Budapesten a János kórházban az egyik ott dolgozó lefényképezte a beteg listát

Budapesten a János kórházban az egyik ott dolgozó lefényképezte a beteg listát és feltette a világhálóra. A neveket  kikopírozta, de így is látható a lista.

A 31 betegből: 4 oltatlan, 24 oltott, 3 beteg oltási anamnézise nem ismert. Az oltott betegek vakcina eloszlása: 11 Sinopharm 7 Pfizer 3 Astra Zeneka 1 Moderna 0 Janssen 0 Szputnyik +2 oltott, de nem tudják mivel.

13 thoughts on “Budapesten a János kórházban az egyik ott dolgozó lefényképezte a beteg listát

 1. Engem meglepett mennyien fekszenek covid osztályon ag pozitív tesztel!
  Mégis, hogy lehet oltottakat antigén gyors tesztel covidosnak jelenteni???
  Nem az a lényege az oltásnak, hogy antigéneket termeltessen?!
  (Nem ugyan azzal az antigénnel bizonygatták oltás után milyen hatásos, amivel oltás elött a gyors tesztel, hogy covidos???)
  (igg v lgg?)

  1. Ezt magam is felvetettem már tavasszal. Akkor az a válasz született, hogy nem lehet kimutatni az oltások által kifejlesztett tüskefehérjét, de a PCR teszt sem lehet pozitív. Ennek ellenére több ismerősöm volt, aki pozitív lett különösebb tünetek nélkül. Akkor az volt a narratíva, hogy milyen jó, hogy be van oltva, így enyhébbek lettek a tünetei.
   Mindig úgy csavarják a dolgot, hogy a lóláb ellenére nekik legyen igazuk.

 2. Szuper!
  Hozzátenném, hogy a napokban voltam fizikoterápián és az ottani kezelő hölgy covid osztályon is dolgozik. Azt mondta, ha nem lenne kötelező a vakcina, ő akkor is beoltatná magát folyamatosan. A három oltást már felvette. Sajnos a rendvédelmiseknél ugyanez a helyzet, egyre többen adják be a derekukat. Az eddigi oltásellenes kollégámtól már azt hallottam, hogy ő sinopharmmal oltatja be magát, mert arra nem volt panasz. Annyira megvezethetőek, sötétek még mindig az emberek. 🙁 Nem veszik még mindig észre ennyi tájékoztatás és statisztika után sem, hogy minél több vakcinát fecskendeztetnek magukba, annál jobban romlik az immunrendszerük, hiszen ez a cél.

 3. Hát tényleg aggasztó, hogy a COVID betegek között ennyi az oltott. Azért azt jó lenne tudni, hogy ezek a betegek milyen korosztályhoz tartoznak + voltak-e egyéb betegségeik és hogy mikor oltották őket. Pl. van akinél hamar jelentkeznek a tünetek van akinél akár hetekkel vagy hónapokkal később.

 4. Az egészségükkel kapcsolatos döntéseket hozó emberek megérdemlik az őszinteséget vezetőiktől.
  Sajnos sok választott vezető és közegészségügyi tisztviselő túl sokáig ragaszkodott ahhoz a hipotézishez, hogy a természetes immunitás megbízhatatlan védelmet nyújt a covid-19 ellen – ezt az állítást a tudomány gyorsan cáfolja. … Egy két héttel ezelőtti, 700 000 fős izraeli vizsgálat kimutatta, hogy azok, akik korábban átéltek fertőzést, 27-szer kisebb valószínűséggel kapnak második tünetet jelentő covid fertőzést, mint azok, akiket beoltottak… senki sem fertőződött meg újra, aki korábban pozitív lett a koronavírusra…még az enyhe covid-fertőzés is hosszan tartó immunitást eredményez… A természetes immunitás erejének lekicsinyítése halálos következményekkel járt. Januárban, februárban és márciusban a korábban covid-fertőzött emberek millióira pazaroltuk el a ritka oltóadagokat… Az a téves hipotézis, miszerint a természetes immunitás megbízhatatlan, amerikaiak ezreinek elvesztéséhez, elkerülhető oltási szövődményekhez vezetett, és rontotta a közegészségügyi tisztviselők hitelességét. Tekintettel a Fehér Ház legutóbbi mandátumbejelentésére, jó lenne, ha közegészségügyi vezetőink alázatosak, elismerve, hogy az általuk többször hangoztatott hipotézis nemcsak téves, de káros is lehet. Gyűljünk össze mindannyian a tudományos irodalom és a valós klinikai tapasztalatok egyre gyarapodó tömege körül, amelyek azt súgják, hogy ne kérjünk teljes oltási rendet azoknál az embereknél, akik a múltban felépültek a COVID-ból. https://www.washingtonpost.com/outlook/2021/09/15/natural-immunity-vaccine-mandate/ 

