Dr. Tamasi József: A hit ami véget vet az őrületnek

Dr. Tamasi József újabb videóban beszél a jelenlegi helyzetről, megoldásokról.

35 thoughts on “Dr. Tamasi József: A hit ami véget vet az őrületnek

 1. 3 birka mozzanat Kanadából. A szomszédom maszkba mosogat mert a TV bemondta, hogy a vízben is van vírus. Mikor megkérdeztem tőle, hogy iszik vizet azt mondta, hogy veszi. És azt honnan tudod, hogy a vett vízben nincs vírus? Erre már nem tudott válaszolni. Egyként ő már a járvány kitörése óta dupla maszkot hord mert azt mondta, hogy egy nem takarja rendesen az arcát. Egyszer mentem haza és még elkaptam a liftet pont csukódás előtt, a szomszédom már bent volt, erre hátat fordított nekem mert nem viseltem maszkot, (Kanadában nem kötelező az utcán a maszkviselés, sőt az üzletekben is akármilyen alkalmatosság megteszi. Most, hogy tél van én csak a sálat szoktam egy kicsit felhúzni a szám elé ha vásárolni megyek. Egyébként itt az üzletekben nagyon lazán kezelik a maszk viselést. Sokszor látom hogy a kisebb üzletekben a pénztáros lányoknak a maszk le van húzva az álluk alá, és a dolgozók akik a polcokat töltik fel sokszor csak a szájukon viselik a maszkot, hogy az orrukon tudjanak rendesen lélegezni).

  2-dik mozzanat. Meg a nyáron bicikliztem és az egyik utcában megláttam egy táblát – Buddhista közösség nyitva. Rögtön letettem a biciklit és bementem gondolván ebbe az iszonyatos szellemi sötétségben egy kicsinyke fény. A helyiségben egy nő ült egy komputer előtt. Amint beléptem (meghajoltam és a kezem összetettem ahogy az szokás) a nő felugrott elszaladt a terem sarkába és kivett egy maszkot egy szekrényből és feltette. Egy egész világ omlott össze bennem. Aztán beszédbe elegyedtünk – azt mondta, hogy ő speciel nagyon örül a járványnak mert egy börtönben adminisztrátor és nem kell neki bejárni dolgozni hanem otthonról tudja csinálni a munkát. Aztán nagyon finoman megemlítettem neki, hogy ez a vírus dolog elég kamunak tűnik. Erre felháborodott és azt mondta, hogy a börtönben erős, kidolgozott izomzatú, keménykötésű fegyencek hullottak mint a legyek ettől a halálos vírustól. Megkérdeztem tőle, hogy te láttad-e ahogy ezek a fegyencek hullottak mint a legyek? Ő speciel nem látta de mondták neki. Nem szóltam semmit, de gondoltam magamban, hát ez az, mindenki csak így hallomásból tud ilyen rém történeteket soha nem egyéni tapasztalatból. Aztán meghajoltam, illedelmesen, elköszöntem és otthagytam.

  3-adik mozzanat. Találkoztam egy csoport Krishnással az utcán. Nem számítva azokat akik énekeltek, a szerzetesek akik a szórólapokat és a könyveket osztogatták maszkot viseltek. Megálltam beszélgetni velük és megkérdeztem, hogy mi a helyzet a templommal – mert én is néha elszoktam menni. Azt mondja, egy héten egyszer van nyitva, de csak egy meghatározott létszámú személyzet tartózkodhat bent a rendelkezések miatt és azok is szigorúan maszkban. És a Darshan alatt is maszkban vagytok kérdeztem? Hogyne, hogyne felelte a szerzetes, ez az előírás. Tudod te azt hogy Krishna egész itteni inkarnációja alatt egyfolytában azok ellen a démonok ellen harcolt akiknek a jelét most te a fejeden viseled – kérdeztem tőle? Ó ez más, ez egészen más ez egészségügyi dolog válaszolta a szerzetes.

  Ezeket az apró mozzanatokat csak azért írtam le, hogy látni lehessen, hogy ez a sátáni propaganda milyen mélységben fertőzte meg a társadalom minden rétegét, még azokat is akikről azt gondolná az ember, hogy felvilágosultak, és immunisak a hazugságokkal szemben. De sajnos nem ez a helyzet.

  1. Kár hogy ilyen távol élsz, az ilyen tisztánlátó lelkeknek most nagy szükségük volna egymásra itthon.

   Az utóbbi időben egyre bizonyosabb vagyok abban, hogy a tisztánlátás, az igazság és ezzel együtt a hazugság felismerése valamiféle genetikai örökség, egyfajta képesség kell hogy legyen.

   Van aki nagyszerű sportoló, van aki ügyes kőműves, van aki szépen énekel, van aki tudja hogyan kell földet művelni, stb., és vannak akik úgymond átlátnak a szitán. Akiket nem lehet csak úgy átverni és van érzékük ahhoz, hogy meglássák a gonosz szándékot.
   Hát nem különös, hogy pont ezeket a lelkeket akarják elhallgattani és éri támadás őket most világszerte mindenhol?

  2. Isteni, amiket leírt itt ön, jót nevettem, de inkább sírni kéne. Én is Kanadában élek, de ugyanezt tapasztalom. Ha kimegyek este sétálni és szembe jön velem valaki, nagy ívben elkerülik az embert, jaj, nehogy megkapja a virust, mert elmegyek mellette. Döbbenet a hülyeség! Tegnap a Value Village-ben ( használt ruha, stb. üzlet) voltam, a dolgozók a maszkon kívül még arcot beborító plexivel is eltakarják az arcukat. Én nem viselem a maszkot sehol, és ha üzletbe bemegyek azt mondom, hogy eü-i okok miatt nem tudom viselni, és mehetek be nyugodtan. Itt ez megengedett. Ezt kell hazudnom, csak azon gondolkodom, hogy ez másnak még nem jutott eszébe. Teljesen egyetértek Tamasi doktor úrral, ennek nem lesz vége amíg az emberek elhiszik ezt a baromságot, s a birkák táborában vannak szegények.

 2. Most olvastam, hogy további szigorításokat terveznek. Meddig lehet ezt még idegileg bírni? Miért csinálják ezt? Egy őrülten szaladó gyorsvonaton ülünk, amely egyenesen a szakadék felé tart, és mindenki ezen a vonaton utazik. Nincs most Bruce Willis, ez a valóság! Ki fogja behúzni a vészféket? Egy őrült ül a műszerfalnál. Hol vannak a jogászok, az értelmiség, a munkások és a többiek? Hol a nép? Teljesen elkeserítő a helyzet!

 3. Kedves Tisztánlátók!

  A legmélyebb tiszteletem mindenkinek, aki részt vesz a még mindig rémisztően elsöprő többségű tágra zárt szem felnyitásának kisérletében! Nagyon aggasztó a tömegek struccpolitikája. Elképesztő, ahogy homokba dugják fejüket, nehogy eljuthasson hozzájuk a minden képzeletet felülmúló gonosz forgatókönyv egyelőre még csak “legszelídebb” szakaszának akár csak felismerési lehetősége. Fogalmuk sincs, félelemteli passzivitásukkal milyen mértékben statisztálnak embertársaik és sajátjaik döntő többsége megélhetési, erkölcsi, egészségének ellehetlenítéséhez, rabigába hajtásához, sőt a számunkra ismerni engedett történelem eddigiéhez képest exponenciálisan hatalmasabb mértékű kiirtásához.
  Itt jegyezném meg, hogy messze a legtöbbek előtt még az sem ismert, hogy csak a XX. században közel kétszázmillió ember esett világosan és látványosan áldozatul erőszakos népirtásnak. Az annál sokkal alattomosabb, indokolatlan “gyógyszerezést”, “gyógykezelést” és vakcina kampányokat nem is említve…

  Hogy végre a lényegre térjek: a fentebb emített tömegek szerintem igen veszélyes “kosokká” válhatnaak, ilyen kitűzök láttán. Rögtön minősítve fogják érezni magukat, mert azt azért még képesek felfogni, hogy épp a tőlük való elhatárolódást jelenti egyben egy ilyen jelvény. Vagyis valószínűsíthetően helyből ellenségesebben, kötekedőbben fognak viselőikhez viszonyulni a hívők, a kormányzat támogatói és nem utolsó sorban a karhatalom. Inkább azt javasolnám, hogy az igen szépszámú kreatívok álljanak elő olyan semlegesebb, de igényes, egyszerű akár többféle logóval, hogy a szerencsétlenek minősítése nélkül viszont az egy húron pendülők jobban egymásra tudjanak találni. Egy maroknyit ezek közül felismerné majd mindenki, aki komolyan követi a gátlástalan hazugságok határozott elvetésének viszonylag könnyen követhető fórumait!

  Munkátokat, kitartásotokat megköszönve korlátlan energiát kívánok mindenkinek az elkövetkező időszakokra is!

  1. Az egy húron pendülünk egy gyönyörű magyar kifejezés arra, hogy egyet értünk, másképp fogalmazva egy hullámhosszon vagyunk.

   Lehetne a jelkép akár egy egyszerű gitár is.

   Viszont akkor valóban célpontot csinálhatunk magunból.
   Többszörösen is: a maszkviselési kötelezettséget is többek között ezért találták ki, mert aki tisztán lát, és tüntet azzal, hogy nem hordja, szó szerint láthatóvá válik.
   Itt a már mások által máshol is említett fordított pszichológiát alkalmazzák: a tömegek vannak megjelölve és az ellenállást kifejtők , akik nem hordják mert minden porcikájuk tiltakozik ez ellen az elképesztően gonosz hazugság ellen, nos ők láthatóvá válnak.

   Aljas, gonosz, fondorlatos a terv, az bizonyos.

   1. Pontosan erről van szó!
    Mint a fordított beszéd értése is…
    “Ne azt figyeljék, hogy mit mondok, hanem, hogy mit teszek” modá már totális elajasodása küszbén az egyik kis senkiházi, a sok hiteltelen magasabb szintű lélektelen vazallus közül!
    Lelke rajta, ha van olyasmije egyáltalán…

  2. Ezzel én is egyetértek – a birka jelvény inzultálhatja a bárányok intelligenciáját. Több szimbólumból is lehetne választani egy összetartozást kifejező logót. Például a lótusz virág. Ez a Buddhismus egyik jelképe, de másra is lehet használni. A lótusz az iszapban gyökeredzik és addig nő amíg feljön a víz felszínére, hogy szépséges virágként gyönyörködtesse a szemet. Amikor lemegy a nap a szirmok becsukódnak másnap reggelig – nem fogékony a sötétségre.
   Az átlag bárány ezt úgy sem értené miről szól de a beavatottak felismernék egymást.

   1. Igen, akár!
    De a legbékésebb, bármilyen vallás jelképeket is elképesztő megosztottságra érlelték a lelketlen sátánfattyak!
    Nagyon remélem, a saját gerjesztett poklukban fognak örökre elmúlni mihamarabb a világról!

 4. Kedves Doktor Urak!
  Először is köszönöm áldozatos és kitartó eddigi munkájukat.
  Én egy szabadidő és sport szolgáltatás területén dolgozok ami a járvány miatt jelenleg nem üzemel.
  Szerencsére nem szűnt meg a munkám,de nem rég tájékoztatott minket a vezetőség,hogy nyitás után csak olyan munkavállaló dolgozhat majd aki megkapta az oltást.
  Gondolom ez mást területen lévő dolgozókat is előbb utobb érinteni fog.
  Úgy hallottam,hogy sajnos egyre több helyen tervezik,hogy egyes szolgáltatásokat csak oltás igazolással lehessen igénybe venni az Európa Tanács Önök által is közölt állásfoglalása ellenére!
  Tehát vagy beoltatom magam vagy nem lesz munkám,nem vehetek igénybe szolgáltatásokat!
  A dns-módosító új generációs oltásokkal(pfizer,moderna,sputnik)
  nem akarom beoltatni magam!
  Arra gondoltam,hogy ha nagyon muszály akkor végső esetben a Kinai
  vakcinával oltatnám be magam,mivel tudomásom szerint az egy régi technológiával készült ,ugy mint az eddigi influenza vagy egyéb régebbi oltások amikre már több évtizedes gyakorlati tapasztalat van tehát valamelyest biztonságosnak tekinthető a többi kisérleti oltáshoz képest!
  Kiváncsi lennék az ezzel kapcsolatos orvosi véleményükre.
  Esetleg egy cikkben is érdemes lenne válaszolniuk,mert ahogy telik az idő egyre több embert érinthet amit a fentiekben leírtam.
  Válaszukat előre is köszönöm!

 5. Mindenki aki ébren van 4 dolgot tehet annak érdekében, hogy változás következzék be:

  1.) Nem vagyok birka kitűző viselése
  2.) Geri Tibor kezdeményezésének kitöltése
  3.) Magyarok Világszövetségének a petíciójának kitöltése.
  4.) Ha békés demonstráció lesz kimenni

  Ennél többet jelenleg nem tudok, az a helyzet, hogy nem lehet keseregni, hanem inkább valami tevőlegesre van szükség. Ha csak az összes ébren lévő ezekből egyet vagy akár mindet megcsinál, már tett is valamit.

  Nekem nem célom a jelenlegi kormány megbuktatása, vagy gyengítése, de kötelességemnek érzem, hogy valamit tegyek ezzel a nem optimális állapottal kapcsolatban. A jelenlegi helyzet késztetett erre, nem tehettem más, én már kitöltöttem ezeket.

  1. Részemről fekete birka, ráadásul kos vagyok…
   Ezért sem nagyon tudok követni mások által kitűzött jelmondatokat, vagy vakon bárkit…
   Ettől függetlenül a magam csapásain minden erőmmel gyengíteni próbálom főkecske bármiféle próbálkozásait, hogy elpusztíthassa a gyanútlan, de többségében talán végteleneül jóhiszemű és jóindulatú társaimat!
   Egyszer ezért biztos el is fogom nyerni méltó büntetésem…!

 6. Annyiban egyet értek, hogy én sem állok be vakon csak úgy egyetlen egy ember mögé sem. Példaképnek a szabad vándorló, lovas nomád, hun magyarokat tartom, akik egyszerűek voltak egy szabadok, de mégis az ősi becsületet hordozták magukban. Nem vetették alá magukat despotikus és önkényeskedő vezetőknek, volt vezetőjük, akik szilárd és határozott volt és becsületes, de nem uralkodni akart rajtuk. A magyar nép szabadságszerető nép, és akármilyen erős nagyhatalommal képes szembeszállni: lásd 1703-1711 Rákóczi-szabadságharc (Habsburg- birodalom ellen); 1848-49 (Habsburg-birodalom és az oroszok ellen); 1956 (a hatalmas Szovjetunió ellen), de a magyarok még mindig itt vannak, ezek a birodalmak pedig a történelem süllyesztőjében. Általában akik ellen a magyarok felkelnek, de úgy istenesen, azok előbb vagy utóbb elbuknak. Túléltük Trianont is! A mostani helyzet a magyarság számára különösen súlyos! Amennyiben az országban végrehajtják a globális elit tervét a magyarság végső bukása fog eljönni! Most, ha nem fogunk össze, akármilyen oldalon is állunk, akármilyen a származásunk együtt fogunk elbukni, és NEM lesz visszaút! De, ha mi magyarok felkelünk a földről utoljára – sok még be nem gyógyult történelmi sebtől vérezve -, akkor a magyarságnak eljön egy ÚJ aranykor!

 7. A trend megfordulni látszik.
  Texas, Amerika legnagyobb államának a kormányzója ma bejelentette, hogy március 1o-én minden maszk kötelezettséget eltörölnek és minden üzlet kinyithat – az élet visszaáll a régi kerékvágásba. Eltudom képzelni, hogy hamarosan több állam is követi majd a példáját. A cabal már csak Európát gyötri. Vajon meddig? A 1oo%-ig cabal kontrollált propaganda média szörnyülködik – erre szokták azt mondani, hogy a kutyák ugatnak a karaván halad. Itt Kanadában is büntető pereket készítenek elő ügyvédek a kamu PCR tesztek alkalmazása miatt valamint az iskola igazgatók ellen akik a gyerekekre maszkot próbálnak kényszeríteni.

  https://www.dallasnews.com/news/politics/2021/03/02/abbott-hints-at-exciting-news-tuesday-that-could-include-rollback-of-texas-covid-19-restrictions/

  1. Na ez jó hír! Reméljük, hogy az USA többi állama is átveszi ezt, Bukjon a Deep State! Európára nagyon rátelepedtek jó lenne kirúgni őket innen.

  2. Nagyon jol hangzik, de nem hiszem ennyiben maradna…
   Ha latszolag minden visszaall(na) a regi kerekvagasba, a hatterben meg durvabb dolgokat keszitenenek elo, ebben teljesen biztos vagyok.

   Igy azt kellene legalabb elerni a “nyugodt” idoszakban (torvenyekbe foglalva, stb), ilyen tobbet ne fordulhasson elo.
   Bar majdnem mindegy mi van a torvenyben, most sem erdekel ez senkit, mivel az emberek legnagyobb resze eddig sem volt tisztaban a jogaival es a mediabol ezutan sem azokat fogjak kurtolni.
   Apropo. A MS mediat mondjuk nem lenne hatrany betiltani vagy minden egyes hazugsag utan olyan pert varrni a nyakukba, megerezzek hogy fizetni kellett… Az o nyakukba kellene IGAZI tenyellenorzoket akasztani.
   Bar ameddig emberek latjak el ezeket a poziciokat eselytelen mindez…

   1. Ha már a fősodor médiát említette, akkor bizony gyomorforgatóbbnál-gyomorforgatóbb megnyilatkozások látnak napvilágot. Elkezdték hergelni az embereket azok ellen, akik másképp gondolkoznak vakcina ügyben és azok ellen. akik nem oltják be magukat. Olyan kifejezéseket olvastam, hogy bűnt követnek el azok, akik nem oltakoznak (szándékos bűntudat keltés), és azok is. akik fennhangon tiltakoznak a vakcinák ellen, sőt olyan írást is olvastam, hogy volt aki ezeket potenciális gyilkosnak is nevezi. Ez felháborító! Ugyanaz a sablon megy, mint Izraelben. Hogy engedheti meg egy felelős kormány, hogy ilyen elszabadult indulatok uralkodjanak ilyen komoly kérdést illetően!

    1. A kérdésére a válasz nem tudom!Én sem értem!De ezt a gyilkosozást tapasztaltam épp tegnap!Írtam 1 véleményt az egyik videó alá amit megtekintettem.Leírtam hogy köszönjük szépen én és a családom ha megoldható nem kérünk az oltásból!Erre nekem estek hogy én tömeggyilkos vagyok hogyha nem oltatom be magamat meg a családomat és összes olyan embert meg kellene büntetni aki ilyet mond és egyebek…….Hát…..őszinte leszek se köpni se nyelni nem tudtam!Ugyanezt kérdeztem én is hogy hogyan lehet ez hogy egyes emberek ilyet merjenek mondani!?Megkaptam ők vannak többen mármint az oltáspártiak és mi hazug csalók vonuljuk melegebb éghajlatra és oltassuk be magunkat ne a szánk járjon!Hát én szörnyúnek tartom azt hogy itt tartunk!Nem elég hogy már amúgy sem lehet mondani semmit mert mindenért büntetnek szólásszabadság sajtószabadság nuku.Már egymásnak sem mondhatjuk el amit gondolunk mert lassan felkoncolnak!Nem tudom hová tartunk de nem jó felé az biztos…..Minden tiszteletem a doktor uraknak a megfeszített munkájért!

     1. Tisztelt Szabó Norbertné!

      Hová tartunk, amikor az országunkat eladták vérdíjként az Antikrisztusnak, jó kérdés, de még jobb válasz az amit az utolsó üzenetekben megleltem. Mind szinte arról szól, amit sokan nem fognak fel, hogy egyszer megtörténik, s akkor egyikünk sem teheti meg, hogy letagadja, mi is tulajdonképpen a fenevad bélyege. S aki felvette annak annyi, legkésőbb a Nagy Figyelmeztetéskor meghal, ha nem képes elfogadni Megváltójaként Urunkat, Jézus Krisztust. Hogy mitől hal meg, attól az engedetlenségtől, hogy letagadja amit elkövetett, megtett és megcselekedett, s egy cseppnyi bűnbánatot nem képes gyakorolni, mert annyira eladta a lelkét a Fenevadnak. Magyarország nagyon sokszor volt figyelmeztetve, munkatársaimmal összegyűjtöttük, mégis kevesen fogták fel, inkább megmagyarázták, s nem úgy cselekedtek ahogyan példának okaként a borsodi árvíz idején Arnóton. A menedékhelyekre fenevad bélyege által beoltott biorobotok nem mehetnek, hány és hány üzenet erről szól, ezt is érdemes figyelembe ajánlani: andre.ucoz.site , tehát aminek meg kell történnie, az meg is fog történni, mert a pokol nem üres, erről is van több videó fenn, addig érdemes megnézni amíg még elérhetőek. Hazánk meg lett volna kímélve, nagyon sok üzenet volt róla, de egyetlen lapátot sem mozdítottak meg az érdekében, helyette leromboltak minden olyan helyet a sátánista követők, amely megerősíthette volna nemzetünket. Hogyan történhetett mindez? Oszd meg és Uralkodj! elven, hazugságok özönében, kevesen veszik észre, hogy mennyi háttérhatalmi ügynök tevékenykedik az emberiség ellen.

 8. Mindazon túl, hogy ismételten megköszönöm Tamasi kollega úrnak a bátor kiállását és lényegre törő szókimondását,engedtessék meg két aprócska megjegyzés “birka” ügyben.
  Az egyik. Bár néhai édesapám görög katolikus lelkész volt, ennek ellenére megdöbbentő módon észlelem, és elítélem azt a birkamód történő behódolást, amivel a történelmi egyházak áldoznak a covid vallásnak. Mind a papok és a hívek is engedelmesen hordják a maszkot és dörzsölik kezeiket a fertőtlenítő oldattal az Isten Házában.Arról már ne is beszéljünk, hogy ezek után mit higgyünk a Szentségekről? Az ostya átváltoztatás után akkor Krisztus valóságos teste-e, a bor pedig vére-e? Ha hitünk szerint igen, akkor fog-e rajta e világi bármilyen állítólagos vírus? (Több kép kering az interneten, hogy a pap gumikesztyűben nyújtja az ostyát a tőle az előírt távolságot megtartó, szintén kesztyűt hordó áldozni kívánó hívének)
  Ugyanezen logika mentén mit higgyünk a szenteltvízről, aminek használatát a “járványveszély”-re hivatkozva visszavontak? (Nyílván a beavatott Bergoglio utasítására) S a szerencsétlen hívek engedelmesen mondják a hazánkba tervezett, egyszer már elhalasztott Eucharisztikus Világkongresszus sikeres megtartásáért könyörgő imát a szentmisék végén. Még mindig azt hiszik, hogy Bergoglionak és a “Deep Church” többi tagjának valóban érdeke-e a magtartása?Vagy nem inkább a Sátán diktál ebben is? (Hírek szerint a Kongresszus a legjobb esetben is “online” lesz megtartva.Na, szép kilátás ez Mari néninek és Józsi bácsinak, akik nem értenek az internet használatához, de személyes részvételük révén nyílván egy életre töltekeztek-VOLNA.) Izoláció, az élő közösségek sátáni szétrombolása folyik e téren is, a trójai faló, a vírus ürügyén.

  A másik megjegyzés.Mindenkinek javaslom megnézni “birka” ügyben egyik kedvenc együttesem, a Pink Floyd 1980-ban kelt “The Wall”c. albumának egyik dalát. A kiváló lemez zenei anyagának felhasználásával Alan Parker 1982-ben megdöbbentő erejű szürrealista filmet készített. Az “Another brick in the wall” c. szám (You tube: Pink Floyd.The Wall, Movie, 1982. Another brick in the wall, a szám 8 perc körüli változata ) szinte Orvell-i előrejelzéssel ábrázolja korunk arctalan,a média által megtévesztett tömegének monoton vándorlását, melynek vége a húsdaráló.A számot végül a fellázadt tömeg mindent elsöprő erőszak jelenete zárja. Sokak szerint a covid hazugságból egyedül ez lesz a kivezető út.Én szeretnék nem ebben hinni!
  Hanem a SZERETET MINDENT LEGYŐZŐ HATALMÁBAN.Ahogy János apostol mondta élete végén:”CSAK A SZERETET…”

   1. No ez jó hír, nagyon nagy szükség lenne a vallási vezetők és papok megszólalására, rájuk elég sokan hallgatnának. De Ferenc pápa tudjuk melyik oldalon áll Rothschild-dal együtt le van fényképezve:
    https://www.google.com/search?q=France+pope+with+rothschild&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwixiqWEjpTvAhUNDmMBHXemBeEQ_AUoAXoECBIQAw&biw=1920&bih=937#imgrc=8AiqzLpCKsXLQM

    Sajnos a II. világháború alatt sem lépett fel a Vatikán kellő eréllyel a fasizmus ellen, így nem vagyok túl optimista.

    De Izraelben legalább a rabbik tiltakoztak:
    https://youtu.be/1plwmi770sY?t=153

 9. Hogy jó taktika-e a birkaság ilyen szintű bemutatása nekem is szöget ütött a fejembe. Ahogy az előttem hozzászóló Kiss Oszkár is írta visszafelé is elsülhet és az üldözöttség jelképévé is válhat a „Nem vagyok birka” jelvény. Ezt egyetlen dolog válthatja ki és ugyanez meg is akadályozhatja.
  Ez pedig nem más, mint a valós „átoltottsági” százalék.
  Amennyiben sikerül még a nyári „vírusszünet” előtt a társadalom többségét – és itt nyugodtan mondhatjuk, hogy a felnőtt korú lakosság több mint 50 %-át kb. 4 millió embert – beoltaniuk, akkor beindíthatják az oltottakat oltatlanok ellen uszító kampányukat. A propaganda nyilván arra fog épülni, hogy továbbra sem lehet sajnos a beoltottaknak sem visszakapni a régi életüket, mivel még mindig túl sok beoltatlan – a társadalom egészségére veszélyes potenciálisan vírushordozó – „nem birka” van közöttük. A hangsúlyos propagandára birkák nyilván birkamódra fognak reagálni és – lásd Izrael – akár hisztérikus módon is képesek lesznek megpróbálni csökkenteni a „nem birkák” számát. A hisztériakeltők pedig mosni fogják kezeiket.
  Amennyiben nem tud átbillenni a mérleg nyelve, a politika reményeim szerint nem fogja megpróbálni a kisebbséget a többség ellen fordítani, mert az is elsülhet visszafelé és nagyon könnyen a hatalmukba kerülhet.
  Azt leszögezhetjük, hogy az idő semmiképpen nem nekik dolgozik. Amit eddig elértek az idősotthonok lakóinak és az egészségügyben dolgozónak a néhol erőszakkal történő csaknem teljes beoltása. Ehhez jön az első körben regisztráló „birkatömeg”. Ez nagyjából az a 12+15 % (kb. 2,5-2,6 millió ember) akik dr. Gödény felmérésében a hisz benne és fél is tőle kategória. Nagy tolakodás reményeim szerint a továbbiakban nem várható. Ha pedig megáll a kampányuk a 3 millió oltott fő alatt – ami nincs a lakosság egyharmada – akkor megszűnik a politika számára a társadalom megosztásának valós lehetősége idén nyár előtt. Lehet, hogy majd megpróbálják, mert hazudni bármekkora számokat tudnak – ezt bizonyították eddig is – de valós eredménye nem lehet. Ez azért fontos, mert ha nyárig nem indítható el a megosztási kampány, akkor nem lesz támogatottsága bármilyen korlátozás fenntartásának vagy de jure hátrányos megkülönböztetésnek.
  A magyarság XX. századi – főleg annak második felében – szocializálódása inkább a passzív rezisztencia kifejlődését segítette elő, mintsem a nyílt, akár erőszakos konfliktusok kezdeményezését. Természetesen 1956 az egyetlen kivétel, a forradalom viszont inkább a szabályt erősíti. Nálunk az utcára tömegeket csak a politika – ellenzéki vagy kormánypárti – tudott a rendszerváltás óta kivinni. Ebből kifolyólag a tömeges önszerveződésnek nem sok esélyét látom. Bízom viszont abban, hogy az átlagpolgárok nagyobb része – még ha konformista is – odáig nem megy el, hogy megszúrassa magát egy ismeretlen hatású szerrel és inkább csendben opponálni fog. Az érzékelhető, hogy a „KOVID vallás” hívői jórészt – a média által hatékonyabban sújtott – nagyvárosi populációkból kerülnek ki. A kisvárosi, falusi vagy tanyán élő embereket viszont fenyegeti a teljesen fanatizált alapellátási rendszer. A háziorvosok meggyőző ereje sajnos náluk erősebben érezteti hatását. Velük együtt az orvostársadalom – mint ahogy azt egy másik hozzászólásomban és írtam tisztelet a nagyon kevés kivételnek – egytől-egyig rögtön az elején birkává vált. Amiért alapvetően bizakodó vagyok az az idő rövidsége. Tavasszal még lehet hülyíteni a népet,- ahogy tavaly is megtették – de júniussal ennek vége. Durván 3 hónap alatt pedig remélem nem fognak tudni minimum 3,5 millió embert beoltani.
  Tudom, hogy ősszel jön a következő hullám, de a SARS-COV-2 ezzel el is fogja lőni a puskaporát. A következő (COVID22?, COVID23?) az viszont nyilván problémás lesz – főleg a géntechnológiai oltáson átesetteknek – ahogy azt az emberiség nagy barátja, az utolérhetetlen filantróp Bill Gates megjósolta.

  1. Ideje van a bizakodásnak. Igaz nagyon sötét van még, de ez már a hajnal előtti sötétség. Amerikában tegnap elindult egy folyamat. Texas állam a jövő héten eltörli a maszkviselést minden szinten és minden vállalat újra termelni kezd mint régen. Már Mississipi állam is bejelentette, hogy követi a példát. Küszöbön áll a többi amerikai állam csatlakozása is a folyamathoz. Amerikai katonai és gazdasági szakértők konkrétan megfogalmazták, hogy a covid merénylet az emberiség ellen egy olyan kísérlet volt aminek az volt a célja hogy Amerikát és a nyugati világot egy gazdasági öngyilkosságba hajszolja bele. Ezt a célt szolgálják a lezárások – tönkretenni a kis és közepes vállalkozásokat. Ennek a projektnek jegyében alapították meg a Black Lives Matter urbánus terrorista mozgalmat a háttérérők – akik fizetett alkalmazottak – akik éjszakánként betörik, kifosztják és szétverik a kis üzleteket, hogy az amúgy is pénzügyi problémákkal küzdő kis vállalkozásokat teljesen ellehetetlenítsék. Valami szürreális, hogy néznek ki az amerikai nagyvárosok. A vásárló negyedek kirakatai bedekázva hosszú kilométereken keresztül – elképesztő látvány. (Ha olvassa ezt a kommentet az oldal adminje, megkérdezném tőle, hogy nem lehetne-e ezt a komment szekciót úgy átalakítani, hogy elfogadjon képeket és rövid videókat is?)
   Amerikában egy hatalmas rejtett háború folyik a cabal ellen és minden jel arra mutat, hogy a jó erők nyerésre állnak. A mocsár lecsapolása folyamatban van. Jelenleg Amerikának nincs elnöke. Biden egy imposztor – az amerikai hadsereg gyakorolja az igazi hatalmat az országban. Biztos észrevettétek, hogy eddig még egyetlen egy ország vezetője sem látogatott Washingtonba. Azt is biztos észrevettétek, hogy Biden a hagyományos évértékelőt sem tartotta meg. Trump visszatérése a hatalomba több mint valószínű, és nem 2o24-ben hanem sokkal előtte.
   Úgy, hogy ha Amerika kiszabadul a cabal halálos öleléséből az végig fog hullámzani az egész világon. Addig is a felébredetteknek mindent meg kell tenni, hogy ébresszenek annyi embert amennyit lehet. Nyilván sokan lesznek akiket lehetetlen újraéleszteni.

   Ezt a rövid bejegyzést a telegramon találtam – nagyon illik a mai helyzethez.

   “Felejtsd el, hogy bármit is bizonyíts a családodnak vagy a barátaidnak. Most az ébresztési folyamat fázisában vagyunk. Hidd el, rengetegen nagyon hamar fel fognak ébredni, így vagy úgy. Amikor a hírek egyre bizarrabbá válnak, dőlj hátra és mosolyogj. Végül az ébredők hozzád fognak majd fordulni a kérdéseikkel. Most egy kikényszerített ébresztési folyamat kellős közepén vagyunk. Senki sem fogja tudni elkerülni a szembesülést a tényekkel. De így is lesznek majd akik örökre elvesznek. Semmit sem tehetsz ezekért az emberekért.”

  1. No, egy újabb bizonyíték! Köszönjük Tamás! Ezek az emberek végtelenül cinikusak és gonoszak! Hogy lehet ilyen lelketlen embereket tervét végrehajtani? (költői kérdés)

   1. Bill Gates és más pszichopata tudós, mint Elon Musk szinte biztos, hogy a Deep State-nek dolgozik, ezek a Big Tech cégek saját törvényeket és fegyveres érőket terveznek egyenlőre még csak Nevadában, ha ez megvalósul, akkor akár közvetlen el tudják távolítani a nekik nem tetsző politikusokat és államokat, szerintem Globálisan ezt a sablon szeretnék megvalósítani.Ha túlterpeszkednek hatáskörükön, mivel ezt meg tehetik a rengeteg pénzükkel, akkor akár közvetlenül is létrehozhatnak államokat, világállamot, ezt nem kéne hagyni. És ez más dolog, hogy az ellenzék az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) által jóváhagyott vakcinával szeretne embereket beoltani ilyen pl a Pfizer. Pócs Dr. úr mondta, hogy nincs is saját laborjuk, csupán a vakcinagyártó cég dokumentációja alapján dönt, és a 4 elbíráló tagból 3-at Bill Gates-ék delegálnak, csupán egy független. Ez az eljárás részrehajló és nem független, amennyiben ez így van.

 10. Összességében azt javaslom, minden erőnkkel erősítsük a passzív ellenállást az komfortosabb és jobban is megy a magyar átlagpogárnak.

 11. Márk 10:13-16
  Jézus megáldja a gyermekeket
  13 Ekkor kisgyermekeket vittek hozzá, hogy megérintse őket, a tanítványok azonban rájuk szóltak.
  14 Amikor ezt Jézus észrevette, megharagudott, és így szólt hozzájuk: “Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa.
  15 Bizony, mondom néktek: aki nem úgy fogadja az Isten országát, mint egy kisgyermek, semmiképpen sem megy be abba.”
  16 Ekkor átölelte és kezét rájuk téve megáldotta őket.

  https://www.alternativhirek.com/2021/03/hatborzongato-microsoft-c0v1d-rendszert.html

 12. Petkó Zsigmond éneke MOST a legaktuálisabb!!!
  E link alatt van a Kecskés Együttestől, legelső szám. Az orvosok akár megkérhetnék a zenekart, hogy rendezvényeik előtt hadd játsszák le, nem bűn az. Ja és a szövegben szó van az éles fegyverről, na de a fegyvert máshogy is nyugodtan lehet érteni.
  +1 dolog: Gene Sharp: Diktatúrából a demokráciába című angol pdf-ből lehet bőven ötletelni, hogy lehet még ellenállni a demonstráció mellett, mert ezeket együtt kell kezelni. A gyűlések is adott helyzetben működnek jól.
  Link:
  https://www.youtube.com/watch?v=YxNEqRac9qM
  U.I: Aláírtam amit kell.

 13. Az államok feletti hatalom terve a lakosság militarizált ellenőrzésére
  A Magyarok Világszövetsége (MVSZ) meghívást kapott Amszterdamba, az új koronavírus okozta orvosi és erkölcsi vészhelyzetről szóló nemzetközi tanácskozásra (MEED – Medical and Ethical Emergency Deliberation).

  (“A COVID-19 valójában egy élőben lefolytatott gyakorlat.” – Drábik J.)

  https://www.paradigmavaltok.hu/l/drabik-janos-eloadasa-az-amszterdami-covid-19-tanacskozason/?fbclid=IwAR1WECxd3lzEKtysHRhT1Ap_VTVCkFsx6qrpiD82IQXaqhQVd5L1kxa5Bh8

 14. ( 14 : 53 15 : 05 )
  TAMASI JÓZSEF : “Na ez az első próbatétel. Kérjenek er –
  re garanciát …. Nem lesz vége semminek. Megírták előre.
  Figyeljen – 2025 márciusig akarják tartani”

  COVID-19-STRATEGIC (THE WORLD BANK)
  http://documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project.pdf
  Expected Project Approval : 02-Apr-2020
  Expected Project Closing : 31-Mar-2025
  Expected Program Closing Date : 31-Mar-2025

  ============================================

  Locked Down – Karanten Melo (2021)
  https://www.imdb.com/title/tt13061914/
  PREXTON : Hahoó ! ( Lép ki este az utcára ) Hahoó ! Van
  bárki a Portland street-i sitten, akit érdekel egy vers ? ( Ér –
  deklődik a szomszédos lakóktól ) Sok verset olvasok. És
  mos még többet, mert nem tudok aludni. Remek módja an –
  nak, hogy rájöjjek nem én vagyok az egyetlen emberi lény,
  aki elcseszte ….
  LINDA : Prexton. Mi a francot csinálsz ? ( szól ki élettársa
  az ablakból suttogó hangon )
  PREXTON : Szórakozást nyújtok a rabtársaimnak. A vers –
  nek az a címe, hogy ; Állj Ki. Amúgy D.J Laurens írta. Na
  jól van így szól ;
  *Állj ki, de ne Jézusért,
  Azzal már elkéstél .
  Állj ki az Igazságért,
  És a víg Életért .
  Készüljünk fel !
  Kiállni, kiállni az Igazságért,
  ti simlis kis nyomoroncok .
  Álljatok ki és álljátok az ütést,
  ha nem csekélyek is a koccok …*

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük