Információk

AZONNALI HATÁLYÚ FELMONDÁSSAL ELBOCSÁTOTT EÜ. DOLGOZÓKNAK

A csoportunk körül tanácsadást végző jogászok hozzánk eljuttatott véleményét tesszük közzé 

A koronavírus elleni védőoltás kötelező igénybevételéről szóló 449/2021. (VII. 29.) Korm. rendelet (továbbiakban „Rendelet”) 1.§ (9) bekezdésére hivatkozva számos egészségügyi foglalkoztatott kapott kézhez azonnali hatályú felmondást októberben, vagy még korábban.

Részletek “AZONNALI HATÁLYÚ FELMONDÁSSAL ELBOCSÁTOTT EÜ. DOLGOZÓKNAK”

Egészségügyi dolgozók felé felhívásom

Kedves Orvoskollégák és más Szakmabéliek!

Korábban összefoglaltuk az eü dolgozók jogi státuszát és esetleges jogi ellenlépéseik érvrendszerét, melyet itt megtalálhattok. Írtunk arról is itt, hogy az ügyvéd, aki vállalkozott a csoportos jogi képviseletre a túl nagy elfoglaltságra hívatkozva mégis viszakozott, bár egyszerűbb tanácsadással továbbra is segíti munkánkat. Most egy másik ügyvédbarátunk jelezte, hogy szívesen beleáll egy-két próbaperbe azon kollégák esetén, akiknek valóban írásosan, tehát bizonyíthatóan felmondtak az oltatlanságukra hívatkozva. Ő hajlandó ezt az ügyet akár Strassbourgig is elvinni – ismerve a magyar bíróságok gyakorlatát, jó eséllyel szükség is lesz rá. Egyszerűen összegezve

várjuk azok jelentkezését, akiknek ilyen felmondás már a kezükben van és hajlandók igazukért bírósági úton is megvívni.

A próbaper esetleges sikere után nem kérdés, hogy a többi per is sikeres lehet.

Kicsit a részletekbe menve azonban engedjetek meg még néhány észrevételt.

Minden eddigi felhívásunk ellenére – amikor is azt szorgalmaztuk, hogy semmiképp ne hátráljatok meg, ne lépjetek ki, ne hagyjátok magatokat zsarolni és megfélemlíteni, – azt látom, hogy se szeri se száma azon eü dolgozóknak, akik önként és dalolva felmondanak, sokszor nagy csoportokban, mondván kötelező lesz a génmódosító oltás felvétele. Videókat tesznek közre, sajnáltatva magukat és eljátszva a mártírt! Ne haragudjatok, de ezt én gyávaságnak, mindannyiunk közös érdekével ellentétesnek tartom. Tulajdonképpen nem sokban különbözik attól, mint amikor az emberek a félelemtől vezérelve belemennek az oltásba, az izolálódásba, a gyerekük oltásába. Mikor áll már fel a nép, hogy nem nekünk ebből elegünk van? Az, ha felmondtok magatok, az NULLA, az megfutamodás, konfliktus kerülés! A fenti ügyvédi lehetőséget ti nem tudjátok kihasználni, ti nem különböztök azoktól, mint akik aláírják az oltás előtt, hogy minden felelősséget magukra vállalnak. Nincs bátorság kitartani? Ennyitől összerezzentek? Ez még csak nem is támadás, hanem egyszerűen csak a saját pozíciód védelme, még abból is elfuttok?

Ez a mérhetetlen abszurdum meg fog fordulni! Ebben nem kérdés, hogy a hazug propaganda veszíteni fog! Kérdés csupán az, hogy TI melyik oldalon vesztek részt? Ha kiléptek, akkor az nem másfajta, mint a háborúban megfutamodó katona, aki az ellenséget segíti.

Vagy azt hiszitek, hogy majd térdre tudjátok kényszeríteni az ellenfelet azzal, hogy nem harcoltok? Nagyon nagy tévedés. Az is az érdeküket szolgálja! Nekik az a céljuk, hogy az egészségügy leépüljön, kórházakat és intézményeket csukjanak be. Dehát hála a sok bólogató jánosnak, még csak ez a veszély sem áll fenn, mert épp elegen igent mondtak nekik a génterápiára. Az egyetlen esély a nemet mondás, a balhé-, a konfliktus felvállalása. Oldják meg ők, miért akarjátok megkönnyíteni a dolgukat?

Küzdeni és nem megfutamodni!! Ez a javaslatom!

Kitartást és józan gondolkodást Minden Kollégának!

Üdvözlettel

Tamasi József dr.

Önkénteseket keresünk a COVID bűnök és bűnösök dokumentációjának előkészítésére

Ha valaki azt hiszi, hogy most a lezárások könnyítésével rémálomnak vége, akkor nagy tévedésben van. Nagyot fog csalódni az, aki a “védettségi igazolványában” vagy az intézkedések tisztességében bízik. Nem véletlenül nem engedik fel a kézivezérlést, a szándék, az előre megírt forgatókönyv az, hogy ősszel folytatódik, csak egyre erősebben húzzák meg a hurkot a nyakunk körül. Hacsak addigra nem buknak meg a Világot sakkban tartó bűnözők. Ahhoz, hogy megbukjonak, a Világon mindenütt tenni kell ellene.

Részletek “Önkénteseket keresünk a COVID bűnök és bűnösök dokumentációjának előkészítésére”

NEMZETKÖZI ÖSSZEFOGÁS

Figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy a koronavírus járvány egy előre eltervezett nagyon kártékony hoax, kétségkívül óriási átalakulást hoz létre a világunk életében. Kétféle jövőképet rajzolnak a jelen koronavírus hisztéria kapcsán: “új világrend” vagy a “nagy felébredés”. Az új világrend egy nagyon szűk embercsoport sokak kárára, a többség rabszolgasorsba taszítására kialakított rendszert fejezi ki. A nagy felébredés mindazok érdekét, akik megértették a közös felelősség jelentőségét és emberibb, igazságosabb, humánusabb jövőképet szeretnének maguknak és utódainknak.

Részletek “NEMZETKÖZI ÖSSZEFOGÁS”

COVID 19 járvány integratív orvosi megközelítése – Szakmai program

Tudományos konferencia

2020.augusztus 21.  Budapest

9.00 – 09.15 – Az ébredés dalamegnyitó, köszöntő

09.15-10.05 – Prof.Dr.Boros László (USA) A korona-19 világjárvány mint a tudomány, gazdaság és politika hullámvasútja

10.05-10.55 Prof.Dr.Sucharit Bhakdi (D):  Sinnlosigkeit und große Gefahren der Impfung gegen COVID-19.  (A COVID-19 elleni védőoltás veszélyei és értelmetlensége)

Részletek “COVID 19 járvány integratív orvosi megközelítése – Szakmai program”

A modRNS-hívők furcsán elferdített gondolatvilága- A Biontech és a Paul Ehrlich Intézet (PEI) tudományos vallomásai

Dr. Sabine Stebel, német mikrobiológus 2023. december 1-én Viviane Fischer vendége volt egy meghallgatáson.
Dr. Stebel a Pfizer/Biontech géninjekcióval kapcsolatos publikációkat és a sok-sok évre visszamenő, témával kapcsolatos publikációkat ismertette.

Részletek “A modRNS-hívők furcsán elferdített gondolatvilága- A Biontech és a Paul Ehrlich Intézet (PEI) tudományos vallomásai”

Szakértői vallomások a járványról és annak következményeiről – Az Egyesült Királyság parlamentjének alsóházához szólva

Egy meglehetősen fontos szakértői vallomásra kerül sor ma hétfő este Londonban a Parlament egyik üléstermében, amelyről úgy tűnik, az Egyesült Királyságban nem sokan tudnak.

Részletek “Szakértői vallomások a járványról és annak következményeiről – Az Egyesült Királyság parlamentjének alsóházához szólva”