Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért

Nyilvánosságra hozták a Brook Jackson-féle periratot németül

Brook Jackson a Pfizer és a Ventavia ellen perel a Pfizer-tanulmányok meghamisítása miatt.

A Pfizer-géninjekciók feltételes engedélyezése részben ezeken a hamis adatokon alapult. Jackson 2020. szeptember 8-án kezdett dolgozni a Ventavianál, mint regionális igazgató. Azonnal észrevette, hogy szabálytalanságok sorozata történik az oltóanyag tesztelése során és ezekről már az első naptól fogva folyamatosan informálta feletteseit egészen szeptember 25-ig, amikor is elbocsátották az állásából.

2021. január 8. óta folyik a pereskedés.

A perirat németül: https://www.rechtsanwalt-wilfried-schmitz.de/wp-content/uploads/2022/04/Klage_der_Brook_Jackson_vs_Pfizer_gov_uscourts_txed_203248_2_deutsch.pdf

És ismét intéznék egy-két költői kérdést az oltásfanatikusokhoz:

Szerintetek mit jelent az, ha egy olyan embert kirúgnak az állásából, aki figyelmeztet az oltóanyag-tesztelés biztonsági szabályainak folyamatosan megszegésére, ahelyett, hogy komolyan vennék a figyelmeztetést és felülvizsgálnák, hogy milyen hibák történtek és megpróbálnák kijavítani a hibákat? Ti még mindig nem látjátok, hogy itt mindent eltussolnak, mindenkit elhallgattatnak, cenzúráznak, kirúgnak vagy “tényellenőriznek”, aki megpróbálta megmenteni az embereket ettől a géntechnológiával készült, még mindig kísérleti stádiumban lévő, veszélyes injekciótól? Szerintetek miért nem számolt be a Mainstream-média erről a perről sem? Beoltattad volna magadat, ha tudsz erről?

Bíró Éva írása