Dr. Tóth Sándor PhD kutató virológus az oltások munkáltató általi kötelezővé tételéről az ATV-ben

Dr. Somos András jogász és Dr. Tóth Sándor virológus beszélgetnek az emberek átveréséről és jogaik tudományosan teljesen alaptalan megfosztásáról a pLandémia kapcsán.

8 thoughts on “Dr. Tóth Sándor PhD kutató virológus az oltások munkáltató általi kötelezővé tételéről az ATV-ben

 1. Még hogy a mainstream megmondóemberek bármit is “félreértenének”? Ugyan, kérem! Őket azért fizetik, hogy a hivatalos propagandát terjesszék. Ahogy Gulyás Gergely is megmondta: a cél az, hogy mindenkit rávegyenek az “oltás” (= méreginjekció) felvételére. A cél pedig, mint tudjuk, szentesíti az eszközt, azaz a mézesmadzag meg a bot váltogatását: félelemkeltés, megtévesztés napi 24 órában ösztönzőkkel kombinálva, aztán zsarolás, fenyegetés, Ha még ez sem válik be, akkor előbb-utóbb jön a kényszeroltás a karhatalom által kikényszerítve, közérdekre hivatkozva. Innen aztán már csak egy lépés a “végső megoldás”.
  Ezt talán mégsem kellene megvárnunk.

 2. Tisztelt Doktor Urak!

  Most kaptam egy hírt, hogy a beoltottak vérében nagyon megnő a “D-dimer” szint. Ez igaz?

  Mert ha igen, akkor minden beoltottnak, ha jót akar magának, el kellene végeztetnie oltás után egy vérvizsgálatot, a “D-DIMER” szintet meg kell nézesse! Ha megnövekedett, magas, akkor azt jelenti, hogy fokozott trombózis veszélynek van kitéve, vagy valahol már el is kezdődött e folyamat nála! Vérhígítót kellene neki felírjon az orvos! Talán ez eltántorítja a beoltottakat attól, hogy további oltásokat beadassanak maguknak. Senki sem akar élete hátralévő részében állandóan vérhígítón élni. Itt egy “WEBbeteg” cikk a D-dimer szint emelkedéséről, meg hogy mi is az egyáltalán.

  https://www.webbeteg.hu/cikkek/adattar/22142/a-d-dimer-teszt

  1. Egy tanulmány szerint a beoltottak 62%-nál alakul ki új vérrögképződés.Ha jól tudom német tanulmány volt amit olvastam.

 3. Hihetetlen, de ezt is megértük: egyszerűen de nagyszerüen érthetően röviden egy virológiai és jogi vonalon lenullázták a marketing covid celebeket. És mindez a fősodratú médiában
  Különben a paraszti logika is ugyanezt mondja, de még ezt is le lehet hazudni, hogy az oltott nem fertőz csak az oltatlan.

  Nagyszerű beszélgetés volt, remélem lesz némi hatása lebutított emberekre.

 4. Ez szuper! Ily módon talán sokkal nagyobb tömegekhez jut el a pozitív információ.
  Ez szerintem nagy előrelépést jelent a mai helyzetben.

 5. Csak egy gondolat: családunkban a trombofília genetikai jelenség. Sok érintett család még csak nem is hallott erről a betegségről. A munkavállalás feltételeként megszabható oltás miatt ezek az emberek döntésre kényszerülnek: éhen halnak, vagy meghalnak, esetleg az oltás miatt rokkantként folytatják hátra levő nyomorúságos életüket.

 6. Az ilyen és hasonló műsorok után az az érzésem, hogy még sűrűbb lett a sötétség.
  Tényleg, van-e ma Magyarországon olyan virológus, járványszakértő-tanácsadó, aki nyilvánosan büntetőjogi felelőssége tudatában, (közvélemény és döntéshozók szándékos megtévesztése, szakmai és hivatali tekintéllyel történő visszaélés által) ki meri jelenteni, hogy a PCR eljárás-technológia a SARS2 Covid virus(fertőzés)t egyértelműen, 98%os pontossággal megkülönbözteti szezonális influenzát okozó más vírusok okozta fertőzéstől??
  Van-e olyan kutatócsoport ma Magyarországon, aki felelősséget vállal a tesztek specificitásáért??

  Úgy kedvelem az ilyen kutatókat, akik hatkötetes tanulmányban képesek megállapítani, hogy az egyfejű sárkány veszélyesebb, mint a barnamedve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük