Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért

STOP!! Eddig és ne tovább!

STOP!  – a gyerekek és fiatalok kísérleti oltásának biztonságossága, értelme nem igazolt – így az idővel akár súlyos hibának bizonyulhat!

A felelősségnek nem csak egy oldala van, bár a médiában  kizárólag egyetlen oldalról közelítik meg. “Oltatni kell, mert ezt követeli meg a társadalmi felelősségvállalás!”

A gyermekeink vannak a legkisebb veszélyben a COVID 19 megbetegedéseket tekintve! Mind a szövődmények kialakulását, azok súlyosságát tekintve a gyermekek vannak a legnagyobb biztonságban!

Most mégis szeretnék a gyermekeket is elkezdeni beoltatni!

A vakcinákban sem a vakcinagyártók, sem a kormányok, sem az azokat beadó orvosok annyira azért nem bíznak, hogy vállalják a felelősséget értük! Ugyanakkor a propagandával, jogfosztásokkal, egyre erősebben presszionálnak minket  arra, hogy mi azért bízzunk!

Ezzel a történelem legnagyobb gyógyszerkísérletében való “önkéntes” részvételre kényszerítenek milliókat! 

A gyermekeink nem mérlegelhetnek, helyettük nekünk kell döntenünk, de az oltások, rájuk nézve eddig ismeretlen rövid és hosszútávú kockázatait viselni nekik kell! Ha pedig isten ments valami visszafordíthatatlan mellékhatás lép fel  gyermekünknél, annak minden jogi, erkölcsi és lelki terhe rajtunk nyugszik! 

Órási a felelősségünk ebben a helyzetben, de nem csak a médiában harsogott szempont alapján! Meg kell védenünk gyermekeinket attól, hogy kísérleti alanyokká váljanak! Ez a mi döntésünk! A mi felelősségünk! Gondolkodjunk tiszta fejjel!