Világcirkusz folytatódik

Sajnálatos pszichológiai kísérletet játszanak velünk. Arról próbálnak mindenkit meggyőzni, hogy rettegnie kell egy egyébként alig létező veszély miatt. A lakosság 90%-át korlátozzák, mert esetleg a lakosság maradék 10%-a – mégpedig a 65 év felettiek – valamelyest veszélyeztetettek. Kilóg a ló lába: az egész csupán a cirkusz része, hiszen a tudományos tények mutatják, hogy az egész eljárásrend hibás, csupán egy megtévesztés és valami egészen más célt szolgál.

21 thoughts on “Világcirkusz folytatódik

 1. 1000%-ig hiszek a doktor Úrnak! Nem vagyok egyedül a véleményemmel.Sokan vagyunk ezen a véleményen!!!

 2. Teljesen egyetértek doktor úrral, én Szlovákiában élek, bár Pesten születtem csak a párom felvidéki, amit itt csináltak Matovicsék a kényszertömeg tesztelésekkel az égbekiáltó!

  Legyen áldott Istentől a csodálatos kezdeményezés, ami szerte a világon Hága felé tereli a vadállatokat és hiszem, hogy megszabadít minket ettől a korai Orwelli rémségtől..
  Szeretettel: Laci&Veronika 🙂 <3

 3. Nagyon kellene,hogy mindenki ébredjen . Ügyvédek,tanárok, rendvédelmi szervek ,katonák.
  A politikusok ,teljesen mindegy ,hogy kormánypárti vagy ellenzéki ,sajnos egyet szajkóznak
  és egymást srófolják a bevezetendő megszorítások tekintetében. Világszintű összefogás kell ,különben a számítások szerint 5 milliárd embernek kell a földi életet elhagyni.

 4. Én nem kívántam életemben senkinek semmi rosszat, de most azt kívánom, hogy kapja el Ön is doktor úr azt a bizonyos – Ön szerint nem létező – vírust. Aztán majd meglátjuk… Nekem sajnos már van olyan ismerősöm aki áldozatul esett a COVID-nak, és csak imádkozni tudok azért, hogy nekem ne kelljen átéltnem sem a vele járó fájdalmat, sem a szeretteimért való rettegést!

  1. Kedves Katalin! kétlem, hogy Ön életében először kíván rosszat valakinek. Aki ezt egyszer megteszi, az többször is. Én csak jót kívánok Önnek! Főleg, hogy ne pánikoljon, ne gyűlölködjön, hogy vegye észre a jószándékot és ne a rosszat keresse! Higyje el sokkal jobban fogja érezni magát. Az ismerőse halálát nagyon sajnálom, fogadja részvétem, de biztos vagyok benne, hogy nem bizonyított, hogy ő a COVID miatt halt meg. Sok kórokozó van és senkinél nem bizonyítanak semmit, csupán ráfogják egy kamu teszt alapján, hogy ő covid-os. A tudomány nem a babonák és a vakhit szintjén működik, ráadásul emberkisérletek zajlanak, hiszen a hatékony terápia sincs arra, amit nem tudnak, hogy mi. Ön a legegyszerűbb módját választotta a veszteségélménye feldolgozásának, reménykedem, hogy talál más, szelídebb magyarázatot is a szomorú eseményekre, még ha nem is azt, amit én adok. üdv Tamasi dr.

   1. Tisztelt Doktor Úr! Ha akarja ne higgye, de tényleg nem szokásom senkinek rosszat kívánni és őszintén szólva a “hirtelen felindulásból elkövetett” első mondatomra sem vagyok büszke. Sőt a saját véleményem másokra erőszakolása sem jellemző rám. Bár ahogy Ön fogalmazott, aki “egyszer megteszi, az többször is”, így lelkileg felkészülök a személyiségváltozásomra. Én – remélem csak – ezt kaptam a Covidtól. ?
    Lehet, hogy az ismerősöm halála, a tágabb környezetemben (Heves megye- Eger, Noszvaj község) hirtelen megugró megbetegedett emberek száma és a párom igen súlyos betegségei miatti érintettsége késztetett a kommentre.
    Talán azzal zárom soraimat, hogy ahogy Ön, úgy én sem vagyok meggyőzhető az általam vélt “igazságról”, de a hozzászólásom hangneméért megkövetem Önt.
    Üdvözlettel: Tosa Katalin

    1. Rendben, elfogadom. Csak figyeljen nyitottan és meglátja, hogy hol az igazság. A koncepció ugyanaz, mint tavasszal, csak ravaszabban. Hamis teszt, hamis hírek és persze influenza és nátha szezon, amit a lezárások és a lehetetlen egészségügyi intézkedések miatt egyre többen nem élnek túl, de ez nem indok arra, amit tesznek és ettől nem növekszik extrém az ilyenkor szokásos halálozás. Az emberek jelentős része pedig elhiszi, hogy itt az új veszedelem, de ez csak vak hit. Sajnálom még egyszer az Önökkel történteket.

  2. Hölgyem, nem esett szó arról, h “nem létezik”, arról volt szó, h nem akkora nagy veszély mint aminek be van állítva és, hogy egyre inkább úgy fest mintha ki lenne a keltett pánik használva egyéb célok véghezvitelére.

   1. Én Franciaországban élek, nem rég estem túl egy “megfázáson”, “influenzán”. Covid tesztem pozitiv lett, páromé negatív. 39 éves, egészségmegtartó életmódot folytatok. Párom nem. Ágyba tett pár napra ez a betegség, pedig beteges nem voltam soha eddig, és az orvosokat inkább kerülöm, rám sem kényszerítették a tesztet. Ilyesztő volt a légszomj, szag-, ízérzékelés kiesése. Propolist eszem azota immunerősítési célból.Több ismerősöm u.így volt. De nem félünk, nem érzékelek a környezetemben sem félelmet. Sokan elégedetlenek a gazdasági helyzettel, maszk hordással. De nincs pánik hangulat. Sokan betegen is bemennek dolgozni, 3 szabi nap levonással indul egy betegszabi, és a bruttó bér 70%-t fizeti a tb; ezért.
    Egy egészségtelenül élő embert is lehet sajnálni ha mégis a covid volt a halálának a generálója, ilyen szerintem van. Az orvosi összefogás szép gondolat, és bízom benne hogy elég lesz az ébresztéshez, és a bankok, pénzemberek haszonszerzési tevékenységének visszafordításához. Kár hogy a covid előtt nem volt erre példa, kezdeményezés…. a videoban felvázolt dolgok már nem most kezdődtek szerintem.

 5. Az a szűk uralkodó réteg, akik eszükbe vették ezt az embertelen harmadik világháborút, és az emberkísérleteket már évek óta, nem tudják, hogy Isten kezében van életük, s mindenük. Az, hogy “ne árts” ismeretlen számukra. De az aranyszabály is. Eszement terveik sok ezer ember életének rovására van, gonosz cselekedeteik az Égbe kiáltanak. A gondot mégis ott látom, hogy nekünk egyszerű kis embereknek van (lenne) lehetőségünk mindezt látni, hallani, érteni, s nem melléjük állva asszisztálni. Érzem erősen, vizsga ez az időszak , és nagy vizsga mindenki számára. Mert aki mindvégig állhatatosan kitart hitben, jó reménységben, szeretetben, a lélekjelenlétét nem elveszítve, az győz. Nem könnyű. Ingatag, és esendő az ember lelke. Főleg ha nincs szellemi és lelki muníció, ami erőt ad. Fontos eledel tehát naponta megerősíteni hitben, reménységben magunkat, és másokat. Ez a 3. vil.háb. ellenszere a túlélésre. Mert mi tudjuk, hogy aminek meg kell történnie, az megtörténik. A Gonosz tervezhet, de Isten végez! Sok múlik tehát azon ki mellett állunk. Értelemmel! Köszönöm a videót, hasznos volt. Isten áldását kérem a továbbiakhoz is.

  1. Köszönöm Önnek! A fontos, hogy Ön is adja tovább a hírt és akkor történik, ami az Isteni terv. Fel kell ébresszük az alvókat, egyiket a másik után, amíg nem késő.

 6. Tisztelt Tosa Katalin!

  A rettegés az egyetlen dolog, amit a média és a politika előidézett és egyre fokoz az emberek döntő többségében. Sajnos a médiából informálódó tömegek áldozatul estek ennek a pánikjárványnak. Az emberek most félnek, és most még finoman fejeztem ki magam. Aki pedig fél, az sem testben, sem lélekben nem egy “egész”. Sokan már egy egyszerű torokfájással is az orvost hívják, nehogy COVID-os legyen. A tanárok lassan gyilkosként tekintenek a gyerekekre, mondván ők a “szuperfertőzők”. A hazugság pedig tovább gyűrűzik, egyre nagyobb a hazugság spirál. Valerij Legaszovot idézve: ” Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot.”
  Azt általában már megtanulták az emberek, hogy a politika soha nem mond igazat, soha nem az emberek érdekében cselekedett. Akkor hogyan gondolhatják most a tömegek, hogy hirtelen az “ő” érdekükben hozzák ezeket az intézkedéseket, amelyben vajmi kevés logikát lehet találni. De szó nélkül tűri a nagy többség, csak azért mert fél. Ezt talán legjobban a béka megfőzéséhez tudnám hasonlítani. Amennyiben a békát meleg vízbe tesszük, kiugrik belőle. Ha hideg vízbe tesszük, és alágyújtunk meg lehet főzni, mert a lassú hőmérséklet emelkedést nem tartja veszélyesnek. Tehát kísérleti alanyokká váltunk. Ennek az egésznek azonban nagyon csúnya vége lesz, és mire az emberek magukhoz fognak térni a félelmükből, már késő lesz. A gazdaság olyan mélységekbe fog zuhanni, ahonnan nem lesz visszaút. Emberek tízmilliói lesznek munkanélküliek, akiknek továbbra is enni kell, ruházkodni kell, élni kell. Csakhogy nem lesz miből. Sokan azt mondják, ez már a III. világháború. Sajnos még csak az előszobája. Pár éven belül mindennaposak lesznek az éhséglázadások, és sorolhatnám. Ezen a ponton gondolja át, kell-e rettegni egy vírustól, amit félelem nélkül a szervezete jó eséllyel legyőzne, ahogyan azt eddig is tette nap, mint nap.

 7. Kedves Tamási Doktor! Az lenne a kérdésem, hogy Maga szerint miért alkalmaznak lélegeztetőgépet állítólagos covid betegeknék? Tudomásom szerint a covidos tüdőt a lélegeztetőgép által keltett nyomás csak tovább terheli, nem jut több oxigénhez a beteg, a tüdő állapota pedig tovább romlik. A MÁV kórház tüdőgyógyásza azt nyilatkozta, hogy lélegeztetőgépen a betegek fele meghal. Akkor miért nem csak oxigént kapnak? Így akarják talán “javítani” a statisztikát? Nyíltan gyilkolják a védtelen embereket? Miért, mert ez a protokoll van előírva? Kit kell ezért felelősségre vonni? Én csak egy kereskedő vagyok, nem tudok semmit az orvostudományról, de nekem itt oltári ellentmondás van! Pánikoltatják a népet, szerintem most az is kórházba megy, akinek hőemelkedése van, nehogy elvigye a halálos covid, ott aztán szépen elkezelgetik, hátha elteszik láb alól… Nehéz nyugodt maradni, elnézést ha erősen fogalmaztam.

  1. Hát az embernek néna tényleg ilyen érzései vannak. Szlávik úr jóslata, miszerint a lélegeztető gépekre kerültek fele meghal, nagyon optimista forgatókönyv. Az orvosi közlemények ennél sokkal rosszabb arányt állítanak. Mindenesetre a bennünket meggyógyógyítani képes egészségügyben való bizalmunk teljesen meginog.

 8. Péceli Pálné Mária néven írjon ki,ha szükséges.De elég lenne az illetékeseket kérni országos imasorozatra. szerint:

  A rózsafüzér imával háborúkat nyertek meg,ennek nagy irodalma van.Egyáltalán azzal,hogy imával kérjük az égi segítséget.Sajnos,a magyarok Istenbe vetett hite nagyon kicsi,de nem csak a magyaroké.Ha az egyházi vezetés országos imádkozást hirdetne,ha az emberek hinnének a teremtő Isten mindenhatóságában,kánaán lehetne a Földön.Béke és szeretet.Le kellene rombolni a gonosz hatalmát.Jó,hogy.Önök,doktor úr,az emberiség megmentésén dolgoznak,a világ vezetői nem törődnek ezzel,enyhén fogalmazva.
  Én csak az Isten közbelépésében látom a megoldást,amit sok imával,engeszteléssel és keresztény életmóddal lehet elérni.Betartva a 10 parancsolatot.Kérdés,hogy a gazdag ifjú,vagy a tékozló fiú példáját követjük-e,hajlandóak vagyunk-e jó útra térni.Isten kezében vagyunk,erre kellene rádöbbennie az emberiségnek. Köszönöm,hogy Önök-néhányan- bátrak,mernek szólni több csendben lévő kollégájuk helyett is.Én és sokan,imádkozni tudunk a járvány és következményeinek enyhüléséért, megszűnéséért.Felvállalom,hogy naivnak tartanak néhányan ezért,de ez nem számít. Isten az egyetlen Úr!

  1. Kedves Mária! Az imádság kevés, ébreszteni kell az embereket. De előbb a témát kellően kell tanulmányozni, hogy érvelni tudjunk az alvókkal és megtévesztettekkel szemben. Imával csak erőt gyűjtünk a tettekhez.

 9. Igen.Az orvosok,a szakemberek tetteikkel,tudásukkal segítenek.Az ima azért szükséges,hogy sikeresek legyenek az erőfeszítéseik.A keresztény emberek tudják,hogy az Isten segítsége nélkül nem lehetnek igazán eredményesek.Csókai agysebész professzor úr folyamatosan kéri az imahátteret a műtétekhez.Meg is köszöni,hiszi és vallja,hogy ez valóság.A nagy tudósok szinte mind hittek az Isten irányításában. Jelen helyzetben a gonosz hatalmát-amely az emberiség kiírtását akarja-csak az Isten hatalma tudja legyőzni.Ehhez kell az imaháttér. A politikusoknak,az országok vezetőinek is meg kellene világosodniuk az igazságra és ezért kellene dolgozniuk.Az egyházi vezetőknek is tisztán kell látniuk az igazságot,megtartva a Szentírás igazságát.Látjuk,hogy minden területen nagy a káosz,a baj.Szóval,a gonosz erők működését csak a hittel mondott ima,a böjt,az engesztelés,az áldozat vállalás törheti meg.Ha az Isten is úgy akarja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük