Információk

NEMZETKÖZI ÖSSZEFOGÁS

Figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy a koronavírus járvány egy előre eltervezett nagyon kártékony hoax, kétségkívül óriási átalakulást hoz létre a világunk életében. Kétféle jövőképet rajzolnak a jelen koronavírus hisztéria kapcsán: “új világrend” vagy a “nagy felébredés”. Az új világrend egy nagyon szűk embercsoport sokak kárára, a többség rabszolgasorsba taszítására kialakított rendszert fejezi ki. A nagy felébredés mindazok érdekét, akik megértették a közös felelősség jelentőségét és emberibb, igazságosabb, humánusabb jövőképet szeretnének maguknak és utódainknak.

Részletek “NEMZETKÖZI ÖSSZEFOGÁS”

COVID 19 járvány integratív orvosi megközelítése – Szakmai program

Tudományos konferencia

2020.augusztus 21.  Budapest

9.00 – 09.15 – Az ébredés dalamegnyitó, köszöntő

09.15-10.05 – Prof.Dr.Boros László (USA) A korona-19 világjárvány mint a tudomány, gazdaság és politika hullámvasútja

10.05-10.55 Prof.Dr.Sucharit Bhakdi (D):  Sinnlosigkeit und große Gefahren der Impfung gegen COVID-19.  (A COVID-19 elleni védőoltás veszélyei és értelmetlensége)

Részletek “COVID 19 járvány integratív orvosi megközelítése – Szakmai program”

Dánia föllélegezhet a totális terror alól!

Dániában új „Járványjog”-ot vezettek be. Ennek értelmében bárki gyógykezelhető akarata és tiltakozása ellenére is. Tehát a hatóságok dönthetik el az emberi szabadságjogok legdurvább megsértése mellett, hogy kit mikor szállítsanak kényszergyógykezelésre és milyen „kezelés” alá vessenek! És elszigeteljenek! Bárkit kényszerrel beolthatnak! Aki pedig ellenáll, annak fizikai erőszakkal is az életére (betegségére vagy egészségére) törhetnek. A csörömpölő tüntetés, mely 9 napon át éjjel-nappal tartott, arra késztette a dán kormányt, hogy ezt a statáriális törvénykezést mégis visszavonja…

Részletek “Dánia föllélegezhet a totális terror alól!”

Az Egyesült Királyság gyógyszer szabályozó ügynöksége elismeri, hogy jelentős mellékhatásokra számítanak a COVID-19 vakcinával kapcsolatban

Az Egyesült Királyság Gyógyszereket és Egészségügyi termékeket Szabályozó Ügynöksége(MHRA) elismeri, hogy a COVID-19 vakcináknál masszív mellékhatásokat várnak, és erre itt a hivatali bizonyíték, amit most mi magunk is leellenőrizhetünk az alábbi videót követve.

Részletek “Az Egyesült Királyság gyógyszer szabályozó ügynöksége elismeri, hogy jelentős mellékhatásokra számítanak a COVID-19 vakcinával kapcsolatban”

A portugál fellebviteli bíróság kimondta a PCR tesztek megbízhatatlanságát

A jelenleg rendelkezésre álló tudományos bizonyítékok alapján az RT -PCR teszt nem alkalmas arra, hogy megbízhatóan kimondja a SARS-CoV2 vírussal való fertőzést – ezt tartalmazza a portugál bíróság ítélete. A 35 melegítési ciklus felett az eredmény 97%-ban hamis pozitív lesz. A teszt megbízhatatlanságán kívül a bíróság hívatkozott arra is, hogy az orvosi diagnózis hiánya miatt sem alkalmas önmagában egy teszt a pozitív eredmény kimondására.

Európa legnagyobb magánklinika hálózata feltárja a Corona csalást – nincs járvány!

Európa legnagyobb magánklinikájának üzemeltetője naponta friss számokat tesz közzé 86 német klinikája intenzív ágyainak kihasználtságáról és a COVID betegek adatairól. Erről beszélt a Helios magánklinikák igazgatója Prof.Dr.Andreas Meier-Hellmann. Az első közleményekből nyilvánvaló, hogy az egyes klinikák intenzív ágyai elenyésző mértékben rendelkeznek COVID betegekkel.

https://www.anonymousnews.ru/2020/11/04/helios-kliniken-corona-betrug-brd/

Dr. Pócs Alfréd előadása Székesfehérváron

„Azért tűnik olyan soknak az ágyak foglalása, mert ha például bejön egy combnyak törött beteg, akkor nem lehet rögtön a műtőbe vinni, hanem megfigyelésre kell tenni. 2 PCR negatív teszt kell, az minimum 4-5 nap. Akkor szerencsétlent áttolják arra az osztályra, ami a Covid váró osztály. Mivel 6 órán belül kéne operálni, ahhoz hogy meg lehessen operálni szegezés vagy csavarozás formájában, ő ettől elesik. Őt már csak protetizálni lehet…”

Részletek “Dr. Pócs Alfréd előadása Székesfehérváron”