  KOVID-19 nem indokolt az oltatlanok megbélyegzése
  Egyre több bizonyíték áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy a beoltott egyének továbbra is jelentős szerepet játszanak a fertőzésben. Massachusetts államban (USA) összesen 469 új COVID-19-es esetet észleltek különböző események során 2021 júliusában, és ezek közül 346 (74%) teljesen vagy részben beoltott személyeknél volt, akik közül 274-en (79%). tünetekkel jártak. … Felszólítom a magas rangú tisztviselőket és tudósokat, hogy hagyják abba az oltatlan emberek – köztük pácienseink, kollégáink és más polgártársaink – helytelen megbélyegzését, és tegyenek további erőfeszítéseket a társadalom összefogására.
  https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext

  … A vírus hány százaléka tanulja meg megtámadni az immunrendszert? A Moderna, Pfizer vagy Oxford-AstraZeneca vakcinákkal a szervezet csak egy dolgot tanul: a tüskés fehérjét. Ez a kulcsfontosságú része az antitestek termelésének, és az eredmények látványosak voltak, mivel a fertőzöttek többségének nem kell kórházba kerülnie. De a többi 28 fehérje megcélzása sokkal többet adna a T-sejteknek a támadáshoz. “Ez azt jelenti, hogy ha valaki megfertőződött, akkor jobb immunitása lehet, hogy minden új variánst, amely felmerül, immunitást élvez több fehérjével szemben” – mondta Riley professzor. … https://digismak.com/what-is-the-best-way-to-strengthen-your-immunity-against-covid-with-a-natural-infection-or-through-vaccines/

  1. Milyen “covid-19”-ről beszél ön is, és milyen szakemberi tévedésről?! Ugye ön se gondolja komolyan, hogy azért nincs utókövetés, és azért hazudoznak össze-vissza és titkolják el az injekciók súlyos hatásait, mert egy valós járványról és valódi az elleni vakcinákról van szó?! Szerintem fel kellene már ébredni ebből a mély álomból, amibe hagyták magukat ringatni, mert attól még, hogy önök azt hiszik, hogy csak tévedésekről van szó, még a gyilkosság, amit elkövetnek nap mint nap, az még mindig gyilkosság marad!

 5. 6. Elképzelhetőnek tartom, a saját tüneteimből, hogy a mostani kiszórt vírusba már tettek valamit a Marburgból. Én azt gondolom, hogy mivel már az első vírus is kombinált volt, több vírus kombináció kipróbálása is megtörténhet a „járvány”hullámokban . (A Marburg tüneteit a Wikipédiában olvastam.)
  7. Nagyon tanulságosak a viselkedési zavarokról szóló videók. Engem nagyon megrázott.
  Megmutatják azt, amikor a túlzott kontroll elvárás (az oltás és/vagy a mobiltelefonok miatt, amik az ellenőrzés videóban feltételezett eszközei) átvált a teljes kontrollálatlanságba, kontrollálhatatlanságba (koncert eset, vagy a félelem/kontroll miatti konfliktus a repülőgépen se volt megnyugtatóan kezelhető, mint nehezen kontrollálható hisztéria).
  Már korábban valaki írta, hogy az emberek nem tudnak leszokni a mobiltelefonról, ezért hát ne is csodálkozzanak, ha gondot okozhat, minden az emberek hibája, minek használják. Miért kellene leszokni? Azért legyünk biztosak abban, hogy a mobiltelefonok nem önmagukban rosszak, hanem azon kiegészítő, beépített új technológiák miatt, amivel vissza lehet élni.
  Az emberek egyik hibáztatása a ’silent weapons’ anyagban az, hogy miért olyanok, amilyenek. Például az is baj, ha túl képzettek, és az is, ha nem. Az is baj, ha valamilyenek, és az is baj, ha nem olyanok. Én azt értettem meg, hogy bármilyenek is vagyunk, útban vagyunk. Ezért is lenne nagyon fontos az összefogás, de én is látok alapvető nehézségeket. Nekem vannak pl. olyan 3x oltott ismerőseim is, akik eléggé elzárkóznak a tényektől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük