A politikai skizofrénia és a pszicho-bio-terrorizmus pandémiája

3 thoughts on “A politikai skizofrénia és a pszicho-bio-terrorizmus pandémiája

  1. Minden elismerésem azoknak az embereknek, akik lelkiismeretük által vezéreltetve és vállalva a legdurvább támadásokat is azon fáradoznak, hogy nyitogassák a vaksi szemeket! Sok erőt, kitartást és legfőképpen segítséget kívánok Idelentrőlés odafentről egyaránt.
    Én a magam részéről szorgalmaznám a kormányok, politikusok és ebben a világméretű megtévesztésben közreműködő orvosok felelőségre vonását, mert amíg ez nem történik meg, addig ez az őrület nincs megnyugtató módon és igazságosan lezárva!

  2. Igen, a felelősségre vonás fontos feladat lenne az életünket ostobán vagy akár ártó szándékkal züllesztő intézkedések meghozói és érvelőivel szemben. Nem a tévedéseikért, hanem a kontár és/vagy hazaáruló “munkájukért”. Kiképzett, és kitüntetett pozícióba emelt vagy inkább engedett “nagyjaink” számára ugyanis minden eszköz rendelkezésre állt a tisztánlátáshoz, még az érvényes törvényeinkbe és szakmai protokolljainkba is kapaszkodhattak volna. Ehelyett silány új eszközöket használtak minden lépésüknél, mit sem törődve az elszámoltatás és lelepleződés veszélyével. Ezt arroganciának hívják, ami megengedhetetlen társadalmi jelentőségű pozíciókban.
    A humor szárnyán halmozati büntetést is javaslok a hajthatatlan terroristák számára: A korábbi évek azonosan súlyos vírusveszélyeit ugyanezek “felelőtlenül” elmulasztották bénító intézkedésekkel kezelni! Ezzel a gondatlansággal saját mércéjükkel mérve kiérdemelték a drákói szigorú büntetést… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük