“Dokipercek” Dr. Tamasi József – 2021.11.05.


https://archiv.szovetkezettv.hu/wp-content/uploads/2021/11/Tamasi1102.mp4?_=1

A Szövetkezet TV adása.

25 thoughts on ““Dokipercek” Dr. Tamasi József – 2021.11.05.

 1. Dr. Tamasi Úr!

  Minden a tömegeken múlik. Amennyiben Önök létrehoznek egy tisztességesen működő orvosi kamarát, és az orvosok 50 és 1%-a átavanzsál Önökhöz, mialatt otthagyják a maffiakamarát, a kormánynak nevezett bábszínház döntésre kényszerül. Csak létre kell hozni egy ilyet, és várni a hasonló gondolkodású orvosok csatlakozását. Ellenkamarát kell létrehozni, kizárólag szakmai alapon, ami körükbe gyűjti a tisztábban látni képes, és AKARÓ orvosokat.

  Üdv:
  J. m

 2. Köszönettel és hálával e kiváló Csoport kutatásainak, emberfeletti munkájának és minden értünk és egészségünkért folytatott tevékenységeinek, szeretném itt megosztani azt az összegzést amit az elmúlt másfél év alatt nyert tudományos információk és hiteles tanúvallomások alapján állítottam össze.

  Hogyan lehet véget vetni a “világjárványnak” – az ön és családja egészsége és élete a tét
  – 10 pontban

  1) Tagadja meg a “Covid-19” tesztelését.
  A PCR-teszt nem alkalmas semmilyen fertőzés vagy betegség kimutatására (teljesen más célra találták fel). A technokrata világelit azért propagálja ezeket a teszteket, hogy fenntartsa a világjárvány látszatát.

  2) Tagadja meg a kontakt-lenyomozásban való részvételt. Ha szükséges, dobja ki az okostelefonját.
  A PCR-tesztek mellett a kontakt-követés egy másik módja annak, hogy minél több egészséges embert szúrjanak ki “fertőzőként”.

  3) Utasítson el minden Covid-oltást, még akkor is, ha a hatóságok megpróbálják kikényszeríteni.
  Ezeknek a kísérleti génmódosító injekcióknak mellékhatásai sok esetben kórházi kezelés, halál, rokkantság és/vagy életveszélyes állapothoz vezetnek. Az egyik ilyen súlyos, és többségében hosszú távú mellékhatás az immunrendszer károsodása és az emiatt maga a “Covid-19”-nek nevezett betegség tünetei. Ezért minél többen kapnak Covid-oltást, annál több a kórházi kezelés, annál nagyobb a kórházak terhelése, annál több a “Covid-19” halál- és egyéb Covid-eset, ami a jelenben a fő ürügyként szolgál a hamis világjárvány fenntartására.

  4) Ne viseljenek maszkot ott ahol ez nem kötelező, különösen a szabadban.
  A maszkok veszélyeztetik az egészséget, és minél többen viselik őket, annál inkább hozzájárulnak a “világjárvány” megjelenéséhez.
  A maszk viselése elzárja az oxigént és növeli a CO2 bevitelt, ráadásul a belélegzett baktériumokat, amelyek összességében növelik a megbetegedés kockázatát, akár tüdőgyulladással is, amit “Covid-19” betegségnek fognak nevezni.

  5) Kerüljünk minden jellegű megbetegedést és sérülést, kerüljük a gyógyszereket, és próbáljuk meg az öngyógyítást természetes módszerekkel, amikor csak lehetséges. Kerülje a kétes ételek fogyasztását és minden kockázatos tevékenységet. Táplálkozzon egészségesen, főzzön saját maga, sportoljon, de kerülje a szélsőségeket, és főként a szabadban mozogjon sokat. Egész nap kénytelenek vagyunk maszkot viselni, a szabadidődben minden oxigénre szükségünk van.

  6) Kerüljön el minden kórházat és kórházi kezelést, ha lehet. Utasítson el, halasszon el vagy mondjon le minden felesleges műtétet vagy egyéb felesleges kezelést, amely kórházi kezelést igényelne. A CDC által kiadott központi irányelvek és pénzügyi ösztönzők arra motiválják a kórházakat, hogy minden kórházi felvételt és halálesetet “Covid-esetként” rögzítsenek – és a felvétel és kezelés előfeltételeként Covid-oltást adjanak be a betegeknek.

  7) Tartsa távol idős és beteg rokonait minden kórháztól és ápolási otthontól. Ott biztosan meg fognak halni, és Covid-halálesetnek fogják őket nevezni.
  (Ez volt a fő tényező a hamis világjárvány elindításában az 1. világ számos részén).

  8) NE haljon meg. Ha ön abban az időszakban hal meg, amikor az egészségügyi világszervezetek és médiáik a “világjárványról” szóló narratívát fenntartják, bármi is legyen halálának tényleges oka, az hozzáadódik a hamis “Covid-halálozások” millióihoz, amely hamis számot a rémhírterjesztés és maga a “világjárvány” fenntartására használják.

  9) Ne nézzen/olvasson Coviddal kapcsolatos “híreket”. Ezek mind hamis hírek, fabrikált és manipulált adatok/statisztikák, amelyekkel azzal a céllal bombáznak minket, hogy folyamatosan manipulálják a közvéleményt, fokozzák a pánikot és a “világjárvány” látszatát. Ugyanezen okból kerülje a Facebookot és a Twittert, és a többi fő közösségi médiát – ha ezt nem teheti, ne figyeljen a reklámozott “hírekre”, amelyek igazodnak a főáramú megtévesztő narratívához.

  10) Ne hallgasson azon családtagjaira és kortársaira, akik még mindig a Covid-megtévesztés alatt állnak. Tegyen meg mindent, hogy meggyőzzön másokat arról, hogy ők is megtévesztés áldozatai. Nézzen utána annak amit hall vagy olvas, járjon nyitott szemmel és figyeljen arra, hogy önnek, mint egészséges egyénnek mire van szüksége ahhoz, hogy egészséges maradjon.

  +1: Ossza meg a fenti 10 pontot e-mailben, blogokon, a szociális médián illetve nyomtatott formában mindazokkal, akiket ismer és akikben megbízik.

  1. 12. Tudatosan figyelje a közsolgálati és fősordor médián keresztül alkalmazott PERSPEKTÍVA MODULÁCIÓT, az ellenálló oldalon pedig a PROPAGANDA TÜKRÖZÉST, és tudatosan elemezze az ilyen és ehhez hasonló megfogalmazásban érkező híreket: a “közeljövőben várható” , “ez a jövő”, “ezt tervezik”, “ez várható” típusú híreket. Maradjon higgadt, józan, mérsékelt és kiegyensúlyozott, a mesterségesen gerjesztett frusztrációval racionalitását, és döntésképességét helyezik nyomás alá. Mens sana in corpore sano.

   1. Nagyszerű addendum, Zsolt.

    Amivel vitatkoznék az a higgadtság mint egyfajta követelmény egy ilyen szituációban.
    Füst Milán: “A felháborodás nélküli ember, – elviselhetetlen lény. Fel kell tudnod háborodnod – s még mindig. Mihelyt az életbölcsességed akkora, hogy megfoszt indulataidtól, – s különösen: ha még véleményedtől is megfoszt: már értéktelenné is válik. – Aki mindent megért s mindent megbocsát: tűrhetetlen lény az!”

    De persze értem mire gondol, arra hogy most arra mi lenne szükséges a túléléshez. De nem látom át, miként és miért. Éppen az a gond hogy túl sokan vagyunk higgadtak és ezáltal azt sugallják hogy nincs ok aggodalomra. Megkockáztatom, hogy a többség már régóta tudja hogy mi történik és mily gigászi a baj, de átveszik egymástól a higgadtságot mint jó-viselkedést és ezáltal a látszatot generálják mintha minden rendben lenne. A világháború zajlik de a látszat az mintha nem zajlana, és ez az ami külön kiborító.
    Sokkal inkább a felháborodás és kiborulás hangjaira lenne szükség, és nem egyre de néhány milliárdnyira, mint az ezen a honlapon korábban már publikált temetkezési vállalkozóé. Egy újabb interjú vele:
    Funeral Director John O’Looney: Very Important Update: Children Are Dying
    https://www.bitchute.com/video/InACOHTLY2Wj/

    Szerintem nincs épeszű és érző ember aki egy ily kegyetlenül megtervezett és kivitelezett népirtást, amennyiben azt felfogja teljes mélységében, képes higgadtan és frusztráció nélkül végignézni. Ami abnormális és szellemi leépülésre vall, ha valaki nem reagál normál azaz a végtelen felháborodás módján. A lélektelenség stafétabotját adjuk át ezzel egymásnak. Globális léptékű koncentrációs táborban járkáló halálraítéltek vagyunk. Így a kérdés valóban, igaza van-e önnek és túl lehet-e élni a 3.világháborút, ha az ember kellő szenvtelenséget mutat, és ha igen, miért? Hisz nem látható az alagút vége sehol, sőt, az érzékelhető hogy a visszavonulásnak szele sincs, a csapda minden irányból ránk záródik. A terv tökéletes és akik végigcsinálják tökéletesen kegyetlenek. Már a jelenre is számtalan milliókat öltek meg, és a tervek szerint nem állnak meg néhány milliárd kivégzésénél sem. Soha sehol nem követi hányan hallnak meg az intézkedések, a világválság és a vakcináik miatt, így soha senki nem fogja tudni.

    A csapda tökéletes mert globálisan viszik végbe, így már menekülni sincs hová. Az aki mindezt végiggondolja, csak őrjöngeni képes. A bibliai ember mindennek töredékét látva, a ruháját szaggatta apró foszlányokra. Ehhez képest a jelenben még az értők többsége is mosolyogva beszélget a világrengető Covid-témáról. Mert a tuti mindig a divat, és a divat a higgadtság, legyen bármi. Még az is lehet hogy ez az általános pszichikai leépülés az egyik fő oka annak amiért az akár ön-népirtásnak is nevezhető Covid-projektet az elit egyáltalán végig tudja csinálni. Mert az ember megtanult nem érezni, és még inkább megtanulta lenézi azokat akiknek érzelmeik vannak.

    Jókai Anna sorai jutnak eszembe:

    “Az ember-alatti ember viszont az ezredfordulóra szinte készen van. Az „elállatiasodott” nem pontos jelző rá. Az állatnak – bármily furcsán hangzik – az evolúcióban még lehet jövője. A lesüllyedt ember azonban a szellemi múltját is kitörölte. Ki hát ő? Nem biztos, hogy az, aki mellett olykor finnyásan elmegyünk; nem a hajléktalan, nem a kis tolvaj, nem a garázda. Ők még változhatnak. Nem a szenvedélybetegek, akik azért halnak a pótszerbe bele, mert a valódi gyógyszert nem lelik. Nem ők azok. Az ember-alatti ember gyakrabban jól fésült, mint kócos. Minden iránt közönyös, ami nem a saját fizikumát illeti, s ami szellemi értelemben érinthetné, az is hidegen hagyja. Valamennyi célja anyagi, üdvtana: a siker. Ha valahogy mégis kapiskálna valamit holmi isteni szubsztanciáról, azt hinné, az interneten az is lehívható. A koldust átlépi, a művészt leszerződteti és korrumpálja, a tudóst alkalmazza, a kétkezi munkást kihasználja, és eközben felhőtlenül, tapsikolva boldog: „élvezi” az életet, amiről fogalma sincs, hogy valójában mire kapta.”

    Személyes tapasztalatom is az hogy ez a Covid-háború valóban az embert és az emberalatti lényt hozza felszínre, és a kettőjük közti különbséget, választóvonalat, de így kell megtartani a minket indirekt módon gyilkoló szeretteink iránti szeretetünk. Én magam csak azért nem írom ki a teljes nevem, mert szeretném ameddig lehet megőrizni rokonaim “szeretetét”, akik olyan elvakultan kormány-pártiak hogy ennek érdekében gyűlölik ezt a csoportot, eközben orosz-ruletteznek a vakcina-vágóhídon, viszik a gyerekeiket és unokáikat is, csakhogy a pártállásuk makulátlan maradjon és “jólétük” rendben legyen. És nincs emberfeletti erő sem amivel fel lehetne rázni őket az alvajárásból.

    1. Szerény történelmi ismereteim szerint “csak” egyes nemzetek, népek, népcsoportok ellen viseltek eddig háborúkat, ezeket is többnyire hadüzenetet előzte meg. Most vitathatatlanul aljas, alattomos, gyalázatos háború folyik mégpedig az emberiség egésze ellen! Ezek ismeretében vajon miért kellene mindenáron megőrizni annak a rokonnak a szeretetét, aki előtt nem lehet kimondani az általunk vélt igazságot, jelen esetben a való igazságot? Milyen rokoni szeretet az, ami ezen múlhat? Nem beszélve arról, hogy a mindennel megalkuvó, mindenbe beletörődő “ember” miatt kell lemondanunk mindenről, mindenünkről, ami eddig számunkra természetes volt; amiért nem is keveset tettünk, amiért keményen meg is dolgoztunk. Hát nekem az ilyen “ember” sokkal inkább halálos ellenségem, mint rokonom lenne, mert ezek miatt fognak minket is bevágni a vágóhíd felé menetelő önkéntesek soraiba!

 3. A német BioNTech biotechnológiai vállalat részvényei, amelyek az amerikai Pfizer céggel közösen fejlesztettek ki egy Covid-19 elleni oltást, drámai, 20%-os zuhanást értek el pénteken egy elmarasztaló bejelentői jelentés nyomán.
  A NASDAQ tőzsdén forgalmazott BioNTech részvények ára rövid időre 60 dollár körüli mértékben esett, és a cikk írásakor 216 dollár körül állt.

  Egyes elemzők a drámai – több mint 20%-os – visszaesést a Pfizer-BioNTech Covid vakcina kísérleteiről szóló robbanásszerű jelentés közzétételéhez kötötték. A British Medical Journalban (BMJ) kedden megjelent jelentés egy korábbi vállalkozóra hivatkozik, és azt állítja, hogy a tesztelési folyamat során elképesztő mértékű hozzá nem értés a menedzsmentben, az adatok kezelésében és a betegek biztonságában.
  A Brook Jacksonként azonosított bejelentő azt állította, hogy a cég rosszul képzett oltókat fogadott fel, lassú volt a káros hatások kivizsgálása, és még a kísérletekre vonatkozó adatokat is meghamisította. Állításainak alátámasztására több tucat belső dokumentumot is átadott a BMJ-nek.

  A meglepetésszerű tőzsdezuhanás másik lehetséges oka a Pfizer Covid-oltás eredményeinek bejelentése. Pénteken kísérleti adatokra hivatkozott, amelyek szerint a „játékot megváltoztató” tabletta, a Paxlovid 89%-kal csökkenti a Covid-19 miatti kórházi kezelések számát.

  A hír a Merck & Co, egy másik amerikai gyógyszergyártó cég nyomán érkezett, és bejelentette, hogy a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy saját vakcinája 50%-kal csökkenti az enyhe vagy közepesen súlyos Covid-19-ben szenvedő betegek kórházi kezelésének és halálának kockázatát. A Merck gyógyszerét azóta engedélyezték Covid-19-betegek kezelésére az Egyesült Királyságban.

  A médiában olyan spekulációk terjedtek el, hogy a Covid-19 gyógyszerek megjelenése elhitethette a befektetőket, hogy az oltások iránti kereslet csökkenni fog. Egy másik vakcinafejlesztő, a Moderna 55 dolláros csökkenést ért el pénteken, és rövid időre 229 dolláron állt, mielőtt kissé meggyógyult. A Novavax részvényei is estek.

 4. Jelenleg 4forint, 20 fillér egy rupia
  Az eu piacon 15 kapszula ivermectin, 25000Ft
  Ezzel szemben Indiában, a szabad piacon, 6000 felírásra csak 3000 ezer. A mai napokra a kereslet erre a hatóanyagra, az ötszörösére növekedett. A gyógyszeripar és a profithajhászok ügyesen verték fel az árakat.
  https://www.jagran.com/uttar-pradesh/bareilly-city-demand-of-favipiravir-and-ivermectin-tablets-included-in-covid-kit-are-increased-in-bareilly-oximeter-and-vaporizers-including-medicines-are-not-available-in-market-21577817.html

 5. Margit, kezdődik!

  ‘Hospitals in America, Australia And Sweden Are Swamped With People ‘Sicker Than Ever’ — And They Don’t Have Covid’
  https://www.informationliberation.com/?id=62652 2021.11.05.

  Ez is ‘kafa’:

  ‘A koronavírus-járvány 107 újabb halottjáról és 6268 új fertőzöttről adott hírt csütörtökön a koronavirus.gov.hu, ami az utóbbi napok adataihoz képest kimondottan magas. Az áldozatok száma azonban csak azért emelkedett meg ennyire Pintér Sándor belügyminiszter szerint, mert a háromnapos ünnep miatt egyes kórházakban megcsúszott a statisztika [!] (1).

  https://hvg.hu/itthon/20211104_pinter_sandor_statisztika_jarvany_koronavirus

  (1) Finoman szólva: újfent ‘megcsúszott’ – nem először és nem utoljára, meg ‘véletlenül’!

  Korábban, 3 nappal azelőtt már közöltek egy hivatalból félrecímkézett (Covid-1984) adatot: a Nagy Átállítás világhíres ‘ÚjTudománya’ megint bizonyított (nem) – még a saját szaros hazugságaikat sem tudják egyben tartani!

  ‘Elhunyt 152 többségében idős [napi szinten ca. 50], krónikus beteg…[2021.10.29-31] – Jelenleg 2605 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 299-en vannak lélegeztetőgépen…közölte hétvégi összesítőjében a koronavirus.gov.hu hétfőn.’
  Forrás: https://kuruc.info/r/64/235512/ 2021.11.01.

  Gondolná a rendszertoló jobbágy, hogy, amennyiben olyannyira ‘dúl a kór’, akkor talán az alapellátás és helyi rendelők ilyen-olyan orvosait (Kétharmadukra még az ebihalamat se bíznám rá!) a ‘sosem elég, intubálos_agyonszedálos’ intenzív osztályokra ‘vezénylik’ (katonailag!, mert ugye ‘veszélyhelyzet fennforgása vagyon’), de nem: csak azó’tás adminisztráció & telefonos távgyógyítás létezik, hála kasler “überdoktorprof úrnak & nemzetmentő hőseinek a frontvonalon”…

 6. Október végén egy állásinterjút követően felvettek a Magyar Nemzeti Múzeumhoz, egy olyan munkakörbe, amelyért nem igazán tolonganak a jelentkezők, de nekem nagyon jól jött, mert kifejezetten a szakterületem. Bekérették az okleveleimet, a munkaügyi és egyéb dokumentumokat, bemutattak a leendő kollégáknak, stb. Az oltási igazolvány, mint feltétel, szóba sem került, az álláshirdetésben sem szerepelt, mint feltétel. Aztán a munkába állás előtt egy-két nappal eszükbe jutott, hogy megkérdezzék, be vagyok-e oltva?
  Mivel nem vettem fel az oltást és nem is fogom, közölték, hogy nem lehetek a Nemzeti Múzeum munkatársa. Felvételemről az ominózus kormányrendelet hatályba lépése előtt döntöttek, de munkaszerződést akkor még nem kötöttek velem. Azt, hogy nem fognak alkalmazni, csak egy emil-ben közölték.
  Ez esetben tehetek alkotmányjogi panaszt?

 7. Kérem, hogy ennek az orvosnak a videóit osszák, hallgassák, mert nagyon sok mindent tud.

  https://www.bitchute.com/channel/CivTSuEjw6Qp/

  Azt is, hogy nincsenek vírusok, viszont a kinai laborokban nem virust fejlesztettek, hanem biofegyvert, amit szórnak is, vagy kitudja hogy közvetítik a lakosságra. És az ötgé is nagyon sokat hozzátesz a jelenlegi helyzethez. Ezzel is kéne foglalkozni, mert nem csak az oltottak vannak veszélyben valójában.

 8. The Testimonies Project – Izraeli covid oltottak oltáskárosodásának tanúvallomásai (Hunsub):
  https://www87.zippyshare.com/v/1XnAVsJE/file.html
  Izrael volt az első olyan olyan ország ahol a legnagyobb oltottságot érték el kényszerítéssel. Ebben a videóban az oltás utáni károsodásaikról beszélnek az ottani emberek.

 9. Az utóbbi napokban szó szerint elsírtam magam miután rátaláltam ezen “oltásokkal” folytatott kísérleti tanulmányokra.

  A Study to Evaluate Safety and Effectiveness of mRNA-1273 COVID-19 Vaccine in Healthy Children Between 6 Months of Age and Less Than 12 Years of Age
  https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04796896

  Kiváltképpen a fenti tanulmány rázott meg. Nem mintha felnőttekkel jó ötlet lenne kísérletezgetni emberi gént módositó szerekkel egy olyan betegségre ami a járvány kezdetén annak paraméterei szerint nem volt súlyosabb rátájú mint egy szokványos influenza.

  Na most ehhez képest az a helyzet, hogy egészséges gyerekeket 6 hónapos kortól 12 évesig, verbuválnak a Moderna mRNA oltásaira való kísérleti nyulak szerepére. Gyalázat, végtelen kegyetlenség, népirtás a sokadik hatványon. Egy olyan betegség ürügyével kísérletezgetnek kis gyerekekkel, amely betegség még a főáramú narrativa szerint SEM veszélyezteti a gyerekeket. Érdemes megállni csak ezen a ponton és elgondolkodni. Mégis kicsodák ezek akik ilyesmire vetemednek? És mi lett az orvosi társadalommal hogy nem lép fel egyetlen emberként ez ellen? Ráadásul olyan mRNA vakcinákkal folyik az ember kísérlet amely az állatkisérletek során már megbukott, mert az állatok egymás után dőltek ki a sorból.

  További tényező, hogy ezen klinikai kísérletekkel párhuzamosan kezdték meg a tömegeken is ugyanezen vakcinák alkalmazását. 2021 márciusában kezdték meg. Nem vagyok szakértő, de elég ha az ember a józan paraszti eszét használja, hogy erre sem mentség nincs, em magyarázat, hisz minden egyes vakcina-párti orvos és virológus szégyentelenül hazudik a szemünkbe, amikor ezen vakcinákat biztonságosnak és hatékonynak kiáltják ki. Milyen alapon? Fogalmuk sincs e tekintetben, nem is lehet, hisz nem régen kezdődtek e kísérletek, jelenleg is zajlanak, és a tervek szerint, miként a tanulmány mutatja, 2023 júniusig tartanak majd ezek a kísérletek.

  Külön érdekesség, ha elolvassuk a tanulmány milyen céllal is zajlik: hogy megfigyeljék a gondolom várható adverse reaction-ok számát és súlyosságát. Az alábbiak alapján valószinű valami ilyesmire számíthatnak a való világban beoltottak is, hisz a jelek szerint akár egy év múlva is jelentkezhetnek ezen oltásokból adódó súlyos, akár végzetes problémák.

  Number of Participants with Solicited Local and Systemic Adverse Reactions (ARs) [ Time Frame: Up to Day 36 (7 days after each injection) ]
  Number of Participants with Unsolicited Adverse Events (AEs) [ Time Frame: Up to Day 57 (28 days after each injection) ]
  Number of Participants with Medically-Attended AEs (MAAEs) [ Time Frame: Up to Day 394 (1 year after second injection) ]
  Number of Participants with Serious Adverse Events (SAEs) [ Time Frame: Up to Day 394 (1 year after second injection) ]
  Number of Participants with Adverse Events of Special Interest (AESIs), Including Multisystem Inflammatory Syndrome in Children (MIS-C), Myocarditis and/or Pericarditis [ Time Frame: Up to Day 394 (1 year after second injection) ]
  Number of Participants with Serum Antibody Levels that Meet or Exceed the Threshold of Protection From COVID-19 [ Time Frame: Day 57 (1 month after second injection) ]
  Threshold of protection as predefined for study.

  Geometric Mean (GM) of Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 (SARS-CoV-2) Specific Serum Antibody [ Time Frame: Day 57 (1 month after second injection) ]
  Seroresponse Rate of Vaccine Recipients [ Time Frame: Day 57 (1 month after second injection) ]

  További lényeges kérdés ami megfogalmazódik minden épeszű halandóban, hogy ha a klinikai kísérletekben szereplő alanyok esetén léteznek kizáró körülmények, egyébként biztonsági problémák adódhatnak, miért hogy a publikum oltásakor mindenkibe kérdezés nélkül uniform módon döfik bele ezeket a vakcinákat? Hisz senkit nem érdekel, főleg a hatóságokat nem, hogy ki milyen gyógyszerre érzékeny, azaz vannak-e kizáró körülmények. A klinikai alanyok esetén pedig létezik a kizáró körülmények listája.
  A listából csak ezt szúrtam ki hirtelen, de ez is több mint elég:
  Known hypersensitivity to a component of the vaccine or its excipients.
  A medical or psychiatric condition that, according to the investigator’s judgment, may pose additional risk as a result of participation, interfere with safety assessments, or interfere with interpretation of results.
  History of a diagnosis or condition that, in the judgment of the investigator, may affect study endpoint assessment or compromise participant safety.

  Mindez azért is külön érdekes mert senkinek fogalma sincs ezen vakcinák teljes összetételéről hisz azt szabadalmi oltalom védi. Ugyanakkor a tömeges oltakozás során, a kutyát nem érdekli hogy ezen ismeretlen vakcina-összetevők közül egy beoltott mire érzékeny, akár olyan szinten, hogy a halálba küldi. Most képzeljük el mi van, ha mondjuk éppen penicillin is van ezekben…Ki tudja? Senki.

  Mindezt egy olyan vírus ellen, amit a való világban soha nem izoláltak, pláne azt nem igazolták hogy a Covid-nak nevezett súlyos betegséget meg lehetne kapni valamely fertőzés útján egészséges gyerekektől. Kérem ne haragudjanak de muszáj kifejezzem, én fizikailag leszek rosszul, ha végiggondolom még a narratívát is hogy egészséges gyerekeket halálos veszélynek kiáltanak ki, és ezzel az ürüggyel rajtuk (is) kísérleteznek egy géninformációt radikális módon módositó anyaggal.

  Arról hogy miként tarolják le a fiatalokat ezen vakcinák, egy újabb tényfeltáró orvos beszámolója:
  https://visionlaunch.com/world-renowned-epidemiologist-warning-myocarditis-blood-clots-other-vaccine-risks/

  World-Renowned Epidemiologist Warning! Myocarditis, Blood Clots & Other Vaccine Risks
  “One of the most troubling aspects of this mass human medical experiment we are undergoing is that highly credible medical professionals like Dr. Peter Mc Cullough are not allowed to voice their concerns throughout the corporate media. Everyone should listen to what he has to say before they get this experimental “vaccine.”

  (Világhírű epidemiológus figyelmeztet! Szívizomgyulladás, vérrögök és egyéb oltási kockázatok
  “Az egyik legaggasztóbb aspektusa ennek a tömeges orvosi kísérletnek, amin keresztülmegyünk, az, hogy az olyan rendkívül hiteles orvosi szakembereknek, mint Dr. Peter Mc Cullough, nem engedik, hogy aggodalmaiknak hangot adjanak a vállalati médiában. Mindenkinek meg kellene hallgatnia, amit mondani akar, mielőtt megkapja ezt a kísérleti “vakcinát”. )

  Dr. Peter Mc Cullough első kézből, saját kórházi tapasztalata és elméleti ismeretei által alátámasztva mondja el ami történik. Fiatalok sokasága kerül súlyos sokszor végzetes szívproblémákkal a kórházakba miután megkapják ezen vakcinákat.

  Érez valaki más is úgy ahogyan én? Mi történik velünk embertársaim? Hogyan lehetséges hogy ezt engeditek megtörténni? Ha még a szerencsétlen ártatlan gyermekeket sem kímélitek, mert ugye a tömeges kísérletbe benevezitek majd sajátjaitok is, mert önzésetek, vakságtok és félelmeitek rabjai lettetek? Ti lennétek a felelősen gondolkozó önzetlen embertársaink? Hisz még az ember név sem méltó rátok.

  Most pedig vonultok felvenni a harmadik oltást, csakazértis? Azt az oltást ami a jelek szerint nem oldotta meg a védelmeteket egyébként nem lenne szükség újabbra. Ja, most egy új variáns van, azért kell az újabb oltás. Nem új variáns van, hanem egy új hazugság-variáns van és van egy vadi új betegség hullám amit most már a Covid-vakcinák okoznak.

  Nem hiszitek? Akkor gondoljátok végig. Tudjuk hogy minden kórház számára ki van adva a központi CDC-parancs és a finanszírozási motiváció, hogy a vakcinát szorgalmazni minden áron, a vakcinasérüléseket titokban tartani minden áron, és mindenkit Covid-kezeltnek minősíteni, amit tovább motivál a minden Covid-betegként és halottként kijáró óriási extra juttatás.
  Mi e többszörös ösztönzés eredője? Az hogy mindenki aki jelenleg vakcina-áldozat lesz, arról titokban tartják hogy oltott, és a megbetegedését az oltatlanok Covid-járványaként kezelik, a delta variánsként. Ezzel az ürüggyel pedig szabadon nyomathatják a következő oltást, oltásokat. Mert a folyamat nem áll meg a harmadik fázisban sem. Előre be lett jelentve, hogy minden hat hónapban lehet sorban állni egy újabb oltásért. Csak ti nem figyeltek oda eközben vadhülyének kiáltjátok ki azt aki odafigyel.

  Kedves embertársaim, honfitársaim. Hát meg vagytok ti tényleg bolondulva hogy nem látjátok át ezt a csapdát, nem veszitek észre a folyamatos hazudozást?
  Itt van például bemutatva, miként lett ezen még tesztelést sem látott oltások “hatékonysága” 100 százalékra kikiáltva, majd lépésről lépésre lehúzva a lényegében védelemre alkalmatlan szintre, miután a harmadik oltás eme alkalmatlan szerből újra eladható lett:
  Covid Shot Claims Go To Zero
  https://www.bitchute.com/video/93yPUIKPd8lt/

  Oly annyira nem vagytok hajlandók odafigyelni, sem az efféle részletekre, sem a tényfeltáró orvosokra, nővérekre, sem a vakcinaáldozatok kétségbe esett kiáltásaira, hogy üdvös kényelmetekben a vágóhídra terelitek magatokat, gyermekeiteket, unokáitokat.

  Ja mert ti és a családotok az első körben megkapták a két oltást, és köszönik jól vagytok? Hát nem ez is egy orbitális önzésre vall?
  Igen, mert sokan, az egyes becslések szerint akár 85 fölötti százalékban az első körben placebót kapnak, kaptak. Minden efféle kísérlet során a placebók alkalmazása alap, és mivel most maga a publikum a kísérleti alany, illetve az is, nyilván egy óriási tábor placebót kapott a valódi szer helyett. Ugyanakkor például ez a tanúvallomás is arról számol be, hogy azok akik a valódi anyagot kapják, mind áldozatul esnek:
  Placebo Shots Are Being Used To Create Vaccine Advocates
  https://www.bitchute.com/video/5ahlNT0fiHmM/

  Ismerjük azon érveiteket is, amit a sajtó terít elétek, azt az orbitális hazugságot, hogy immár 5 millió lenne a Covid-halálesetek száma világszerte. Mire ti azonnal rohantok felvenni a harmadik oltást is. Miért ne. Igy elmondhatjátok hogy van vakcinakártyátok amivel beléphette oda ahonnan az összes hülye lúzer ki lesz zárva. A 2 vh is igy kezdődött. Az elit és az összes idióta polgár aki elitnek képzeli magát, amiatt örvendett hogy a selejtes tömeg megy majd a süllyesztőbe.

  De a helyzet az hogy mentek majd ti is a süllesztőbe. Majd egy-másfél év múlva, miután az összes vakcina-halottat is Covid-halottnak nevezik el, majd azt halljátok hogy a Covid-halálesetek száma immár 30 millió világszerte, és mentek beadatni az ötödik oltást. (Ha addigra még megúsztátok a vakcinázó orosz rulettezést.)

  Hogy mennyire nem túlzás még a 30 milliós vakcina halálozási szám, egy napokban végzett gyors számitásom a VAERS hivatalosan bejelentett adatai alapján.

  Ha a helyes számítást alkalmazzuk a Covid vakcina okozta sérülések hivatalos VAERS nyilvántartására, akkor azt kapjuk, hogy a jelenre, azaz a néhány hónap alatt történő Covid-vakcinázások okozta tényleges halálesetek száma világszerte kb. 17 millióra tehető.

  Én így jutottam erre a számra:

  TÉNY: az összes bejelentett AE (nemkívánatos esemény) száma az összes gyógyszer és vakcina esetében egy kis töredék, kb. 1%-a a valóságban bekövetkezett AE-k számának.

  “A gyógyszerek és vakcinák mellékhatásai gyakoriak, de aluljelentettek. Bár az ambuláns betegek 25%-ánál fordul elő nemkívánatos gyógyszeres esemény, az összes nemkívánatos gyógyszeres esemény kevesebb mint 0,3%-át, a súlyos események 1-13%-át jelentik az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalnak (FDA). Hasonlóképpen, az oltóanyagokkal kapcsolatos nemkívánatos események kevesebb mint 1%-át jelentik. Az alacsony jelentési arányok megakadályozzák vagy lassítják a közegészségügyet veszélyeztető “problémás” gyógyszerek és vakcinák azonosítását.”
  Az eredmények részben:
  https://openvaers.com/images/r18hs017045-lazarus-final-report-20116.pdf

  Mivel a VAERS egy amerikai alapú rendszer, nem támaszkodhatunk a nem amerikai adatokra, mivel azokat még ritkábban jelentik, ha egyáltalán jelentik, a világ nem amerikai országaiból. Pontosabb számot kapunk, ha a világméretű adatokat a bejelentett USA-adatokból vezetjük le.
  https://vaersanalysis.info/2021/10/01/vaers-summary-for-covid-19-vaccines-through-9-24-2021/

  A fenti táblázat szerint csak az USA-ban a hivatalos VAERS jelentések szerint 7 215 haláleset történt a Covid-19 vakcinák miatt.
  Mivel ez a szám a halálesetek tényleges számának csak 1%-át jelenti, a tényleges szám erre: 100-szor 7 215, azaz 721 500.

  Ha a fenti számot mintegy statisztikai halmazt tekintjük és a világ népességszámára alkalmazzuk, akkor a világ népesség /USA népesség aránypár alapján ezt kapjuk: (7,800,000,000/331,449,281)*721500 = 16,979,068 azaz kb 17 millió.

  Kedves oltottak és vakcinapártiak, ezt a hatalmas számot ti generáljátok azzal hogy elmentek oltatni, és azzal hogy tudva és akarva bedőltök az újabb és újabb hazugsághullámoknak, és mentek a vágóhídra, csak azért mert kényelmes elhinni, nem gondolkodni, és nem törődni embertársaitokkal. Kényelmes elhinni hogy titeket a ti pozíciótokban nem érhet semmilyen baj. Mert titeket majd megőriz vagy az evolúció vagy a Jó Isten.

  De az is elgondolkodtató hogy amíg számtalan Covid-vakcinákat ellenes orvost és laikust hallottam aggódni a vakcinázottakért, soha, de soha nem hallottam egyetlen vakcinapártit sem aggódni amiatt hogy mi lesz a vakcina-tagadókkal akik a világ helyzete, eme “járvány” és a vakcinák ismeretében megtagadják ezen oltásokat, és mivel ezen kísérleti oltásokat most már munkahelyek és üzletek is másokra kényszerítik, emiatt milliók fogják elveszíteni állásuk, jövedelmük, szakmájuk, megélhetésük. Azaz meg fognak halni.

  Bárhogy is legyen, egy biztos, nem szeretnék az oltáspártiak helyében lenni azon a napon, amikor majd rájuk zuhan az igazság, az hogy mit tettek önmaguk, gyermekeik és embertársaik ellen és amikor azzal együtt a lelkiismeretük is.

  Mert:
  Tévedni emberi dolog.
  Egy apró hibát vagy tévedést nem beismerni emberi dolog.
  Egy végzetes hibát nem beismerni jellemhiba.
  Nem beismerni egy végzetes hibát egy olyan ügyben, amely számtalan millió ember életét vette és fogja elvenni, az népirtásban való bűnrészesség.
  Elfogadni egy kísérleti állat szerepét egy példátlan tömegkísérletben, amely egy potenciálisan végzetes kimenetelű kísérleti génmódosító anyaggal zajlik, az bűnrészesség népirtásban és öngyilkossági kísérlet.

  1. Kedves A Éva!
   Ön egy magasrendü értelmü tiszta lelkü igaz tisztánlátó!
   Sajnos az ugy nevezett civilizált fehér ember ha ugy hiszi bármi pillanatnyi előnye származik
   mert az ő szentélye az rtl klub stb,hát maga elé tolja akár feláldozza az ujszülött csecsemőt is a maga érdekében.
   Semmi nem érdekli önmagán kivül.Gyalázat!

   1. Kedves Nonánó, nagyon szépen köszönöm kedves szavait. Nagyon jól fejezte ki. Én is így vagyok ezzel- képtelen vagyok túljutni a megbotránkozáson amit érzek látva hogy embertársaim tömegei mily mélyre alacsonyodnak petty félelmeikben és önzésükben, és hogy eközben még azokat nézik le és tartják “felelőtlennek” akik nem követik őket e végtelen gyalázatban.

 10. Kedves Tisztánlátok !
  A következő videó arról szól, hogy a Pfizer cég a teszt kisérleteiben lényeges csalás történt. Ebben az a baj, hogy ez engedélyező hatóságok ezen hamis adatok bírtokában adták ki az oltási engedélyt. A csalás leleplezőjét a Pfizer cég azonnali hatállyal kirúgta.

  Forrás: https://uncutnews.ch/prof-sucharit-bhakdi-zum-bmj-enthuellungsbericht-ueber-us-forschungsfirma/

  Tehát minden olyan orvos, aki ezek útán is folytatja az oltást, az a törvény szerint a saját pénztárcájával felel az oltások
  miatt bekövetkezett károkért. Prof. Sucharit Bhakdi elmondja, hogy mind az usa- és az európai engedélyező hatóságok is
  korrupcióval vádolhatók meg. Mert az olyan oltás, aminek a hatékonysága megkérdőjelezhető, az nem kaphat engedélyt.

  Ha pedig a büntényre később derülne fény, akkor azt az oltást rögtön fel kell függeszteni addig, amig az igazság nem tisztázódik.

  Itt most az a legnagyobb baj, hogy jelenleg az oltási lobby-nak most az 5 éves feletti gyerekeket vannak az oltásnak célkeresztjében.

 11. Kérem a rendszert törölje a hozzászólást mert inkább elmegyek a következő gyűlésre ha semmi nem szól közbe

 12. Mint tudjuk, Mr.Gates, aki gyakorlatilag a WHO irányítója és a gyógyszeripar fő részvényesei közé tartozik, hosszú ideje a túlnépesedéssel van elfoglalva, nem titkolva, hogy megoldást keres erre a problémára. A népirtás legegyszerűbb módja a népesség oltása akár terméketlenséget okozó, akár korai halált előidéző anyagokkal. További módszerek közt az energiaválság, a élelmiszerhiány, az orvosi ellátás hiánya is szerepelhetnek, de bizonyára előállítható tömeges terjesztésre alkalmas valóban halálos mikroba is.
  Amíg nem vesszük észre, hogy fennáll a NÉPIRTÁS szándéka, addig csak kullogunk az események után.

 13. Oltásososk szórják a betegséget amit oltás nélkül túllehet élni!
  Ez enteroproblémaként kezdödik gyomorfertötlenités után lassan rendbe is jön.
  A 3 dik oltás már rohasztja a testet! Olyan büdösek mint a rohadtkáposzta!

 14. Amerikai “humor”
  A vírus és a mesterséges intelligencia

  Dr. Robert Jay Rowen, MD
  (AACI Newsletter)

  https://www.killingcancernotpeople.com/newsletter-archive

  https://dfd0cf5f-fa2b-47dd-a53a-bc2b6ca49837.filesusr.com/ugd/0d61b6_987ea7d69f7140b08e142bc06469b127.pdf

  Milyen okos a vírus!
  Tavaly a vírus adott nekünk egy kis szünetet. Nem volt fertőző az Antifa és
  faji ihletésű zavargások idején, amelyek több száz vállalkozást pusztítottak el, és talán 1 milliárd dollárt is kitevő gazdasági kárt okoztak.

  A vírus tudja, hogy nem terjedhet 6 méternél távolabb. Viszont tudja, hogyan fertőzzön embereket, akik nem kaptak oltást, de ezekről azonban átjut az oltottakra az oltatlan nem fertőzöttekről.
  Ez a természet bravúrja!
  A vírus tudja, hogy nem fertőzhet, ha az ember étteremben tartózkodik és beoltotta magát, ugyanakkor tudja, hogy ne jöjjön át a határon több tízezer, okmányokkal nem rendelkező illegális bevándorlóval, akiket nem oltottak be, nem teszteltek és az adófizetők pénzén szállítják el az ország minden részébe.
  Ja, és persze bizonyos emberek nem tudják terjeszteni a vírust, nekik nem kell maszkot viselniük például gálaeseményeken vagy fodrásznál. Ilyen a képviselőház elnöke, San Francisco polgármestere és Kalifornia
  kormányzója. Ismerem őket, mióta Kaliforniában élek, és az említett esetekről közzé tett képeket is. Más államok uralkodóiról nem tudok, de talán ők is valamilyen különleges bánásmódban részesülnek a vírus részéről.
  A vírus tudja, hogy az Üdvhadsereg tagjaitól és a tűzoltóktól is terjedhet a közösségben. Ezeket ezért aztán be kell oltani vagy el kell bocsátani. Ó, de még ha Önt be is oltották, szuper-terjesztő lehet, ám megkaphatja a betegséget is, ezért a szomszédja is jól teszi, ha beoltatja magát.
  A vírus tudja, hogy kell terjedni a katonaság fiatalabb korosztályán belül. Bár a tünetek, szövődmények enyhék, mégis, vagy beoltatják magukat a katonák vagy ellenkező esetben becstelen magatartás miatt leszerelik őket.
  A vírus tudja, hogy a legjobban az állami alkalmazottról terjedhet mindenkire, de furcsa módon a bölcsessége is megvan ahhoz, hogy kihagyjon a terjesztésből egy csoportot, olyat, amely naponta járja a környéket: a postásokat
  A Kongresszus tagjai szintén nem terjesztik a vírust, tehát nekik oltásra sincs szükségük.
  A vírus tudja, hogy újra megfertőzheti Önt, még akkor is, ha már volt ilyen betegsége és a tudomány „tartós immunitásnak” nevezni. A vírusok azonban csak arra várnak, hogy lecsaphassanak. Ezért aztán nem számít az immunállapot, ha arról van szó, hogy az oltás kötelező. Ez a vírus felülmúlja a tudományt és a természetes immunitást. És tudja, hogy ne menjen át egy maszkon, amelynek pórusai több ezerszer nagyobbak, mint a vírus tényleges mérete.
  Ez a vírus tudta, hogy erős és halálos, ha az akar lenni, így ami kevés megmaradt az Alkotmányból, az is elfelejthető. Sokan kétségbeesetten
  megpróbálnak ragaszkodni az (amerikai) Alkotmány Első Kiegészítéshez (First Amendment), hogy megvédjék magukat a genetikai oltóanyagtól, de az ilyesmi a bírósághoz vagy a munkahely elvesztéséhez vezethet.

  Ez a hihetetlenül intelligens vírus végre megtalálta a párját intelligencia tekintetében.
  A Southwest Airlines vállalat tönkre akarta tenni az életét
  több száz vagy több ezer alkalmazottjának, akik úgy érezték, inkább megvédik a saját fizikai valójukat, mint az állásukat.
  A szövetségi kormány szervezésében néhány titokzatos esemény történt az előző héten, ami több ezer SWA-járat törlését eredményezte. Természetesen,
  a légitársaság nem részletezte, mi történt valójában. Furcsa módon a cég
  ezt követően az adminisztratív utasítások ellenére visszavonta a szövetségi kormánytól eredő (nem jogszabályi) intézkedést. A légitársaság
  azóta normálisan működik. Ez egy érdekes végeredmény.
  Most pedig térjünk vissza az alapokhoz. Valaki, talán Vuhanban, képes volt létre hozni egy csúnya vírust hihetetlen intelligenciával.
  Gondoljunk csak bele, nincs jelentős patogenitása gyermekeket illetően, viszont gazdagítja a gyógyszeripart, amely rohan oltani a gyerekeket, mindezt a kormány fizeti (az Ön adójából), miközben azonban az oltóanyag gyártók teljesen védettek (jogilag). A fertőzés tekintetében legkisebb kockázatú gyerekek pedig egész nap iskolában vannak olyan maszkokban, amelyről a vírus tudja, hogy nem szabad áthatolnia.
  Azt hiszem, végre megérkezett a mesterséges intelligencia, amit genetikai jellegű információkkal kötelező oltások formájában juttatnak az emberi szervezetbe.
  Ragyogó. Szeretnék találkozni azzal, aki kitalálta. A Nobel-díjnál nagyobbat érdemel. Talán találhatok a feltaláló életében egy gyenge pillanatot és a rák gyógyítására is rávehetem.
  P.S. néhány jó hír – hatalmas tüntetések Európában a vakcina ellen. Úgy tűnik, az európaiak ráébrednek a szabadságjogokra, amelyekről mi lemondunk.

 15. A Covid-cocktail-nak a mellékhatásai

  Forrás: https://www.n-tv.de/wissen/Die-Nebenwirkungen-des-Covid-Cocktails-article22921163.html?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE

  Mit kapnak a betegek az intenzivosztályon ?
  Az ismertetőt az angol David Windsor, Gloucestershire Royal Hospital-től mondja el.

  – nyugtatók: Propofol, Midazolam und Clonidin.
  – légzés elősegítő, Muskelrelaxans Atracurium
  – fájdalomcsillapító, Paracetamol und Alfentanil
  – vérnyomás, Noradrenalin
  – véralvadásnak a csékkentése, Fragmin
  – gyulladás, Dexamethason és bakteriállis Infektion, Antibiotikum Tazocin

  Mellékhatások:
  – Paracetamol, májat teszi tönkre
  – Opioid Alfentanil, a légzés és a szív megáll
  – Midazolam, fejfájás,hányás és megállhat a szív
  – Dexamethason, idegi kihatások
  – Morphine és fájdalomcsillapítás, szorúlás
  A szerveztetnek a massziv igénybevétele
  – a test leépül, sok nedvességet kell mesterségesen bevezetni
  – a kethéter-nél egy nagy fertőzés lehetősége áll fenn
  – ehhez jön a sok kölcsönhatása a gyógyszereknek
  A túlélés magas ára
  – a kortikosteroid Dexamethason, a halál bekövetkezést tudja meggátolni
  – az ECMO, a testen kivüli Membranoxygen adagolás, amikor a CO2-öt a testen kivül vonják ki és oxigént vezetnek be
  – itt nagyon sokan megkapják a tüdőgyulladást, aztán a hosszú mesterséges légzés után jönnek a kompikációk

  A végén azt mondja a cikk, hogy az oltás csak egy kis szúri, ami állítólag segít. De ez a liberális cikk nem foglalkozik azzal,
  hogy ennek is vannal mellékhatási.

  Tehát a leírásba csak ezért mentem bele, hogy az olyan olrvosok, akiknek ebben gyakorlatuk van szóljanaik már hozzá,
  ebbe a szörnyü WHO által erőltetett protokollhoz.

  Szerintem van sokkal jobb kezelési módszer is, amikor nem kerül a beteg fölöslegesen az intenziv osztályra.

  Szerintem itt sok szédítés is van és talán az egész protokoll egy erőltetett valami, ami nagyon rossznak tünik.

  Tulajdonképpen én is voltam az intenziv osztályon, persze nem mint covid-19 beteg, De az egész kezelési eljárásról van nekem
  is egy személyes tapasztalatom. Engem nem tápláltak mesterségesen, de a szobatársamat igen.

  1. Kerestem Dr. Pócs Alfréd november elején készült doki percek videóját, amit korábban megnéztem, de már nem találtam. Miért?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük