Alberta kanadai tartomány hivatalosan enyhe influenzaként kezeli a Covid-19-et!

Patrick King képviseltette magát a bíróságon, miután 1200 dolláros bírságot kapott, amiért tiltakozott a Covid intézkedések ellen és legyőzte a fenevadat, pert nyert.

Idézést küldött a tartományi egészségügyi miniszternek annak igazolására, hogy létezik az úgynevezett Covid-19 vírus, és kénytelenek voltak elismerni, hogy nincs semmilyen bizonyítékuk. A vírust soha nem izolálták, így a kormánynak semmiféle jogi alapja nem volt arra, hogy büntető korlátozásokat vezessen be a társadalomra. Amióta ez a megdöbbentő vallomás napvilágra került, a tartomány azóta felmondott minden koronavírus korlátozást, és most hivatalosan enyhe influenzaként kezeli a Covid-19-et!

3 thoughts on “Alberta kanadai tartomány hivatalosan enyhe influenzaként kezeli a Covid-19-et!

 1. Minden tiszteletem az Önöké, de a Rebel News (a hivatalos narratívát aktívan megkérdőjelező és élvonalból tudósító média) csapata szerint ez a történet sántít. Kérem ellenőrizzék (ezt a cikket és a továbbiakban megjelentetett dolgokat is), mert ez így nem teszi hiteles forrásá a Önök csapatát.

  https://www.rebelnews.com/patrick_king_albert_court_case_subpoena_deena_hinshaw_covid

  https://www.rebelnews.com/no_one_alberta_man_did_not_end_the_lockdown_and_mask_mandate

  https://www.rebelnews.com/patrick_king_ezra_levant_homemade_law_deena_hinshaw_alberta_lockdown

  Örülnék, ha ez ilyen könnyen megoldható lenne. Meglátásom szerint semmi sem tudja már a folyamatot visszafordítaná és nincs mód arra, hogy valódi párbeszéd alakuljon ki a felek (narrativát pártoló ill. megkérdőjelező) között. A zsarnokság és a félelem győzni fog a Földön (pont úgy, ahogy anno az amerikai őslakosok és kultúrájuk is ki lett írtva egy korábbi ‘build back better’ program keretében. Ami akkor történt az ma már csak történelem és az USA ma már a ‘szabadok földje’. Az erő/haderő dönti majd el a sorsunkat. Remélem tévedek.

  Üdv,

 2. Monhatom, jobb később, mint soha… Ma bukkantam erre a videóra, gondolom, elég fontos ahhoz, hogy megosszam. Sajnos, informatikai analfabéta vagyok, nem tudom, hogyan kell lementenem, de javaslom mindenkinek, hogy tegye meg, rendelkezzünk ezzel, mert a későbbiekben itthon is fontos lehet.
  Íme:
  Az FDA véletlenül felfedte a Covid vakcina mellékhatásainak listáját (szívizomgyulladás, autoimmun betegség és halál)

  Az FDA tavalyi Covid vakcinákkal kapcsolatos diavetítéses prezentációja véletlenül megjelenítette a vakcina lehetséges mellékhatásainak hosszú listáját, beleértve a szívizomgyulladást, a görcsöket és még a halált is.

  A dia, amely az FDA “lehetséges mellékhatások” listájának tervezetét mutatja, röviden megjelent az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal terméktanácsadó bizottságának nyilvános ülésén, október 22-én, 2020-ban, amely a Covid-19 vakcinák biztonságosságát és hatékonyságát vizsgálta.

  https://www.youtube.com/watch?v=1XTiL9rUpkg&t=9s

  Az FDA “munkalistáján” szereplő lehetséges mellékhatások a következők:
  Guillain-Barré-szindróma
  Akut disszeminált encephalomeelitisz (“Az NIH szerint az agyban és a gerincvelőben rövid ideig tartó, de széles körben elterjedt gyulladásos roham jellemzi, amely károsítja a mielint – az idegrostok védőburkolatát”).
  Transzverzális myelitis
  Encephalitis/ myelitis/ encephalomyelitis/ meningoencephalitis/ meningitis/ meningitis/ encepholaphathy
  Görcsrohamok/ görcsrohamok
  Stroke
  Narkolepszia és kataplexia
  Anaflyaxis
  Akut szívinfarktus
  Myocarditis/pericarditis
  Autoimmun betegség
  Halálesetek
  Terhesség és születés kimenetele
  Egyéb akut demyelinizáló betegségek
  Nem anafilaxiás allergiás reakciók
  Trombocitopénia
  Disseminált intravaszkuláris véralvadás
  Vénás tromboembólia
  Arthritis és arthralgia/ízületi fájdalom
  Kawasaki-betegség
  Oltással fokozódó betegség
  A lista a “Multisystem Inflammatory Syndrome in Children” (Többrendszeres gyulladásos szindróma gyermekeknél) nevet is megemlíti, mint a vakcinázást követő egyik lehetséges kimenetel.

  Bár a nemkívánatos eseményekről általánosságban szó esett az ülésen, a dia tartalmával nem foglalkoztak részletesen.
  Az ülésre akkor került sor, amikor az FDA fontolóra vette a Pfizer és a Biontech kísérleti oltásának sürgősségi felhasználási engedélyezését.
  Az ismert lehetséges mellékhatások hosszú listája ellenére az FDA később, 2020. december 11-én, mintegy két hónappal az ülés után, megadta a Pfizer számára a sürgősségi felhasználási engedélyt.

  Ugyanezen az ülésen a CDC Immunizációs Biztonsági Hivatalának igazgatóhelyettese, Tom Shimabukuro előadásában (kb. 2:06:29-nél) röviden megjelent a mellékhatások hasonló listája is.

  Felmerül a kérdés: ha az FDA tisztában volt a lehetséges káros következmények litániájával, amelyek között nagy valószínűséggel halál is szerepel, miért nem tájékoztatta a nyilvánosságot a kockázatokról, és miért döntött úgy, hogy engedélyezi a gyógyszer jóváhagyását.?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük