Konferencia a tisztánlátásért

Mindannyian megéltük az orvostudományi és egészségügyi szempontból megalapozatlan, nem érthető, sokszor eltúlzott intézkedéseket, a pánik indokolatlan fokozását, az emberek félrevezetését a járvány veszélyességét illetően. A main stream média olyan turbulenciával tálalta az előre megírt protokollt, mintha az bármilyen szakmai tényeket, szakmai vitákat megélt volna.

Sem idehaza, sem nemzetközi szinten nem, vagy alig voltak konferenciák, ahol ezeket az eseményeket helyesen lehetett volna értelmezni, minden oldalt lehetett volna mérlegelni, ahol az elmúlt hónapok eseményeit, tapasztalatait lehetett volna értékelni. Olyan mértékben túlhajszoltan kaptuk a megalapozatlan információkat, hogy szükség volt egy ellenpólusra, ahol a másik oldal is megszólalhat, ahol viták, érvek elhangozhatnak, tanácskozásra van lehetőség mindannyiunk okulására. Sajnálatos, hogy az orvosok jelentős része eddig kellő kritika nélkül elfogadta a WHO, a CDC, a különböző magán- és gyógyszergyári érdekeltségű nemzetközi szervezetek, valamint az ehhez símuló kormányprogramok irányelveit, a nemzetközi lapok tematikusan egyoldalú publikációit és beállt az emberek megfélemlítését célzó intézkedésekbe végrehajtó katonának. Vannak azonban akik nem értenek egyet, csupán hallgatnak, félnek. Féltik az állásukat, hogy nevetségessé teszik őket, félnek a kórház katonai vezetésétől, hogy etikai eljárást indítanak ellenük, hogy bármilyen erőszakos megszégyenítés éri őket. Láthatjuk, hogy egy ilyen világesemény után, nem lehet csupán az elég nagy átfutással rendelkező szakmai lapokból tájékozódni, pláne, ha e lapok is ugyanazokat az érdekeket szolgálják ki, amelyeket a nagy példányszámú bulvárlapok, szükség van a megbeszélésekre is. Ezért szervezzük a lezajlott járványról szóló konferenciánkat. Szeretnénk hozzásegíteni, hogy az értelmetlen intézkedések és az azok mögé tett megfélemlítés eltűnjön, a lezajlott hisztéria még egyszer ne ismétlődhessen, de a betegek érdekét biztonságát mindenek felett megtartsuk. Keressük a józanul gondolkodó többséget, aki nem a sorból kilógókat bélyegzi meg, hanem a kihívást és egyeztetést a több tudást látja a más véleményben, mert kizárt, hogy a magyar orvostársadalom csak bólogató Jánosokból állna, akik minden szakmai elvüket hajlandók feladni az egzisztenciájuk féltéséből, akik hátat fordítanának a hippokratészi esküjüknek, akik számára már a lakosság, a betegek érdeke felesleges. Bízunk a tudás értelmében, a szakmai konferencia tudás szerzés egy jól bevált módja. Aki ezt akadályozza, kritizálja, az sötét középkort szeretne, aki támogatja és konstruktívan áll a szakmai vitákhoz, az a szabad orvoslás és a szabad páciensek léte mellett teszi le a voksát. Várunk, gyere, hallgasd meg a másik oldalt, ismerkedj, vagy keresd a megoldást. Mi azon leszünk, hogy felkészült másik oldalt találj.

COVID 19 járvány integratív orvosi megközelítése

Tudományos Konferencia

Időpont  2020. augusztus 21

Helyszín: Magyarok Világszövetsége, Budapest, 1052 Semmelweis u. 1-3.

A konferencia célja:

Fórumot biztosítani azoknak a független szakembereknek és tudósoknak, akik segítenek megérteni a SARS COV2 vírus elterjedése miatt létrejött „járvány” orvosi és államigazgatási kezelésének  hiányzó tudományos hátterét, alternatívát nyújtanak a tudománytalan, félrevezető, pánikkeltő információk helyett. Cél, hogy a tisztánlátáshoz szükséges minden információ eljusson a szakemberekhez és a nagyközönséghez és hogy valós viták alakulhassanak ki a nem tisztázott, tabunak számító kérdésekben.

Fővédnök: Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke

Szervező:     Caraka Alapítvány

Szponzoráció, a konferencia céljainak megvalósulása érdekében bármilyen mértékű támogatás: 

Caraka OTP Bank számlaszám:  11702043-21456499-00000000.

IBAN: HU92117020432145649900000000 Swift: OTPVHUHB

Szervező, támogató és együttműködő szakmai testületek:

Magyar Orvosok és Egészségügyi dolgozók a Tisztánlátásért (MOET)  (Budapest)

Aerzte für Aufklaerung (Németország)

Wir 2000 (Németország)

Orvosok Nemzetközi Szövetsége (Moszkva)

Konferencia nyelve: magyar-angol-német

A konferencián bárki részt vehet személyesen a helyi adottságok erejéig vagy nyomonkovetheti azt online.

Részvételi díj: ingyenes

Szakmai program

A konferencián való személyes részvételhez regisztráció szükséges, melyet az  www.orvosokatisztanlatasert.hu oldalon lehet megtenni augusztus 1-től. Interneten keresztül a világ bármely pontjáról bárki résztvevőként követheti az előadásokat valós időben, melyhez a szükséges linket a főoldalon lehet megtalálni a konferencia előtti napon, később pedig az előadások felkerülnek a konferencia weboldalára, youtubra és ott ingyenesen megtekinthetők.

102 thoughts on “Konferencia a tisztánlátásért

 1. Szeretnék résztvenni az augusztus 21-ei konferencián, de nem találom a regisztráció módját. Amennyiben lehetséges, személyesen szeretnék ott lenni.
  (Tanár vagyok, olyan szakképző intézményben, ahol egészségügyi képzés is folyik.)

   1. T. Dr Tamási József ! azért írják többen is hogy nem tudnak regisztrálni , márt nem is lehet . Nem jön elő a konferenciák almenü alatt . 2 napja megtaláltam , de nem volt feltöltve a felhasználási feltétel . Ma már nem is találom . kérem linket adjanak meg …….sokan lemaradunk igy az online részvételről .
    Köszönöm .

    1. Mostmár csak a link van. A regisztráltak száma közeledett az ezerhez és így döntöttünk. Nem kell regisztrálni, bárki nézheti élőben. Megelőző napon kerül ki a link, ahol csatlakozni lehet.

 2. Tisztelt Tamasi úr!
  Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek.
  Sajnos azonban pesszimista vagyok.
  Ön azt írja:” Kizárt,hogy a magyar orvostársadalom kizárólag csak bólogató Jánosokból állna…”
  Pedig PONTOSAN EZ A HELYZET!!
  Ha nem így lenne, Önök nem tűrnék el maguk között a nettó csaló és tudománytalan pszichiátereket, akik (orvosi) vizsgálat nélkül “diagnosztizálnak”, majd megmérgezik a beteget dilibogyóval…
  Ha kell, erőszakosan is…

   1. Szeretném megkérdezni, hogy hol van a konferencia almenű? Ilyet én nem látok. Hogy lehet a konferncián résztvenni online? Köszönöm szépen. Tisztelettel, Székely Judit

 3. Hálás köszönetünk a konferencia megszervezéséért. Nagy szükség van rá – az együttgondolkodásra, a párbeszédre, az összefogásra. Az emberiséget útvesztőbe terelték. Innen kijutni csak tiszta szívvel, bátorsággal lehet, megalkuvás nélkül. A becsületes emberek világát kell felépíteni, a becsteleneké el fog múlni. Ebben segítsünk mindannyian, ehhez kérjünk Istentől bölcsességet, erőt, kitartást.

 4. Szeretnék részt venni, rajtam kívül még 2 személlyel!
  Köszönettel, tisztelettel….

 5. Üdvözletem!
  Ezúton szeretnék regisztrálni az augusztus 21-i konferenciára, helyszíni részvétellel.
  Köszönettel: Kósa Zsuzsanna BsC ápoló

 6. Tisztelt Konferencia szervezők!
  Kérdezni szeretném,hogy sima érdeklődőként,nem vagyok orvos,gyógyszerész stb. érdemes e részt venni?
  Foglalkozom sokat a témával,hogy tudjak érvelni az embereknek,tanulni amennyit lehet,hiszen az életünk a jövőnk a tét!!!
  Szeretnék jelentkezni,és részt venni a konferencián!!!
  Szeretettel: Antalné Csillu

 7. Tiszteletem Tamási Úr!
  Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek! Jó beindítója lehet sok ember gondolkozásának, megtámogatva a lényegi nézőpontot, kellő szakmai háttérrel, ami elengedhetetlen sok sok ember számára.

 8. Állitsák meg a vilagúnk rsszakaróit…Állitsák le ezt a merhetetlen rombolást,hiszen mi is szeretnenk ,a gyerekeinket utra engedni….megõregedni, és az unokáikal ,szeretnék játszani…..nem egy olyan vilagot szeretnék,ahol egy géptõl kapok engedéjt ,mikor mehetek utszára,…Szeretnenk vissza kapni az eddigi normalis életūnket.Gratulállok a kezdeményezéshez…Állitsák meg õket…

 9. Köszönet, hogy maradtak az emberi oldalon. Hogy visszaadják a hitet azoknak akik már nem bíznak meg abban akinek dr. – ral kezdődik a neve és magyarul beszél…

 10. Szeretnék ott lenni a barátnőmmel együtt a konferencián. Mi a teendom?

  1. regisztrálni kell a konferencia almenü alatt. Egyenlőre az internetes részvételt tudjuk biztosítani. Azon leszünk, hogy mindenki, aki jelentkezik a legteljesebben résztvehessen.

 11. Tisztelt Szervezok!
  Nincs az eloadok kozotz Bakdi prof
  , akirol szo volt
  .Es sajnos kozottuk csak egy biokemikus van, s mas jarvanyugyi szakember egy se. Meghivjak a magyar megszolalo szaktekintelyeket vitara? Fontos lenne a gondolkodni hajlando embereknek! Remeljuk, sokan vagyunk!
  Szomoru latni, hogy az eddigi hozzaszolok azt a farafsagot nem vettek, hogy az elozmenyeket elolvassak, legalabb a regisztracio modjarol. Ennyire erzelmi beallitottsaguak lennenk? Ez nem sok jot iger. Kivanok Onoknek gyakorlati bolcsesseget, es az elmeletek es tudasok kreativ utkozteteset mindannyiunk erdekeben! Udvozlettel Papp Zoltanne

  1. Kedves Hölgyem! Bhakdi prof a második előadó lesz, ő járványügyi szakember is. Boros prof biokémikus, amellett, hogy gyerekgyógyász. Köszönjük a támogatást!

 12. Tisztelt Szervező Bizottság!
  Köszönöm, megkaptam a választ a regisztrációra! Gondolom, a kód az internetes bekapcsolódáshoz kell. Hogyan tudnánk személyesen is résztvenni?
  Köszönettel!

 13. Nagyon hasznos és szükséges kezdeményezés. Gratulálok hozzá!
  Az online közvetítés módjáról szeretnék érdeklődni. Hol lesz követhető, illetve csak élőben lesz, vagy esetleg fel lesz töltve az erről készült videó? Nem valószínű, hogy személyesen részt tudnék venni a konferencián, de nagyon érdekel.

 14. Köszönöm, hogy megszervezték, nagyon várom az eseményt!
  Henriette

 15. Tisztelt Doktor Úr!

  Kérem, tegyék egyértelműbbé és mindenki számára azonnal észrevehetővé, hogy a konferencián való részvétel többnyire online értendő. Bizonyára vannak olyan jelentkezők, akik úgy értették, hogy a jelentkezés személyes részvételt jelent, de rosszabb esetben csak a helyszínen derülne ki, hogy mégsem hivatalosak.

  Köszönettel, Szabolcs

  1. Igen, egyértelművé fogjuk tenni mindenkinek, hogy ki tud ott lenni és ki nem. Sajnos igen, a hely kicsi és főként online fog menni. Köszönöm az észrevételt.

 16. Kedves Tamasi doktor, köszönöm a részvétel lehetőségét, regisztráltam.
  Közel két évtizede a tanítványai között voltam a Tgy. Akadémián, büszke vagyok rá, hogy tanulhattam Öntől és ez, ez alkalommal is így van.
  Köszönöm.

 17. Tisztelettel kérem Önöket, szíveskedjenek tájékoztatni, hogy online módon mikor és hogyan láthatom az előadást, esetleg úgy, hogy azon a napon be tudjak jelentkezni, amikor arra időm van.
  Vagy, esetleg egy későbbi időpontban hol tekinthetem meg a konferencia teljes anyagát.
  Köszönöm szépen a segítségüket.
  Nagyon örülök egy ilyen nagy ívű összefogásnak, és az igazság feltárásának.
  Izgatottan várom és nagyon sok sikert kívánok minden előadó munkájához.
  Szívből gratulálok, és kérem A MINDENHATÓ ISTEN ÁLDÁSÁT, SEGÍTSÉGÉT.
  TISZTELETTEL ÉS ÜDVÖZLETTEL: Margaréta

  1. Köszönjük gondolatait. Ezek adnak erőt és persze az áldás is jól jön. Kérem, hogy figyelje a főoldali linket, előző nap megjelenik. Ott tud csatlakozni. Üdv Tdr.

 18. Tisztelt Szervezők!
  Kérdésem: Kaptak-e a másik oldal szakemberei is meghívót a konferenciára? (Lehet, hogy visszautasították?) A tények, nézetek stb. nyilvános ütköztetése vélhetően szélesebb körben juttatná el az igazságot. Amennyiben csak az egyik oldal nyilvánul meg a konferencián, a mondandó nagy valószínűséggel főleg az eddigi szimpatizánsokhoz jut el. Nem az lenne a cél, hogy a “main stream” követők/elfogadók/”rajongók” is felébredjenek?

  Egyébként maximálisan “A” típusú szimpatizáns vagyok.

  1. Kedves Ibolya! Igen kaptak, miniszter úr is, Merkely professzor is, a kamara elnöke is és még néhányan. Aztán, hogy eljönnek-e az egy másik mese. Meglátjuk. Örülünk levelének.

 19. Szetetnék regisztrálni a konferenciára. Ha már csak on-line lehet, akkor kérem adják meg az elérhető oldal linkjét. Köszönöm!

 20. A tanügyben dolgozom, szeretném tisztábban látni ezt a “láthatatlan” betegséget. Online vennék részt.

 21. Nagyon örülök a konferenciának. A hivatalos tájékoztatással kapcsolatban csak annyit lehet biztosan tudni, hogy hazudnak. Azt, hogy miben és mennyit azt sajnos nem. Jó lenne végre tisztán látni! Sok sikert kívánok a munkájukhoz!

 22. Nagyszerű kezdeményezés! Ideje rendet rakni a fejekben! Köszönjük a lehetőséget, a szervezést!

 23. Szeretnék részt venni a konferencián.
  Szíves visszajelzésüket várom, hogy még van-e hely a számomra.
  Tisztelettel,
  Illyésházy Enikő

  1. Örülünk. Kérem, hogy figyelje a főoldali linket, előző nap megjelenik. Ott tud csatlakozni. A személyes részvételről a recepción követik majd a lehetőségeket és értesítik, ha mégis el tud jönni. Üdv Tdr.

 24. Tisztelt Szervezők!
  Hála és köszönet a rendezvényért és az EMBERSÉGÉRT a szervezőknek és külön Dr Tamasi Józsefnek!
  Fürész Ildikó vagyok. Szeretnék részt venni a konferencián online is jó vagy bármilyen formában.Kérem, az elérhetőséget számomra is
  küldeni szíveskedjenek!
  Köszönettel: Fürész Ildikó

 25. Tisztelt Doktor úr!
  Szeretnék részt venni az online konferencián. Válaszát előre is köszönöm.
  dr. Ádámné Karikó Borbála

 26. Kedves Dr Tamasi József

  Természetesen megyek a konferenciára.. Lehet, hogy figyelmetlen vagyok. a kezdés időpontját nem látom.. A szervező Árpiék se mondták.. Sebaj. plakát-ragasztáshoz lesz időm, ha korábban mennék.

  Ajándékot viszek…egy 1993-as Természetgyógyász cikket. Csupán 3 oldalas. dr Heinrich Rosszmann professzor írta a környezeti medicináról. Azóta sok idő telt el.. Megjelent két ismeretterjesztő könyv is 1998-ban a TKT-ról és CFS-ről. Infó található mindkettőről a neten.
  Dr Pócs Alfréd 2009 májusában mindkettő cd-jét megkapta tőlem A Magyarok Szövetsége Egészség-ügyi szekciója tagjaként.

  Szeretném A3-as méretben az MVSZ-ben a falra kiragasztani ezeket, hogy mindenki lássa: ilyen téma felvetésétől bárkit ki lehet lakoltatni, vagyonától és alapítványától megfosztani.
  Igazodik e könyvek infójához a sok féle frekvenciaterápiákban használt lista. a neten. a CAFL listá-ban e téma is szerepel. ahol a baktériumok, gombák, virusok, sőt a homeopátiás szerek Hz-e is felsorolásra került.. MIkor is? 2007-ben, 2009ben, 2018-ban..
  Nem értem máig, ezt nem látta a SOTE egy oktatója se? Csupán a HIETE oktatta legalább 3 évtized óta a “komplementer medicinát? Vagy csupán az igaz, amit a “Tovább épitjük-e Bábel tornyát?’ levő cikkben az alcim jelzett l992-ben Sárai Gábor tollából. “Lassan két orvos beszélgetéséhez is szinkrontolmácsot kell igénybe venni?W
  Q
  Optimista vagyok. Ilyen koncentrált témára szervezett konferenciával akár egyetlen egyel is beindulhat valami. Tán közelebb lehet hozni egymáshoz az egyetemeket is, a gyógyitókat is, a törvényhozókat is..
  A 2 CD-n levő infót bárkinek átadnám, ha átmásolná a konferencia alatt a pendrivémről. A TKT. többszörös kémiai túlérzékenységet Amerikában 1950-től felismerik, kezelik. A CFS-t (Chronic Fatique Sindome-t. Németországban 1985-től “ökoklinikusok” kezelik. Nálunk: ma is: egyetlen diagnózis van a COPD. Naná, hogy ez alapján nem találhatják ki: miért halt meg, bármely korosztály béli “krónikus betegségben” a Covid-re lőcsölés időszakában? .
  4 hónapja kénytelen voltam leteszteltetni magam: mert megharapott egy kutya. Nem hittem el hogy csakis veszettség ellen kellett beoltani? “normális” vérképre küldés nélkül?… A tetanuszra 15 éve allergiás vagyok. Az oltásokra – hétköznap is elérhető'”allergiavizsgálat nincs?. A vakcina hatásairól évtizedek óta léteznek jó könyvek, de talán mert homeopata fedezte fel elsőnek a hatásokat (ami engem is érintett 5 éves koromtól) ezért nem hiteles a hivatalos covid-szakértők számára?.
  Biofizikai orvoslásra jogosultságom kezdete l996, Több környezetvédelmi minisztériumi pályázatot nyertünk anno..”lakossági szűrővizsgálatokra” Innen eredeztethető a jogtalan kilakoltatásom dátuma is. Azóta állitólag a belátási képességemmel is baj lehet. mert ugy néznek rám: mintha mesefigura lennék. (lásd facebookos álnevemet) Ezt a diagnózist máig nem vettem észre magamon. 76 évesen sem. Azt viszont tudom. dupla humorérzékkel születtem. A környezeti medicina fehér folt maradt az orvoslás körében. Ezekről irtam 4 tanulmányt l997től, de ma sincs pénzem a megjelentetésére, holott ma is időszerűek a történetek.
  Bocsánat a gépelési hibákét. rossz szemcsepptől majdnem megvakultam..annak tartósitós-összetevőjétől. 9 hónap kellett mig másikat kaphattam. naná hogy a szuper háziorvosom révén. Ezért is kérem hívjátok a háziorvosotokat is e konferenciára.
  Hiszem, hogy a tudást nem lehet elvenni, de kötelező továbbadni a tapasztalatokat, korrekten, békésen, szakszerüen.
  Kívánom: minél hamarabb éljük meg a Egységet, Jöjjön a többség rá “az orvosok és természetgyó-gyász szakemberek esküje azonos: a NEM ÁRTÁS SZÁNDÉKA. Ez kötelez is mindannyiunkat, az élet minden területén, a jövő nemzedékét segitendően a pedagógusok is támogatnának. E konferenciára őket is hívnám, Az ovónőket, családsegitőket, védőnőket és felügyeleteikben levő anyákat, nőket, támogató jogvédőket ..
  Bizonnyára a jogalkotók, egészségügyi intézmények napi szervezésében résztvevők is ezt a komplex-itást, emberséget kivánják képviselni – e kongresszus utántól.

 27. Sajnálatomat kell kifejezzem hogy a résztvevök közt nem szerepel egyetlenegy állatorvos kolega szakember,kutato sem ,holott az ållatorvosoknak évszázados ismereteik tapasztalataik vannak a korona virusról és az ellene elöállitott védöoltásokrol az állatok körében

  1. Igen tudjuk ezt és sajnáljuk, hogy egy egy napos rendezvénybe, nem fér minden bele. Tudja 3 hét alatt kellett összerakjuk a programot és ez sikeredett. Ha megtenné, hogy javasolna egy szaktekintélyt, akkor még próbálnánk valamit korrigálni ezirányba.

  2. Bizony nagyon jó lenne ha jelentkeznének állatorvosok is… A CAFL listában néztem utána, hogy amikor leteszteltek a kóbor kutya- mély – harapása miatt, az adenovirust jelezte ki a teszt…Erről bizony sokan tudjuk hogy 17 állat terjeszti.. és nagyon hasonlit a frekvenciája a covidhoz. Pontositottam… kecsketejet ittam, forralatlanul, sok itt a patkány, rágcsáló, sok az egér és a puli-kutyám ritkitja őket. A kóbor kutyáknak szándékosan kitesznek ételmaradékot.. Legalább 200 liberót dobálnak el az ut mentén. Az illegális szemétlerakás pedig több mint 900 napja “láthatatlan” a jegyzőnő számára. A kutyák egymást fertőzhetik, aztán az őket simogató gyerekeket, stb…Mindig igaz, hogy nem a virus, baktérium, gomba a néznivaló, hanem a táptalaja.. A Rádió pedig két éve riogat bennünket hogy a “tigris-szunyogok” sokféle trópusi betegséget terjesztenek..Itt nálunk Tóalmáson a “lyme kór-ok” a nyerő.. És ezt csak az én háziorvosom kezeli a sulyánál fogva. A másik lehülyézett, majd akkor jöjjek ha a netes kép-forma van rajtam… hát inkább megoldottam – un. Omura tesztes gyógyszer-válogatással. No de mivel a levegőből kapjuk az aluminiumos Chemrail-t nem tudják mitől ájultem el az utcán? Én igen, két nap alatt megfejtettem. de hányan vannak, akik nem rakják össze a történéseket, tüneteket, pláne az okokat. Nagyon fontos lenne hogy legalább továbbképezzék az állatorvosokat, valamiféle komolyabb állat-tesztelésre. Iszonyu drága a kutyák kezelése. Vicces hogy az állatrorvosi rendelőben jobb reklámpapirok vannak, mint az egészséügyi intézményben. Sokat tanultam ezekből is.
   Mi a teendő ha nem jönnek konferenciára? biztosan lesz videó és kiegészithetjük – saját, spec. tudásunk – sokféle – nézőpontjából és tapasztalatból. A kutyáim pld. másként ugatnak, ha részeges, másként ha bagózó és másként ha tolvaj, netán pletykás hölgy kerül a légtérbe..(100 méteren belülire van hitelesitve a jelzés-rendszerük) Le irom a csodát is.. Eljött egy ismerős zárat cserélni..alig tudott dolgozni, mert Boga annyira örült neki, hogy mindig a lába – és a hegesztő készülék alatt – bujt hozzá..Érdekes.. egyik se ugatott, pedig máskor … ..tulzengik a környék összes haevy metálos buliját és az egyszerre turáztató fünyirókat.. ha drogos, vagy enyves-kezü fogja a gépét. A 4 puliivadék sürgősen elajándékozandó.. A fehér pulira jelzem..visszabeszél a gazdinak is. A feltétel nélküli szeretetet róluk mintázták. bocs a reklámért, de álitólag kutyaszőr allergiám lett.

   1. sajnos már erőn felüli. Majd utólag szívesen vesszük, ha csatlakoznak a konferencia anyagához és küldenek be írott, vagy filmezett magas színvonalú munkákat. Kérem, hogy ebben legyen segítségünkre. Köszönöm üdv Tamasi dr.

 28. Üdvözlöm,
  1. A meghívott orvosok között egy virológus sincs…ez nem okoz gondot a tisztánlátásban?
  2. Nem kellett volna meghívni az ellentáborból is valakiket–már csak a tisztánlátás kedvéért. Vagy csak egymás között eltrécselgetnek?
  3. Számíthatok arra, hogy nem törlik a bejegyzésemet–mint tapasztaltam Pócs A. youtoube videója esetében?
  4. És végül, ha nem is törlik, számíthatok arra, hogy nem fogok különböző verbális inzultusokban részesülni–mint általában szokták tenni a tisztelt másként gondolkodók?
  Köszönettel,
  JB

  1. Kedves Jankó úr! A teljes média paletta rendelkezésre állt az “ellentábor” részére év elejétől, amikortól kezdve sikeresen megosztották a társadalmat anélkül, hogy egyetlen ellenvéleményt, mármint a mi véleményünket beengedtek volna. Több százezer cikket írtak, filmet, riportot osztottak “szakemberek”, újságírók, amivel érzékeltették, hogy ha nem fél valaki, akkor hibásan jár el. Ezt a fórumot sem ők teremtették meg, hanem mi és rögtön igen heves támadás alá vették, szó sincs arról, hogy készek lennének vitázni, beszélgetni. Ez Ön szerint nem elég annak az oldalnak a képviseletére? Egyébként meghívtuk a miniszter urat is, Merkely professzor urat is, Kincses doktort is. Ezen túl képviselteti magát Ternák professzor, aki virológus és nem a mi oldalunkon áll. A program még módosulni fog. Sajnálom, hogy rossz tapasztalatai vannak a véleményével, de higgye el, ha kicsit kevésbé agresszív lenne, nem támadna, több megértésre és több értelmes vitára lelne. Üdvözli Tamasi dr.

 29. T. C.!
  Az előadók között mintha nem szerepelne egyetlen virológus, egyetlen járványügyi szakember sem. És vajon szót kapnak majd az Önök konferenciáján a milliónyi megfertőződött beteg gyógyításán fáradozó kórházak képviselői? Mit szólnak majd a több százezer elhunyt hozzátartozói az Önök igehirdetéséhez? Egyebekben kívánok az Önök konferenciájának sok sikert! Nagyon remélem: amint határozatban rögzítik, hogy nincs járvány, nincs veszedelmes kórokozó, másnap a vírus fejvesztetten menekül vissza a denevérszállásokra.

  Őszinte hívük:

  1. Kedves Péter! Egy egy napos konferencia résztvevőinek listája nyilván valóan nem lehet teljes, mindig lehet hiányolni valakit, mondanám, hogy örülni kell azoknak, akik ott lesznek. Év eleje óta a sok járványügyi szakember és virológus a létező valamennyi média segítségével több százezer megjelenésben remekül ki tudta fejteni az egyoldalú álláspontját, ahol egyetlen szó sem jelenhetett meg az ellenvéleményből. Igen szükség lenne az eszmecserére, de nem rajtunk kéne számonkérni az eszmecsere hiányát. Talán a túlerőnek kellett volna kicsit nagyobb figyelmet fordítani a másik véleményre és neki kellene most is kicsit előzékenyebbnek lenni? Nem így gondolja? Egyébként Ternák professzor képviselteti magát egy megküldött előadással, meghívókat pedig küldtünk a kulcsszereplőknek. Hogy az a több százezer halott valóban SARS COV2 halott-e, na arról pedig beszélni fogunk. Egyébként Ön hol látja azt a több százezer halottat? Látta Ön már a magyar statisztikákat? Hány halott is volt? És hány volt azok közül kizárólag COVID 19 halott és nem valami más súlyos betegségben elhunyt? Semmilyen határozat sincs, Ön valamit félreolvasott. Jelenleg nincs járvány, ez kétségtelen, sem jogilag, sem orvosilag, amikor volt, akkor pedig elsősorban a politika nyilvánította az eseményeket járvánnyá és nem azért volt járvány, mert annyi súlyos betegség alakult volna ki. Akkor Ön miért is riogat több száz ezer halottal? Szerintem gond van ezzel az “őszinte hívük” őszinteségével. Üdvözli Tamasi dr.

  2. Sucharit Bhakdi pl. járványūgyi szakember, aki Németországban vagy 12.000 orvost képzett ki. Mellesleg buddhista, aki egy légynek nem ártana, a lelke mélyéből jót akar és a kezdetek óta kongatja a harangot, mert nem jó fele haladnak a dolgok.

 30. Tisztelt Tamasi doktor úr!
  Jómagam is erős kételyekkel fogadom a hazai hivatalos statisztikákat – nemcsak a járványt, hanem egyebeket illetően is, ámde a WHO, más nemzetközi szervezetek és kormányok közlései hitelesnek látszanak. Nem voltam jelen a kórházakban a diagnózis megállapításánál, s a ott lettem volna, akkor sem tudnék mit kezdeni a megállapításokkal, merthogy nem vagyok orvos. Az önérdekű, politikai indíttatású hamis kommunikáció pedig – vélekedésem szerint – leginkább az éppen regnáló magyar kormányra jellemző, vagyis Önnek alkalmasint igaza van: nincsenek hiteles adataink a magyarországi járványról. És ezt a megszólaló virológusok, járványügyi szakemberek is állítják, ha tetszik: bevallják. Nálunk most éppen nincs járvány. Mondja Ön és a kormány. De a nagyvilágban van. És ez tény. Márpedig – amint tudjuk – a tények makacs dolgok. Valószínűleg nálunk is lesz újra járvány. Én veszélyeztetett korú és állapotú állampolgár vagyok, s nagyon szeretném, ha az ország alaposan felkészülne a járvány második hullámára. Önök kételkednek. Tegyék! “Mindenben kételkedhetem, csak abban nem, hogy tudok kételkedni. Gondolkodom, tehát vagyok” Alighanem felismeri az idézet forrását. Kételkedjen! Joga van hozzá. Szervezzen konferenciát kételyeiről, ehhez is joga van! (Kopernikusznak is vannak mind a mai napig ellenlábasai. ) De amint az orvosi kamara is kérte, és kérem én is, ha lehet, ne akadályozzák a népesség így is képtelenül nehéz felkészítését a védekezésre! Hadd éljek még néhány évet! (Amit a határozatukról írtam, az természetesen némi malíciával fűszerezett vicc akart lenni, voltak (Magyarországon is) történelmi korok, amikor vitákat határozatokkal kívántak eldönteni.) Válaszát köszönöm. Üdvözlettel
  Lovász Péter nyugdíjas újságíró

  1. Kedves Péter! Sajnos hogy a nagyvilágban van járvány, azt nem tények támasztják alá, hanem bulvárlapok hírei, amit ugyanúgy gerjesztettek, mint az első hullám itteni híreit. Ott az itteni, itt az ottani dolgokat próbálják beállítani úgy, hogy félelmet keltsen. Tény az, ha helyes metódussal, igazolják, hogy ez a vírus okozta a betegek halálát és azt összeszámolva jóval nagyobb arány jön ki, mint előző évek légúti járványai. Ez nem történt meg. Sajnos nagy hiányok vannak a tényekben. Köszönöm, hogy mérlegel és tud mértékletesen véleményt formálni egy újságíró üdv Tamasi dr.

 31. Tisztelt konferencia,örülök hogy végre a sok kétely is hangot kap valahol.Szerintem ennek a “járványnak” azért voltak pozitivumai is,amennyiben felhívták a figyelmet számos, hygeniai kérdésre/kézmosás,takarítás,kézfogás és főleg a puszilkodás mellőzésére.Negativum a kultu
  rális rendezmények /szinház,mozi,hangverseny,sportesemények/ és az utazás korlátozása. – A “járvány” kedetéig a médiában inflenza szerü megbetegedésekről lehetett hallani,ami azonban egyik napról a másikra eltünt és csak a korona virus létezik azóta. -Milyen járvány az,aminek során kevesebb a halál eset,mint egy évvel korábban,járvány nélkül? -Második hullám?-Első sem volt,lásd 2020 május 05-t,amikorra a megbetegedettek tömegét várták,de alig volt megbetegedés.-Úgy tanultam,hogy a beható ágensen kívül befogadó alany is szükséges a fertőzés létrejöttéhez,moribundokat pedig idősek otthonában inkább találni,mint sportrendezvényeken.

 32. Nagyon várom a linket, ahol követni, hallgatni lehet on-line a konferenciát. Ill. azt az elérési lehetőséget, ahol később vissza/újra nézhető. Köszönöm. 🙂

 33. T. Konferencia! T. doktor úr!
  A történelem arra tanít bennünket, hogy a tények figyelmen kívül hagyása épp oly veszélyes a közéletben, mint a tények elhallgatása vagy elferdítése. Ez érvényes a járványra is. Tartok tőle, hogy Önök sebtében megrendezett (ál)tudományos? konferenciájukon vélekedéseiket megkísérlik majd amolyan egyedül való igazságként elfogadtatni a közvéleménnyel. Márpedig a józan ész követelményei ellen szolgáló makacs konokság szerfölött veszélyes (lehet)! V.ö.: Ha nincs igazam, annál rosszabb a tényeknek!
  Nos! Mindez első helyen az Önök dolga. Ám ha konferenciájuk visszhangot kap, s hatására akár csak néhányan, vagy akár többen fölöslegesnek vélik és mellőzik az egészségügyi óvintézkedéseket, s ennek következtében megbetegednek, netán meghalnak (erre volt már példa), akkor az Önök erkölcsi felelőssége a járvány terjedésében kétségtelen lesz. Elég széles a válluk?
  Lovász Péter

  1. Kedves Uram! Igen a tények makacs dolgok és pont ez a probléma. Intézkedéseket, járványhiedelmet úgy alakítottak ki, hogy tények teljesen hiányoztak. Ez az elején rendben volt, mert senki semmkit nem tudott. Most azonban már épp elég idő eltelt, hogy felébredjünk. Ön most is mmakacsul hisz abban, hogy emberek óriási veszélyben vannak. Ha Ön ehhez ragaszkodik és minősítgeti a rendezvényünket, minket, akkor nincs egymással közös dolgunk, szerintem akkor nem kell Önnek ez a rendezvény sem. Járvány most nincs, senkinek semmilyen kockázata nem származik abból, ha megfontol félrevezető információkat, amiket tényekként állítottak be eddig. Az igazságra esküdtem fel orvosként és nem az Önök előítéletei, téveszméi szerinti életre. Azt képviselem a jövőben is, ami a meggyőződésem szerint a legtöbbet teheti az emberekért és kész vagyok megküzdeni bárkivel, aki ettől el akar tántorítani. Üdv Tamasi dr.

  2. Tisztelt Lovász Úr!
   Szerintem teljesen felesleges vitázni a “szakember” úrral, mert előbb-utóbb bepipul, és törli a szája ízének nem megfelelő kommenteket, így az Önét is. (Az enyéimet már törölte.) Könnyebb trollkodásnak minősíteni az aggódó hangokat, mint korrekt módon megválaszolni, megszívlelni azokat. Sajnos nem képes felfogni, milyen károkat tud okozni az országnak ezzel a “tudományos” konferenciával…
   Üdv.
   Markosné

   1. Kedves Hölgyem! Kérem, hogy ne hazudjon nyilvánosan! A hozzászólása kiment, most is megtalálható az oldalon. Meg is válaszoltam. Ön nem orvos és fogalma sincs, hogy mi folyik itt az országban. Ez az oldal szakembereknek szól és trolloknak. Ezért értetlenkedésre, rosszindulatra reagálni nem szeretnék sorozatban az oldalon. MOst megint egy-egy levél volt, ha újra írogat és nem tud leszállni a kötözködéséről, akkor természetesen eltávolítom a kommentjét. Keressen vitapartnereket az Ön képzettéségének és elkötelezettségének megfelelően és sértegesse azokat! Üdv Tamasi dr.

 34. “Tudósnak lenni annyi, mint naivnak lenni. Annyira az igazság keresésére koncentrálunk, hogy elfelejtjük felmérni, mennyire kevesen szeretnék, hogy rátaláljunk. De attól az igazság még ott van, akár látjuk, akár nem, akár akarjuk látni, akár nem. Az igazságot nem érdekli, mire van szükségünk, vagy mit akarunk. Nem érdekli sem a kormányunk, sem az ideológiánk, sem a vallásunk. Ott várakozik örök időkön át.”
  Az idézet a Csernobil című filmből való, ahol szintén mindent a hazugságra alapoztak, de az igazság ott is kiderült. Itt is ki fog, csak tartok tőle sokkal több időbe telik. Az agymosást a médiák sajnos igen magas fokon űzik.
  Az Öreg Isten segítse munkájukat!

 35. “Veszélyérzet, pánikhangulat keltése – Ellenségeket kell találni. A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami sokkal rosszabb van a láthatáron. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a “feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak, pl. álszakértők, ál-civil szervezetek). Ezeknek karöltve azon kell munkálkodniuk, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentse a nemzet feje felől. A népnek úgy kell tekintenie politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ha az ellenségkép miatti szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.”
  Az agymosás 10 pontja közül az egyik, még 2002-ből.

 36. Tisztelt Asszonyom/ Uram!

  Nagy-nagy Tisztelet Önöknek,hogy ebben a hazánkban dúló félelemkeltő és gyűlöletet fokozó időszakban merik vállalni orvosi esküjük szerinti megalapozott tapasztalataik közzé tételét.

  Isten segítse munkájukat.

 37. Tisztelt Asszonyom/Uram!

  Nagy-nagy Tisztelet Önöknek,hogy ebben a félelemkeltő és gyűlölettől teli világunkban (különösen hazánkban) merik vállalni orvosi esküjük alapján szakmai tapasztalataik nyilvánosság előtti megosztását.

  Hiszem,hogy ezzel hozzájárulnak egy egészségesebb békésebb jövő megteremtéséhez.

  Isten segítse Önöket.

 38. Kedves Szervezők!
  Szeretnék részt venni legalább online, ha lehetséges.
  Köszönöm áldozatos munkájukat, józanságukat.
  Szeretettel kívánok sok sikert:
  Martos Andrea

 39. Tisztelt Szervező Bizottság!

  Szeretném online követni az előadásokat, sajnos csak egy pár percig volt lehetséges, utánna megszűnt a kapcsolat.

 40. Nagyon fontos konferencia volt, nagyon hasznos volt az érem másik oldalát hallanni, sok alapvető tudományos információval.
  De sajnos, hogy egy országban sem emelkedett volna meg az átlagos halálozás az elmult fél évben, arról más információk is rendelkezésre állnak. Én nem tudom hogy mi az igazság. Remélem lesz lehetőségük egyeztetésre, megbeszélésre az EMMI által a KOVID helyzet kezelésére kora tavasszal létrehozott 40-60 fős szakérői csoporttal való professzionális egyeztetésre.
  Továbbá, az Europai orsázgokban az átlag halálozás éveken át lassulást mutatott az átlagéletkor növekedés miatt, ami most megálllt. Talán ez irható a koviod számlájára.
  Arról a tényről nem hallottunk, és hajnos nem volt lehetőség kérdésre, hozzásólásra, hogy például a László Kh-ban a tavasszal volt 60 sulyos kovidos beteg, utána 5, de most megint 40 van. Iyen kiugrások eddig még egy influenza járvány idején sem voltak.
  Figyelembe veendő tény, hogy nem csak idős, más betegségben szenvedők halltak meg, sokan fiatalabbak is meghalltak váratlanul. Adott betegség jelenléte sokezer esetben nem idokolt volna még halált, de koviddal együtt már igen.
  Az általam felsorolt tényeket az előadóknak is figyelembe kellett volna vennie, és akkor sokkal szélesebb körben lennének elfogadva és alkalmazva az elhangzott Koviddal kapcsolatos tudományos információk.

  1. Kedves Kolléga! Influenza járvány idején a súlyos esetek többsége megoszlik az ország összes kórházában. Most minden beteget vidékről is Bp-re a László kórházba irányítottak, nem kis felháborodást okozva a kollégák között. Az összhalálozást és nagyobb intervallumokban kell figyelni, egyedül ez a mérvadó. Az összes halálozás tavalyi év hasonló időszakához képest 8%-al csökkent. Egyedül ez az érdekes. Az, hogy hány beteget számolnak el covid betegnek, boncolás nélkül, miféle megfontolások és ráhatások játszanak szerepet a diagnózisban és abból miket kombinálnak ki, az teljesen félrevezető. Természetes, hogy meghalnak fiatalabbak is bizonyos betegségekben. Ilyen is mindig volt, csak a média ezzel nem foglalkozott, hogy covid nélkül is meghalt volna-e vagy sem, az spekulálás, legalább annyira, mint hogy influenzával halt-e meg valaki, vagy attól. Az elfogadásunk nem attól függ, hogy miket sorolunk fel, vagy attól csak kevéssé. Sajnos itt egy előre megtervezett forgatókönyv szerinti félrevezető játszma zajlik és az általunk feltárt másik oldal nem illik a játékba. Ha eljött volna egyetlen személy is, akivel lehetett volna beszélgetni, vitázni, akkor rögtön kiderülhetett volna, hogy nincs valós érv, csak félrevezetés. Dehát nem jöttek el, mert féltek ettől. Egy tudományra építő orvos, nem fél a megbeszéléstől, a vitától. Legfeljebb kiderül az igazság és az őt is motiválja. Mi motiválja most azokat, akik ezt a COVID 19 ügyet beállítják súlyos járványnak, ami ellen akkor is védekezni kell, ha nincs járvány?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük