Tégy a Covid-fasizmus ellen

Május elsején kinyitott az Állatkert, kinyitottak a strandok, az éttermek és a szállodák. De csak négymillió ember számára. Hatmillió egészséges ember ki van tiltva, ők legfeljebb a teraszon ülhetnek. Miért? Mert nincs oltási igazolvány. Csalódott és dühös emberek mentek haza, síró gyerekek, káromkodó felnőttek.

Magyarországon 2021 május elsejével megvalósult az apartheid. Míg az emberi jogokat valaha lábbal tipró dél-afrikai rezsim legalább biztosította, hogy a feketék is hozzáférhessenek mindenhez, csak elkülönítve a fehérektől, nekünk még ez se jár.

Négerek lettünk a saját hazánkban.

„Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett, s nem lelé
Honját a hazában.”

Ez van. Ma, 2021 Magyarországán. Konkrétan.

A Himnusz sorai ismét beteljesültek. Az oltás önkéntes, ugye. Vannak egyenlők és vannak egyenlőbbek. Aha.

Ti, akik megkaptátok, önként vagy félelemből, szabad akaratból vagy kényszerből, hogyan néztek testvéreitek szemébe, amikor állat módjára kitessékelik őket abból, ami az övék?

Ti, szálloda- és étteremtulajdonosok, akik azzal nyugtatjátok vendégeiteket, akik visszamondani kényszerültek foglalásukat, hogy május 24-e után majd jöhetnek, csak türelem? Szóval egy kis apartheid oké, de aztán minden rendben lesz? Ti, korrupt jogászok, jogvédők, akik megmagyarázzátok, honnantól jogos az apartheid, a szólásszabadság, mikortól kell kirúgni azt, aki másként gondolkodik?

Valóban rendben lesz minden május 24-e után? Becsapjátok magatokat egy év mézesmadzagos ígérgetés és az utána jövő botütés után is? Idomított állatokká tettek titeket? Nem látjátok, hogy a prést egyre jobban nyomják, míg mindenki „önként” be nem adja a derekát? A kés a torkunkon.

Nem az lenne az egyetlen természetes reakciónk, hogy EGYETLEN EMBER KIREKESZTÉSE SEM MEGENGEDHETŐ?

Hogyan engedhettük, hogy ilyen önző állatokká tegyenek minket, akik már fajtatársaikat is megtámadják?

Hova lett az emberségünk, magyarságunk, kereszténységünk? Ezek után be mertek menni a templomba, és szenteltvíz helyett fertőtlenítőtől várjátok a megváltást? Nem fog menni!

Jézus Krisztus odament a betegekhez, a leprásokhoz, és nem lett beteg. Nem azért, mert Isten fia volt, hanem azért, mert emberré lett, hogy példát mutasson nekünk. Világosan fogalmazott, nem?

„Hallgassatok rám mindnyájan – mondta –, és értsétek meg: Kívülről semmi sem kerülhet be az emberbe, ami beszennyezhetné. Hanem ami belőle származik, az teszi az embert tisztátalanná. Ha valakinek van füle a hallásra, hallja meg!” (Márk 7,14-23)

Ma naponta tagadjátok meg Krisztust.

A gonoszság, a kirekesztés belőlünk, belőletek ered. Nem menekülhettek. Kiszolgáltatjátok magatokat, testvéreiteket a hatalomnak, akiket foglyul ejtett néhány gazember kapzsisága, akik a világ legnagyobb üzletét kötötték meg, az élethosszig kinyújtott oltásokkal? Már tavalyig sem ér az emlékezetetek? Mit ígértek tavaly ilyenkor?

És mit is csinál a csodavakcina? Beavatkozik az immunrendszeredbe, azt stimulálja, hogy termeljen ellenanyagot, igaz? Szóval a vakcina is a te immunrendszeredtől várja, hogy meggyógyítson, igaz? Mert nem elég jó az immunrendszerünk? Akkor, amikor ti is olvashatjátok a patikák hirdetményein, a Covid-tudnivalók közt, hogy az emberek 90 %-a minden nehézség nélkül esik át a betegségen? Az immunrendszerének köszönhetően, igaz? Minden mellékhatás és szövődmény nélkül, igaz?

Akinek a saját immunrendszere győzte le a betegséget, az kisebb értékű ember lett? Muszáj beoltani, mert veszélyt jelent másokra? Miközben a Covid-osztályokon ma már több a frissen oltott, mint az oltatlanul odakerült beteg? És ezt titkolják a fegyverrel őrzött kórházak, ahol a többi osztály kong az ürességtől, gyógyítás nem folyik? Majd, ha lecseng a járvány? Majd? A kezeletlenül maradt halottaknak mikor majd? Nekik már késő.

Miért őrzik fegyveres katonák a kórházakat, rendőrök az Állatkertet? A géppisztoly véd a vírustól?

Mi készül itt?

2021 május 1-én Magyarországon létrejött egy fajgyűlölő, apartheid rendszer. Hatmillió oltatlan ember meg lett bélyegezve, és állandó revolverezés alatt áll, hogy oltassa be magát különben nem élhet, csak dolgozhat? Megengedhetjük egyetlen percig is, hogy politikusaink, rendőreink, honvédeink az Alaptörvényt és alapvető szabadságjogainkat elvegyék, átlátszó hazugságokkal bombázva minket?

Mondjuk ki végre: aki nem engedi meg, hogy éljük saját életünket, az fasiszta. FASISZTA.

Fasiszta a rendőr, fasiszta a katona, fasiszta a biztonsági őr, és fasiszta mindenki, aki embertársát kirekeszti, aki enged a hazug, áltudományos félelempropagandának, aki ha szembejön veled a járdán, inkább lemegy az úttestre, mert neki te leprás vagy.

Fasiszta az orvos, aki kollaborál, pedig tudja az igazságot, de megfenyegették, hogy elveszti állását. Fasiszta lesz mindenki, aki fél. Félelemből átáll az ellenséghez.

Hová jutottunk? Ember ember ellen, testvér testvér ellen uszul.

Elég legyen ebből!

Ne engedj a fasizmusnak! Ne várd meg, hogy egészséges emberként állatot csináljanak belőled, és végül a mobil járványkórháznak keresztelt, kettős szögesdróttal körülvett koncentrációs táborokba vigyék először a nem oltott rokonaidat, testvéreidet, barátaidat, majd téged is?

Azt hiszed, megúszod? Nem, senki nem ússza meg.

Írj alá és mozdulj. Hazádért, családodért, önmagadért, az emberiségért!

Nem késlekedhetsz! Ma még megteheted, de holnap már nem biztos.

Tégy a covid-fasizmus ellen, MA!


Ertsey Attila - Shterra Home

Cikket írta: Ertsey Attila

34 thoughts on “Tégy a Covid-fasizmus ellen

  1. Igen, kimondottan és a csatolt link is remek!
   Nekem még ezek a sorok jutnak eszembe a mondhani összes pökhendi, gőgös, semmirekellő politikusról és kormányról:

   “Hányszor támadt tenfiad
   Szép hazám, kebledre,
   S lettél magzatod miatt
   Magzatod hamvvedre!”

   MIndenkinek ajánlanám figyelmébe a
   https://redpillexpo.org/
   és összes szereplője eddig fellelhető munkásáágát és hogy, aki teheti, forduljon az I-90-es Interstate felé júniusban az említett hétvégére, hogy személyesen is részt vegyen. Aki nem, az anyagát kicsit később biztos érdemes lesz megnéznie a bitcute.com, odysee.com, vagy brighteon.com alternatív videómegosztó oldalakon.
   A youtube, mint tudjuk, elképesztő mértékű cenzúrája miatt valós hírértékű tartalom fellelésre már rég használhatatlan!

  1. Amikor már úgy tűnik, hogy talán egy kicsit megpihenhetne, már ennél rosszabb nem következik, pedig érthetően el lett mondva nem egyszer, nem kétszer gondolattal, szóval, cselekedettel … mindenért felelni fogunk, s nagyon kevesen maradunk, ha nem fogjuk fel, hogy teremtmények vagyunk, s nincsen jogunk teremtőt játszani…

   Közelednek az éhínség napjai, kezd el imádkozni a Gondoskodás Rózsafüzérét.
   Az éhség, a munkanélküliség, az éhínség, a vírusok, a kártevők és a pestisek lesznek azon sok megtisztulás közül, amelyet az emberiségnek át kell élnie. A pénznek semmi haszna nem lesz, mert nem lesz mit enned.

   A Gondoskodás Rózsafüzérét, amelyet Énoch szolgámon keresztül küldtem neked, imádkozd az Irgalmasság rózsafüzérét követően, hogy a hiány és éhínség közeledő napjaiban ne hiányozzon a mindennapi kenyered.

   2021. május 1. – Atya Isten elhívása az emberiséghez.

   Üzenet Enochnak.

   Közelednek az éhínség napjai, kezd el imádkozni a Gondoskodás Rózsafüzérét.
   Népem, béke legyen veletek.

   Gyermekeim, éhínség napjai közelednek a világotokban. Az éhség, a munkanélküliség, az éhínség, a vírusok, a kártevők és a pestisek lesznek azok a megtisztulások, amelyeken az emberiségnek át kell esnie.
   A pénz haszontalan lesz, mert nem lesz mit enni. Gyermekeim eljött az idő, amikor most nem romlandó ételeket kell készíteni, mert az éhség ideje közeledik, mint még soha a földön. Azok, akik el tudják rakni az élelmet, tegyék meg most. De akik nem tudnak ne féljenek, Én Mennyei Atyátok annyit szaporítok, amennyi van, amíg megosztjátok. A Gondoskodás Rózsafüzére, amelyet Énoch szolgámon keresztül küldtem neked, el kell mondanod az Irgalmasság Rózsafüzérét követően, hogy a szegénység és az éhség elkövetkező napjaiban ne fogyjon el a napi kenyér. Azzal, hogy ezt a rózsafüzért mondod, megsokszorozom az ételeket.

   Tehát gyermekeim kezdjétek el imádkozni ezt a rózsafüzért, hogy a hiány és éhínség közeledő napjaiban ne hiányozzon a mindennapi kenyered. A nagy megpróbáltatások hamarosan elkezdődnek, és az emberiség túlnyomó része még mindig letargikus a bűnnel szemben. Bolondok, nem akartok menedéket keresni Irgalmamban? Akkor tudd meg, igazságosságom, mi a helyes és megunhatatlan, és add mindegyiknek a művei szerint!
   A pusztai lovasaim már a földön lovagolnak, és elkezdték kiönteni csészéiket. Már csak a Figyelmeztetés és a Csoda ideje van hátra, így karom, igazságosságom teljes súlyával, e hálátlan és bűnös emberiség túlnyomó többségére ráterül. Ó, gonosz emberiség, még mindig lelkileg letargikus vagy, és amikor felébredsz, már nem az Irgalmasságot, hanem az Igazságosságot találod meg! Az irgalmasságom időszaka teljes egészében el fog fogyni, és bármennyire is kérlek benneteket, hogy változzatok meg, amit cserébe kapok, az inkább gonoszság, lázadás, hálátlanság és bűn. Szegények, azok, akik továbbra is a hátukat fordítják nekem, és nem az arcukat! Mert amikor az Igazságosságom felszabadul, bármennyire is siránkoztok és könyörögtök, többé nem fognak meghallgatni!

   Népem, a közeledő nyomorúságot még soha nem tapasztalták ezen a világon. Ha tudnád, mi következik a bűnös emberiség számára, akkor futnál rendezni a számláidat, és teljes szívedből keresnéd Istent! Ha nem ragaszkodsz hozzám Mennyei Atyádhoz a nagy megpróbáltatás idején, fennáll annak a veszélye, hogy örökre elveszel. Tékozló gyermekek, Én vagyok a ti Atyátok, aki tárt karokkal vár benneteket. Térj vissza az üdvösség ösvényére, és térj vissza hozzám bűnös és alázatos szívvel. Biztosítalak, ha megteszed megbocsátok, és soha nem fogok emlékezni a bűneidre, bármennyire is nagyok. Fuss tehát, mert Irgalmasságom hajója készen áll arra, hogy elhajózzon. Ne hagyd az utolsó pillanatra az üdvösség jegyét. Siess vedd el, nehogy holnap legyen mit megbánnod! Maradj békémben népemben, örökségemben.
   Atyád, Jahve, a Nemzetek Ura.

   Gyermekeim, terjesszétek az üdvözítő üzeneteimet az egész emberiség számára .

   GONDOSKODÁS RÓZSAFÜZÉRE (A gazdasági hiány idején).

   Ó, Isten végtelen irgalma, aki jóakarattal látja el az embereket, özvegyeket és árvákat, kielégítve anyagi és lelki szükségleteiket. Nyisd ki a mennyek kamráit, és az Atya nevében (áldás), a Fiú nevében (áldás) és a Szentlélek nevében (áldás) küldd el nekem azt a mértéket, amelyre szükségem van, hogy kielégítsem a mai napra vonatkozó igényeimet…(A kérés megtörtént …).
   Hitvallás és Miatyánk.
   Azt mondják: “Kegyelemben és irgalomban részesülhetek szükség esetén is” (Zsidók 4:16). A válasz így hangzik: “Az Egy és Szentháromságos Isten nevében az Isteni Irgalmasság gondoskodjon rólam.” (10-szer).
   Mind a tíz végén egy Miatyánk szól, és az egyik újrakezdi: “Meglesz …” Tehát addig, amíg az öt tíz nem fejeződik be. A rózsafüzér végén a 136. zsoltárt imádkozzuk.
   “Aki hittel és odaadással imádkozza el ezt a rózsafüzért, annak nem fog hiányozni a napi kenyér”.
   Ez az irgalmas Jézus ígérete.

   Mondd a Hitvallást és a Miatyánkot.

   A nagy szemekre mondjuk:
   “Járuljunk azért bizodalommal a kegyelem királyi székéhez, hogy irgalmasságot nyerjünk és kegyelmet találjunk, alkalmas időben való segítségül. ” (Zsidók 4, 16)

   A kis szemekre mondjuk: “Az Egy és Szentháromságos Isten nevében az Isteni Irgalmasság gondoskodjon rólam.” 10-szer.
   Mind a tíz végén egy Atyánk szól, és az egyik újrakezdi: “Meglesz …”

   A rózsafüzér végén imádkozz a 136. zsoltárt.
   136 1(Alleluja!) Áldjátok az Urat, mert jó: irgalma örökké tart. 2Áldjátok az istenek Istenét: irgalma örökké tart. 3Áldjátok az urak Urát: irgalma örökké tart. 4Csak ő tesz csodát: irgalma örökké tart. 5Ő alkotta bölcsességében az eget: irgalma örökké tart. 6Ő teremtette a földet a víz fölé: irgalma örökké tart. 7Ő teremtette a nagy világítókat: irgalma örökké tart. 8A napot, hogy kormányozza a nappalt: irgalma örökké tart. 9A holdat és a csillagokat, hogy kormányozzák az éjt: irgalma örökké tart. 10Lesújtott Egyiptom elsőszülötteire: irgalma örökké tart. 11Izraelt kivezette közülük: irgalma örökké tart. 12Erős kézzel és fölemelt karral: irgalma örökké tart. 13Kettéválasztotta a Vörös-tengert: irgalma örökké tart. 14Középen átvezette Izraelt: irgalma örökké tart. 15A fáraót és seregét a vízbe taszította: irgalma örökké tart. 16Népét a pusztába vezérelte: irgalma örökké tart. 17Nagy királyokat vert meg: irgalma örökké tart. 18Hatalmas fejedelmeket győzött le: irgalma örökké tart. 19Szichont, az amoriták királyát: irgalma örökké tart. 20És Ogot, Básán királyát: irgalma örökké tart. 21Országukat örökségül adta: irgalma örökké tart. 22Örökségül Izraelnek, az ő szolgájának: irgalma örökké tart. 23Megemlékezett rólunk szükségünkben: irgalma örökké tart. 24Megmentett ellenségeinktől: irgalma örökké tart. 25Táplálékot ad minden testnek: irgalma örökké tart. 26Áldjátok az egek Istenét: irgalma örökké tart.

   http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

  2. IMA, HOGY AZ ÉGI ATYÁHOZ SZÁLLÍTSA KI LELKEIT SZÜLETETLEN ÉS ABORTÁLT BABÁKNAK (még annyi 2021. április 24-én újból a fejünkhöz vágták az igazságot, miszerint a fogantatás pillanatától már élőlény, mivel lélekkel rendelkezik)

   Ó, a Végtelen Jóság és Irgalmasság Atyja, a Boldogságos Szűz Mária, a lányod és az anyánk közbenjárására; A világ minden meg nem született és elvetélt gyermekének lelkét adjuk nektek. Különösen kérjük bocsánatát azokért az apákért és anyákért, akik olyan igazságtalanul jártak el, ha beleegyeztek és elvetették gyermekeit. Megáldunk minden meg nem született és elvetélt babát; Megkereszteljük őket a mennybe jogos vágykeresztségben. A születendő és elvetélt gyermekeket megkereszteljük a szeretett Atyát Jézus fiának nevével, a lányokat pedig Mária nevével. A + Atya nevében, a + Fiú és a + Szentlélek nevében Ámen. Ó, Atyám, fogadd be e teremtmények lelkét, és vezesd őket az Örök Dicsőségbe; Ezt kérjük Urunk, Jézus Krisztus, a te fiad nevében, aki veled él és uralkodik a Szentlélek egységében, és Isten örökkön örökké. Ámen

 1. Magam sem fogalmazhattam volna meg jobban:))). Viszont Erdélyben még hozzá tettek néhány gondolatot, kiegészítésként a keresztény népnemzeti kormányunk, akár családbarát viszonylatában is:
  https://informatialibera.ro/hu/orban-viktor-magyarorszagan-elszabadult-a-covid-terrorizmus-diktaturaja-csak-a-vedettsegi-igazolassal-rendelkezoket-tekintik-embernek/
  https://informatialibera.ro/hu/magyarorszagon-a-vedettsegi-igazolvannyal-eletbe-lepett-a-covidfasiszta-diktatura-az-erdelyi-magyarok-meg-fujhatjak-a-honositasukat-semmit-nem-er/

  Az immunrendszert emlegetni már ördögtől való, akármilyen körökben dekadens, és az ember csak “lejáratja magát”. BORZALOM!!.
  Egyszer viszont felvetődik a kérdés: “A hóhér gyilkos-e?”

 2. Felháborító, hogy egészséges emberek kerülnek hátrányba ezzel az oltási mizériával.

 3. Mit tehetünk ez ellen? Külföldön már készülnek periratok, a franciáknál jővő héten lesz tárgyalás 1300 károsult ügyében a pcr teszt alapján hozott covid fertőzésre hivatkozott erőszakos korlátozás miatt illetve az orvosok hatalom általi fenyegetettsége miatt. A németek a PCR teszt hamisságára helyezték a vádíratot, hogy nem használható diagnosztikai célra (erre bizonyíték van, maga a teszt feltalálója is ezt mondta), mégis erre hivatkozva állították fel az egész korlátozás sorozatot. Nálunk melyik ügyvédet lehet felkeresni ez ügyben, oltási igazolvány okafogyottsága, PCR teszt hamissága, erőszakos korlátozás az ebből adódó veszteségek ügyében?

 4. 100%-osan azonosulok Attila véleményével. Hozzáteszem, nemcsak az éttermekből, az állatkertből és egyéb, a kormányrendelet által jelenleg meghatározott helyekről tiltják ki az embert. Éppen ma szembesültem azzal, hogy egy természetjáró szakosztály vezetője kikötötte, hogy ha valamikor beindulnak a túrák, azokra – szó szerint idézem – “csak olyanok jöhetnek, akik oltottak vagy védettek valamilyen szinten”. Én ugyan nem olvastam és hallottam sehol sem azt, hogy már az erdőbe se lehet a semmit sem érő plasztikdarab nélkül betenni a lábunkat, így azt gondolom, hogy ez a plusz diszkrimináció kizárólag a szakosztályvezető túlbuzgó, az aljas rendszernek behódoló, a csapatban a vírusfertőzés átadásának lehetőségét teljes egészében az oltatlanokra testáló, megkülönböztető intézkedése, mindannak ellenére, hogy neki – a funkciójánál fogva – a teljes tagságot kellene képviselnie, nem pedig a mindenkiért kiállás helyett a gyáva meghunyászkodást, a megalázó és vérforraló kiközösítést választania. Ez nemcsak az emberi alapvető jogokat sérti, miként a kormányrendelet, hanem az emberi méltóságot is, így a kilépés mellett döntöttem. Ugyanaz a zsarolás és kényszerítés, akárcsak a kormányé vagy azon feletteseké, akik a dolgozóikat megfenyegetik, hogy oltás hiányában fel is út, le is út. És még csak nem is érzi a súlyát e cselekedetének! Nem hagyom magam leírni és megfélemlíteni! És remélem, a hozzám hasonlóan gondolkodó többi honfitársam se.

  1. A kormányrendeletben nem szabályozták, az NNK határozati úton buzgón hiánypótolt a diszkrimináció egy újabb területén. Látogathatják az idősotthonban lévő szeretteiket a hozzátartozóik. A bökkenő annyi, hogy csak oltási igazolvánnyal lehet bemenni. Már azzal sem fáradnak, hogy a jogfosztást jogszabály útján valósítsák meg. Elég egy szimpla hatósági határozat.

 5. 100 000 jogtudatos ember személyes jelenlétével nagyon könnyen, 24 óra alatt felszámolható ez a rendszer jogi eszközzel.
  A módszertan 11 éve rendelkezésre áll.
  Ha közéjük akarsz tartozni, első feladat hetente egyszer megnyomni a gombot:
  http://www.nepszuverenitas.hu/gomb/

 6. Jól van srácok, tegyünk ellene, de mit?!
  Nem oltakozunk, szedjük a vitamint, észnél vagyunk, figyelünk a józan infókra, ott vagyunk a Hősök Terén, elmondjuk akinek csak tudjuk, de mit ér mindez a fegyveresen védett zugfasiszták ellen?
  Köztörvényes bűnözőnek kell már ahhoz állni, hogy tegyen valamit az EMBER, mert nyúlós-nyálkás népsanyargató anyag lett a jogrendünk az elmúlt 10 év rendelkezései nyomán. Ki a megmondhatója annak, hol az a fordulópont, amikor az ön- és családvédelem elkötelezett embere a törvénykövetést felváltja a vérrengző-harcias igazságtételre? Mikor és mivel kell visszavágni az aljas indoklatú támadást, mikor kell elhagynunk a családi tűzhely őrhelyét, kiállva-kirohanva a golyózápor ellen?
  A tisztánlátó mozgalom hangja általában világos és emberi, de sajnos vannak benne ítélő felhangok is. Nagyon kérlek, engedjétek el a “fotelforradalmár” címkézést, mert a békés polgárból nem lesz szabadságharcos varázsütésre! A lelkekben kell elérni az egységtudatot, és ezt nem segíti a kirekesztő-vádaskodó retorika. Ha egy üzenet nem tud megemelni, akkor a hatása szertefoszlik. Pedig minden egyes emberre szükség van az acsarkodó ellenséggel szemben!

 7. Nagyon valószínű, hogy ez az apartheid amit bevezettek Magyarországon, még ha rövid életű is lesz rá fog égni Orbán Viktorra mint ahogy az Öszödi beszéd ráégett Gyurcsányra. Soha még olyan az emberi történelemben nem fordult elő, hogy egészséges embereket diszkrimináltak.
  Ami nagyon valószínű, hogy ez a diszkrimináció a háttérben folyó globális háború része aminek információk híján nem látjuk minden aspektusát. Minden jel arra utal hogy egy iszonyatos háború folyik a cabal ellen minden szinten amiből az átlag bárány semmit sem lát.
  Amerika 21 állama már felszabadult a cabal terrorja alól. Mától kezdve a covid igazolvány büntetőjogi kategória lett Floridában – a állam kormányzója kihirdette a törvényt. Vállalat vagy akármilyen más szerv aki arra vetemedne hogy oltás igazolványt kér Florida lakóitól törvénysértést követ el.
  A cabal iszonyatosan terrorizálja Európát, de azért reménykedjünk hogy a szabadság szele előbb utóbb Európát is eléri.

  Florida Governor Ron DeSantis signed a bill banning COVID-19 vaccine passports and also announced an executive order that suspends all local pandemic emergency mandates effective July 1.

  https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/florida-gov-desantis-signs-bill-banning-vaccine-passports-suspends-local-covid-19-emergency-orders_3800683.html?utm_source=newsnoe&utm_medium=email2&utm_campaign=breaking-2021-05-03-2&mktids=e69c15d6561a825d295422948a7d7608&est=YFs77WdKg%2BRU0mFalx6m4OjgxBLWFz2pp8Tqcu1MK9JgaVioMmb%2FcxafyIo%3D

 8. Itt van egy nagyszerű hír Kanadából. 19 rendőr büntető feljelentést tett Ontario province kormánya ellen a covid “járvány” leple alatt elkövetett törvénysértések miatt.

  https://www.constitutionalrightscentre.ca/20CRC16/wp-content/uploads/2021/04/police-noa-redacted.pdf

  Kanadában egyébként rengeteg feljelentés van minden szinten, – a miniszterelnököt és a legfelsőbb egészségügyi hatóságot is feljelentették. A bíróságok egyenlőre még home office-ban működnek, de előbb utóbb kinyitnak és akkor elindul a lavina.

 9. Ami a svédek kapcsán még elhangzott, az mára kiveszett a médiából, miszerint a közösségi immunitás meghatározása így szól:

  A nyájimmunitás, vagy közösségi immunitás olyan immunitás egy fertőző betegséggel szemben, amely úgy jön létre, hogy a népesség egy bizonyos részének beoltása, vagy kigyógyulása védettséget biztosít a beoltatlanok számára is.[1][2][3] Immunitás úgy is szerezhető, ha valaki megfertőződik egy kórokozóval és kigyógyul a betegségből, ezért ha a népesség egy jelentős része megfertőződik és kigyógyul, a nyájimmunitás akár vakcina alkalmazása nélkül is kialakulhat.

  Kérdezem én, hogy ki nem volt még beteg, vagy kinek nem volt beteg hozzátartozója, akivel közvetlen kapcsolatban volt?? Ki az, aki még nem esett át, vagy “pattant le róla a betegség”, a még jól működő immunrendszere miatt?

  Kinek, és miért is jó ez az oltás???

 10. Igen, ismét kisértetiesen hasonlítunk valódi önmagunkra. Ha valahol a fasizmus műsort sugároz, biztosak lehetünk benne, hogy mi magyarok mindig az élvonalban fogunk tapsolni, és habzó szájjal, féktelen ügybuzgalommal elsőként fogunk betódulni az interaktív nézőtérre. Majd csodálkozunk, hogy kétharmad résszel ismét kevesebbek és kisebbek lettünk. Hogyan magyarázod meg a Koponyavonal-Viszgáló Hivatalnak, hogy tudománytalan az emberi faj szétválasztása áriákra és nem tisztavérűekre? Megtörtént-e már valaha, hogy az emberek utcára vonultak, mert nem tetszett nekik egy “tudományos igazság”? Valahol arról kellene beszélni, hogy ki és milyen szándékkal fújja vitorlájukba a szelet.. kié az előjáték, a talaj előkészítés, ahova majd az irányított dühöt bele lehet vetni.
  A józan ész azt tanácsolja, ha a szél nem abba az irányba fúj, amerre haladnál, vagy a szelet dorgálod meg, (talán még ez is elképzelhető), vagy ha ez nem sikerül, leereszted a vitorláidat. Akkor is sodorni fog, de remélhetőleg még lesz időd manőverekre. Harmadik lehetőség, figyeljétek meg a román kommunikációt, hogy ellenszél ellenére, sőt azt befogva! (is) haladnak, amerre ők akarnak. Cikkcakk ide, cikkcakk oda. A magyar Orcsány Vikenc-féle tömböt erre nem tartom alkalmasnak. Szilaj húszárpolitika, kivont kard, és egyéb nevetségességek. Ez roppant siralmas lesz.

 11. Amihez szól ez a nagyszerű írás, az az emberek lelke (a gondolkodást már nem is említeném), amelyet már rég eladtak az ördögnek. Akiknek csak az alsó három csakrájuk működik, azokhoz hiába szólunk, hiába akarunk a szívükre, lelkükre, elméjükre hatni. Ezek nem látnak itt semmiféle fasizmust, sőt sokan fürdőznek abban, ami most van. Olyan “nemes” helyen dolgozom, ahol naponta látom a fontosságuk teljes tudatában lévő szereplőket (orvosok, eü. dolgozók, hivatalnokok) ahogy a feladatot nemcsak gondolkodás nélkül, de sokszor kifejezett élvezettel teljesítik. Most végre történik valami, most lehetnek végre VALAKIK. Jómagam mindezekben részt nem véve egyes egyedül éldegélek (túlélek) SENKI-ként ebben az embertelen őrületben. Nem érdekli egyiket sem pl. hogy miért nem veszek részt ebben, a lényeg, hogy ők sokan vannak, csapatot képeznek, erősítik egymást, összetartanak, no és végre mehetnek újra ide-oda, mert az aztán az élet. A magunkfajta a szemükben egy lúzer, egy élhetetlen idióta, aki nem él a “nagy lehetőséggel”, így csak saját magát okolhatja, hogy kirekesztődött. Nem látnak ezek semmit, nem akarnak látni, nem érdekli őket. Tudjuk, amit Géczy Gábor is mondott, amíg megvan a szentháromság (a pia, a távirányító és a zabálnivaló) (bocsánat nem tudom pontosan idézni, csak a lényeget akartam), addig nem érdekli őket semmi más. Ezért jutottunk idáig. Ezt az írást is, mint az összes többit, nagyjából ugyanazok olvassák. A félreértés elkerülése végett: egyáltalán nem negatívkodni akartam, csak leírom a meglátásaimat, amellyel gondolom nem vagyok egyedül. A saját egyéni kis életemben próbálok persze küzdeni pl. az óvodában, ahová a gyermekem jár, a meglátásom szerint még nem teljesen meghibbant óvónővel való beszélgetésben. Illetve a munkám során én nem az idiótizmus üzenetét közvetítem az embereknek, hanem épp az ellenkezőjét.

 12. Tisztelt Ertsey Attila!

  Szeretném megtudni, milyen módja lenne annak, hogy jómagam is kifejezzem tiltakozásomat?Amennyiben van egy petíció, melynek tartalma korrelál az ön által leírtakkal, szívesen támogatom azt. Sokan vagyunk, akiknek szükségtelen arra erőt befektetni, hogy egymást meggyőzzék, mert tökéletesen egyetértenek.Látjuk világszerte a tömeges megmozdulásokat, melyek békések, pátosszal átitatottak, s az ember szemébe könnyet csalnak. Úgy fest ez sem elegendő, ha az egész világ 50%-a tiltakozna a digitális diktatúra/népírtás ellen, akkor is végigvinnék gyilkos programjukat, oly elbizakodott pszichopaták kezében van a világ. Sajnos volt párom révén megtanultam, milyen is az a machiawellista karakter. A machiawellista mellé gyakran társítják a szubszichopathias és nárcisztikus fogalmakat is, melyeket együtt sötét hármasnak hívnak. Ez egy olyan érdekérvényesítő technikát jelent, ahol az elérendő cél érdekében mindenféle gátlásoktól megszabadulva, azaz erkölcsi korlát nélkül viszi végig akaratát, melyet egy kockázatvállalási kedv is támogat. A szubszichopathias jellemvonás elhomályosítja azon természetes akadályokat, melyek visszatartó erővel bírnának, sőt ezek áthágása egyfajta eufórikus megelégedettséggel öntözik a benne rejlő nárcisztikus virágot…Ez a metaforikus virág azonban inkább hasonlítható a rothadó hús szagát utánzó, magához legyeket csalogató húsevő növényhez, mint a pompás nárciszhoz. Egyik legjobb fegyvere ezen kóros személyiségeknek a megtévesztés és az álca. Miután magához édesgette áldozatát és megszerezte annak életerejét ugyan felfedi torz arcát, de áldozatát már nem engedi.Azt lépésről lépésre ellehetetleníti, környezetét ellene hangolja, s végül mikor már semmije sem maradt megsemmisíti, általában közvetett módon, mivel élvezetesebbnek tekinti ha áldozata önerővel, vagy a körülmények révén veszejti el az életét. Amit még megtanultam, hogy az ilyen beteg lélek soha sem érez lelkiismeretfurdalást, ha úgy is tűnne, hogy bizonyos érzelmei belső vívódásainak kivetülése lenne, mindig kiderül, hogy csak egy újabb elterelő hadművelet részesei vagyunk az általa gyakorolt megtévesztések sorában. Soha nem érez részvétet, soha sem kegyelmez, nem ismer igazságot, nincsenek ideái, csak önmaga imádata. A körülötte lévő megtévesztett emberek, legyen az közvetlen rokon, vagy jó barát, csak is addig van biztonságban, míg elvakultan rajonganak érte, vagy rettegő félelemmel és totális alázattal kiszolgálják igényeit. Ha megkérdőjelezik és ellenszegülnek ármányainak, ugyan úgy végzik, mint korábbi ellenfelei…A küzdelem ellene, nem lenne nehéz, bár intellektuális fölényéről meg van győződve, ám ez nem így van, sőt erkölcsi érzékének szinte teljes hiánya miatt inkább deficittel bír. Sikerének kulcsa a többség ostoba, hiszékeny és sztereotip gondolkodásmódjának kihasználása, valamint az ellenfél tisztességes eszközöket alkalmazó hatástalan volta az, amiért a zavarodott beteg világban képes könnyedén érdekérvényesítéseit beteljesíteni, bármilyen abszurdak azok valójában. A saját kicsiny világom felszíni megkapargatása, konkrétumok nélkül is képes egy kis tükröt mutatni mi is folyik nagyban a planétánkon…Kitartás!Szebb jövőt!Krisztus velünk van, ha szívünkbe fogadjuk!

  1. https://www.peticiok.com/signatures.php?tunnus=ne_tegyenek_kulonbseget_az_emberek_kozott_egy_igazolvany_miatt&page_number=2&num_rows=10&country=HU&location=4213849744

   Ezt aláírva kicsit megnyugodhatunk, hogy közösen támogattuk, békésen az “ellenállást”.
   Valószínű ez kevés lesz, de, mind ahogyan a forradalmak egy kontinensen, vagy az egész világon majdnem egyidőben végigsöpörnek, ennek is lehet egy segítő hatása, hogy minket se kerüljön el az a tiltakozási hullám, ami jelen esetben is forrongani látszik.

 13. Nem értem meg azokat az embereket, akik ezt NEM így látják! Miféle moráljuk van? Kikkel élünk együtt?!?

 14. Kar hogy nem ismerem Attilat. Szivesen kezetfognek vele es megkoszonnem, hogy ilyen remek cikket irt. Minden magyar ujsag cimlapjan le kene kozolni!

 15. Kedves Magyarok,
  Gondolom eszrevettetek, hogy egyre tobb szolgaltato (vendeglato helyek, uszodak, furdok, allatkettek, jatszo helyek, stb) diszkriminalnak attol fuggoen, hogy beoltottad-e magad genmodosito, kiserleti lottyokkel vagy sem. Nos, szeretnem felhivni figyelmeteket, hogy eljetek a lehetoseggel es irjatok velemenyt az ilyen intezmenyekrol, szolgaltatok mindegyikerol! Jogotok van kifejezni velemenyeteket, tapasztalatotokat ezert eljetek vele! Sok ilyen intezmenynek, szolgaltatonak van Facebook oldala. Irjatok meg a velemenyeteket roluk kemenyen. Tovabba ne felejtsetek el, hogy az ilyen helyek a Google terkepen is szerepelnek es ott is velemenyt tudtok irni roluk, amit szinten az egesz vilagon latni fognak. Ha ok benneteket diszkriminalnak, akkor ti is diszkriminaljatok oket! Nem fognak tudni fentmaradni, hiszen a legtobb ember nincs beoltva, ezert tovabbra sem lesz eleg a beveteluk a megelheteshez. Majd ha tonkre mennek, a kormanyuk akik felszolitotta oket a diszkriminaciora, mentse ki oket a csodbemenestol! Majd meglatjuk mennyire lesz tamogato akkor veluk szemben! Adjatok nekik 1 csillagot hadd lassa mindenki, hogy kik a nacik magyarorszagon! A kozeljovoben is messzire keruljetek el az ilyen helyeket. Ha ok nem tamogatnak benneteket es ellenetek vannak, akkor ti miert akarnatok tamogatni oket!?

  1. Igen, soha nem volt fontosabb az ilyen helyek teljes bojkottja és ezt még az oltottak értelmesebbjeinek is világosan kellene látnia!
   Aki ennyit sem képes tenni, meg is érdemli, amit ilyen klaus scwab, gates, a rockefeller és rothchild fajzatok az emberiségnek szánnak! És az olyan, amit még Orwell sem vízionált leglidércesebb rémálmaiban sem.

   Esetleg egy rendszeresen frissített abc sorrendbe szedett, vagy akár funkció szerint rendezett feketelista itt az oldalon, vagy egy vállalkozók a diszkrimunáció ellen” indítása?

 16. Megkérdezhetem, hogy ennek és a következő cikknek a tetején az illusztráció honnan van? Mostanában ebben a stílusban készül nagyon sok globalista átverős reklám is. Ugyanannak a személynek a művei vajon? Köszönöm

 17. Nagyszerű írás, túlfűtött, érzelemmel teli!
  Hogy jutottunk el idáig? Tudjuk, hogy a nép szavaz, de nem ő választ. A háttérhatalom kiválasztotta Orbánt, ők is meg tudták valósítani tervüket, és “Vezérünk” is. Az orbáni diktatúra kiépítésének fázisai: államcsíny – önkényuralom – diktatúra. Az Alkotmánybíróság pedig szerencsétlen, nevetséges kiszolgálójává vált a kormánynak. Jogtiprás felső fokon. Néphez szóló retorikával …”Hofitársaim!.., családi fotók posztolásával (unokázás, anyák napi köszöntő), áldemokratikus konzultációkkal, az éttermi teraszok megnyitása alkalmával pedig egy magasba emelt, üdvözlő söröspohárral még jobban a megvezetett emberek kedvencévé vált. És sokan mindezt elhiszik, hogy ő a MEGMENTŐ. Sajnos ezeket az embereket nagyon nehéz meggyőzni az ellenkezőjéről. Totalitárius államvezető, akárcsak Sztálin, Hitler, Mussolini, Mao Ce-tung, Kim Ir Szen, Castro, Pinochet, Mugabe, Khmer, stb.
  Ha ilyen ütemben folyik az oltakozás, félek, hogy mi leszünk kevesebben, így könnyebb lesz a renitensek vegzálása. Még azt is el tudom képzelni, hogy figyelik az alternatív oldalak hozzászólásait, és listázzák, kiszűrik a bomlasztókat.

 18. Ha tudjuk, hogy ez a folyamat folyik már jó ideje, mi állíthatja meg a hozzászólásokon egyetértésen túl?

 19. “343 ezer szavazat a magyar lakosságnak csak 3,5%-a, ennek ellenére mindössze ennyi ember véleményére „hallgatva” vagy inkább hivatkozva hozott a többséget kirekesztő diszkriminációs döntést a kormány.
  Május 1-én indították el ezt a szégyenteljes megkülönböztetést az oltottak és oltatlanok közötti, amire nem volt még példa a magyar demokrácia történetében.
  Álszent módon mégis a magyarok 65%-ára hivatkoznak, ami hatalmas hazugság.”
  http://seresmaria.hu/jegyezzuk-meg-a-szamot-343-321/?fbclid=IwAR06shUik9JPGZ5zZBBvSKOlpv-oKyKh_N2dV8IC4pdPQ3AIiOep3O5zVw0

  https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/

 20. ELÈG VOLT A SOK HAZUGSÀGBÒL ÈS MEGKÖLÖNBÖZTETÈSBÖL AMI MÀR MINDEN EMBERHEZ MÈLTÒ ÈLETMÒDOT KIZÀR!!! LE EZZEL A KORMÀNNYAL MERT ENNYIRE BECSTELENÜL EGYIK ORSZÀGBAN SEM MENNEK A HISZTÈRIÀK AZ OLTÀSSAL ÈS TILTÀSOKKAL KAPCSOLATOSAN!!!! A KORMÀNYNAK ÈS CINKOSAIKNAK FELELNI KELL EZÈRT A MEGJÀTSZOTT JÀRVÀNYÈRT, AMI KILÀTÀSTALANUL SOK EMBERÀLDOZATOT KÖVETEL, ÈS MÈG AZ OLTOTTAK ÈLETE ÈS EGÈSZSÈGE IS VESZÈLYBEN VAN!!! SÜRGÖSEN LÈPNI KELL EZ ELLEN A GYILKOSOKKAL SZEMBEN!!!! A HATALOM A NÈPÈ ÈS NEMZETÜNKÈ!!!

 21. 2021 05.06-án voltam vérvételen,megcsináltattam az ellenanyag tesztet,mivel tavaly decemberben átestem ezen a víruson.Bőven megfelelek a szabványnak (azt hiszem 15-250 egységig jó),amivel “jogosult vagyok” erre a diszkriminációs illegális plasztik kártyára. Ha meg is csináltatom,KIZÁRÓLAG EGY DOLOGRA FOGOM FELHASZNÁLNI,mégpedig arra,hogy soha semmilyen körülmények között egyik oltást sem juttathatják a szervezetembe!!Remélem arra jó lesz! Viszont semmilyen megkülönböztetést alkalmazó helyre NEM FOGOM HASZNÁLNI,nem megyek színházba(Így is színház az egész hazug világ),moziba ,étterembe,állatkertbe(Van körülöttem éppen elég),uszodába(Ússzanak a boldogságba azok akik ezt az egész szarságot kitalálták) stb. Bedobom a fiók mélyére,és csak végszükség esetén(ld.fentebb) veszem elő,hogy az illetékesek(illetéktelenek) arcába nyomhassam,hogy oltás KUSS!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük