Az MVSZ WHO-munkacsoportjának sajtótájékoztatója

Dr. Tomasovszki László, Patrubány Miklós és dr. Tamasi József.
18 thoughts on “Az MVSZ WHO-munkacsoportjának sajtótájékoztatója

 1. Elgondolkoztató a tünetmentes fertőző eset tervezett, várható kezelése.
  Ha jól értem, politikus és kegyelt tünetmentes fertőzők mentesek lesznek a szankciók alól. Mindörökké, mindegy mi a napi programja a várható fertőzés meghirdetésének.
  Ha bárki más tünetmentes rajtuk kívül, az nem mentes semmilyen szankció alól.

  Minden nap más a tünetmentes fertőzés tartalma, hol covid új variáns, hol malária, hol dengue-láz, hol lepra, hol pestis, hol majomhimlő, hol ki tudja mi. Bármelyik nap lehetünk bármivel tünetmentes fertőzők, egyszerre többfélével is akár (mivel a mese covid úgyis tartalmaz mese HIV-et is stb.), attól függően, hogy aznapra milyen tünetmentes mese kombinációt húznak ki a kalapból.

  Magyarázatra szorul, hogy mitől nem kellene majd kivonni a tünetmentes fertőző politikusokat és kegyelteket a szankciók alól, valamint a feltérképezett kapcsolataikat, mivel ők az igazi veszélyforrások ezen logika szerint. Már az elmúlt időszakban is tünetmentes fertőzőként ők voltak a legveszélyesebbek, mert semmilyen szankció alá nem estek, másoktól eltérően.

  Maradjunk abban, hogy senki nem tünetmentes fertőző, senki nem fertőző.
  Maradjunk abban, hogy a kórokozó járványok mesék.

 2. Nagyon jó tájékoztató, mindennel azonosulni tudok, viszont Tomasovszki László előadásában (53:00-tól) a worldometer covid halálozási adataira hivatkozva éppenséggel azt tanusította, hogy mennyire veszélyes a covid, ezzel pedig teljességgel legitimizált mindenféle intézkedést.
  Ezzel éppen ellenkezőjét állította Tamasi dr régóta és többször hangoztatott (általam is igaznak tartott) véleményének, vagyis, hogy gyakorlatilag nem volt covid haláleset, a szokványos influenza szezonális adataihoz képest.
  Covidosnak JELENTETT haláleset voltak, és mint tudjuk a lélegeztetőgépen végezték ki az embereket, akik náthásan pechükre bekerültek a kórházba, és a who diktatórikus fals kezelési protokoljával halálba küldték, covidosnak jelentve.
  Akkoriban magam is hetente néztem ksh adatait, és láttam, le is töltöttem rengeteg táblát, amiben hétről hétre többször módosították felfelé a halottak számát ugyanazon hétre, míg végül egy elégségesnek tűnő nagy számnál megállapodtak. Ezt látja most a világ, pedig bizonyítani tudom, hogy ez hazugság.

  Tehát most akkor mi van?
  Tomasovszky Dr nak ezt tisztáznia kellene de nagyon érthetően, mert ellenben hitelét veszti az egész tájékoztató számomra. Éppen a who feljogosítását szorgalmazza ezzel az adattal, minálunk legalábbis.

  Szíjjártó jó barátja nem Jézus, valóban: GÖRBEjézus. beszédes,…, talán nem véletlen 🙂

  A viszontjárványra.

  1. Tisztelt Dr. Szabó Attila!
   Nyilván, az én hibám, ha félreértette…
   A worldometers a “hivatalos” statisztikákat tartalmazza. Abba a kérdésbe, hogy ez mennyiben egzakt és “valós”, avagy manipuláltan “túljelentett” – ehelyütt nem mentem bele.
   Tehát, ismétlem: a “hivatalos” adatokból ezek a levonható “tények”.
   A tanulmány végén, erre utaltam, hogy az adatok valódiságáért nem áll módomban felelősséget vállalni.
   Remélem, így érthetőbb…

 3. 3 dolgot szeretnék javasolni:
  – oltásádozatoknak egy emlétáblát vagy egy teljes nagy emlékművet állíttatni a most átandandó szégyen és gyalázat Woord Humicide Organisation regionális épülete előtt.
  – molino vagy békemenet szervezést próbálják már összehangolni az mhm-mel, ne két külön helyen legyen ugyanazért tüntető tömeg. jó lenne Tedros terroristust már a reptéren fogadni, és élőlánccal megakadályozni a reptérről való bejutását országunkba. takarodjon oda bioerroristáskodni, ahonnan származik.

  Az oltásáodozatokkal kapcsolatos emlémű mehetne közösségi fininszírozásból. Úgy gondolom, ha erre kell, és megadnak erre egy külön banszámlaszámot, sokan adományoznának egy ilyen emléműre vagy emléktáblára. Közösségi finanszrozásból.Mit gondolnak erről? Több orszában már volt ilyen, többek között németországban is. A szó elszáll, az internet törölhető, a kő megmarad.Látni fogják, ha sokakhoz eljut, sokan fogják támogatni ezt a kezdeményezést.

  1. Javaslom, hogy lépjen be a szkita egyesületbe és ott legyen gazdája ennek az ötletnek, mármint az emlékműnek. Szerintem nagyon jó.
   A tedros elleni tüntetés szervezése úton van.

   üdv
   Tamasi dr.

  2. A méreginjekciók áldozatainak emlékműve mellé mindenképpen kellene állítani egy másikat a méreginjekciót megtagadóknak,
   – akiket kirúgtak a munkahelyükről, vagy eleve nem találtak munkát, miközben állítólag súlyos munkaerőhiány van,
   – akiket kiközösítettek a barátaik, a kollégáik és a családtagjaik,
   – akiket cenzúráztak, megfenyegettek, megzsaroltak, lejárattak, meghurcoltak,
   – akiket bíróság elé citáltak, sőt, elítéltek (!) rémhírterjesztésért.
   Mivel nem volt “védettségi igazolványnak” hazudott farmaflepnijük,
   – naponta megalázták és diszkriminálták őket a hivatalokban, közkönyvtárakban, szórakozóhelyeken, vagy ha utazni akartak,
   – nem látogathatták a családtagjaikat a betegségipari intézményekben és az idősotthonokban,
   – megtagadták tőlük az egészségügyi ellátást, ha betegek voltak, a hippokratészi esküt sárba tiporva,
   és még hosszan lehetne sorolni az összes alkotmány- és emberijog-tipró “intézkedést”, egyenesen a náci/fasiszta/kommunista rezsimek kézikönyveiből!

   ERRE az emlékműre én is adakoznék, hogy ne merüljön feledésbe az elmúlt 3 és fél évi orwelli Covid-1984, és azon keveseknek is fennmaradjon az emléke, akik nem dőltek be az ócska kamuvírus- és kamujárvány-propagandának, nem hagyták magukat megfélemlíteni, és akkor is kitartottak, amikor mindenki más ellenük fordult! ŐK az igazi hétköznapi hősök, akik emlékművet érdemelnek!!!

   1. jó lenne elhelyezni a most épülő, vagy épült, World Humicide Holocaust Horroristic Organisation szomszédságában!!!legalább egy emléktáblát oda!! hogy tudják mihez tartani magukat!!! VAGY, ha ez egy komolyabb alkotás lesz, mondjuk egy komolyabb szobor, akkor VALAMI védett helyre kelenne tenni. Németországban ugyanis a hatóságok erőszakkal lebontották!!! Fontos lenne, hogy matadjon nyoma, helye az utókornak annak, amiben hittünk és képviseltük. lehetne mondjuk Pócs doktor kertjében, vagy egy magánterületen. ahova az állami, lefizetett pribékek nem férnek hozzá, de azért el is lehessen oda zarándokolni. szerintem magánterület szükséges, hogy védve legyen, de ez csak az én meglátásom.

   2. Köszönöm sorait.Igen,az oltatlanokat alázták,lenézték.
    Hallgatnak arról,hogy hányan lettek öngyilkosok a magányukban,
    a megfélemlítetségükbn!!??

 4. Elgondolkoztató a genetika kérdése. https://www.szilajcsiko.hu/single-post/hosso-andrea-itt-ulunk-porszombaton-kovacs-gyulaval
  (Nagyon fontos egyéb témák is megemlítődnek.)

  Onnan kezdeném, hogy biztos nem ettünk a tudás fájának gyümölcséből.Pont valami másmilyen gyümölcsből ehettünk, a nem tudás, a butaság gyümölcséből, nem igazán sikerül a jót a rossztól elkülöníteni.
  Saját tapasztalatból említeném a vízen járás csodásítását. Ha egy víz alatt kialakult, a felszínig érő kanyargó homokhegy tetején sétálunk, az a partról nézve olyan, mintha a vízen járnánk, száz méteres messzeségre a parttól, a vízben. Ha pedig csak nyílegyenesen próbálkoznánk vízen járva odamenni a már a vízen járókhoz, elsüllyednénk. Ebben semmi csoda nincs. Olyan természetes út, amivel a vízen járást lehet bemutatni, létezik a Földközi-tengerben, jártam rajta. A Biblia a nem tudás lexikona is, és a lopott fantáziáé. Fantáziásítja a valóságot, ami pedig nyilvánvalóan ott van az orrunk előtt.

  Mi is a génbank? A természetben lehet az élőlényeket megőrizni,a természetes életkörülményeik között természetesen, biztonságosan, sérülés mentesen szaporodva. Vagyis az egész világ teljessége a természet bankja maga, nem vehető ki belőle semmi, nem helyezhető át. (A sokG alapú rendszer rátelepítve pusztító, sértő, az nem természetes.) Hihetetlen, hogy más módszerrel elérhető az az örökítés, ami megőrzi az eredeti tulajdonságokat, és ez begyűjthető. Ráadásul hihetetlen, hogy az ilyenfajta (BG) génbanknak pozitív értéke van. Az eredeti működésnek van értéke, másnak nulla. Ha valaki azt mondja, hogy nincs értéke a legértékesebbnek, továbbra is az a javaslatom, hogy vegyük a létező hasonló dolog értékét, ami valójában az értéktelen értéke, és növeljük meg, bármennyivel. Merjünk értékelni.
  Ne essünk abba a csapdába, ami fantáziásítja azt a valóságot, ami ott van az orrunk előtt.

 5. karikórt bioterrorimusból álnobel-díjast MOST CSÜTÖRTÖKÖN hazánkba ESZI A FENE.

  PROGRAM:
  SZEGED:
  13:15 Dr. Karikó Katalin fogadása a Rektori Hivatal előtt
  19:00 Ünnepi menet Dr. Karikó Katalinnal a JATE Klubtól a Dóm térre
  MOST CSÜTÖRTÖKÖN!!!

  LEHET KÉSZÜLNI:
  ZÁPTOJÁSSAL, ROMLOTT PATADICSOMMAL, FÜTTYSZÓVAL, HARSONÁVAL, KIFÜTYÜLÉSSEL, PLAKÁTOKKAL, MOLINÓVAL, ELLENTÜNTETÉSSEL.

 6. fontos lenne egy méltó emlékállítás azoknak, akik bármilyen módon áldozatai lettek az oltásnak hazudott génfertőző beavatkozásnak. SAJNOS EZ at a téma, amiről MÉG A “MI HAZÁNK” SEM BESZÉLHET A MAGYAR PARLAMENTBEN!!! DÜHÍTŐ!!! MERT NEM ENGEDI MEG NEKIK A HELYI NÉPÍRTÁST KIVITELEZŐ BAGÁZS.

  CSAK NEKEM TŰNIK FEL A HASONLÓSÁG, AMIKOR AZ “orvosnak” MONDOTT EMBEREK VISSZAKOZNAK:
  “ÖÖÖ, MI CSAK A WHO UTASÍTÁSÁRA TETTÜK”
  VAGY
  “MI CSAK A PROTOKOLLT KÖVETTÜK”
  AZZAL, AMIT A NÁCI BŰNÖSÖK MONDTAK A NÜRNBERGI PER SORÁN:
  “MI” ártatlanok” VAGYUNK, KATONÁK VAGYUNK, PARANCSRA TETTÜK. ”

  EZ UGYANAZ, AMIT MOST AZ” orvosnak” MONDOTT EMBEREK MONDANAK:
  “MI” ártatlanok” VAGYUNK, ORVOSOK VAGYUNK, A WHO PROTOKOLLJA SZERINT JÁRTUNK EL.

  NEM, NEM VAGYTOK “ártatlanok”, GYILKOSOK VAGYTOK, MERT NEM NÉZTETEK ÁT M-I-N-D-E-N TUDOMÁNYOS PUBLIKÁCIÓT, MIELŐTT ILYEN, K-Í-S-É-R-L-E-T-I GENETIKÁBA VALÓ BEAVATKOZÁST BÁRKIBE IS BEADTATOK VOLNA!!!

 7. DJ lemezlovas deep state feldobta az újabb lemezt, amikor a régire már nem. ugráltak elegen.
  Mikor tört ki az ukrán-orosz konfliktus?
  Amikor már látták a számokból, hogy nem fogy a 4. és 5. oltás.
  Mikor történt az izraeli konfliktus?
  Amikor látták a számokból, hogy senki nem kattint az ukrán-orosz hírekre.

  Az izraeli vezetés véleményem szerint leszervezte saját népének a 9/11 et. Mert hogyan is történhetett máshogy meg, hogy 400 primitív technikával felszerelt arabb TÖBB helyen, “bozótvágókkal”, “buldózerekkel”, “berepülő” (!!!!) ejtőernyősökkel. átjusson egy olxan high-tech védelmi rendszeren, ahol egy darab légy vagy porszem sem tudott átjutni a tudtuk nélkül az utóbbi 50 évben???

  Brutális inside job, amit az izraeli kormány, nethanjau, követett el a saját népe ellen az amerikai neokonoknak szolgálva, akik mesterségesen akarják eljátszani a próféciákat. ez így nem fog menni. Istenhez nem lehet eljutni bábel-torony építésével, sem a próféciák értelmezésének emberkéz által történt megalkotásával.

  Az “új világrend” egyetlen dolgot jelent:

  MINDEN KORMÁNY A SAJÁT LAKOSSÁGA ELLEN. LEFIZETVE, PÉNZÉRT.

  A HAZUGSÁG ÉS KORRUPCIÓ KORÁT ÉLJÜK, ILLETVE AZT, HOGY A KORMÁNYOK A SAJÁT NÉPÜK ELLEN TÁMADNAK, NINCSENEK KISZOLGÁLTATVA A NÉPNEK, MERT NEM AZ ADÓFORINTJUKBÓL ÉLNEK, HANEM ABBÓL, AMIT A FED NYOMTAT NEKIK. A FED PEDIG A NÉPÍRTÁSBAN ÉRDEKELT.

 8. DJ lemezlovas deep state feldobta az újabb lemezt, amikor a régire már nem. ugráltak elegen.
  Mikor tört ki az ukrán-orosz konfliktus?
  Amikor már látták a számokból, hogy nem fogy a 4. és 5. oltás.
  Mikor történt az izraeli konfliktus?
  Amikor látták a számokból, hogy senki nem kattint az ukrán-orosz hírekre.

  Az izraeli vezetés véleményem szerint leszervezte saját népének a 9/11 et. Mert hogyan is történhetett máshogy meg, hogy 400 primitív technikával felszerelt arabb TÖBB helyen, “bozótvágókkal”, “buldózerekkel”, “berepülő” (!!!!) ejtőernyősökkel. átjusson egy olxan high-tech védelmi rendszeren, ahol egy darab légy vagy porszem sem tudott átjutni a tudtuk nélkül az utóbbi 50 évben???

  Brutális inside job, amit az izraeli kormány, nethanjau, követett el a saját népe ellen az amerikai neokonoknak szolgálva, akik mesterségesen akarják eljátszani a próféciákat. ez így nem fog menni. Istenhez nem lehet eljutni bábel-torony építésével, sem a próféciák értelmezésének emberkéz által történt megalkotásával.

  Az “új világrend” egyetlen dolgot jelent:

  MINDEN KORMÁNY A SAJÁT LAKOSSÁGA ELLEN. LEFIZETVE, PÉNZÉRT.

  A HAZUGSÁG ÉS KORRUPCIÓ KORÁT ÉLJÜK, ILLETVE AZT, HOGY A KORMÁNYOK A SAJÁT NÉPÜK ELLEN TÁMADNAK, NINCSENEK KISZOLGÁLTATVA A NÉPNEK, MERT NEM AZ ADÓFORINTJUKBÓL ÉLNEK, HANEM ABBÓL, AMIT A FED NYOMTAT NEKIK. A FED PEDIG A NÉPÍRTÁSBAN ÉRDEKELT.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük