Buktassuk le a hazudozókat!

Új akciót, új aloldalt indítunk!!! Azokat a hiteles híreket, beszámolókat keressük, amelyek az egészségügyi intézményekben folyó történésekről szólnak. Célunk a valós helyzet érzékeltetése és a hazug pánikkeltő propaganda lebuktatása. Ezért kérünk mindenkit, aki belülről látja az üres nem covidos, hagyományos osztályokat, az ide oda rángatott dolgozókat, a valósan súlyos betegek egyéb betegekhez való alacsony arányát, a rendkívüli intézkedésekkel ellehetetlenített fontos szolgáltatásokat, az eszement módon tesztelt dolgozókat és ezzel a munkavégzésük ellehetetlenítését, az írja meg, vagy fotózza le, készítsen videót és küldje meg számunkra, hogy az emberek tisztábban lássák a hazudozás hátterét.

Ígérjük, hogy teljes diszkrécióval fogjuk kezelni, nem veszélyeztetjük a kórházon belüli egzisztenciáját (megváltoztatjuk a nevet, a helyszínt, videót is csak akkor rakjuk fel, ha az nem befolyásolhatja a beküldő jövőjét). Várjuk betegek beszámolóit is arról, hogy milyen tortúrákat élnek meg a teljesen felforgatott mai egészségügy igénybevétele közben. Írjanak meg minden károsodást, halálesetet, amelyeket a COVID helyzet miatt átszervezett egészségügyi szolgáltatások során tapasztaltak. Minden beszámoló nagy érték, mert sok vakon propaganda hívő, félelemben élő embertársunk kijózanításához segíthet hozzá. Kérem, hogy minél többen vegyünk részt aktívan a járványos hazudozás megszüntetésében! A tudás terjesztése az egyetlen helyes eljárás! Üdvözlettel Dr.Tamasi József

Prof. Dr.Bhakdi Könyve

Kiadtuk magyarul a koronavírus probléma egyik nagy járványügyi szakértőjének Bhakdi professzornak a “Koronavírus vaklárma?” című könyvét Gődény György, Pócs Alfréd és Tamasi József előszavával. Segítséget kérünk a könyv terjesztéséhez. Egyenlőre minimum huszasával szeretnénk a könyvet eladni ezzel is alkalmat teremtve a józanul gondolkodók közösségbe szervezősédésére.

Aki kedvet érez a könyv terjesztéséhez és rendelkezik 20×3500 Ft vagyis 70.000 Ft kezdőtőkével, az írjon az orvosokatisztanlatasert@gmail.com emailcímre.

A könyv egyesével is megvásárolható már Dr.Lenkei Egészségkultúra szaküzleteiben és Dr.Tamasi orvosi rendelőjében.

2 thoughts on “Buktassuk le a hazudozókat!

 1. Tisztelt Doktor Urak! Fogadják őszinte tiszteletemet és nagyrabecsülésemet áldozatos munkájukért, amellyel nap mint nap felveszi a küzdelmet az emberekért!
  Az igazságérzetemet hihetetlen mértékben zavarják azok a közlemények, amelyek hamis biztonságérzetet keltenek az emberekben, presszionálva őket, hogy fogadják el a jelenlegi helyzetet minden, a közleményekben megjelenő adattal, információval, s “csak a vakcina jelent megoldást” hozzáállással (melyet az ország miniszterelnöke is több esetben kinyilvánított).
  Sajnos nehéz bizonyítani fotókkal, videofelvételekkel, hogy mi történik pl. a kórházakban, mert gyakorlatilag nyilatkozatstop van elrendelve, s nem engednek felvételeket készíteni.
  Örvendetes, hogy Németországban már sikeresen elindították az első pereket, folyamatosan figyelemmel kísérem azokat.
  Mint ahogyan a magyarországi eseményeket is, próbálok értelmesen, magamat visszafigva kritikákat megfogalmazni a Kormányoldalon/Kormányinfóban megjelenő hírekre reagálva.
  A kérdésem a Tisztelt Doktor Urakhoz a következő:
  Léteznek Magyarországon akár egyenként, akár csoportosan olyan ügyvédek, jogi szakemberek, akik saját maguktól v. akiken keresztül el lehetne indítani olyan felelősségre vonással kapcsolatos eljárásokat, amelyekkel akár vezető politikusokat, orvosokat lehetne mielőbb elmarasztalni?
  Tapasztalatom szerint sokan vagyunk az ún. velük “ellentétes” oldalon, de a múlt sokszor rávilágított már arra, hogy csak tragikus események bekövetkezése esetén mozdulnak meg ténylegesen az emberek. Ne várjuk meg ezeket!

  A legutóbbi felháborító közlemény Szlávik János részéről a következő volt:
  https://koronavirus.gov.hu/cikkek/szlavik-egyertelmuen-eletmentoek-az-oltasok

  Tudomásom szerint életmentőek azok az eszközök, gyógyszerek, amelyeket ha nem alkalmaznak adott ember adott egészségi állapotában, akkor az nagy valószínűséggel meghal. Ezt állítani egy vakcina esetén hamis érzetet kelt az emberekben, hiszen úgy gondolhatják, hogy mindenki, aki nem oltatja be magát, meg is halhat.
  Szó van még a közleményben az új fejlesztésű vakcina összehasonlításáról az influenza elleni vakcinával, miszerint előbbi több, mint 90%-os hatékonyságú. Arról nem esik azonban szó, hogy ez a százalékos arány az önkéntes tesztalanyokra vonatkozott, akik gyakorlatilag teljesen egészséges emberek voltak.
  Szintén szó van arról, hogy a vakcinának csak enyhe mellékhatásai lehetnek (“mellékhatásai pedig csak a szokásosak: bőrpír, hőemelkedés, enyhe fájdalom az oltás helyén”).
  Illetve a beoltottakra nem jelent majd veszélyt az éles vírus. (“Ráadásul valamennyi oltóanyag esetében igaz, hogy ha meg is fertőződik valaki az oltás ellenére, szinte biztosan nem alakul ki nála súlyos betegség és nem hal bele a fertőzésbe”)

  Továbbá nem tudok elmenni szó nélkül Szlávik Jánosnak a szintén a Kormányoldalon megjelent november 28-i közleménye mellett, melyben a következőket mondta:

  https://koronavirus.gov.hu/cikkek/szlavik-leheto-leggyorsabban-kell-beoltani-lakossagot

  “az újonnan kifejlesztett oltásoknál nem észlelnek hosszú távú mellékhatásokat, így a világ bármely pontjáról érkező oltóanyag biztonságos lesz.”

  Ezzel megint azt sugallva és egyúttal teljesen hamis biztonságérzetet keltve az emberekben, hogy nincsenek hosszú távú mellékhatásai a vakcináknak. Holott mint ismert, az új fejlesztésű vakcinák önkéntesek bevonásával lezajlott klinikai tesztjei csak néhány hete értek véget (illetve

  1. Kedves Szabolcs! Teljesen egyetértünk Önnel, hogy az Ön által idézett megszólalások a legcsekélyebb tudományosságot is nélkülözik és alkalmasak a lakosság megtévesztésére. Mint ahogyan maga a Pfizer gyógyszergyár a saját dokumentumaiban kifejti, egy-egy oltóanyag kifejlesztésének ideje 10-15 évet is igénybe vesz, de semmiképp nem fél év. Fél év után még csak szóba sem jön, hogy lennének hosszú távú hatások és mellékhatások megfigyelésére alkalmas vizsgálatok. Ennek alapján egyetlen felelős orvos sem nyilatkozhatna az ártalmatlanságról. https://www.pfizer.hu/hu/vakcinagy%C3%A1rt%C3%A1s-%C3%B6sszetetts%C3%A9ge?fbclid=IwAR0aYAqNPvxnmLRn-R7b5PDz3x85fRBhQvadSFngb-htPHj1vtOlrT6BP7w

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük