Nagyszerű video Angliából

A minap remek video került napvilágra egy Angliában élő honfitársunktól, aki Szkeptikus Kerekasztal néven új csoportot indított.

Én magam korábban a szkeptikus szó hallatán összerándultam, mert hozzá voltam szokva, hogy azt szektás, babonás trollok használják, akik zsigeri gyűlölködést éreznek a természetes gyógymódok, a betegségmegelőzés, a vitaminok és minden ellen, ami nem a pharma lobby érdeke. A Szkeptikus Kerekasztal nem ilyen. Egészséges kételkedéssel és alapossággal gyűjtötte össze az plandemia tényeit, tudományos adatokat és prezentálta azt minden jóravaló, a tudományt megbecsülni tudó magyar számára.

Szó esik az oltásokról, a vírus izoláltságáról, vagy arról, hogy hogyan alakította ki a távolságtartás meséjét a mainstream egy gyerek meglátásaiból.

Ajánlom mindenkinek a filmben elmondottak alapos megfontolását.

A videót ide kattintva is meg tudja nézni.

16 thoughts on “Nagyszerű video Angliából

 1. Na végre!
  Az összes többi anyagát melegen ajánlom mindenkinek!
  Az összefogásból nem szabad kihagyni semmiképp!

  Tisztelettel!

 2. Dr. Stefan Lankát kihagyni azért minimum kellemetlen.
  Virológus, biológus, vírusfelfedező, a kanyaróvírus-per nyertese, a „HIV-hisztéria” apropóján már figyelmeztetett a gyógyszermaffia hazugságaira.
  Az elmúlt nagy „járvány”, a sertésinfluenza (2009–2010) anomáliáival kapcsolatban készült film magyar felirattal megtekinthető oldalamon.
  A jelenlegi „járvánnyal” kapcsolatban is folyamatosan nyilatkozik, rengeteg cikk és videó elérhető az interneten.

  1. Sajnos sokan kimaradtak idő hiányában, ahogy azt igyekeztem kihangsúlyozni a videóban. A felvétel a kísérleti vakcinák veszélyeiről szólt és nem kimondottan szakértők felsorolása volt a célom, úgyhogy ennek tükrében kellett szelektálnom. Szerencsére rengeteg információ található online, akár a te oldaladon is ;), ahonnan mindannyian tájékozódhatunk kiegészítésként.

 3. Igen, egyre kiforrottabb szerintem is!
  Mellékelek egy cikket, hogy a bloombergféle Johns Hopkins “egyetem” megerősíti, akár tudtod nélkül PCR tesztekkel is bejuttatható ez a szenny mRNA szervezetedbe:
  http://www.opensourcetruth.com/johns-hopkins-university-confirms-you-can-be-vaccinated-with-a-pcr-test-even-without-knowing/

  Egy hosszabb videó angolul : A PCR-ért Nóbel-díjas Kary Mullis és a HIV/AIDS stb. – COVID-19 kapcsolata
  https://www.bitchute.com/video/WerTfj9gGqv5/

  MIndenkinek erőt, kitartást kívánok és haladéktalanul, maszkra, lezárásokra és oltogatásokra erőltetés megszüntetésével, az elkövetők és cinkosaik itélőszék elé állításával!

 4. Kedvcsinálónak a tartalomjegyzék időkódokkal:

  0:00 Érvek, gondolatok bevezetőként
  8:52 A „Kinek van igaza?” kérdésnél sokkal fontosabb, a „Miért?”
  10:59 A kijárási korlátozás ötlete egy 14 éves kislány ötlete volt
  13:05 Az EU 2019-es tervezet oltási igazolás bevezetéséről utazáshoz
  17:20 Az angol kormány még 2 évig akarja reklámozni a COVID-ot
  18:07 A WHO megváltoztatta a pandémia és immunitás definícióját
  22:33 A tudományos közösségnek nem jár feltétlen bizalom a lakosságtól
  27:32 A vakcinák nem arra szolgálnak, hogy megakadályozzák a terjedést
  29:25 Mike Yeadon a Pfizer egykori vezető kutatója szerint le kell állítani az oltásprogramot
  31:24 Felmerülő problémák a vakcinák körül
  42:41 Az mRNS technológia génterápia
  47:36 Megelőző oltás nem alkalmazható pandémia idején (Geert Vanden Bossche)
  56:04 SARS-CoV-2 nem létezik?!
  1:06:31 Gondolatok befejezésül

 5. Kedves scythian!
  Igazán értékes adalék a gondolatok hatékonyabb célbajuttatásához. Sok, még kritikus gondolkodásra alkalmasnak ítélt magyarajkú bizonytalant lehet és kell késlekedés nélkül ideirányítani és így, nehogy elbátortalanodjanak a magyarul is fellelhető vitális információk rengetegében, ez a tagolás igen-igen hasznos lehet!

 6. Szép, kerek és logikus előadás, azonban, – talán idő és hely hiánya miatt -, nem került szóba az állítólagos SARS-COV-2 vírus eredetének megtárgyalása, a biofegyverek hatékonyságának fejlesztésére irányuló kutatások, a Föld túlnépesedését megakadályozó módszerek keresése, valamint egy un. világkormány létrehozásának szándéka, továbbá a népesség vagyonának átrendezési szándéka . Így tehát nem talál összefüggést egy mesterségesen előidézett járvány és a politikai/gazdasági célok között. Nem esik szó arról sem, hogy bár nem sikerült kimutatni betegekből a Covid vírust és nem találtak megbízható vírus-genómot, amire oltóanyagot lehetne fejleszteni, világszerte mégis sok halálesetet tulajdonítanak valamilyen rejtélyes kórokozónak, főként tüdőgyulladás és/vagy trombózis előfordulása miatt. Bizonyára számíthattak erre az illetékes szervezők, mert az állítólagos járvány kitörését megelőzően a legfontosabb első intézkedések közt a lélegeztető gépek tömeges beszerzését és gyártását indították el, talán éppen ez volt az oltóanyagok első reklámja. A lakosság egészségügyi felkészítése, az általános immunerősítésre irányuló tanácsok, vagy éppen egy bármilyen légúti fertőzés első jeleire alkalmazandó száj, orr és torok fertőtlenítését lehetővé tévő javaslatok sehol nem jelentek meg. Lehetséges, hogy kombináltak egy gyulladáskeltő vírust egy tüdőgyulladást okozó baktériummal?
  Sajnos, ilyen felvetéseket nem tartalmaz az összeállítás.

  1. Mert nem is volt a célja. Ha figyelt egy kicsit: az oltásokra volt kihegyezve, és ebben kerek volt. Az ön hozzászólása tipikus kötekedés! Csináljon hasonló videókat az ön által felvetett témákban!

 7. SPIRO SKOURAS mindig nagyon értelmes és annyira visszafogott, hogy még a youtube szupercenzúrázó robotjain is átcsúszik legtöbbnyire! A mondanivaló tanulságát illetően részemről inkább úgy fogalmaznék, hogy az önrendelkezés haladéktalan kivívása után a jelenlegi vazallusok felelősségének mélyreható vizsgálatát követően, a mostaninak kb. 5-10%-ára csökkentett, világosan monitorozható, minden szintről azonnal visszahívható valós közszolga rendszer lenne talán a legkívánatosabb megoldás

 8. Hálásan köszönjük a rengeteg munkát! Vannak még igazi bátor, tiszta,nemes lelkű emberek!…nem kell elhinni amit mond,csak utána kell nézni a dolgoknak…nyomban kiderül mi is az igazság!Halgasson mindenki a szívére!Segítsünk egymásnak!Sok erőt kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük