Félelmetes! Így terveznek irányítani mindannyiunkat.


https://www.bitchute.com/video/s7sdrChn27FK/

https://www.youtube.com/watch?v=Tj9j-EbllRU


10 thoughts on “Félelmetes! Így terveznek irányítani mindannyiunkat.

 1. Nem tudom, hogy meg lehet-e állítani az AGENDA 2030-as menetrendet, mivel a tervek gyakorlati végrehajtása zajlik:

  – A programozott káosz korszakába léptünk, és ennek része a Boeing-történet is
  Minden nap történik valami meghibásodás, amelynek egyelőre még nem voltak tragikus következményei.
  A terveik szerint meg akarnak fosztani bennünket mindenféle utazási lehetőségektől, sőt még az autónktól is.
  Ami most a Boeingnél zajlik, az nem más, mint a repülés iránti közbizalom aláásása, amit a szándékos belső technológiai problémák, és a minőségellenőrzés hiánya okozza. Előre megtervezetten, és szándékosan kárt okozva, életeket veszélyeztetve.
  Érdemes megnézni, csak 10 fontos perc az életünkből:
  https://www.bitchute.com/video/UFGtOF7iON5Z/

  – Készülnek az X-betegséggel, amit a rakományon keresztül fognak aktiválni. Minden patogénnak saját IP-címe van:
  A vakcinában lévő nanotechnológia segítségével un. rakományban szintetikus kórokozók találhatók, a szabadalom szerint akár 100-féle lehet, és ezek mindegyike külön IP-címmel rendelkeznek.
  Külső 5 G hatására a rakomány zárja kioldódik, és a megfelelő szintetikus patogén aktiválódik.
  Itt még nincs vége a horrornak. Cézium 137-et használnak arra, hogy a testünket akkummulátorrá alakítják át, amellyel a körülöttünk épülő digitális börtönt működtetik, építik.
  Ha valaki nem engedelmeskedik, vagy ellenséges magatartást tanúsít, van egy kapcsoló, amivel egyszerűen lekapcsolják az embert örökre.
  A Microsoft 2020/060606 szabadalmán keresztül nemcsak mérik a test adatait, hanem összekapcsolják egy kriptorendszerhez, ami a “sátán bélyegeként” működve hozzáférést biztosít az alapjövedelemhez, vagy éppen letiltja a tranzakció végrehajtását.
  Ajánlom megtekintésre, csak 4,34 perc:
  https://www.bitchute.com/video/693S0LmGvyxy/

  – Az alábbi videó pedig a vakcinákban lévő nanotechnológia azon részét magyarázza, hogyan következnek be a véralvadással összefüggő halálozások, kitér a sportolók hirtelen halál eseteire is.
  Kiderül az is, hogy a vakcinában ideggázok, és Túlium (Tm170)nevű radioaktív anyag is találhatók.
  Most már értjük, hogy a magyar parlamenti képviselők és családtagjaik miért nem oltatták be magukat.
  Ők csak saját népüket szeretnék vágóhídra vinni…)))
  https://www.bitchute.com/video/LuqFcV0Pgirs/

  – Tovább folynak a valós idejű emberkísérletek is, az ember kiborggá való átalakítás útján:
  Elon Musk Neuralink implantátumának első páciense életveszélyes állapotba került a műtét során, ami később az agychip hibás működését okozta.
  https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-13401245/elon-musk-neuralink-implant-patient-surgery-brain-chip-malfunction.html

  Meg kell állítani ezt az őrült tervet.
  De sejtelmem sincs hogyan, amikor ősztől Magyarországon is elkezdődik a digitális identitás bevezetése.

 2. A Modernában szinte egészen biztosan van radiaktív anyag, erre utaló anyagot két éve találtam:

  – Moderna egyik alkalmazottja, aki az oltásgyártó központjukban dolgozik…
  “Azt mondja, hogy mindannyian hatalmas összegeket fizetnek azért, hogy tartsák a szájukat, hogy mi van az oltóanyagban, és mit jelent az oltott személlyel. Több millió dollárról beszélt, amelyet mindegyikük kap, + titoktartási megállapodásokat és további jogi megállapodásokat kell aláírnia.
  Szóval soha senki nem fog beszélni az egészről. Röviden: Ha beveszed a szúrást, percek alatt egy “műanyagszerű”, szintetikus, mikroszkopikus szerkezet terjed szét a testben, és behatol a hajszálerekbe. A test legsérülékenyebb és leggyengültebb belső szerveihez kötődik.
  Ott aztán besugarazza a szervet és az egész testet, amíg jelentősen meg nem sérül. Ennek eredményeként egyes szívproblémákkal küzdő emberek szívrohamot vagy szívrohamot kapnak. Mások jóindulatú petefészek-problémákkal küzdenek, vagy petefészekrákot kapnak, vagy tüdőrák, vese- és prosztata rosszindulatú problémák.
  Azt mondta nekünk, hogy ennek a szerkezetnek a bevezetése SZÁNDÉKOS.
  Nincs tervezési hiba, nem véletlen, de pontosan azzal a céllal készült, hogy kisugározzon, hasonlóan a plutóniumhoz, de lassabban és lehetetlen észlelni.
  Ez megmagyarázza, hogy a Geiger EMF-készülékek miért vesznek fel magasabb sugárzási szintet a vakcinázott embereknél, mint a be nem oltottaknál.
  Ez azt is megmagyarázza, hogy az oltott emberek közelsége vagy a velük való bensőséges kapcsolat miért befolyásolja Önt az EM-mező szintjén, és megbetegszik, vagy vérzik, vagy migrénje van, és “sugárzásszerű” tünetei vannak.
  Nagyjából a TÖKÉLETES biofegyver.
  Ugyanez vonatkozik az ÖSSZES más MRNS-oltásra is, mondta. Azt mondta nekünk, hogy ennek a szerkezetnek a bevezetése SZÁNDÉKOS.”
  Szóval a technika adott, és még mindig nem tudjuk, hogy mire való a Luciferáz enzim.

  Saját megjegyzésem: Nagyon úgy tűnik, hogy a vakcinákban felhasznált rádioaktív anyag a túlium lehet, és ennek a felezési ideje nagyon rövid, 128 nap, vagyis azt követően már nem kimutatható.

  – Nyomkövetés céljából már az 50-es években végeztek ember és állatkísérleteket a témában:
  “Az 1950-es évek elején Elliot „Ken” Volkin biológus és Waldo Cohn biokémikus tanulmányokat végzett az RNS szerkezetével kapcsolatban az ORNL-ben. Radioizotóp- és kromatográfiás technikákat alkalmaztak, amelyeket eredetileg plutónium előállítására fejlesztettek ki a laboratórium grafitreaktorában a második világháború alatt.”
  https://www.ornl.gov/blog/covid-19-mrna-vaccines-have-oak-ridge-roots
  És erről bővebben:
  “Cohn elmondta, hogy a chicagói kísérletek során a hasadási termékek állatokra gyakorolt ​​toxikus hatásait vizsgálták, emberre azonban nem. Elismerte, hogy egyes radioizotópokat később nyomjelzőként használtak emberekben, és kifejtette, hogy a nyomjelző dózis milliószor kisebb, mint a terápiás dózis.”
  https://eu.oakridger.com/story/news/2014/09/16/waldo-cohn-revelations-in-doe/36398077007/

 3. https://mandiner.hu/kultura/2024/05/virtualis-valosaggal-teljesitik-haldoklo-emberek-utolso-kivansagait

  “Zelena András azt is elárulja, ma már egy külföldi onkoterápiás orvosi csoportban az onkológus szakorvos, a palliatív orvos, a gyógytornász, a rehabilitációval foglalkozó szakember és a klinikai szakpszichológus mellett gyakran megjelennek már informatikusok vagy az efféle technológiai vívmányok területén képzett kommunikációs-vizuális szakemberek is.”

  Ez a rendszer az informatikusok aktuális kívánságait teljesíti. A haldoklókét, de még egy simán náthás beteg kívánságát sem tudja teljesíteni.
  A valódi, élő kapcsolat gyógyít. Emberi törődésnek hívják. Az élet aktív részvétel. Az utolsó pillanatig.

 4. Itt van egy újabb orvosi elemzés, amely szerint a Covid-vakcinák cézium 137-et tartalmaznak:

  A cézium-137-es izotóp az egyik legveszélyesebb radioaktív anyag. Rákkeltő, életveszélyes izotóp.
  Mint a radioaktív anyagok általában, a csontvelőt, és az őssejteket támadják meg.

  Mi kozza a rákjárványt? -Írta: Anita Baxas professzor, MD
  (Orvos, az UHSS.NYC professzora , a Plaquex és más integratív, alternatív terápiák tanácsadója és tanára. Reconnective Healing és Munay Ki gyakorló, szerző, FAA légiorvosi vizsgáló, kutatóorvos.)
  https://anitabaxasmd.substack.com/p/what-is-causing-the-cancer-epidemic?utm_source=profile&utm_medium=reader2

 5. Mai hír:
  https://mandiner.hu/makronom/2024/05/washington-osszehangolt-tamadasra-szolit-fel-kina-ellen
  “Kína – a világpiaci szabályok figyelmen kívül hagyásával – óriási állami támogatásban részesíti az autógyártóit, ennek köszönhetően azok dömpingszerűen, nyomott áron és óriási mennyiséggel tarolják le a külföldi piacokat. Bár az eladási számok nem tükrözik az EB aggodalmát, a várt büntetés valahol 20 és 35 százalék között várható – ezzel a számmal azonban Washington nem lesz kibékülve, miután várhatóan még egy 35 százalékos vám sem fogja befolyásolni a Kínából érkező autók értékesítési árát. ”

  A kínai (DS balkeze általi) világhódítási stratégiát érdemes tovább boncolgatni, márcsak a WHO általi fenyegetettség miatt is. A világtörténelmi szerepbe helyezéshez segít Boros Imre:
  https://vilaghelyzete.substack.com/p/boros-imre-a-maganpenzrendszer-es
  A szocialista (=Kínára is érvényesnek tekintem, ma sem lehet nagyon másképp) gazdálkodási trükkökről lehet olvasni az egyik kedvenc könyvemben is: Borvendég Zsuzsanna: A cég megnyertjei, a megnyertek cégei.

  Mi a kínai „gazdasági” stratégia, és hova vezethet? Az egyvilágrend szerintem a sátáni tervek szerint akkor tud megvalósulni, ha pólusváltás történik. Amikor az USA nyugati „gazdasági erőpólus” áttevődik a keleti pólusra, Kínába. Az egyvilágrend jelenlegi eszközrendszerét is Kína biztosítja, az oda csoportosított világi nagyságrendű (szemét) termeléssel. Szerencsére Kína a természetet megöli a sokG-vel is, minden egyéb ipari szennyezéssel is, így az ottani várható (előtte pedig a kivéreztetett mezőgazdaságú országokban is várható) éhínség lesz az utolsó adu ász Kína önkivégzéséhez a végső sátáni hatalomátvételnél. Kína persze ezt egyáltalán nem látja át, és kiszolgáltatja magát a Rothchildoknak, ami a vesztüket okozza. Az alapján gondolom ezt, hogy emlékeim szerint a kínai jegybank, és Kína aranya is Rothchild magánkézben van.
  Sátánék nem akarják kettéosztani a világot, az egybe kell. Ehhez először is Oroszország van útban. Viszont nemcsak kétfelől gondolják támadni, hanem minden oldalról. Ukrajnából, Közel-Keletről, Közép-Ázsiából. Ehhez a következtetéshez csak rá kell nézni a térképre, és olvasni a napi híreket.
  A háború következő szakasza lehetne Irán(olaj) elfoglalása. Mindkét ország szövetségese Kína, a Shanghai Együttműködési Szervezetként. A tagok: Kína, Kazahsztán, Kirgizisztán, Oroszország, Tádzsikisztán, Üzbegisztán, India, Pakisztán, Irán. De ez a szövetség, ahogy bármilyen szövetség, bármikor kettészakadhat: Oroszország és Irán ellen fordulhat a többi tagország.
  A tajvani fenyegetés Tajvan(USA) ellen irányul, ami ugyanolyan közvetett lépés az USA ellen a pólusváltáshoz, ahogy az EU(USA) ellen indult az Oroszország ellenes EU önuszítás. A tajvani termelés mindegy, hogy kinek a kezében lesz, kínai, vagy amerikai, hiszen mindenképp Rothchild banki pénzrendszer van mögötte, ő nem veszíthet. Azért a DS jobban szeretné, ha Tajvan Kínai kézbe kerülne, a pólusváltáshoz.

  Hova vezethet a kínai pólusból induló piaci hódítás? Kínát jelenleg szerintem a támogatási hazugság működteti. A termékekre nincs ráírva, hogy mennyi a külföldi piacok tönkretételéhez az ár alákínálás miatt a gazdálkodók kínai költségvetési kiegyenlítése, vagyis az állami támogatás. Feltételezem továbbá, hogy a támogatás DS pénznyomtatás eredetű. Aranyfedezetű DS pénznyomtatásból nyújthat hitelt is Kína pl. az USA-nak.
  Nem hihető számomra, hogy a „világvégéről ideszállítva” a kínai emberek rossz minőségű munkájára szükség lenne. A kínai „termék” a szemeben a gagyi minőséget képviseli, ami rögtön kuka. A távközlés, számítástechnika egy külön terület, létezhetnek jó kínai brandek, márkák, de ne feledjük, hogy a számítástechnikát nem ők találták fel. A gyártási árakról nem tudunk semmit. Az is nehezen hihető, hogy minden profiton fele-fele arányban osztozik a kínai állam és a kínai gazdálkodó. Ha még profit is keletkezik a világ többi részéhez képest a gazdálkodóknál, a világszinthez képest alulárazottság mellett, akkor ez azt jelenti, hogy ingyen volt a munkaerő és az alapanyag. Kvázi rabszolgaságnak kell lennie Kínában, kollektív tulajdon, és földbérleti rendszer mellett.
  (Ennek megerősítése, idézet: https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%ADna_gazdas%C3%A1ga
  „A vidéki ipar mindössze 5%-a van magántulajdonban, nagyrészt a kollektív tulajdon a meghatározó. Jellemzője, hogy a bérek nagyon alacsonyak, a munkakörülmények elfogadhatatlanok, alapvető munkabiztonsági előírásokra sem ügyelnek, sőt még mindig jellemző a gyerekek foglalkoztatása is.”)
  A kínai rendszer nem versenyképes, hanem verseny gyilkos, rabszolga alatti minőségű életszínvonal biztosításával A támogatási rendszer pedig egyfajta fordított külkereskedelmi/kereskedelmi hiány elszámolás lehet. A támogatás pedig soha nem mutatja, hogy valójában minek a termelése szükséges, mert kipótolhatják nullára a veszteséget a semmiből, „tervgazdálkodásként”, és a támogatás nem mutatja meg, hogy a termelésből valójában meg lehet-e élni, a jólét szintjén. Nincs tulajdonjog se, így döntési jog se az emberi élet felett.
  A „kínai üzleti konstrukció” példaképnek tekintése szerintem az idiotizmust, mint létező izmus kategóriát fedi le. Nem lehet a verseny szót használni, amikor a Kínával való gazdasági összehasonlítással próbálkozna bárki is. Kína tevékenysége „üzletileg” értékelhetetlen.

  A támogatási hazugságra itthon is nagyon oda kellene figyelni. Jelenleg a kormány a nyugati befektetőket is támogatja, a keleti befektetőket is támogatja, és az iskolát elvégezni se képeseket is támogatja. Miből? Minek? Átállási alapozás ez a kínai rosszléti rendszerhez?

  1. Vannak olyan látók, akik azt mesélik, amiért megfizetik őket. Vagy éppen elég, hogy elrabolják, és megzsarolják, vagy bedrogozzák, és onnantól kezdve bármit fog látni, megrendelésre. Olyat látnak, amit korábban még senki más látó nem látott…, de a létező és ismert teremtés mesék alapján a mesék szálai tovább szőhetők tetszőlegesen.

   1. Valóban vannak olyan emberek akik korruptak, sajnos ilyen világot élünk, azaz az ember mindig is hajlott a rafináltságra. A videók elég hosszúak és régiek, ezért a képminőség nem a legjobb és nagyon figyelmesen kell olvasni, mert a fordítóprogram nem a legjobb. Szükség van több ízben a logikai képességre, összerakni a mondatok értelmét. Véleményt csak az alkothat aki biztosan tudja az igazat, vagy legalább végig nézte a két videót.
    Az európai embernek többségének egyébként is babonának vagy zagyvaságnak tűnik egy afrikai gyógyító, sámán, vagy nevezzük szimplán mesélőnek. Itt is mint a Bibliában, a gyökerek egészen biztosan valósak. Nem tudhatjuk igazán. Mi van akkor ha mégis igazak az elmondottak?

 6. Benjamin Netanjahu is csak klón.
  A klónozott ember neve Benjamin Mileikowsky lengyel
  Névváltotatásának oka: hogy ne vegyék észre, hogy kazár
  Forrás: személyes beszélgetésem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük