UK: A márciusban bekövetkezett összes Covid-19 halálozás 92%-a a teljesen beoltottak közül volt

Az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynöksége által közzétett hivatalos adatok megerősítik, hogy a teljesen beoltott népesség tette ki a március folyamán Angliában bekövetkezett összes Covid-19-halálozás megdöbbentő 92%-át, de ami még megdöbbentőbb, hogy ezeknek a halálozásoknak a 82%-a a háromszorosan beoltott lakosság körében történt.

De történik valami, ami ennél is furcsább. A Covid-19 jelenleg ismét növekszik az Egyesült Királyságban, de az adatok megerősítik az esetek, a kórházi kezelések és a halálozások száma a háromszorosan beoltott lakosság körében, míg a beoltatlan lakosság körében jelentősen csökken.

Teljes cikk: https://www.napitema.com/2022/04/angliaban-bekovetkezett-osszes-covid-19.html


Forrás: https://dailyexpose.uk/2022/04/12/distracted-boris-kyiv-fully-vaccinated-92-percent-covid-deaths/

19 thoughts on “UK: A márciusban bekövetkezett összes Covid-19 halálozás 92%-a a teljesen beoltottak közül volt

 1. Üdv. Mégis mi ebben a furcsa? Ha kizárólag PCR teszt eredményekre alapozva a számítógép kidob egy statisztikát a hírportálokra és azt átveszik és leközlik. Inkább az a furcsa, hogy mi a francot keres itt egy ilyen hír!

  1. Felejtsük már el ezeket a meghatározásokat !!! A Covid-19 bármire ráfogható, mert ezt írja elő a sátáni háttér, és a PCR tesz mint tudjuk, ebben a minőségében alkalmatlan ennek a kimutatására, hozzá téve, hogy nincs mit kimutatni, mert a Covid-19 csak virtuálisan létezik, főleg a médiában, és a “tudományos” hazugsággyárakban ! Soha, senki nem izolálta de facto, de jure, és nem is fogják izolálni, a nincset eléggé nehéz lenne !!!??? Természetesen vannak akik “kovidosak” voltak, mert “megállapították” róluk. Meggyőzhetetlenek, hogy nem !

   A Covid-19-nek titulált halál esetek a “vakcina” fedőnevű méreginjekciók utóhatásai, amit azért kapott meg a hülyéje, hogy el legyen téve lábalól, és közben fertőzzön mindenkit akit csak lehet. Újra nem vagyok hajlandó sajnálkozni az elhülyített tömegeken, az agy használata a gondolkodásra nem betegség, igaz, nem is kötelező, tehát aki volt oly szíves “oltakozni”, beszélgessen el saját magával, és mint Münchausen báró, emelje ki saját magát, saját hajánál fogva a gödörből !

   A gyengeelméjűek meg továbbra is maszkban futkároznak az utcán, az üzletekben, meggyőződve, hogy milyen okosak. Olyan színtű a sötétség a fejekben, ami a világ legtragikusabb állapota. Ez az igazi napfogyatkozás, csak egy baj van vele, hogy nem átmeneti !!!

   1. Megbocsáss de nem igaz amit mondasz. Én nem vagyok beoltva, kezdetektől fogva idegenkedtem az oltásoktól és az egész covid kitörése nagyon gyanús volt, ezért nem oltattam. Fit, sportos ember voltam, utoljára lázas beteg 2008 Májusában voltam. Tavaly Novemberben elkapott valami betegség, enyhe lázzal és brutálisan rossz közérzettel és egy hónapig tartó erős köhögéssel. Öt hónap telt el azóta és még mindig nagyon-nagyon kellemetlen idegrendszeri tüneteim vannak. Homályos látás, folyamatosan változó erősségű szédülés szerű érzés, idegi fájdalmak, szívritmus zavarok, gyengeség, stb! Ez nem influenza volt ebben biztos lehetsz. Nem tudom Ti hol éltek és mit láttok magatok körül, de nem a valóságot az biztos!
    Ennek ellenére nem tervezem beoltatni magam, de azért ne vitassuk el azt hogy nincs odakint semmi veszélyes, mert igenis van!!!

 2. Egy újabb konteót magában hordozó elmélet lehetne ebből:

  MÁRCIUSI HÍR:

  Az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal (United States Environmental Protection Agency, EPA) engedélyével, az Oxitec nevű brit biotechnológiai cég génmódosított szúnyogok százmillióit engedte szabadjára (PONTOSAN 2 MILLIÁRDOT) az Egyesült Államok két államában, Floridában és Kaliforniában.
  Az Oxitec által kifejlesztett, OX5034 kódnevű hím szúnyogok az Aedes aegypti fajból származnak, ez a faj számos betegség, köztük a ZIKA, a dengue és a sárgaláz hírhedt hordozója.
  A MESE SZERINT a rovarokat úgy módosították, hogy terméketlen utódokat hozzanak létre (ILLETVE ÚGY IS LÉTREHOZHATTÁK, HOGY BIZONYOS EGYEDEK TERJESSZÉK A ZIKA VÍRUST, AMIBŐL MÁR EGYETLEN MUTÁNS IS ELEGENDŐ), így csökkentve a helyi populációkat és a szúnyogok által terjesztett betegségek kockázatát.
  A módosított rovarok az Oxitec szerint nem (MÁSOK SZERINT IGEN) jelentenek veszélyt az emberre. A programot ennek ellenére már rengetegen bírálták, de mind hiába: egyes csoportok úgy vélik, hogy a megváltoztatott szúnyogok ismeretlen környezeti vagy egészségügyi kockázatot jelenthetnek.

  ÁPRILISI HÍR:

  Egy hónap múlva a média részéről beindult a propagandagépezet:

  Bármikor robbanhat a Zika-járvány.
  Nagyon valószínűnek tartanak a kutatók egy új Zika-járványt. Egyetlen mutáns is elegendő ahhoz, hogy robbanásszerűen terjedő fertőzést okozzon…

  https://index.hu/kulfold/2022/04/15/barmikor-robbanhat-a-zika-jarvany/

  DE NE LEGYEN IGAZAM!

  1. És 5G-vel kinyírták előtte a szúnyogok természetes ellenségeit…. Persze valami mérget hordozhatnak, nem vírusokat. Vagy nem hordoznak semmit, csak megsebeznek, és kiszórnak valamit, ami a (kivakart) sebeken át könnyen bejutva betegít. Vagy a seb gyógyító krém lesz a méreg.

   1. Egy tech hír jutott még eszembe talán témába vág:
    A kütyü integrált memóriával és 5G támogatással készült el előző évben.

    https://www.designboom.com/technology/microflier-flying-microchip-track-pollution-disease-09-24-2021/

    „Célunk az volt, hogy a kisméretű elektronikus rendszerekhez szárnyas repülést adjunk, azzal az elképzeléssel, hogy ezek a képességek lehetővé tennék számunkra, hogy rendkívül funkcionális, miniatürizált elektronikus eszközöket terjeszthessünk a környezet érzékelésére a szennyeződések megfigyelésére, a lakosság megfigyelésére vagy a betegségek nyomon követésére” – mondta John Northwestern. a. Rogers, aki az eszköz fejlesztését vezette.

    1. Nem tudom, rajtam kívül kinek tűnt még fel, hogy a Big Tech szünet nélkül ontja magából az emberek totális megfigyelésére, elhülyítésére és megbetegítésére szánt legújabb kütyüket, amelyek kifejlesztése horribilis összegekbe kerül, miközben 50-100 éve épült (sokszor azóta is felújítatlan) házakban élünk, és 50-100 éves technológiákon alapuló eszközökön közlekedünk. Ez senkit nem zavar? Arról nem is beszélve, hogy a világ népességének túlnyomó része még ezt a XX. századi komfortot is nélkülözi, a tiszta ivóvíz luxusnak számít, és jó, ha van mit ennie. Hogyhogy ennyire nem fontos az életminősége sokmilliárd embernek? Persze tudom, ez költői kérdés…
     A Big Tech naponta bombázza a digitális zombikat a legújabb 6 kamerával, 5G-vel és egyéb nélkülözhető funkciókkal felszerelt trendi kütyüivel, persze aranyárban, amiket aztán legkésőbb egy év múlva le kell cserélni egy még trendibbre, hacsak előbb meg nem unja a gazdája.
     Ahogy én látom, a digitális zombik semmivel sem boldogabbak, mint a 3. világban élő viskó-lakók, csak előbbieknek módja van a virtuális valóságba menekülni a sivár, embertelen fizikai valóság elől, amit saját maguknak teremtettek.

     1. Kedves Cassandra !

      Tudomásom szerint Arisztotelesz mondta ki először(?), hogy az emberi természet örök. A lényeg, hogy tökéletesen igaz !
      Lefordítom magyarra.
      Aki hülyének születik, hülyének is hal meg.
      Aki aljasnak születik, aljasnak is hal meg.

      A többit leírta, meg leírták mások is, más helyen.

 3. Tavaly nyár végén, augusztus utolsó hetében le kellett utaznom Balatonra, autóval. Megfigyelhető volt, hogy a közel oda 170 km alatt láttam két méhet, és egy lepkét, a szélvédőre egyetlen valami bogár kenődött fel ! Vissza felé egy sem !

  Ennyit a mocskos háttérhatalom kirakatba tett bábjainak az igazából, hogy mennyire védik, és mennyire aggódnak a természetben az ember által okozott károkért !!! A környezetvédelemnek nevezett politika a természet mindennel való irtása ténylegesen, igaz Áder, hogy legyen kötélből a nyakkendőd ?!

  1. A csudába is, kinyírtad az összes maradék méhet, azt e kettőt is ami még volt! Aki védi a méheket bicajjal jár :D.

 4. Kedves LennyBee !

  Nem nyírtam ki a két méhet sem, meg a lepkét sem, ezek nem voltak öngyilkosok, a szegény “izé”, ami felkenődött, máig ismeretlen.
  Tragikus, hogy nincsenek fecskék sem, nincs légy, szinte semmi !!! Hogy is van ez ??? Persze én tudom, hogy “hogyisvanez”, de az átlagember sem nem kíváncsi rá, sem nem tűnik fel a szűkagyúnak, hogy a természet élő lánca több helyen elszakadt. És nem véletlenül szakadt el, hanem mert eltépték szándékosan azok, akik most nagypofával, vehemensen verik a nyálukat, a természeti értékek megőrzése érdekében, a legócskább, legsiralmasabb, átlátszó műkétségbeesésükkel, színlelt aggódásukkal !

  Ez a környezetünk totális toxikálása, magyarul mérgezése, és nincs benne semmi véletlen !!! Tudott, szándékos, előre elhatározott !!! Kínában többszáz kilométeres távon, a rizsföldeken áthajtva, egyetlen bogár sem ragadt a szélvédőre !!! Ki van irtva a rizsföldek “tápanyagai” által, hogy “egészséges” legyen a rizs !

  Továbbá a lenagyobb és legnépszerűbb aljasság manapság az elektromos autó !!! Minden ami vele kapcsolatos, véres, aljas, és környezet pusztító !!!

  A napelemek átverés, hazugság, és szintén komoly környezeti károkat okoz, ez is megsemmisíthetetlen. Miként az atomerőművek hulladékai is !!!

  Csak a két méhről akartam írni kedélyesen, mint ahogy meg lettem szólítva, csak ugye, ha eldől az első dominó, utána dől a többi is, írhatnék egy kisregényt a végletekig mocskos hazugságokról, amik mint igazság vannak a köztudatba verve, és amivel ténylegesen csak nagyon kevesen foglalkoznak érdemben. A hivatásosak legtöbbje, lásd áder jani is, a háttérhatalom csacserjai, trójai faló mind, foglalkozás szerűen működő hazug agitátorok. A GMO-s moslék bedől, a nem GMO-s tiszta élelmiszer ömlik kifelé, miközben belehazudva a pofánkba, hogy ááá, dehogy !!!

  Írhatnám hetekig !

  1. Kedves G.I.
   Úgy látom valakinek nincs humorérzéke. Valóban én tévesen úgy értelmeztem, hogy a lepke és a méhek amit látott a szélvédőn landoltak, mert a szöveg ezt sugallta. Álmomban sem gondoltam, hogy valaki autóval a Balaton felé haladva az ablakon kitekingetve még meglálát és felismer bármilyen rovart :D. Természetesen magamból indultam ki!
   Viszont eléggé tájékozottnak tűnik a témában. Kérem megosztana még többet a kutatásiból és megfigyeléseiből a méhekkel kapcsolatban? Előre is köszönöm.

   1. Kedves LennyBee !

    Azt hiszem bőven van humorérzékem, ha nem lenne nem válaszolok, meg nem így ! Teljesen érthetetlen számomra, hogy hiányolja azt, amin alapul az egész válaszom !?
    “Csak a két méhről akartam írni kedélyesen, mint ahogy meg lettem szólítva,”…, ????????? Ez Ön szerint goromba félreértés ?

    Az úton vannak kereszteződések is, lámpák is, stb. Tehát nyilván nem 130-140 km-es sebességnél nézegettem a repkedő bogarakat, hanem amikor állt az autó. És mert az északi parton, Keszthely felé települések során kell áthaladni, a táj, és tartozékai jól észrevehetők. Alig volt valami , ezt a hármat tudtam megjegyezni.

    A méhek témában abszolut nem vagyok jártas, legfeljebb tudom, hogy a létezésük egy kihagyhatatlanul fontos láncszeme a természet élővilágának. A méhek nem ipari melléktermékei a Teremtésnek ! Ennyi az összes tudásom.

    tisztelettel,: G.I.

   2. Válaszoltam, de eltűnt, vagy valahol elveszett ??? Nincs kedvem másodszorra.
    Nem azért mert “nincs humorérzékem” !

    “Csak a két méhről akartam írni kedélyesen, mint ahogy meg lettem szólítva, …”, talán ennyi elég, hogy miért nem. Tegnap hosszabban írtam.

 5. Valószínűleg nemcsak orvosi és technológiai, hanem sátáni mese szabadalmaknak is érdemes lenne utána nézni. (Virtuális valóság fokozás)
  Értem ez alatt az ufo fajgyűlölet meséket, amiket összekötnek fénysugárzás robbanással, kiéheztetéssel, majd a túlélők megmentő sereg általi bechipelésevel, mint az eljövendő aranykor ígéretével. Amikhez néha hozzáteszik, hogy utána a kötelezően kiválasztott társsal egy kasztban élünk majd, amiből kitörésre gondolni se merjen senki. Sajnos ezek a jövő mesék, amikből egyre több verzió is van, elég népszerűnek tűnnek. -:(
  Szomorú, hogy részben honfitársaink is terjesztik.

  1. Igaza van, ezerrel megy a prediktív programozás: amire ma még csak legyintenek az emberek, hogy “ó, az csak egy sci-fi”, valójában a holnap forgatókönyve. A hollywoodi sátánista-pedofil propaganda-gyár termékei tele vannak sátánista szimbólumokkal, tömény erőszakkal, válogatott perverziók és aberrált viselkedések normalizálásával, amiket még csak fokoz a baljós, félelemkeltő filmzene. A dialógusok – ha vannak – elképesztően primitívek. Minden az erőszakot, a rombolást, a pusztítást hivatott dicsőíteni. Még az olyan sorozatok is, mint a CSI és társai, valójában az emberek totális megfigyelését, a rendőrállamot propagálják, a zsarukat magasztalják fel – bűnüldözés címén.
   Ha az ember belenéz egy műsorújságba, minden csatornán reggeltől estig folyik a vér, hullák mindenütt, viszonylag nézhető film már alig akad, az is csak késő éjszaka vagy kora hajnalban. Húsvét hétfőn pl. az egyik csatornán a gyerekfilmeket (Nyúl Péter, Hupikék Törpikék) késő éjszaka sugározták, nehogy egyetlen gyerek is meg tudja nézni, miközben egész nap a szokásos rugdosós-vérontós filmek mentek. 2000 előtt készült filmeket szinte már alig vetítenek. Igaz, a fiatal nézőknek már egy összetett mondat megértése is komoly erőpróba lenne. Amint egy ifjú ismerősöm megjegyezte: “Az Egri csillagok olyan unalmas!” Hát igen, neki már egy Várkonyi Zoltán rendezte film is unalmas, vontatott, mert nincsenek benne villámgyorsan változó, látványos effektek, öncélú vérontás, viszont vannak benne dialógusok és mondanivaló, amiket meg kellene érteni. Erre viszont nincs szellemi kapacitás, még kevésbé törekvés, mert az némi erőfeszítéssel járna. Minek, ha a Big Média készen szállítja a napi félelem-adagot?
   Teljesen nyilvánvaló, hogy mindez nem véletlen, hiszen az összes médiacég ugyanannak a 6 média-konglomerátumnak, azaz a parazita kasztnak a tulajdonában van, és a CIA Mocking Bird projektje – azaz a globalogazdi által előre megírt, egységes forgatókönyv – alapján működik. Mint ahogy a kovid-médiacirkusz is.

 6. https://m.hvg.hu/kkv/20220420_madarinfluenza_jarvany_allategeszsegugy_bekes_megye_csongrad_csanad_megye

  Kiéheztetéshez kapcsolódó hír.
  Vélhetően az elhullást 5G-vel oldják meg, vagy mérgezett táppal, bármi mással, csak nem a nem létező vírussal.
  Azon is gondolkoztam, hogy már a 2000-es évek elején a szimpla háziállat oltások is rákot okozhattak. Azonos nevű oltóanyagok ugyanúgy eltérő méreg adagokat tartalmazhattak, senki nem ellenőrizte, mi lehet bennük. Akkoriban eszembe nem jutott ilyeneken töprengeni.
  (Cica kontroll csoport saját tapasztalat alapján.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük