Ausztrália: “A digitális személyazonosítás önkéntes lesz”…

Az úttörő mindig igazat mond…

Pontosan ugyanazok, akik biztosítottak bennünket arról, hogy az mRNS-injekciók önkéntesek lesznek (meg “biztonságosak és hatékonyak”), most arról biztosítanak bennünket, hogy a digitális személyazonosítás önkéntes lesz, és sem a kormány sem más nem fogja semmilyen alantas célra felhasználni.

Forrás: https://twitter.com/SenKatyG/status/1775010565943148637

https://www.bitchute.com/video/r81htzC3kkZg/

6 thoughts on “Ausztrália: “A digitális személyazonosítás önkéntes lesz”…

 1. A “már úgyis mindenki ezt használja” szlogen lesz a kényszerítés hivatkozási alapja.
  Előre borítékolható, hogy a későbbi kényszerítésről nem fognak népszavazást tartani, és a szabályozás felülvizsgálata már be is lett ígérve(=kötelezővé tételi felülvizsgálás).
  Az én életembe már most is kérés és engedélyezés nélkül kukkoló féreg szolgálatilag beleavatkoznak. Meg se kérdeztek róla.
  Pedig még nem vagyok digitális személy, de már nem ismerik a mértéket és a határokat. Mi lenne, ha még digitalizálnának is?

  1. Azt is el tudom képzelni, hogy valóban nem mondják ki, hogy kötelező, csak a digitális azonosítót elutasítók egy idő után majd azt veszik észre, hogy nem fognak tudni vásárolni, tömegközlekedést és egyéb szolgáltatásokat igénybe venni, stb. A kényszerítésnek nagyon sok módját ismeri a sátán.

 2. Valóban lehet, hogy az ellenállóknak a bankok nem teljesítik az utalásaikat.
  Ilyen csődhelyzetben ez indokolt is
  A Basel III miatt úgysem a bankban vagy a kincstárban tartott “tartozom Neked semmivel” jegyemmel kellene fizetni
  A tartozásaimat meg kiegyenlítem “fémmel”
  Úgyis jönnek a választások

 3. Magyar Péter érünk dolgozik, a legjobb harcos, aki ismeri a Soros terv hazai megvalósítását: amit a politika ránk kényszerít a választások után.
  A lehazudott államháztartási hiányt és a lakosság vakcinák kipróbálásával törlesztésével mindenki nyögi már ma is a törlesztés elejét.
  Magam azt tervezem, hogyan tudom törleszteni a rezsiszámláimat, ha a Klaus Schwab javasolta lakossági számlámon elérhetetlenné válna a megtakarításom: mit fogad el egy végrehajtó itthon, ha a bankrendszerben esetleg semmi elérhető pénzem sem lesz.
  Klaus sváb az IMF nevében mindent közölt külföldön, amit a mészáros média elhallgat előlünk.
  Én bízom Benne
  A mai ellenzék megmondta, hogy mit tesznek, ha szükségesnek látják, miközben Szíjártó már háborúba hazudja hazánkat külföldön

  1. Na neee. 😀 Magyar Péter egy megvezető, szerinted honnan van több 10 millája a kampányára…? Összekuporgatta?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük