ha hivatalban lévő egyébként tudós orvosok első tanácsként egy légi úton, cseppfertőzéssel terjedő vírusbetegség esetében a melegvizes, szappanos kézmosást emelik ki és nem az immunrendszer támogatását, holott ezen rendszer felelős az agresszor elhatárolásáért és elpusztításáért.

Az immunrendszer felpörgethető (stimulálható) bizonyos molekulák által, melyek közül legismertebbek egyes vitaminok és nyomelemek.

A vitaminok, amelyek hivatalosan nem tartoznak a gyógyszerek közé (táplálék-kiegészítők, éppen ezért a gyakorló orvosok többsége által lenézettek) jelentős része képes a veleszületett immunitás erősítésére, aminek alapvető jelentősége lehet az oltással meg nem előzhető vírusbetegségek elleni védekezésben.

Ezek a vitaminok a következők:

C-vitamin (aszkorbinsav)

C-vitamin megadózisaival (1.000, 2.000 mg/nap) 85%-ban lehetett megelőzni nátha és influenza kialakulását és csökkenteni a betegségek súlyosságát, különösen gyerekekben.
Ha a vitamin adagolását cinkkel kombinálták, a hatás még kifejezettebb volt.

D-vitamin

Hiánya a fertőző betegségek iránti fokozott fogékonyságban mutatkozik meg.
Alapvető szerepe van a veleszületett immunitás aktiválásában és a tüdő gyulladásos betegségeinek kontrolljában.
Akár 1.000 egység D-vitamin bevitele ajánlható a légúti fertőzéseknek kitett emberek számára, megelőzésként.

E-vitamin

Hatása szinte minden immunsejt-féleségre kiterjed.
Idős emberekben véd a légúti fertőzések ellen, csökkenti a nátha előfordulását és általában a fertőző betegségek előfordulását, mintegy 30%-kal).
Hiánya csökkenti az immunrendszer működését, ami pótlásával helyreállítható.
Növeli az immunrendszer hatékonyságát, főleg idősekben.

Mikroelemek

A cink csökkenti a nátha előfordulását és időtartamát, mivel pozitív irányban szabályozza a veleszületett és adaptív immunrendszert egyaránt.

Szelén hiánya esetében az influenza vírus fokozott kórokozóképességű törzszsé alakul, miközben a szelén többlete javítja a vírusbetegségek gyógyulásának esélyeit.

Szelén és cink együttes adagolása elősegíti az immunsejtek működését.

A néhány – a cikkek tömegéből válogatott – adat csak felhívja a figyelmet a vitaminok és nyomelemek fontosságára az immunrendszer támogatásában.

Itt van az idő, hogy a vitaminok és mikroelemek az őket megillető -fontos- helyre kerüljenek a gyógyítás fegyvertárában.

Ezek nem biztos, hogy teljes mértékben elhárítják a vírussal való fertőződést, vagy eliminálják (eltávolítják) a szervezetből a vírust, mindenesetre biztosan többet érnek, mint a szappanos vízzel történő kézmosás (2020-ban!).

(A teljes írás elérhető itt)

KÖZLEMÉNY A 2020. ÉVI, ŐSZI TANÉV KAPCSÁN

Tisztelt Szülőtársak! Tisztelt Oktatási Intézményvezetők! Tisztelt Tanárok!


Rengeteg kétségbeesett szülő és pedagógus kereste meg Egyesületünket az elmúlt napokban, hogy mit tehetnek a 2020. őszi tanév kapcsán bevezetésre kerülő aránytalan, ésszerűtlen, soha eddig nem tapasztalt járványvédelmi intézkedések kapcsán. Amit tenni tudnak első körben, hogy csoportokba szerveződnek és felvilágosítanak. Beszéljenek szülőtársakkal és osszák meg velük és a tanárokkal, tanintézetekkel ezen információkat! Legyenek türelmesek és udvariasak! És mindenek előtt védjék gyermekeiket, mondjanak NEM-et a maszkviselésre és a gyermekek szándékos maszkokkal és vírus-félelemmel történő, irreverzibilis traumatizálására!

Részletek “KÖZLEMÉNY A 2020. ÉVI, ŐSZI TANÉV KAPCSÁN”