Christine Anderson: Az alkotmány igazi ellenségei ülnek a kormányban!

Forrás: AfD im EU Parlament @ YouTube

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????? Wahre Verfassungsfeinde sitzen auf ???????? Regierungsbank!
https://youtu.be/JeesNss6twE

https://www.bitchute.com/video/c8aSu3oO6V5p/

One thought on “Christine Anderson: Az alkotmány igazi ellenségei ülnek a kormányban!

 1. Üres a terem. Olyan, mint a digitális semmi. Éppen máshol IS vannak a résztvevők, valójában csak máshol. Valahogy a beszéd szürrealitása olyan, mint a halottnak a csók.

  Az életbe való visszakerülés alapvető feltétele a sokG és a ráépülő digitális semmi betiltása lenne.
  Pár gondolatot már írtam arról, hogy ne legyünk rabszolgák, még orvosi ajánlásra se????. Köszönöm a kommentem megjelentetését itt:
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/szkita-hirek-2024-09-adas-2024-februar-3/

  Sajnos én is hiába írok, a digitális világban az élet nem működik. Én pedig az élethez, az élőkhöz írtam ebben a kommentben, arról, hogyan szerintem hogyan éljünk. Az élet kizárja a halált, a digitális virtuálist. Ez axióma.
  Kiegészíteném ezt a kommentet néhány részlettel, a még két évvel korábbi visszajelzések alapján.
  • Az állami tulajdonnal definiált a földrajzi gazdasági egység, és köthető hozzá a nemzet is.
  • Az 51-49 százalék tulajdonmegoszlás képviselete két aláírást jelent, egy magán képviseletet és egy állami képviseletet, és utóbbi csak nevesített esetekben lenne kötelező eredetiben. Egyéb esetekben az állami aláírás lehetne törvényileg eleve megadott.
  • Az 51 százalék tulajdonlás mögött több magánszemély állhat, a végső tulajdonosi kör látható.
  • Egyéni személyes munkavégzésre, részvételre építek, ami 24 órába bele kell férjen. Így egy fenékkel nem lehet (túl)sok lovat megülni.
  • A vállalkozási magántulajdon részek akkor örökölhetőek, ha az örökös érdemi munkavégzést végez a vállalkozásban. Az egyéb magánvagyon örökölhető. Egyébként a tulajdonrész adásvétel szabályai lennének érvényesek fő szabályként.
  • Az ingyenességről korábban írtam, hogy csak nagyon speciális állami feladatoknál tudok elképzelni ingyenességet. Valamint magánszemélyek egymásnak juttathatnak, végezhetnek dolgokat ingyen. Koldulás tilos. Gazdálkodók nem kaphatnak adományt, támogatást, hanem mindig csak hitelhez folyamodhatnak. Alapvetően semmi sincs ingyen.
  • Még mindig a természet rendjét próbáltam követni.
  • Valamint nem más gondolatait közvetítem, hanem a saját eredeti gondolataim osztom meg, a saját tapasztalataim alapján. Még nem tartozom abba a korosztályba, ami bölcsnek és tapasztaltnak számít egyes megmondók szerint, akik szerint az életkor számít ahhoz, hogy valakinek javaslata vagy véleménye legyen.

  A fenntartható jövő kérdése arról szól, hogy halottak legyünk-e, vagy legyünk-e.
  A legyünk választásához pedig az alapok rendezése kihagyhatatlan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük