Kegyetlenség – Dr. Lenkei Gábor

Mi lenne a vezetők felelőssége? Mit tesznek helyette? Mi a mi felelősségünk?

A sorozat összes epizódja letölthető itt: https://www.jogazegeszseghez.hu/valas…

3 thoughts on “Kegyetlenség – Dr. Lenkei Gábor

  1. Fenyegetésekkel, akaratuk ellenére az emberekre kényszerített oltás valójában olyan hatást vált ki mint a nemi erőszak. Elmondhatjuk, hogy a világ népességének egy jelentős része jelenleg egy ilyen pornografikus, csoportos megerőszakoláson megy keresztül. A nemi erőszak, oly módon traumatizálja az áldozatot és olyan lelki, mentális, és személyiség zavarokat okoz neki amit csak hosszú idő után tud kiheverni, ha egyáltalán kitudja. Sajnos én is ismerek ilyen brutális párkapcsolatban élő vagy azon átesett személyeket és még csak pszichológusnak sem kell lenni ahhoz, hogy az ember felmérje azokat a mentális károkat amit ezek az erőszakba torkollott kapcsolatok okoztak az áldozatoknak.
    Az oltások kierőszakolása hasonló pszichológiai károkat okoz mint a nemi erőszak. Ez még akkor is így lenne ha kiderülne, hogy a legtöbb oltott placebot, vagy vitamin injekciót kapott és az oltás semmilyen mellékhatást nem okozott és a jövőben sem fog. Placebo vagy nem, az erőszak így is úgy is megtörtént.
    Az sem elképzelhetetlen hogy a cabalnak pont ez az egyik célja az oltásokkal – létrehozni egy személyiségzavaros népességet amit aztán könnyen lehet manipulálni és kontrollálni. Tapasztalatuk biztos van mert a CIA már a múlt században végzett kísérleteket ezen a téren.
    Néhány hónapja beszéltem az egyik csettelő portálon egy nővel akinek a lánya harmadéves orvostanhallgató. Merkely Béla az orvosi egyetem emberileg selejtes dékánja elrendelte a diákok leinjekciózását, de az ő lánya kitartott viszont vizsgázni csak a saját költéségére csináltatott pozitív tesztel tud. Nagyon elvolt keseredve mert nem tudják honnak kerítik elő a pénzt a tesztekre. Javasoltam neki, hogy azoknak a diákoknak akik kitartanak és a szüleiknek be kellene perelni Merkelyt. Erre azt válaszolta, hogy ez majdnem hogy lehetetlen mert Merkelyék oly módon traumatizálták a leinjekciózott diákokat, hogy azok nem is hajlandók a témáról beszélni – a dolgot elnyomják magukban és úgy tesznek mintha semmi sem történt volna. De tudjuk, hogy minden meg nem oldott traumát csak ideig – óráig lehet elnyomni, azok előbb utóbb feltörnek a felszínre. Hogy lehet majd bízni a jövő orvosaiban akiket már diákkorukban traumatizáltak, ez itt a kérdés?

    1. A nemi erőszak hasonlat nagyon igaz. A nemi erőszak lényege is az, hogy az erőszaktevő a HATALMÁT demonstrálja az áldozattal szemben, az áldozat teste és lelke felett, az akarata megtörésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük