Ügyvéd tanácsa egészségügyi dolgozóknak

Egy ügyvéd tanácsa:

“Az nagyon fontos lenne, hogy az érintett egészségügyi dolgozók megfontoltan és körültekintően járjanak el. Nem kötelességük nyilatkozni, hogy felveszik-e az oltást, vagy nem. “

“A rendelet még nem hatályos. 2021.08.15.-én lép hatályba tehát a rendeletre hivatkozva utasítást adni a munkáltató még nem tud. Szeptember 1. után is csak felszólítással élhet az oltottságot nem igazoló foglalkoztatott felé, melyet követően még 15 nap áll majd rendelkezésre.Fontos lenne, hogy ne könnyítsük meg az egészségügyi szolgáltatók dolgát. Egy védettségi igazolás is jelentős érv lehet egy későbbi peres eljárásban, de az is fontos, hogy a jogsértés megtörténjen, tehát, hogy ne adjon senki még szeptember 1. előtt semmi olyan nyilatkozatot, vagy kövessen el olyat amivel a későbbi peres igényektől önmagát elvágná.”

Mivel elég sok az oltást nem kérő egészségügyi dolgozó, a kormánynak muszáj lesz velük is foglalkoznia.

Van egy alkotmány jogi panasz is, küldjék be minél többen egyenként vagy csoportonként. Postai feladvánnyal ajánlva, cím: Cím: Budapest, Donáti u. 35-45, 1015

29 thoughts on “Ügyvéd tanácsa egészségügyi dolgozóknak

 1. Semmit nem olvasok a “védőoltás alóli mentesítéshez benyújtott, a mentesítést alátámasztó orvosi szakvélemény” témáról, lehetőségről.
  https://www.antsz.hu/data/cms84807/EMMI_VML2018_kozlony.pdf
  ( EMMI módszertani levele a 2018. évi védőoltásokról )
  Legalább az orvosok maguknak készíthetnének ilyet…
  Bár azt látom a fenti dokumentumban pl., hogy:
  “Összességében kevés az a betegség vagy állapot, amely esetében az oltás kontraindikált.”
  Csak ez: “Élővírus-tartalmú vakcina, illetve BCG nem adható: – veleszületett immundefektus gyanúja vagy fennállása esetén – szerzett immunhiányos állapotokban: alapbetegség okozta, vagy kezelés során, másodlagosan kialakult immunkárosodás (pl. onkohematológiai betegségek, autoimmun kórképek). ”
  “Az alábbiakban felsorolt állapotok/betegségek nem tekinthetők kontraindikációknak, tehát
  az oltásokat el kell végezni: – allergia, asztma, (atópiás allergiás betegségek nyugalmi szakasza); atópiás dermatitis,
  alimentáris tojásfehérje allergia, – konvulzió a családi anamnézisben; – lokális szteroid kezelés; – dermatózisok, ekcéma vagy más lokalizált bőrbetegség; – krónikus szív-, tüdő- és vesebetegség; – neurológiai betegségek stabil állapota (pl. központi idegrendszeri bénulás, kontrollált
  epilepszia) és Down-szindróma; – újszülöttkori sárgaság; – újszülöttkori kis súly; – koraszülöttség; – alultápláltság;”
  Elég kegyetlen törvény…

  1. Jogos témafelvetés. ÁNTSZ sajnos már nem létezik, archiválták az oldalát, helyére Nemzeti Népegészségügyi Központ lépett. (minden közintézmény idővel központosításra kerül, nem “állami”, hanem “nemzeti” elnevezéssel, de tudjuk, hogy ez az út vezet vissza a kommunizmusba, és nem Lenin, hanem Orbán képe fog lógni mindenütt). A vakcina betegtájákoztatókban nem lehet olvasni pl. gyógyszerkölcsönhatás vizsgálatról ill. más vakcinákkal egyidejű alkalmazás vizsgálatáról. Ugyanakkor frissítették/bővítették az esetleges mellékhatások listáját, mint különleges figyelmeztetéseket (gondolom az eddigi tapasztalatok után). Mindegyik a hatóanyag ill. segédanyagok által kiváltott nemkívánatos hatásokról ír. Ha ezt nézzük, akkor is felmerül a kérdés, hogy “Honnan tudja vki, hogy allergiás vagy nem allergiás ezekre?” Szóval a fentiekből is látszik, hogy minden nagyon képlékeny, aminek mi vagyunk a kísérleti alanyai.

  2. Sajnos nem igazi védőoltással van dolgunk, hanem egy kísérlettel. És akkor véget ér a vita. Pont ámen. Ezenkívül egy allergiában szenvedő személy meghalt Franciaországban az első Pfizer -oltás után. Ebből a célból a hivatalos vizsgálatoknak először meg kell vizsgálniuk az allergén potenciált és a toxológiai vizsgálatokat. És ez nem jelenti azt, hogy a “szakember” barátomnak van munkája a fiókban. Az ilyen tanulmányokat el kell ismerniük a nemzetközi tudományos közösségnek. Ez is törvény, és az egyik szigorú szabály a gyógyszer jóváhagyására. Ezenkívül a hatékonyságot bizonyítani kell. Szóval kérem szépen lassan … az oltási “kötelezettség” NEM ilyen egyszerű !!!

  3. Nekem maszek orvoshoz kellett mennem a rendelet miatt – oltás alóli mentesség, kizáró ok..- mivel egy orvos sem merte felvállalni, hogy kiálljon mellettem. Nem vagyok oltható, bár ez senkit sem érdekel. Dalolva küldenének a halálba. Ha oltható lennék sem vállalnám fel!
   A maszek orvosnő arrogánsan, ellenszenvesen viselkedett, lekezelő volt. 30.000Ft-ot kért el a pár perces semmiért és tovább küldött még drágább magán laborok és egyéb maszek immunszerológiai vizsgálatokra. Mondanom sem kell az állásomat az oltási rendelet miatt veszítettem el és még én fizessek azért hogy ne oltsanak be méreggel!!!
   Azóta sem tudtam ezeket a vizsgálatokat elvégeztetni, egyrészt anyagi vonzata miatt, másrészt azért, mert nincs megfelelő orvos, rendelés stb…A háziorvosom is azt mondta, hogy jelenleg minden orvos a covid-val van elfoglalva, hát ennyit erről és a rendeletről magáról. 🙂 Az egész egy nagy átverés, mindenkit rá akarnak kényszeríteni arra hogy felvegye az oltást. Nem érdekel egy orvost sem hogy mi a bajod, oltható vagy -e egyáltalán. No persze tisztelet a kivételnek, de azok törvényen kívül állnak.

 2. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!
  Nagyon köszönöm az Alkotmánybírósági panaszt, én is szeretném beadni. Megnéztem az interneten, hogy csatolni kell a vizsgálati eredményt is, ezért beírtam az indítvány végére az alábbi szöveget::
  CSATOLMÁNY(OK) SZÁMA: 1 db pozitív vizsgálati eredmény, SARS-CoV-2 tüskefehérje elleni T-sejtes immunválasz kimutatása
  Remélem, jó lesz így.
  Köszönöm szépen a munkájukat!

  1. Hogy lehet T-sejtes immunválaszt vizsgáltatni? Szerintem sokunk azért nem betegszik meg, mert van már ilyen ellenállóképessége.

 3. Nalunk most próbálkoznak szociállis otthonban Debrecenben most az egészségügyit mesz kartyával rendelkezőknek kelett nyilatkozni regisztralni mi lelettünl minősitve apolóból gondozóva hogy bertablan kivül essünk most mibuvot keres az ügyvédeivel hogy hogy tzdnak meguszni hogy mi felne jelentsük őket én nem kerem az oltast mondjon fel.köszönöm magam es kolegaim nevében asegitségüket amunkajukat.

 4. Köszönjük a tekintetes anyagot, engem nem érint. Ugyanis nekem semmilyen antitestem, vagy kimutatható bármilyen más ellenanyagom nincs. 2x vizsgáltattam, bízva a “szerencsében”. Fogorvosként emberkísérletet végezve magamon, (maszk nélkül dolgozom) kijelenthetem, hogy régi vágású vagyok, akit az immunrendszere véd. Bár tudom, érzékelem, hogy immunrendszerről beszélni manapság eretnetség, ördögtől való. Szentgyörgyi Albert hazájában talán hallottak a C-vitaminról, amelyet immár Retard tabletta formájában lehet napi egyet benyelni. Én ezzel védem maga, évek óta, sikeresen. Nem Rusvai, Szlávik, L. Julianna hablatyolására hallgatok, hanem a Nobel díjas tudósunkra.
  Gyanítom, hogy egy akármilyen vakcina az én 57 éve bizonyító Istenadta immunrendszeremen csak ronthat. Jogilag figyelembe lehet venni mindezt, kap-e valamilyen besorolást egy egészséges ember??

 5. Az USA -Pennsylvania/ Ohio/Indiana -Hasonloan az AMISH kozossegekhez akik vallasi alapon tagadjak meg ezt az un oltast -masoknak is -minden a Joistenben hivo es a Joisten mellett kitarto Embernek – a vilag barmely reszen eljen is o-vallasi alapon is– jogaban all megtagadni ezt az un oltast .
  /Azert amit az un hivatalos vallasok vezetoi is – ,,tesznek,, manapsag………………….-sajnos de nagyon keves a kivetel – azert a Joisten elott biztos hogy egy napon majd mind felelni fognak………………………………………………./

 6. Üdv. Én is egesegugyben dolgozom 2021. 03. Hóban átestem a covid 19 en. Védettségi igazolványom van ami 09. Hóban lejár.
  A héten közöltek velünk a szent lászló kórházban hogy aki nem oltatja be magát annak 2021. 08. 26. Azonnali hatállyal felmond.
  Mit tudnék tenni ?mert nem szeretném az oltást nem mondom azt hogy soha de most meg nem szeretném várnék még vele, de ugyanakkor szeretem a munkám szeretnem tovabb végezni ott ahol edig is vegzem.

 7. Laczó Zoltán, létező természetes személy, aktív önkéntes, ex roCkant, ex rehabos… – MEGFIATALODTAM, persze… – vagyok.
  A névleg IS már alig létező #alkotmanyosellenallas önjelölt tagja.
  A göbbelszi módszert sajnos hatékonyan alkalmazó o.viktor ELKÖVETŐ, és KLÁNJA, vmint HÁTTERE ellen eltökélten tenni törekvő pasas vagyok.
  Sajnos mozgásom mellett pénztárcám is korlátozott… … , DE BIZA’ KERESSETEK!

 8. Kanadai értelmiségiek nyilt levele az oltatlanokhoz.

  Ne engedjétek megfélemlíteni magatokat. Legyetek rugalmassak, legyen integritásotok és legyetek szívóssak. Fogjatok össze, alakitsatok közösségeket, készitsetek terveket egymás megsegítésére, és álljatok ki a tudományos elszámoltathatóság és a szólásszabadság mellett, amelyek szükségesek a társadalom gyarapodásához. Mi is azok között vagyunk akik mellettetek állnak.

  Do not be intimidated. You are showing resilience, integrity and grit. You are coming together in your communities, making plans to help one another and standing for scientific accountability and free speech, which are required for society to thrive. We are among many who stand with you.

  Angela Durante, PhD
  Denis Rancourt, PhD
  Claus Rinner, PhD
  Laurent Leduc, PhD
  Donald Welsh, PhD
  John Zwaagstra, PhD
  Jan Vrbik, PhD
  Valentina Capurri, PhD

  A teljes levél itt ovasható:

  https://ocla.ca/a-letter-to-the-unvaccinated/

 9. Úgy látom, hogy Magyarország nem fogja megingatni a kormányt úgy, mint esetleg Franciaország és nem kap olyan nemzetközi visszhangot a COVID elleni harcban. Mivel Orbán már külső erőt (amerikai újságíró, bár oltásellenes) is felhasznál harca megerősítéséhez a nyugattal szemben (kereszténység, család, migráció, LMBTQ, bár ez inkább választási kampány), ami csak mellékesen tér ki a járvány elleni “sikeres” küzdelemre, a magyar népnek ennél nem kell több. Továbbra is meg fog bízni Orbánban. Teljhatalma rendíthetetlen, ami egy alkotmányellenes alaptörvényen alapul, és ami ellen Áder abszolút nem élt vétójogával. Nincs jogrendszerünk, nagyon langyosan működik az AB. Szisztematikusan halad előre a világhatalmi terv. De ez nemzetközi szinten is így van. Csak akkor lesz valami (???), ha a rendvédelmi szervek is a nép mellé állnak. A franciákta a háttérben nyugalmazott tábornokok irányítják. Dávid és Góliát harca az emberek felébredése és a COVID-terror közti csata, aminek még koránt sincs vége, most fog tetőzni.

  1. Még kiegészíteném azzal, ha úgy nézzük, gyakorlatilag semmilyen “eget rengető” (ami globálisan is mérhető) ellenkezéssel nem találta magát szembe a háttérhatalom, elsősorban azért, mert a világ polgárainak talán fogalmuk sincs arról, hogy ekkora rosszindulatot irányítanak ellenük (“delta” agyhullámú állapotban vannak). Mivel a sátáni harc legnagyobb akadálya a kereszténység és a nacionalizmus, talán ezekben az országokban erőszakolják a kormányok leginkább az oltásokat és egyéb szigorításokat. Elképzelhető, hogy maguk a vakcinák országonként eltérőek, más specifikációval, hatással bírnak. A kb. 21 féle oltás közül többnyire négyre fókuszál az egész vakcinázás. Kína vagy Oroszország, csak az ismertebbeket említve, szerintem menekülnek a lakosság kiírtása elől, és inkább gazdaságilag igyekeznek az élvonalba kerülni.

  1. Amire még kíváncsi lennék, hogy akkor mit jelölhet a 2 vagy a 3… (kissebb/nagyobb dózis? vagy más összetétel?)

 10. Tisztában vagyok vele,hogy sokan tudják,hogy a PCR teszt alkalmatlan arra amire ebben a járványban alkalmazzák,és ugye birósági itéletek is születtek már erről,igaz más ,országokban.
  Érdekes,hogy mégis mindenütt erre épül minden,a járvány,a veszélyhelyzet,vagy vészhelyzet kihirdetése,a kényszer intézkedések,korlátozások,kormányrendeletek….Itt tartunk 2021 augusztusában,egy jórészt alkalmatlan diagnosztikai teszttel…

 11. Még egy apróság!
  “A vakcinát” egy virtuális virusszekvencia alapján fejlesztették ki,ami K.Katalin is elismert!
  Nem vagyok szakértő,de komoly kutatók mondják,hogy elkülönitett,letisztitott,újra fertőzőképessé tett sarscov 2 virust,komoly laborok nem tudnak felmutatni!

  Még egy szösszenet!
  A “vakcinát” egy virtuális virusszekvencia alapján készitették,ezt ugye K.Katalin is elismerte,és egy szép szines valamit mutogagnak mindenütt!
  De hol van az izolált,újra fertőzőképessé tett virus ,és hát ugye akkor mire kalapálták össze ezeket a “vakcinákat”
  Miben halltak meg ez idáig akkor az emberek?
  Vajon miért nem boncoltak,ami alapja lenne annak,hogy ezzel a betegséggel fel tudjuk venni a küzdelmet?
  Miért nem esik szó olyan gyógyszerekről a megfelelő médiumokban melyekkel,sikeresen gyógyitottak másutt?
  !?Komoly orvosok kutatók publikáltak ezekről.
  Miért nincs szakmai konferencia,ahová minden segiteni tudó,szándékozó szakembert meghivnak,meghallgatnak és kidolgozzák a megfelelő gyógymódot?!
  Elvetünk idehaza jól bevált régi gyógyszereket,melyeket millók,milliárdok szedtek már be,és forditanak bennünket kényszer intézkedésekkel,olyan “vakcinák” felé amelyek rövid,és hosszútávú hatásairól gőzük sincs,csak annyit mondanak,hogy a “vakcinák beadása biztonságos.”
  Kérdések,melyekre nincsenek válaszok.Remek ,megnyugodtam…
  2020 tavaszán még szó esett a hivatalos médiumokban Tiszavasvári-Alkaloida-hidroxicloroqin készletről,azóta semmi,de lett WHO Protokol….
  Amit itt az orvosok elmondanak ,és tudjuk,hogy ezek a “vakcinák” sürgösségi engedéllyel rendelkeznek 2023 január 1-ig,ergo nem lehet a felvételére kötelezni.
  Nem vagyok sem virustagadó,sem oltásellenes,de féltem a jövőnket,az egészségünket!
  A másik beszélnek már LAMBDA verzióról.Elnézést kérek,de ez már szánalmas,lassan végig érünk a görög ABC-én(2025-ig?)
  Éedemes beleolvasni Karen Starko könyvébe a spanyol nátháról.
  Oltunk ,oltunk 2-szer,3,szor,4-szer?Mi,és hol lesz a vége?
  Elköszönésképpen-
  -“Senki sem különálló sziget ;minden ember a kontinens egy része a szárazföld egy darabja;..”
  John Donne

  1. “és hát ugye akkor mire kalapálták össze ezeket a “vakcinákat”
   Hát elképzelhető hogy arra, amit már évek óta terveznek, és amit egy 2015-ös Új Világrend konferencián el is mondtak. Nem is titkolták, mi a szándékuk, most meg ugye jön az Új világrendjük, ha hagyják az emberek.
   Fél perces fordított részlet világjhelyzetétől:
   https://www.youtube.com/watch?v=UeGFq10UMuk
   Teljes angol szöveges konferencia. 35-dik percnél található a kiemelt rész:
   https://www.youtube.com/watch?v=1-2V3F4AQF8

 12. Hogyan bizonyítja a kormány ,hogy társadalmi érdekből, mások védelme érdekében teszi kötelezővé az oltást? Csak kérdezem mert jelenleg TÉNY ,hogy az oltott is fertőz! Megmondom! Sehogy! Nincs semmilyen tudományos eredmény ami bizonyítja ,hogy az oltott nem fertőz.

 13. San Francisco nem engedheti meg magánk a sheriffhelyettesek beoltását, mert nem lenne elég emberük a posztra (a beiktatottak lemondanának.
  https://uncutnews.ch/wegen-vorgeschriebener-covid-impfung-drohen-sheriffs-von-san-francisco-mit-ruecktritt/

  Az előzőhöz: a beoltottak vérében koronaproteinek keringenek és szétszurkálják a belső szerveket, mirigyeket, fehérvérsejteket
  Használhatatlan lesz a pajzsmirigytől a petefészken át minden szerv
  A ráutaló magatartásból vélelmezhető a szándék (indirekten matematikailag)
  Kimondták a spanyol orvosok, hogy ez az ölésen kívül nem magyarázható más okkal.
  Vajon úgy járnak Olsteinnel a végén, mint Szamuelyvel a tanácsköztársaság után?
  Senki sem akarta, hogy náluk legyen eltemetve – mondjuk Bécsújhelyen esetében.

 14. Nem vagyok ügyvéd! Valami viszont nem fér a fejembe. Ha elmegyek az oltásért mert különben elveszítem a munkahelyem…… Az orvos aláírat velem beadás előtt egy hozzájáruló nyilatkozatot? Tényleg én vállalom a felelősséget mert kísérleti? Csak azért kérdezem mert akkor talán fel kellene jelenteni az orvost ,hogy nem adja be, csak a hozzájárulásommal. Ugyanis nem egyeztem bele mert kényszerítve vagyok a jogszabály által. Ha nem veszem fel elveszítem a munkahelyem. Ha viszont aláírom beleegyezésem nélkül, akkor okirat hamisítást követek el. Amiben tettestárs az orvos is hiszen tudatom vele,hogy a kényszer hatására oltatom be magam. Hiszen valótlan adatot tartalmaz. Nem önszántamból vettem fel a kísérleti oltást hanem kényszer hatására. Talán ennek érdemes lenne utána járni ha már annyira ostoba ebben az országban az átlag ,hogy nem kérdezi meg: Miért akarnak kötelezni felvenni egy oltást amitől ugyanúgy megfertőzhetek másokat.(C.D.C. report) Nem védem meg sem a nagyanyámat, se a kórházi betegeket se a focimeccsen szurkolókat, se a külföldieket amerre járok. Senkit a világon! Hiába a kezembe a védettségi igazolvány. Ezért aztán ,hogyan is védünk meg másokat a kötelező oltással? Sehogy! Akkor miért is erőltetik? Ha nem kérdezzük nem fogják elmondani!

  1. Póbálj meg a Nürnbergi kódexre és az oltási adatlapokra hivatkozni, melyek szerint szintén kísérleti oltásról van szó. Valamint arra is, hogy pl. a termékenységre való hatását még mindig nem vizsgálták ki az “oltásoknak”, viszont számtalan ilyen bejelentés érkezett a világ több országában. Ezenfelül aggasztanak az olyan mellékhatások, mint a vérképzési zavarok, vérrögképződés, idegrendszeri problémák (Guillain-Barré-szindróma, mely során az idegrendszert megtámadja a test saját immundrendszere). Ezek már most feltárt mellékhatások és még nem telt el egy év a széleskörű használatuk óta. az oltások adatlapjai (kicsit részletesebb némelyik mint az itthon kiadottak):
   pfizer: https://www.fda.gov/media/144414/download
   moderna: https://www.fda.gov/media/144637/download
   janssen: https://www.fda.gov/media/146305/download
   astrazeneca: https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/covid-19-vaccine-astrazeneca-product-information-approved-chmp-29-january-2021-pending-endorsement_en.pdf
   itt egy cikk arról, hogy pl. a pfizer (“érdekes módon”) nem követeli meg a saját dolgozóitól az oltást:
   https://www.breitbart.com/politics/2021/08/12/report-confidential-documents-reveal-pfizer-does-not-mandate-vaccines-for-employees/?fbclid=IwAR2d_GOFJpqob4Q71zLVrA8Ew0PfbwsuiItAL1451Qitng5sSSsTZVA64x8
   Valamint hogyszemlátomást a moderna és a pfizer (ezen alapon a többi oltóanyaggyártó cég is jó eséllyel) már nem rendelkezik a kontroll csoportjával, mivel értesítették azokat a személyeket, akik placebót kaptak, mintegy “humánus megfontolásból” hogy azok is védettek legyenek és így felvehették a valódi “oltást”. Már ez önmagában olyan mértékben megszegett egy rakat szabályt, hogy be kellett volna tiltani az egész “kísérletet”. Ez bűncselekmény:
   https://www.npr.org/sections/health-shots/2021/02/19/969143015/long-term-studies-of-covid-19-vaccines-hurt-by-placebo-recipients-getting-immuni?t=1628965511809
   És ami az “immunitást” illeti, nincs adat arra vonatkozóan, hogy létezne ilyen. Az oltott ugyanúgy elkaphatja és továbbadhata (ha nem még jobban, mint az oltatlan) Csak meg kell nézni néhány magas átoltottságú ország statisztikáját:
   Izland: https://www.icelandreview.com/ask-ir/whats-the-status-of-covid-19-in-iceland
   továbbá egy tudósuk kijelentette, hogy az oltástól nem remélhető a remélt “nyáj-immunitás”: https://www.icelandreview.com/society/covid-19-in-iceland-vaccination-has-not-led-to-herd-immunity-says-chief-epidemiologist/
   Izrael: https://ourworldindata.org/vaccination-israel-impact
   https://wwwnc.cdc.gov/travel/notices/covid-4/coronavirus-israel
   https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/311368
   És akkor még ott van az ADE jelensége is (nincs meglehetősen meggyőző bizonyíték arra nézve, hogy ne következne be, lehet hogy az oltás utáni “megfertőződés” éppenséggel igazából ennek a jele):
   https://stm.sciencemag.org/content/12/568/eabe0948
   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7247514/
   citokin-vihar:
   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32592501/
   ugye azt magyarázzák, hogy a covid okozhat ilyen jelenséget, de nincs rá bizonyíték, hogy az oltás után (amely ugye ha mRNS alapú, vagy vektoros, tehát szintetikus tüskefehérjét állítat elő a szervezettel, de nem ismert a kínai ilyen irányú biztosnságossága sem) ne alakulhatna ki ilyen jelenség. A fellépő tüdőgyulladás, stb. szintén lehet ilyesmi jele.
   https://www.verywellhealth.com/cytokine-storm-syndrome-4842383
   https://mta.hu/tudomany_hirei/citokinvihar-covid-19-fertozesben-110610
   Ezen felül az EU is kiadott egy rendeletet, mely szerint a polgárokat nem lehet kényszeríteni az oltás felvételére, vagy hátrányos helyzetbe hozni, ha nem vették fel.

 15. Tisztelt Dr Úrak. Köszönet mindenért. Amit eddig tettek értünk, ki álltak az igazság mellett. Önöket a Jó Isten küldte a földre hogy gyógyítanak és igazság mellett ki álljanak. Isten által létezünk ő lehelt életét belénk. ISTEN ÁLDASA LEGYEN ÉLETÜKBEN.

 16. Tisztelt Dr Úrak. Köszönet mindenért. Amit eddig tettek értünk, ki álltak az igazság mellett. Önöket a Jó Isten küldte a földre hogy gyógyítanak és igazság mellett ki álljanak. Isten által létezünk ő lehelt életét belénk. ISTEN ÁLDASA LEGYEN ÉLETÜKBEN. Egezszeg ügyben dolgozom , nem akarom magam be oktatni. Isten gyermekei vagyunk mindnyájan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük